Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

ωραια! οχι το ξερω οτι περιεχει αλλα εγω του εδεινα να καταλαβει επινα και τα δυο! και ναι πηστευω βοηθησαν δεν γινεται κοντα υο χρονια να μην εχω συλληψη ποτε και μεσα σε ενα 4 μηνο 2 φορες απο τοτε που τα ξεκινησα!

Σε ευχαριστώ μου έδωσες κουράγιο και ελπίδα. Τωρα ειμαι σε δίλημμα να το ξαναπάρω το φιλισιν; Είχα κάνει και το προηγούμενο Ιανουαρίου  μια εξέταση για το φυλλικο και έλεγε ΦΤ  μέχρι 19.5 και εγώ είχα 30 - 31 αλλά μου είπε η γυναικολόγο να πίνω φιλισιν 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 17 λεπτά , Μάντη είπε:

Χαχαχα μια χαραααα!!! Τρελά τα δίδυμα!!!

Κάθε φορά που θα θες να καπνίσεις θα σκέφτεσαι το κακό που μπορεί να κάνεις στο παιδάκι σου...

Εγώ τώρα είμαι 4 εβδομάδων ακριβώς!!! Πότε λέτε να δω σακουλάκι;;;;

οταν η χοριακη σου παει πανω απο 1500. δηλαδη απο βδομαδα μια χαρα θα εισαι Τριτη - τεταρτη αν πας στον γιατρο θα δειτε! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω ενιωσα χθες κατι πονους κεντρο κ αριστερα...και οταν γυρισα ειδα αρκετα υγρα...τπτ αλλο δεν εχω μονο στηθος..

Σε καλό δρόμο εισαιιιι!!!!  Νομίζω θα το πετύχεις αυτό το μήνα γλυκιά μου Δημητρούλα!!!!

jgJqp3.png

Just now, BettySt είπε:

Σε ευχαριστώ μου έδωσες κουράγιο και ελπίδα. Τωρα ειμαι σε δίλημμα να το ξαναπάρω το φιλισιν; Είχα κάνει και το προηγούμενο Ιανουαρίου  μια εξέταση για το φυλλικο και έλεγε ΦΤ  μέχρι 19.5 και εγώ είχα 30 - 31 αλλά μου είπε η γυναικολόγο να πίνω φιλισιν 

δεν εχω ρωτησει αλλα δεν νομιζω πως πειραζει αν υπερβει το οριο νομιζω! εγω παντος και τα δυο επερνα ! να μη χανεις την ελπιδα σου!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, BettySt είπε:

Εμένα να σου πω τη γνώμη της γυναικολόγου μου ήταν καλύτερα απλό filicine παρά τις pregnacare. Ότι δεν κάνουν δηλαδή κάτι παραπάνω...

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Και εγώ έχω παραπάνω κιλά αρκετά ! Και φοβάμαι μην πάρω και στην εγκυμοσύνη πολλα... Πήρα τηλέφωνο μια διατροφολόγο να πάω να με βάλει σε ένα πρόγραμμα!!!!

Πολύ καλά έκανες.  Εγώ έλεγα να πάω αλλά δεν πήγα γιατί δεν είχα ιδιαίτερα αυξημένη όρεξη.  Έτρωγα ελάχιστα παραπάνω.  Κι όμως πήρα 15 κιλά.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

οταν η χοριακη σου παει πανω απο 1500. δηλαδη απο βδομαδα μια χαρα θα εισαι Τριτη - τεταρτη αν πας στον γιατρο θα δειτε! 

Δεν έχω ακόμα βρει γιατρό εδώ... Πρέπει να βρω σε νοσοκομείο λέτε ή σε ιδιώτη;;;;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Σε καλό δρόμο εισαιιιι!!!!  Νομίζω θα το πετύχεις αυτό το μήνα γλυκιά μου Δημητρούλα!!!!

Να φανταστεις οτι ειχα κατι πονους κατα τις 5 6 του μηνα κ παλι χθες...

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

με τα pregnancy care εισαι καλυμενη . το φυλλικο δεν βοηθαει να μεινεις εγκυος απλα βοηθαει να δημιουργηθει ενα υγιες εμβρυο . εμενα τωρα ο γιατρος με ρωταει συνεχεια αν το παιρνω.

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

και συγνωμη ρε σμαιλακι δεν λαλησες καθολου??????????????? μερα???????/ να μπηκες στον πειρασμο να κανεις ενα?

Είχε χαλασει η γεύση του κ μου ήταν πιο ευκολο. Εν τω μεταξύ το κοψες κ ο αντρας μου τώρα. Κομπολογακι κ τσιχλιτσαααα

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

τωρα εγω να ρωτησω κατι κουλο οταν πας για να δεις σακουλακι μπορεις να δεις και απο πια μερια εχει πιαστει???

Νομιζω φαινεται απο που εχει πιαστει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...