Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Εεεεε δεν θα πιστέψεις το connection που χουμε, ρωταγα την @Μαρθα Κ αν εχει στο μαγαζί να παω να φαω την αλλη φορα.... τι νομίζεις; ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑΑΑΑ Χαχαχα Χαχαχα

Και εμένα δεν ξέρω πως μου ήρθε -ηθελα κάτι σε πίτα αλλά εύκολο. Είσαι μακριά να σου στείλω λίγο. 

Και στην Ungry γράψαμε το ίδιο για το τσιγάρο χαχαχα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Βάλε να δεις βιντεάκια πόσο βλάπτει το έμβρυο και ούτε να το βλέπεις δεν θα θέλεις. 

@kido ευτυχως που το είπες. Παίρνω κι εγώ Τ4. 

@MelinaFo μιλάμε κλαίω και στο Pretty Woman που της φέρονται άσχημα στα μαγαζιά. Εντωμεταξύ και από τα νεύρα μου πάλι κλαίω! 

@Smile89 χαμογελακι μου ετοιμάζεται το στήθος για να ταίσει το μωρό σε λίγους μήνες. 

Ναι αλληλοεξουδετερώνει τη δράση του μου είπε. Και μετά με το καλό που θα εγκυμονούμε να μην το παίρνουμε μαζί με ασβέστιο και σίδερο λέει γιατί δεν θα απορροφάται σωστά η θυροξίνη.

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι εσείς βγαίνετε πάντα περιποιημένες έξω?πήγαμε σούπερ το πρωι και ημουν λίγο λετσος και όλες που είδα ήταν στην πενα...

ΧΑ! Πρέπει να δεις εμένα. Από τότε που δουλεύω από το σπίτι κυκλοφορώ σαν το γυφτάκι! 

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Θα κάνουμε και σήμερα οπωσδήποτε ναι δεν το αφήνουμε!!!

τα πλυντήρια μου δεν έχουν στεγνώσει εντελως μωρέ τα βάζω πάνω στα καλοριφέρ τώρα!βρέχει και όλη μέρα σήμερα.εμεις φαγαμε εσύ??!τωρα θελω να κάνω μπάνιο τον βρωμιαρινο που τον χειμώνα κυνηγιομαστε για να κάνει και να βρω τον σάκο που θα βάλουμε τα ρούχα μας δεν θυμάμαι που τον έχω  χώσει!!βασικα τώρα που το σκέφτομαι τίποτα δεν έχω κάνει άντε γεια μου!!!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι εσείς βγαίνετε πάντα περιποιημένες έξω?πήγαμε σούπερ το πρωι και ημουν λίγο λετσος και όλες που είδα ήταν στην πενα...

Εγώ φοράω πάντα τζιν με μποτάκια ίσια ή με τακούνι.  Κανένα απλό μπλουζάκι.  Αυτά. .Και δε βαφομαι ποτέ.  Έχω να βαφτω από όταν έμεινα έγκυος.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

κακος εγω τ πειρα απο οταν πηγα στον 1ο γιατρο και ειχα παρει και φιλισιν και pregnecare coseption τα οποια τα σταματησα πριν ενα μηνα λογο οικονομικου αν μπορεις να τα παρεις και τα δυο!!!!!!!!!!!1

Και εγώ και ο άντρας μου αυτά περνούμε. Πιστεύεις ότι σε βοήθησαν; Και φιλισιν και pregnacare μαζί ; Εγώ το σταμάτησα το φιλισιν γιατί διάβασα ότι στο pregnacare συμπεριλαμβάνεται φυλλικο και λέω μην το παρακανω .

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

ΧΑ! Πρέπει να δεις εμένα. Από τότε που δουλεύω από το σπίτι κυκλοφορώ σαν το γυφτάκι! 

Πωπω τελειο να δουλευεις απο το σπιτι...ουτε να σκεφτεσαι τι να φορεσεις ...ουτε να βαφεσαι για να πας στην δουλεια...κ το κυριοτερο δεν βλεπεις την φατσα κανενος...

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Εγώ φοράω πάντα τζιν με μποτάκια ίσια ή με τακούνι.  Κανένα απλό μπλουζάκι.  Αυτά. .Και δε βαφομαι ποτέ.  Έχω να βαφτω από όταν έμεινα έγκυος.  

@Nati85 ακομα στις γονιμες εισαι?η απλα συνεχιζεις να τον ξεζουμιζεις τον ανθρωπο?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Θα κάνουμε και σήμερα οπωσδήποτε ναι δεν το αφήνουμε!!!

τα πλυντήρια μου δεν έχουν στεγνώσει εντελως μωρέ τα βάζω πάνω στα καλοριφέρ τώρα!βρέχει και όλη μέρα σήμερα.εμεις φαγαμε εσύ??!τωρα θελω να κάνω μπάνιο τον βρωμιαρινο που τον χειμώνα κυνηγιομαστε για να κάνει και να βρω τον σάκο που θα βάλουμε τα ρούχα μας δεν θυμάμαι που τον έχω  χώσει!!βασικα τώρα που το σκέφτομαι τίποτα δεν έχω κάνει άντε γεια μου!!!

Εγώ δυστυχώς όχι @Nati85, όλο φόρμες βάζω για δουλειές και έξω και μέσα στο σπίτι και το ξέρω γαμώτο ότι κανονικά δεν πρέπει έτσι. Αλλά όταν θα κυκλοφορήσω βράδυ μια στο τόσο, εκεί ναι υπερπαραγωγή! Μην αφήνεστε κορίτσια, μετά μας βλέπουν σαν τις μάνες τους οι άντρες μας! Τώρα στο τριήμερο βάλε και καμιά φουστίτσα μέσα στο σάκο με χοντρο καλσόν και πουλοβεράκι! @Nati85

πρίν από 13 λεπτά , kido είπε:

Ηλεκτρονικό επιτρέπεται; Η πρέπει μαχαίρι; Υπομονή κορίτσι θα το καταφέρεις κι αυτό!

ααααααααααααα δεν ξερω η αληθεια ειναι! θα ρωτησω!

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

@Μάντη κι εγώ Εχω ιστορικό διδύμων. Θα δείξει στο επομενο. Όχι τίποτα αλλο μου βρίσκουν οτι θα κανω 3 παιδια παρακαλω.... 

@alina80 1ον) έκλαψα με το σκεπτόμενο ωαριο της @Ungry girl και 2ον) Εεεεε δεν θα πιστέψεις το connection που χουμε, ρωταγα την @Μαρθα Κ αν εχει στο μαγαζί να παω να φαω την αλλη φορα.... τι νομίζεις; ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑΑΑΑ Χαχαχα Χαχαχα 

Χαχαχα μια χαραααα!!! Τρελά τα δίδυμα!!!

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

εχεται καμια ιδεα πως κοβουμε το τσιγαρο  τωρα??????????? ααχαχα! τσιχλες?

καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο του το πα και μηλουσε σαν να ελεγα για αλοους ααχααχαχα

Κάθε φορά που θα θες να καπνίσεις θα σκέφτεσαι το κακό που μπορεί να κάνεις στο παιδάκι σου...

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

οχι !!! ειναι φυσιολογικο! εχεις 2 μερες καθυστερηση . ειναι φυσιολογικη τιμη! εγω ειχα 412 χωρις καθυστερηση κ ειδαμε εναν σακο !!

Εγώ τώρα είμαι 4 εβδομάδων ακριβώς!!! Πότε λέτε να δω σακουλάκι;;;;

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Βάλε να δεις βιντεάκια πόσο βλάπτει το έμβρυο και ούτε να το βλέπεις δεν θα θέλεις. 

@MelinaFo μιλάμε κλαίω και στο Pretty Woman που της φέρονται άσχημα στα μαγαζιά. Εντωμεταξύ και από τα νεύρα μου πάλι κλαίω! 

@Smile89 χαμογελακι μου ετοιμάζεται το στήθος για να ταίσει το μωρό σε λίγους μήνες. 

Και γω ρε γμτ και στις χαρες κλαιω και με τα νευρα κλαιω ελεος! 

@Nati85 εγω αναλογα την διαθεση! Αν παω καπου κοντα και εχω ορεξη θα βαλω λιγη μασκαρα και κανα ρουζακι! Αλλιως φορμα και μπουφαν! Καταρριπτω τον μυθο της θεσσαλονικιας λατερνας!!!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Και εγώ το ίδιο ειπα στην @Ungry girl. Μόνο το αριστερό ετοιμαζεται? Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Εγώ δυστυχώς όχι @Nati85, όλο φόρμες βάζω για δουλειές και έξω και μέσα στο σπίτι και το ξέρω γαμώτο ότι κανονικά δεν πρέπει έτσι. Αλλά όταν θα κυκλοφορήσω βράδυ μια στο τόσο, εκεί ναι υπερπαραγωγή! Μην αφήνεστε κορίτσια, μετά μας βλέπουν σαν τις μάνες μας οι άντρες! Τώρα στο τριήμερο βάλε και καμιά φουστίτσα μέσα στο σάκο με χοντρο καλσόν και πουλοβεράκι! 

Ααα εγω παντα θα βαλω το κραγονακι μ για να βγω απο το σπιτι...

Εγώ ρε γαμωτο όλη μέρα στο σπίτι φοράω κολάν κλπ. Και στη δουλειά τζιν.  Έχουν λιώσει τα περισσότερα ρούχα μου και δεν μένει τίποτα να πάω να ψωνίσω.  Είμαι πολύ πεσμένη με αυτό το θέμα 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Τονι@ είπε:

Πάντα σε κάθε στάδιο λες ότι στο επόμενο θα το συνειδητοποιησεις.  Και κάπως έτσι έχω γεννήσει  6.5 μήνες τώρα και ακόμα πολλές φορές την βλέπω και δεν το πιστεύω. . 

αχχαχχα λογικο ειναι ενα θαυμα ετσι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Και εμένα δεν ξέρω πως μου ήρθε -ηθελα κάτι σε πίτα αλλά εύκολο. Είσαι μακριά να σου στείλω λίγο. 

Και στην Ungry γράψαμε το ίδιο για το τσιγάρο χαχαχα. 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα θα κοιταξω να φαω αύριο.... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...