Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , elenakii22 είπε:

μπραβο βρε Αννα!!!!συγχαρητηρια!!!χοριακη οπωσδηποτε σαββατο!μην αρχισεις να μας τα γυριζεις πανωπου μπηκες σε προγραμμα!!χαχα!

συγχαρητήρια!!!μια χαρα μεγαλωνει!!!

πρίν από 17 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια άσχετο υπάρχει περίπτωση να είναι δυδιμακια;;; Μιας και τριπλασιάστηκε η χοριακη μου;;;;;;

Λες???θα το δεις σε λιγο καιρο...ωραια θα ηταν παντως ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 21 λεπτά , Ungry girl είπε:

κοριτσακι μου γλυκο σε ευχαριστω και σενα να σε εχει καλα! ευχωμαι η δικη σου ιστορια να μη τραβιξει τοσο να ειναι πιο συντομη συμασια δενεχει ομως δεν εχει η διαδρομηγ αλλα το τελος!!! 

Η διαδρομή να είναι συντομότερη και ευκολότερη για όλες μας και ένα μεγάλο μπράβο για σένα που παρά τα εμπόδια δεν έχασες την πίστη και την ελπίδα σου και δικαιώθηκες πανηγυρικά!!! 

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ειλικρινα τι γινεται σε δυο μηνες εχουμε τρελες επιτυχιες!!! 

Έχουμε οίστρο!!! Άντε κορίτσια να μας πάει όλες έτσι γούρικα το 2018!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια κανονίστε. Λίγο η χαρά μου για τις χοριακές, λίγο αυτά που μου λέτε θα τα μπηξω! (Δεν θέλω και πολύ! Γνωστή κλαψιάρα γαρ).

Αυτό νιώθω ότι θα τα καταφέρεις σύντομα! Μόλις κάνεις τις εξετάσεις σου θα δεις θα χαλαρώσεις και θα έρθει και το μωράκι σου...

πρίν από 8 λεπτά , Τονι@ είπε:

Να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω. .αλλά δεν είμαι και γιατρός. .Απλά έχω την αίσθηση ότι στα δίδυμα η αύξηση είναι ακόμα πιο μεγάλη 

Και εγώ δεν νομίζω γτ σύμφωνα με τις μέρες από τη γονιμοποίηση είμαι μέσα! Οπότε και εγώ δεν νομίζω!!!!

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Λες???θα το δεις σε λιγο καιρο...ωραια θα ηταν παντως ε?

Όχι ότι δεν θέλω ! Δεν έχω πρόβλημα!!! Αλλά δεν νομίζω θα ήταν ακόμα ποιο μεγάλη η χοριακη! Θα φανεί σε λίγες μέρες! Το Σάββατο έχω πάλι χοριακη! Η γιαγιά μου ήταν δίδυμη και η αδερφή της έκανε δίδυμα οπότε δεν αποκλείεται!

jgJqp3.png

@Ungry girl Αννούλα συγχαρητήρια,  να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να την απολαύσεις γιατι σου αξίζει, πέρασες πολλά. 

@Μάντη μπράβο!  Είδες τσάμπα ανησυχουσες, ηρεμισες τώρα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

@Ungry girl Αννούλα συγχαρητήρια,  να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να την απολαύσεις γιατι σου αξίζει, πέρασες πολλά. 

Ναι ναι όλα καλά!!!!! Ευχαριστώ!!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

48 minutes ago, Dimitr@17 said:

Συγχαρητηρια κ στην @ellilaw για την τεραστια χοριακη της...ολα καλανα ειναι...

ευχαριστωωω!!!!!

1 hour ago, ada32 said:

παρα πολυ καλη χοριακη ! ποσο εβδομαδων εσαι? εγω ειδα σακο 4+6

ναι σιγουρα!

ειμαι4εβδομαδων και 4 ημερων!!!

@Ungry girl @Μάντη κοριτσαρες μου συγχαρητηριααααα!!!!μπραβοοοοο:mad:

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Αυτό νιώθω ότι θα τα καταφέρεις σύντομα! Μόλις κάνεις τις εξετάσεις σου θα δεις θα χαλαρώσεις και θα έρθει και το μωράκι σου...

Και εγώ δεν νομίζω γτ σύμφωνα με τις μέρες από τη γονιμοποίηση είμαι μέσα! Οπότε και εγώ δεν νομίζω!!!!

Όχι ότι δεν θέλω ! Δεν έχω πρόβλημα!!! Αλλά δεν νομίζω θα ήταν ακόμα ποιο μεγάλη η χοριακη! Θα φανεί σε λίγες μέρες! Το Σάββατο έχω πάλι χοριακη! Η γιαγιά μου ήταν δίδυμη και η αδερφή της έκανε δίδυμα οπότε δεν αποκλείεται!

Ωχ υπαρχει ιστορικο επομενως...θα δειξει...και το νουμερο το σαββατο αλλα κ οταν θαδεις σακο

πρίν από 8 λεπτά , ellilaw είπε:

ευχαριστωωω!!!!!

ειμαι4εβδομαδων και 4 ημερων!!!

@Ungry girl @Μάντη κοριτσαρες μου συγχαρητηριααααα!!!!μπραβοοοοο:mad:

:-D

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ωχ υπαρχει ιστορικο επομενως...θα δειξει...και το νουμερο το σαββατο αλλα κ οταν θαδεις σακο

Σωστά!!!!

jgJqp3.png

@alina80 τι μαγειρευεις τελικα? Χθες μαγειρεψα μοσχαρακι κατσαρολα με καροτα κ πατατες σαλατα μπροκολλο!

@Smile89 εσυ τι κανεις μαναμ? Που εισαι?

@Nati85 μην βαριεσται εξαντλησε τις επαφες σου!!! Για να εχουμε ωραιες αναμονες μετα!!! Ετοιμαζεσαι για το τριημερο?

tpnxp3.png

πρίν από 36 λεπτά , Τονι@ είπε:

Είναι υπέροχα τα νέα! !! Να το πιστέψεις! !! Τι λέει το αγόρι σου? ??

ο αντρουλης μου απο το πρωι με εχει παρει 20 τηλ απο το πρωι επανοτα το σηκωσα καποια στιγμη και του το πα δεν το πιστευει! οχι σαν εμενα νομιζει οτι του κανω πλακα αχααχαχαα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

ο αντρουλης μου απο το πρωι με εχει παρει 20 τηλ απο το πρωι επανοτα το σηκωσα καποια στιγμη και του το πα δεν το πιστευει! οχι σαν εμενα νομιζει οτι του κανω πλακα αχααχαχαα

Και του γκρινιαζες για τις επαφες! Την ειχε κανει την δουλεια του βρε ο ανθρωπος!!!! Χαχαχα χαχαχα

tpnxp3.png

πρίν από 37 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σε ευχαριστω αννουλα...ελπιζω τουλαχιστον να ερθει φετος η σειρα μου..

ακου τη λεει φυσηκα και θα ειναι φετος δεν βλεπεις τι γινεται εδωωω! γουρλιδικο το θεματκι το ειπα απο την αρχη!

πρίν από 38 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν πειράζει θα κάνεις την άλλη φορά

πρεπει να την κανω?

Just now, MelinaFo είπε:

Καξ του γκρινιαζες για τις επαφες! Την ειχε κανει την δουλεια του βρε ο ανθρωπος!!!! Χαχαχα χαχαχα

Όντως ρε όταν μαλώνατε το είχες πιάσει ήδη το σπόρι σας!! Πόσα δεν ξέρουμε και μετά τα βλέπουμε!! Κρίμα τα μούτρα και ο θυμός!!

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

@alina80 τι μαγειρευεις τελικα? Χθες μαγειρεψα μοσχαρακι κατσαρολα με καροτα κ πατατες σαλατα μπροκολλο!

@Smile89 εσυ τι κανεις μαναμ? Που εισαι?

@Nati85 μην βαριεσται εξαντλησε τις επαφες σου!!! Για να εχουμε ωραιες αναμονες μετα!!! Ετοιμαζεσαι για το τριημερο?

Ζαμπονοτυρόπιτα μόλις την έβαλα στο φούρνο. Δεν είναι φαι, αλλά αυτό θα φάμε. 

πρίν από 29 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια κανονίστε. Λίγο η χαρά μου για τις χοριακές, λίγο αυτά που μου λέτε θα τα μπηξω! (Δεν θέλω και πολύ! Γνωστή κλαψιάρα γαρ).

εσυ κανονησε να κανεις τη σαλπιγγογραφεια ακουςςς τρεχοντας τωρα θα μαλονω εγω χχαχαχαχ! οπως με μαλονες εσυ! τρεχοντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρίν από 28 λεπτά , kido είπε:

Η διαδρομή να είναι συντομότερη και ευκολότερη για όλες μας και ένα μεγάλο μπράβο για σένα που παρά τα εμπόδια δεν έχασες την πίστη και την ελπίδα σου και δικαιώθηκες πανηγυρικά!!! 

Έχουμε οίστρο!!! Άντε κορίτσια να μας πάει όλες έτσι γούρικα το 2018!!

φυσικα για ολες και θα ειναι! την πιστη μου την εχασα παρααααααααααααα πολλες φορες αλλα ειχα εσας εδω και με μαζευατε εναξει και την @alina80 na μου ριχνει και κνα χαστουκι αχχαχα

πρίν από 21 λεπτά , BettySt είπε:

σε ευχριστω παρα πολυ κοριτσακι μου κι εσυ γρηγορα ευχαριστααα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...