Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

ναι το ξερω απλα κατι πρεπει να βρω αλλλο να κανω γιατι θα φαω τα μανικια μου καπνιζω 10 χρονια ασταματητ!

Θα χαϊδεύεις κοιλίτσα εσύ. 

Εγώ όλο φόρμες είμαι το χειμώνα. Καμία φορά λέω στον άντρα μου "τώρα είναι σωστό να με βλέπεις συνέχεια έτσι;". Με κοιτάει, κουνάει το κεφάλι του και μου λέει "Αυτές τις βλακείες ποιος τις λέει;". Ή "ότι και να φοράς για εμένα όμορφη είσαι!". Για αυτό τον αγαπώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Μάντη είπε:

Τελευταία περίοδο είχα 18 και θετικό ωορρηξιας 11η βράδυ επαφές 10η 11η 12η και 13η. 18η έγινε εμφύτευση την κατάλαβα!!!! Και 21 απόγευμα θετικό τεστακιιιιιι!!!!!! Και η μικροβιολόγος αυτό μου έλεγε πως το κατάλαβα τόσο νωρίς!!! Και πως έδειξε το τεστ τόσο νωρίς!!!

Πως καταλαβες την εμφυτευση??οντως καλα λεει για για το τεστ..

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Εγώ όλο φόρμες είμαι το χειμώνα. Καμία φορά λέω στον άντρα μου "τώρα είναι σωστό να με βλέπεις συνέχεια έτσι;". Με κοιτάει, κουνάει το κεφάλι του και μου λέει "Αυτές τις βλακείες ποιος τις λέει;". Ή "ότι και να φοράς για εμένα όμορφη είσαι!". Για αυτό τον αγαπώ!

Και μενα ετσι μου λεει ...ακομα και τωρα π εχω παρει λιγα κιλα.νν

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κι εμένα έτσι μου λέει ότι να είμαι άνετη και του αρέσει και το αθλητικό στυλ πάνω μου, αλλά εγώ νιώθω καλύτερα όταν είμαι πιο θηλυκά ντυμένη και επειδή συμβαίνει σπάνια το εκτιμάει και εκείνος! Το καλυτερο παιδί ο alinos!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ελα μην πεφτεις! Περνας κ συ την φαση σου εχεις μωρο σκεφτεσαι την εμφανιση τα κιλα εισαι κουρασμενη! Ειναι λογικο! Υπαρχουν λυσεις οικονομικες! Θα βρεις τον τροπο ειμαι σιγουρη!

Ευτυχως τουλάχιστον έχω χάσει όλα τα κιλά.  Ο ποπος μου βέβαια δεν διανύει την πιο χαριτωμένη του περίοδο. ..

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, Τονι@ είπε:

Ευτυχως τουλάχιστον έχω χάσει όλα τα κιλά.  Ο ποπος μου βέβαια δεν διανύει την πιο χαριτωμένη του περίοδο. ..

Καθίσματα για τον ποπό και τα μπούτια κορίτσια. Έχει στο γιουτιουμπ πολλά βιντεάκια!

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Είναι και η σαλπιγγογραφία σε αυτό το διάστημα @Ungry girl. Όλα βοήθησαν!

ναι πραγματικα ηταν μια συγκηρια πραγμματον ολα μαζι!

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

κι απο πριν τη χαιδευα αχχαχαχα! ιδικα μετα απο πολυ φαι

τι γλυκουλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Πως καταλαβες την εμφυτευση??οντως καλα λεει για για το τεστ..

Ένιωσα τσιμπήματα αριστερά και στο κέντρο για λίγα λεπτά..  και την επόμενη μέρα είδα πολλά πολλά υγρά σαν αυτά όταν έχουμε επαφή και τρέχουν!!!! 

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Καθίσματα για τον ποπό και τα μπούτια κορίτσια. Έχει στο γιουτιουμπ πολλά βιντεάκια!

Ναι εγώ τα βλέπω από το pinterest.  Προσπαθώ να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ.  Και θυμώνω με τον εαυτό μου που δεν καταφέρνω να βρω 5 λεπτά κάθε μέρα γι αυτό.  Αλλά υπάρχουν μέρες που δεν βρίσκω ούτε 5 λεπτά για τουαλέτα μέχρι το βράδυ.  Σορρυ κιόλας . Εσύ κάνεις? ?

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

Και εγώ έχω παραπάνω κιλά αρκετά ! Και φοβάμαι μην πάρω και στην εγκυμοσύνη πολλα... Πήρα τηλέφωνο μια διατροφολόγο να πάω να με βάλει σε ένα πρόγραμμα!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Ένιωσα τσιμπήματα αριστερά και στο κέντρο για λίγα λεπτά..  και την επόμενη μέρα είδα πολλά πολλά υγρά σαν αυτά όταν έχουμε επαφή και τρέχουν!!!! 

Εγω ενιωσα χθες κατι πονους κεντρο κ αριστερα...και οταν γυρισα ειδα αρκετα υγρα...τπτ αλλο δεν εχω μονο στηθος..

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Εγω ενιωσα χθες κατι πονους κεντρο κ αριστερα...και οταν γυρισα ειδα αρκετα υγρα...τπτ αλλο δεν εχω μονο στηθος..

τελος του μηνα εισαι ??? οχι 20 με 22 εεε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...