Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Τονι@ είπε:

@Ungry girlχαχαχα γλυκούλης. ..

αχχαχα δεν ξερω και αν δει στον υπερηχο αν θα το πηστεψει ισως να το συνηδητοποιησει στη γεννα αααχαχχαα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Τώρα που το είπες να θυμηθώ να πάρω και φιλισιν. Δεν παίρνω. Κακώς. 

Και γω παιρνω μηνες τωρα απο την εγκυμοσυνη! Θα βοηθησει και αλλου! Εγω νομιζω οτι το φυλλικο φτιαχνει το μαλλι!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ε και γω οταν εμεινα ηταν δυο οι επαφες και νομιζω οτι η δευτερη ηταν αργα μετα τις γονιμες τοτε βεβαια ουτε τεστακια ουτε τπτ πηγαινα στα τυφλα!

ειδες καμια φορα τι να πεις ρε παιδι μου δεν ξερω! οποτε θελει ερχεται!?:confused:

Just now, Ungry girl είπε:

αχχαχα δεν ξερω και αν δει στον υπερηχο αν θα το πηστεψει ισως να το συνηδητοποιησει στη γεννα αααχαχχαα!

Οι άντρες θέλουν το χρόνο τους! Μέχρι να πάρουν μπρος! Χαχαχα

εχεται καμια ιδεα πως κοβουμε το τσιγαρο  τωρα??????????? ααχαχα! τσιχλες?

Just now, kido είπε:

Οι άντρες θέλουν το χρόνο τους! Μέχρι να πάρουν μπρος! Χαχαχα

καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο του το πα και μηλουσε σαν να ελεγα για αλοους ααχααχαχα

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , ellilaw είπε:

ευχαριστωωω!!!!!

ειμαι4εβδομαδων και 4 ημερων!!!

@Ungry girl @Μάντη κοριτσαρες μου συγχαρητηριααααα!!!!μπραβοοοοο:mad:

a πολυ ωραια! αρα εμεις ειμαστε μαζι 3 μερες διαφορα εχουμε!! κ χοριακες περιπου ιδιες τιμες εχουμε!!! τι καλα! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Ungry girl είπε:

καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο του το πα και μηλουσε σαν να ελεγα για αλοους ααχααχαχα

Ηλεκτρονικό επιτρέπεται; Η πρέπει μαχαίρι; Υπομονή κορίτσι θα το καταφέρεις κι αυτό!

@Μάντη κι εγώ Εχω ιστορικό διδύμων. Θα δείξει στο επομενο. Όχι τίποτα αλλο μου βρίσκουν οτι θα κανω 3 παιδια παρακαλω.... 

@alina80 1ον) έκλαψα με το σκεπτόμενο ωαριο της @Ungry girl και 2ον) Εεεεε δεν θα πιστέψεις το connection που χουμε, ρωταγα την @Μαρθα Κ αν εχει στο μαγαζί να παω να φαω την αλλη φορα.... τι νομίζεις; ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑΑΑΑ Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Πάντα σε κάθε στάδιο λες ότι στο επόμενο θα το συνειδητοποιησεις.  Και κάπως έτσι έχω γεννήσει  6.5 μήνες τώρα και ακόμα πολλές φορές την βλέπω και δεν το πιστεύω. . 

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 hour ago, Μάντη είπε:

Κορίτσια άσχετο υπάρχει περίπτωση να είναι δυδιμακια;;; Μιας και τριπλασιάστηκε η χοριακη μου;;;;;;

οχι !!! ειναι φυσιολογικο! εχεις 2 μερες καθυστερηση . ειναι φυσιολογικη τιμη! εγω ειχα 412 χωρις καθυστερηση κ ειδαμε εναν σακο !!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , MelinaFo είπε:

@alina80 τι μαγειρευεις τελικα? Χθες μαγειρεψα μοσχαρακι κατσαρολα με καροτα κ πατατες σαλατα μπροκολλο!

@Smile89 εσυ τι κανεις μαναμ? Που εισαι?

@Nati85 μην βαριεσται εξαντλησε τις επαφες σου!!! Για να εχουμε ωραιες αναμονες μετα!!! Ετοιμαζεσαι για το τριημερο?

Θα κάνουμε και σήμερα οπωσδήποτε ναι δεν το αφήνουμε!!!

τα πλυντήρια μου δεν έχουν στεγνώσει εντελως μωρέ τα βάζω πάνω στα καλοριφέρ τώρα!βρέχει και όλη μέρα σήμερα.εμεις φαγαμε εσύ??!τωρα θελω να κάνω μπάνιο τον βρωμιαρινο που τον χειμώνα κυνηγιομαστε για να κάνει και να βρω τον σάκο που θα βάλουμε τα ρούχα μας δεν θυμάμαι που τον έχω  χώσει!!βασικα τώρα που το σκέφτομαι τίποτα δεν έχω κάνει άντε γεια μου!!!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι εσείς βγαίνετε πάντα περιποιημένες έξω?πήγαμε σούπερ το πρωι και ημουν λίγο λετσος και όλες που είδα ήταν στην πενα...

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δες τι κανει Σε ένα έμβρυο να σοκαριστεις.... lol

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Βάλε να δεις βιντεάκια πόσο βλάπτει το έμβρυο και ούτε να το βλέπεις δεν θα θέλεις. 

@kido ευτυχως που το είπες. Παίρνω κι εγώ Τ4. 

@MelinaFo μιλάμε κλαίω και στο Pretty Woman που της φέρονται άσχημα στα μαγαζιά. Εντωμεταξύ και από τα νεύρα μου πάλι κλαίω! 

@Smile89 χαμογελακι μου ετοιμάζεται το στήθος για να ταίσει το μωρό σε λίγους μήνες. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...