Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Πωπω τελειο να δουλευεις απο το σπιτι...ουτε να σκεφτεσαι τι να φορεσεις ...ουτε να βαφεσαι για να πας στην δουλεια...κ το κυριοτερο δεν βλεπεις την φατσα κανενος...

Και ακριβώς αυτά είναι ταυτόχρονα και τα μειονεκτήματα του να δουλεύεις από το σπίτι! 

Δεν ντύνεσαι, βαφεσαι και μπορεί να περάσει μέρα που δεν έχεις δει, μιλήσει με άνθρωπο! (ευτυχώς πού και πού πάω για καμία συνάντηση στο γραφείο) 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Χαχαχα μια χαραααα!!! Τρελά τα δίδυμα!!!

Κάθε φορά που θα θες να καπνίσεις θα σκέφτεσαι το κακό που μπορεί να κάνεις στο παιδάκι σου...

Εγώ τώρα είμαι 4 εβδομάδων ακριβώς!!! Πότε λέτε να δω σακουλάκι;;;;

Ε την αλλη βδομαδα σιγουρα...καλε ποσο νωρις το καταλαβες?και ποσο νωρις εγινε η συλληψη???

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Βάλε να δεις βιντεάκια πόσο βλάπτει το έμβρυο και ούτε να το βλέπεις δεν θα θέλεις. 

@kido ευτυχως που το είπες. Παίρνω κι εγώ Τ4. 

@MelinaFo μιλάμε κλαίω και στο Pretty Woman που της φέρονται άσχημα στα μαγαζιά. Εντωμεταξύ και από τα νεύρα μου πάλι κλαίω! 

@Smile89 χαμογελακι μου ετοιμάζεται το στήθος για να ταίσει το μωρό σε λίγους μήνες. 

ναι το ξερω απλα κατι πρεπει να βρω αλλλο να κανω γιατι θα φαω τα μανικια μου καπνιζω 10 χρονια ασταματητ!

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Εγώ ρε γαμωτο όλη μέρα στο σπίτι φοράω κολάν κλπ. Και στη δουλειά τζιν.  Έχουν λιώσει τα περισσότερα ρούχα μου και δεν μένει τίποτα να πάω να ψωνίσω.  Είμαι πολύ πεσμένη με αυτό το θέμα 

Ελα μην πεφτεις! Περνας κ συ την φαση σου εχεις μωρο σκεφτεσαι την εμφανιση τα κιλα εισαι κουρασμενη! Ειναι λογικο! Υπαρχουν λυσεις οικονομικες! Θα βρεις τον τροπο ειμαι σιγουρη!

tpnxp3.png

πρίν από 6 λεπτά , BettySt είπε:

Και εγώ και ο άντρας μου αυτά περνούμε. Πιστεύεις ότι σε βοήθησαν; Και φιλισιν και pregnacare μαζί ; Εγώ το σταμάτησα το φιλισιν γιατί διάβασα ότι στο pregnacare συμπεριλαμβάνεται φυλλικο και λέω μην το παρακανω .

ωραια! οχι το ξερω οτι περιεχει αλλα εγω του εδεινα να καταλαβει επινα και τα δυο! και ναι πηστευω βοηθησαν δεν γινεται κοντα υο χρονια να μην εχω συλληψη ποτε και μεσα σε ενα 4 μηνο 2 φορες απο τοτε που τα ξεκινησα!

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

ναι το ξερω απλα κατι πρεπει να βρω αλλλο να κανω γιατι θα φαω τα μανικια μου καπνιζω 10 χρονια ασταματητ!

Δεν ειναι τπτ...ολα στο μυαλο ειναι...και αυτο στο λεω γτ το αγορι μου καπνιζε 3πακετα τη μερα ..και ξαφνικα μια μερα πηγε να παρει τσιγαρα στο περιπτερο κ αντι αυτου πηρε ενα κομπολοι και ετσι το εκοψε 7μηνες τωρα..

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ελα μην πεφτεις! Περνας κ συ την φαση σου εχεις μωρο σκεφτεσαι την εμφανιση τα κιλα εισαι κουρασμενη! Ειναι λογικο! Υπαρχουν λυσεις οικονομικες! Θα βρεις τον τροπο ειμαι σιγουρη!

Σε καταλαβαινω τονια μου κ εγω μια απο τα ιδια..

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Δεν ειναι τπτ...ολα στο μυαλο ειναι...και αυτο στο λεω γτ το αγορι μου καπνιζε 3πακετα τη μερα ..και ξαφνικα μια μερα πηγε να παρει τσιγαρα στο περιπτερο κ αντι αυτου πηρε ενα κομπολοι και ετσι το εκοψε 7μηνες τωρα..

Εγώ όσους κόβουν έτσι απλά το τσιγάρο τους βγάζω το καπέλο! 

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

χαχαχα μπραβο του!!!!!!!! θελει δυναμη αν εισαι χρονια καπνηστης! να παρω κομπολοι?

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

ωραια! οχι το ξερω οτι περιεχει αλλα εγω του εδεινα να καταλαβει επινα και τα δυο! και ναι πηστευω βοηθησαν δεν γινεται κοντα υο χρονια να μην εχω συλληψη ποτε και μεσα σε ενα 4 μηνο 2 φορες απο τοτε που τα ξεκινησα!

Είναι και η σαλπιγγογραφία σε αυτό το διάστημα @Ungry girl. Όλα βοήθησαν!

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ε την αλλη βδομαδα σιγουρα...καλε ποσο νωρις το καταλαβες?και ποσο νωρις εγινε η συλληψη???

Τελευταία περίοδο είχα 18 και θετικό ωορρηξιας 11η βράδυ επαφές 10η 11η 12η και 13η. 18η έγινε εμφύτευση την κατάλαβα!!!! Και 21 απόγευμα θετικό τεστακιιιιιι!!!!!! Και η μικροβιολόγος αυτό μου έλεγε πως το κατάλαβα τόσο νωρίς!!! Και πως έδειξε το τεστ τόσο νωρίς!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...