Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

εσυ κανονησε να κανεις τη σαλπιγγογραφεια ακουςςς τρεχοντας τωρα θα μαλονω εγω χχαχαχαχ! οπως με μαλονες εσυ! τρεχοντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ έκλεισα ήδη ραντεβού. Το άλλο Σάββατο. Και ΑΜΗ. Μετά την Καθαρά Δευτέρα θα πάω και για τις αιματολογικές. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 18 λεπτά , ellilaw είπε:

ευχαριστωωω!!!!!

ειμαι4εβδομαδων και 4 ημερων!!!

@Ungry girl @Μάντη κοριτσαρες μου συγχαρητηριααααα!!!!μπραβοοοοο:mad:

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Και του γκρινιαζες για τις επαφες! Την ειχε κανει την δουλεια του βρε ο ανθρωπος!!!! Χαχαχα χαχαχα

χχαχαχχααχχα πεστω ψεμματα 3 επαφες μονο και οχι πανω στη μερα της ωορριξιας ολοκληρος πολεμος εγινε μεστο σπιτι! αλλα ενταξει τωρα τον συγχωρω! χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

ακου τη λεει φυσηκα και θα ειναι φετος δεν βλεπεις τι γινεται εδωωω! γουρλιδικο το θεματκι το ειπα απο την αρχη!

πρεπει να την κανω?

Θα σου πει ο γιατρός δεν ξέρω σίγουρα αν πρεπει οπωσδηποτε.συνηθως το τσεκαρουν και αυτό για να ξέρουν αν χρειάζεται συμπλήρωμα.μην αγχώνεσαι όμως έτσι ρώτησα!! Σε ποιον γιατρό θα πας τώρα κοριτσάκι έχεις σκεφτεί?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Και του γκρινιαζες για τις επαφες! Την ειχε κανει την δουλεια του βρε ο ανθρωπος!!!! Χαχαχα χαχαχα

Έλα το γούρι του ήταν αυτό. Την άκουγε το ωάριο και είπα ας γονιμοποιηθώ να γλιτώσω!

• Χαχα 2

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

ακου τη λεει φυσηκα και θα ειναι φετος δεν βλεπεις τι γινεται εδωωω! γουρλιδικο το θεματκι το ειπα απο την αρχη!

πρεπει να την κανω?

Καλα αυτο τον μηνα ομαδικη προαγωγη στο πινακακι...

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Καλέ έκλεισα ήδη ραντεβού. Το άλλο Σάββατο. Και ΑΜΗ. Μετά την Καθαρά Δευτέρα θα πάω και για τις αιματολογικές. 

τελειααα να σε δω αν μηνεις μετα τη σαλπιγγογραφεια τη θα λες ο επομενος θα ειναι και ο τυχερος σου! κατσε και θα δεις εγω ειπα αν με βοηθησαν 2 πραγμματα ηταν η σαλπιγγογραφεια και το φιλισιν που επινα 5 μηνες τωρα!

πρίν από 8 λεπτά , MelinaFo είπε:

@alina80 τι μαγειρευεις τελικα? Χθες μαγειρεψα μοσχαρακι κατσαρολα με καροτα κ πατατες σαλατα μπροκολλο!

@Smile89 εσυ τι κανεις μαναμ? Που εισαι?

@Nati85 μην βαριεσται εξαντλησε τις επαφες σου!!! Για να εχουμε ωραιες αναμονες μετα!!! Ετοιμαζεσαι για το τριημερο?

Κραταω το αριστερό μου βυζί πωωωβ φιλεεεε πόνος!!! Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 2

nlmNp2.png

Just now, Ungry girl είπε:

τελειααα να σε δω αν μηνεις μετα τη σαλπιγγογραφεια τη θα λες ο επομενος θα ειναι και ο τυχερος σου! κατσε και θα δεις εγω ειπα αν με βοηθησαν 2 πραγμματα ηταν η σαλπιγγογραφεια και το φιλισιν που επινα 5 μηνες τωρα!

Τώρα που το είπες να θυμηθώ να πάρω και φιλισιν. Δεν παίρνω. Κακώς. 

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Θα σου πει ο γιατρός δεν ξέρω σίγουρα αν πρεπει οπωσδηποτε.συνηθως το τσεκαρουν και αυτό για να ξέρουν αν χρειάζεται συμπλήρωμα.μην αγχώνεσαι όμως έτσι ρώτησα!! Σε ποιον γιατρό θα πας τώρα κοριτσάκι έχεις σκεφτεί?

ασε ενα σορο σκεψεις εχω παλι θα παω σε εναν εδω σε μενα κοντα για να μη τρεχω αθηνες ξερω οτι σαν μαιευτηρας ειναι καλος πηγαν 2 γνωστες! περιμενω να παρω την επαναλυπτικη χοριακη και θα παρω να κλησω ραντεβου για τα περετερο!!!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Ζαμπονοτυρόπιτα μόλις την έβαλα στο φούρνο. Δεν είναι φαι, αλλά αυτό θα φάμε. 

Μια χαρα ειναι!!! 

Ρε συ και γω ειμαι κλαψιαρα χαχαχα με ολα τα πραγματα μπορω στο λεπτο να κλαψω το δακρυ το χω ετοιμο χαχαχαχ

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλα αυτο τον μηνα ομαδικη προαγωγη στο πινακακι...

χαχαχαχα και να δεις θα συνεχισει να ναι καλα η @caramel_83 που πρεπει να μπει στο πανω και πρωτη πρωτη!!!!!!!!!!!!!!!!

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

χχαχαχχααχχα πεστω ψεμματα 3 επαφες μονο και οχι πανω στη μερα της ωορριξιας ολοκληρος πολεμος εγινε μεστο σπιτι! αλλα ενταξει τωρα τον συγχωρω! χαχαχαχα

Ε και γω οταν εμεινα ηταν δυο οι επαφες και νομιζω οτι η δευτερη ηταν αργα μετα τις γονιμες τοτε βεβαια ουτε τεστακια ουτε τπτ πηγαινα στα τυφλα!

tpnxp3.png

κακος εγω τ πειρα απο οταν πηγα στον 1ο γιατρο και ειχα παρει και φιλισιν και pregnecare coseption τα οποια τα σταματησα πριν ενα μηνα λογο οικονομικου αν μπορεις να τα παρεις και τα δυο!!!!!!!!!!!1

Κορίτσια τώρα που τι θυμήθηκα, ο ενδοκρινολόγος μου είπε το Τ4 να το παίρνω σκέτο χωρίς το φιλισιν γιατί εγώ τα έπαιρνα και τα δύο μαζί το πρωί νηστική. Οπότε το έβαλα στις 12 κάθε μέρα. Στο δεύτερο κουτί είμαι και στις εξετάσεις που μου έγραψε έχει βάλει κι αυτό να δούμε πόσο το έχω! Αν κάποιες παίρνετε χαπάκι για το θυροειδή και δεν το ξέρετε μην τα παίρνετε καλύτερα μαζί! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...