Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Natasa@ninaki είπε:

Kαλημερα κορίτσια.  .να κάνω και εγώ μια ερώτηση που έχω βαθιά μεσάνυχτα έκανα τεστ εγκυμοσύνης 4 μέρες πριν την περίοδο και βγήκε αχνό θετικό και μετά έκανα χοριακη και βγήκε 65 αυτό είναι καλό; ;ή είναι μικρή κάποια έμπειρη έχει να μου δώσει τα φώτα της:confused:

μια χαρα ειναι η χοριακη σου...εισαι εγκυος λοιπον...γιουπιιιιι....οπως ειπε και η αλλη κοπελα η χοριακη πρεπει περιπου να διπλασιζεται κα8ε δυο μερες...να μιλησεις με το γυναικολογο  σου οπωσδηποτε, να κανεις μια χοριακη και ισως μια προγεστερονη να δεις που βρισκεται...καλα αποτελεσματα να εχεις

13 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

ειμαι 26 εσυ???αχ δε ξερω τι γινεται με αυτον τον κυκλο μου!!εκανα ενα τεστ πριν και βγηκε νομιζω πιο ανοιχτο απο το μεσημερι!!

εισαι πολυ μικρη βρε τι αγχωνεσαι.εγω ειμαι 31..μηπως δεν κραταει πολυ η ορμονη και αρχισε να πεφτει γι αυτο ηταν πιο ανοιχτη η γραμμη?αλλα κοιτα ενα κομματι χαρτονι ειναι μην περιμενεις και θαυματα στις αποχρωσεις..συνεχισε τα τεστ και τις επαφες.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

12 ώρες πρίν, orianna είπε:

μια χαρα ειναι η χοριακη σου...εισαι εγκυος λοιπον...γιουπιιιιι....οπως ειπε και η αλλη κοπελα η χοριακη πρεπει περιπου να διπλασιζεται κα8ε δυο μερες...να μιλησεις με το γυναικολογο  σου οπωσδηποτε, να κανεις μια χοριακη και ισως μια προγεστερονη να δεις που βρισκεται...καλα αποτελεσματα να εχεις

εισαι πολυ μικρη βρε τι αγχωνεσαι.εγω ειμαι 31..μηπως δεν κραταει πολυ η ορμονη και αρχισε να πεφτει γι αυτο ηταν πιο ανοιχτη η γραμμη?αλλα κοιτα ενα κομματι χαρτονι ειναι μην περιμενεις και θαυματα στις αποχρωσεις..συνεχισε τα τεστ και τις επαφες.

καλα η ορμονη μου σιγουρα δε κραταει πολυ ομως εκανα σμρ ενα τεστ το πρωί και βγηκε αγχο κ ενα το απογευμα κ ειναι αρκετα σκουρο!αν θυμαμαι καλα κ τον προηγουμενο μηνα τοσο ειχε γινει...το κακο ειναι οτι εχουμε συνεχόμενες μερεε επαφη απο πριν κ πιθανον να το εχουμε αποδυναμώσει το σπερμα αλλα τι να κανουμε..δε πειραζει  

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

καλημερα κοριτσακια μου, πολυ ζεστη βρε παιδια πφ, αυριο επιτελους θα κανω τις εξετασεις μου :D

@elenakii22 οριστε ειδες που κανεις?οποτε μην αγχωνεσαι για την ωορηξια ;) μακαρι να εχουμε θετικα νεα σου αυτον τον κυκλο :wub:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. Papaki@  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   146!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. KarMar84 10-11/6/2017!!!

2. Nati85 16/6/2017!!!

3. Vila 21/6/2017!!!

4. Olivia3 28/6/2017!!!

5. linaa  8/7/2017!!!

6. giota@ 10/7/2017!!!

7. Ani ani 13/7/2017!!!

8. elenaki22 15/7/2017!!!

9. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

10. caramel_83  24-28/7/2017!!!

11. λουπιτα 26/7/2017!!!

12. marillia 30/7/2017!!!

13. andrianni  1/8/2017!!!

14. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

8 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλα η ορμονη μου σιγουρα δε κραταει πολυ ομως εκανα σμρ ενα τεστ το πρωί και βγηκε αγχο κ ενα το απογευμα κ ειναι αρκετα σκουρο!αν θυμαμαι καλα κ τον προηγουμενο μηνα τοσο ειχε γινει...το κακο ειναι οτι εχουμε συνεχόμενες μερεε επαφη απο πριν κ πιθανον να το εχουμε αποδυναμώσει το σπερμα αλλα τι να κανουμε..δε πειραζει  

η ορμονη συντιθεται λεει την ημερα και οχι βραδυνες ωρες.μαλλον ξεκινουσε το πρωι που εκανες και στο πιο σκουρο ηταν πιο ανεβασμενη.αυτο εγινε μια μερα η δυο συνεχομενες σου βγηκε ετσι?μπορει να εχεις 2 ωορρηξιες αν απελευθερωθηκε και το αλλο ωαριο. η δευτερη θα γινει μεσα σε 24 ωρες το πολυ απο την πρωτη.

6penp2.png

@caramel_83  @orianna  καλημερααα!!!ζεστη δς λες τπτ!!! δεν βγαινω καν απο το σπιτι!!!χαχαχ!!αντε καλα αποτελεσματα!!κ εμας θα μας δει ο ενδοκρινολογος αυριο!το τεστ που μου βγηκε πιο σκουρο το εκανα χθες στις 6...τωρα που εκανα ενα βγηκε πιο αχνο...νομιζω οτι εμενα δε μου γινεται ποτε τερμα σκουρο...ετσι παρατηρησα κ την προηγουμενη φορα...ειχα εναν πονο εχθες στην αριστερη ωοθηκη αλλα δεν ξερω αν ηταν ωορρηξιας...ηταν συνεχομενος κ αρκετα εντονος...2-3 φορες με πονεσε για λιγο την καθε φορα...δεν ξερω αν ηταν σιγουρα γτ ετσι σουβλιες εχω αν διαστηματα...μπορει να εκανα κ καμια περιεργη κινηση...ασε που ηταν κ απο αριστερα που υποτιθεται εκει δε ια μεγαλωσει αλλο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες, ευχαριστώ για τα παρήγορα σας λόγια αλλά δεν είχα κουράγιο να γράψω τις προηγούμενες ημέρες, 

εχω αρκετή αιμορραγία, σκούρο αίμα, συνεχίζω τα φάρμακα και αύριο η χοριακη, δεν ξέρω αν έχει ουσία πια

2rxqp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Papaki@ είπε:

Καλημέρα σε όλες, ευχαριστώ για τα παρήγορα σας λόγια αλλά δεν είχα κουράγιο να γράψω τις προηγούμενες ημέρες, 

εχω αρκετή αιμορραγία, σκούρο αίμα, συνεχίζω τα φάρμακα και αύριο η χοριακη, δεν ξέρω αν έχει ουσία πια

καλημερα!πηγαινε να κάνεις αυριο τη χοριακη και πραττεις μετα αναλογα..μακαρι να πανε ολα καλα τελικα..με τον γιατρο μιλησες καθολου?

• Μου αρέσει 1

κοριτσια μου καλημερα, δεν εκανα τελικα τις εξετασεις σημερα θα παω Τεταρτη γιατι δεν ειχα κανει σωστη προετοιμασια γι ατην εξεταση και δεν θα εβγαιναν σωστες οι τιμες, δεν πειραζει αυτα ειναι λεπτομερειες

@Papaki@ κοριτσι μου ο γιατρος τι σου ειπε?μιλησατε?

@elenakii22 εγω χανομαι λογω δουλειας και οχι θαλασσας δυστυχως :? εσυ τι κανεις πως εισαι?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Η ζέστη συνεχίζεται αλλά δεν το βάζουμε κάτω ε; 

Papaki@ κουράγιο, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Περιμένουμε τα νέα και από τη χοριακή. Ο γιατρός σου τι λέει; 

Θα με βάλετε κι εμένα στο πινακάκι για τις 15 Ιουλίου, έτσι για το γούρι!

• Μου αρέσει 2

@elenakii22 & @caramel_83 Πήρα την μαία του και περιμένω να με ενημερώσει, ο γιατρός μου απουσιάζει στο εξωτερικό αυτές τις μέρες. 

Μιλησα με την προηγούμενη γυναικολόγο μου και μου είπε το ίδιο να κάνω την χοριακη αύριο και βλέπουμε,

αν δεν ανέβηκε να πάω να με δει αν έγινε η αποβολή και αν καθάρισα 

αν μου κάνει λέει τώρα υπέρηχο δεν θα δει κάτι γιατί για να φανεί σάκος πρέπει η χοριακη να είναι πάνω από 1000 

αν ανεβεί αλλά πάνω από 700 τώρα θα περιμένουμε μπας και απέβαλα το 1 έμβρυο 

δεν θέλω να έχω πολλές ελπίδες, μόνο μια μικρή θα κρατήσω 

2rxqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Papaki@ είπε:

@elenakii22 & @caramel_83 Πήρα την μαία του και περιμένω να με ενημερώσει, ο γιατρός μου απουσιάζει στο εξωτερικό αυτές τις μέρες. 

Μιλησα με την προηγούμενη γυναικολόγο μου και μου είπε το ίδιο να κάνω την χοριακη αύριο και βλέπουμε,

αν μου κάνει λέει τώρα υπέρηχο δεν θα δει κάτι γιατί για να φανεί σάκος πρέπει η χοριακη να είναι πάνω από 1000 

κοριτσι μου κ εγω δεν θελω να σε γεμισω ελπιδες..καλα κανεις καο κρατας μια γτ οντως μπορει να ειχες 2 εμβρυα και να απεβαλλες το ενα...μακαρι να αυξηθεί η χοριακη σου...θα περιμένουμε νεα σου!υπομονη τωρα και ξεκουραση!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Papaki@ είπε:

Εύχομαι το καλύτερο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Papaki@ είπε:

μακαρι βρε κοπελα μου να ηταν 2 τα εμβρυα και να πηγαινουν ολα καλα με το 1 :?

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. Papaki@  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   146!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. KarMar84 10-11/6/2017!!!

2. Nati85 16/6/2017!!!

3. Vila 21/6/2017!!!

4. Olivia3 28/6/2017!!!

5. linaa  8/7/2017!!!

6. giota@ 10/7/2017!!!

7. Ani ani 13/7/2017!!!

8. elenaki22 15/7/2017!!!

9. alina80 15/7/2017!!!

10. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

11. caramel_83  24-28/7/2017!!!

12. λουπιτα 26/7/2017!!!

13. marillia 30/7/2017!!!

14. andrianni  1/8/2017!!!

15. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...