Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Πολύ καλά έκανες.  Εγώ έλεγα να πάω αλλά δεν πήγα γιατί δεν είχα ιδιαίτερα αυξημένη όρεξη.  Έτρωγα ελάχιστα παραπάνω.  Κι όμως πήρα 15 κιλά.  

Εγω έχω 15 κιλά παραπάνω από τώρα! Πολλααα! Προσπάθησα να χάσω κάποια άλλα μάταια είμαι εθισμένη στη σοκολάτα! Αλλά από τη μέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη έκοψα τα πολλά γλυκά το καφέ και γενικά όλα τα ανθυγιεινα προσπαθώ να τρώω φρούτα ξηρούς καρπούς και φαγητά ποιο υγιεινά!!! Νομίζω έχασα και ένα κιλακι!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Δεν έχω ακόμα βρει γιατρό εδώ... Πρέπει να βρω σε νοσοκομείο λέτε ή σε ιδιώτη;;;;

αν εισαι ευχαριστημενη σε νοσοκομειο  πηγαινε εκει. απλα εγω μενω θεσ/νικη κ η αληθεια ειναι οτι με γιατρο του νοσοκομειου δεν μπορω να εχω μετα τηλεφωνικη επικοινωνια , οποτε πρεπει να εχω κ εναν ιδιωτη για να τον παιρνω οποτε θελω.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Είχε χαλασει η γεύση του κ μου ήταν πιο ευκολο. Εν τω μεταξύ το κοψες κ ο αντρας μου τώρα. Κομπολογακι κ τσιχλιτσαααα

Χαχαχα. Εγώ του το λέω ενα χρόνο. Όταν μείνω έγκυος θα το κόψει και εκείνος! Μου λέει ναι προς το παρόν. Αν έρθει αυτή η στιγμή δεν ξέρω βέβαια...

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Είχε χαλασει η γεύση του κ μου ήταν πιο ευκολο. Εν τω μεταξύ το κοψες κ ο αντρας μου τώρα. Κομπολογακι κ τσιχλιτσαααα

αα και εγω λεω απο σημερα τελος! ο αντρας μου εμενα δεν βλεπω να το κοβει αλλα θα το ελατωσει ελπιζω του απαγορευσα ιδη να καπνιζει στο υπνοδωματιο καλα και μετα με ενα μωρο μεσα στο σπιτι παλι δεν πρεπει να καπνιζει θα δουμε!

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

τωρα εγω να ρωτησω κατι κουλο οταν πας για να δεις σακουλακι μπορεις να δεις και απο πια μερια εχει πιαστει???

Ναι εμενα τη πρώτη φορα μου είπε απο δεξια απο εκεί που πονούσε καποιες φορες  μέχρι να μάθω! 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

τωρα εγω να ρωτησω κατι κουλο οταν πας για να δεις σακουλακι μπορεις να δεις και απο πια μερια εχει πιαστει???

ναι! γτ μεχρι να δημιουργηθει ο πλακουντας , υπαρχει το ωοθυλακιο που εσπασε κ βγηκε το ωαριο κ αυτο συνεχιζει κ παραγει προγεστερονη μεχρι να συνεχισει ο πλακουντας μετα.  κ εμενα ειδε τις ωοθηκες αλλα δεν ρωτησα απο ποια μερια εγινε η ωορηξια! το ξεχασα!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Εγω έχω 15 κιλά παραπάνω από τώρα! Πολλααα! Προσπάθησα να χάσω κάποια άλλα μάταια είμαι εθισμένη στη σοκολάτα! Αλλά από τη μέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη έκοψα τα πολλά γλυκά το καφέ και γενικά όλα τα ανθυγιεινα προσπαθώ να τρώω φρούτα ξηρούς καρπούς και φαγητά ποιο υγιεινά!!! Νομίζω έχασα και ένα κιλακι!!!

Μπράβο! !! Είναι το καλύτερο και για τους 2!! Εγώ στην εγκυμοσύνη άρχισα να λαχταρώ φρούτα και λαχανικά που ποτέ δεν τα ήθελα! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, Ungry girl είπε:

αα και εγω λεω απο σημερα τελος! ο αντρας μου εμενα δεν βλεπω να το κοβει αλλα θα το ελατωσει ελπιζω του απαγορευσα ιδη να καπνιζει στο υπνοδωματιο καλα και μετα με ενα μωρο μεσα στο σπιτι παλι δεν πρεπει να καπνιζει θα δουμε!

Από τώρα να μην καπνίζει μέσα στο σπίτι. Και το παθητικό κάπνισμα βλάπτει, άσε που θα παρασύρει και εσένα. 

Just now, soth_26 είπε:

Ναι εμενα τη πρώτη φορα μου είπε απο δεξια απο εκεί που πονούσε καποιες φορες  μέχρι να μάθω! 

εμενα θεωρητικα αρηστρα δεν λυτουργει το συστημα οπωτε μαλλον δεξια

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Να φανταστεις οτι ειχα κατι πονους κατα τις 5 6 του μηνα κ παλι χθες...

πολυ καλο αυτο .. κ εγω ειχα κεντρο κ δεξια. κ ηταν σαν τσιμπιμα στο κεντρο!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ναι! γτ μεχρι να δημιουργηθει ο πλακουντας , υπαρχει το ωοθυλακιο που εσπασε κ βγηκε το ωαριο κ αυτο συνεχιζει κ παραγει προγεστερονη μεχρι να συνεχισει ο πλακουντας μετα.  κ εμενα ειδε τις ωοθηκες αλλα δεν ρωτησα απο ποια μερια εγινε η ωορηξια! το ξεχασα!!

αα τελεια ρε τι θα μαθω απο δω και περα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Να φανταστεις οτι ειχα κατι πονους κατα τις 5 6 του μηνα κ παλι χθες...

Ξέρω ότι είσαι κατά για τεστακι από νωρίς αλλά ίσως αν κάνεις σε 4 μερουλες να δείξει!!!!

αν εισαι ευχαριστημενη σε νοσοκομειο  πηγαινε εκει. απλα εγω μενω θεσ/νικη κ η αληθεια ειναι οτι με γιατρο του νοσοκομειου δεν μπορω να εχω μετα τηλεφωνικη επικοινωνια , οποτε πρεπει να εχω κ εναν ιδιωτη για να τον παιρνω οποτε θελω.

Δεν έχω πάει ποτέ στο νοσοκομείο... Ιδιώτη έχω αλλά είναι Αθήνα θα πηγαινω για τις ποιο εξειδικευμένες εξετάσεις...! Και για τη γέννα πρώτα Θεός... Αλλά θέλω να έχω και έναν γιατρό εδώ!

jgJqp3.png

πολυ καλο αυτο .. κ εγω ειχα κεντρο κ δεξια. κ ηταν σαν τσιμπιμα στο κεντρο!

Εγω κεντρο και αριστερα κ καμια φορα νιωθω λες κ ειναι να αδιαθετησω...

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Από τώρα να μην καπνίζει μέσα στο σπίτι. Και το παθητικό κάπνισμα βλάπτει, άσε που θα παρασύρει και εσένα. 

οχι ενταξη δεν παρασειρωμαι αλλα τωρα να τον βγαζω στην αυτλη μες το κρυο να καπνησει κριμα τουλαχιστων οχι στον ιδιο χορο! μια γνωστη το εκοψε μαζι με τον αντρα της στην 1η εγκυμοσηνη μολις γεννησε αυτη το ξανα αρχισε και ο αντρας της το εκοψε μια για παντα χαχαχααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...