Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 47 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσιαααααααααααααα 26,24

μπραβο βρε Αννα!!!!συγχαρητηρια!!!χοριακη οπωσδηποτε σαββατο!μην αρχισεις να μας τα γυριζεις πανωπου μπηκες σε προγραμμα!!χαχα!

πρίν από 47 λεπτά , Μάντη είπε:

Αγάπες με πήρανε από το μικροβιολογικό!!!!! 511:-D το σπορακι μου μεγαλώνει!!!!!!!

Αααα μπραβοοοοοοοο

συγχαρητήρια!!!μια χαρα μεγαλωνει!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Ungry girl μικρακι μου ολα να πανε καλα κοψε τα τσιγαρα κ τους καφεδες ηρεμησε και ασε τον εαυτο σου να νιωσει αυτη την απιστευτη χαρα! Με συγκινησες βρε σκατουλα!

@depyfr  @ellilaw @Μάντη συγχαρητηρια! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! 

@alina80 σε παραδεχομαι! Κανε τις εξετασεις σου το 2018 παει τρενο ας τρεξουμε και μεις! Θα το προλαβουμε! Στο λεω εγω σαν πιο μεγαλη χαχαχαχα να με ακους!

@Smile89 το πρωι ποιος ανοιξε την πορτα? Η αννουλα??? Χαχαχα

Αντε κοριτσια οι υπολοιπες να μας πιασει αυτη η μπεμπεδοσκονη που εχει πλημμυρισει το θεμα! Αμην!

Oh yes!!!!!welcome!!!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Συγκινήθηκα Άννα μου! Μακάρι να διαβάζουμε τέτοια πάντα! Κι εγώ σύντομα θέλω να μοιραστώ μια τέτοια διαδρομή με ευτυχή κατάληξη!!! Να σε έχει καλά ο Θεός! 

κοριτσακι μου γλυκο σε ευχαριστω και σενα να σε εχει καλα! ευχωμαι η δικη σου ιστορια να μη τραβιξει τοσο να ειναι πιο συντομη συμασια δενεχει ομως δεν εχει η διαδρομηγ αλλα το τελος!!! 

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

@Ungry girl τέλειο αποτέλεσμα! Να το χαρείς -και δεν θέλω αρνητικές σκέψεις τώρα. Θα σκέφτεσαι το σπόρι σου και θα είσαι χαλαρή για χάρη του! 

@Μάντη μου μια χαρά όλα! Να ηρεμήσεις και εσύ ε;

@Nati85 μου σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα λόγια σου! 

Ναι κούκλα μου ηρέμησα αρκετά!!!! 

πρίν από 8 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Ungry girl μικρακι μου ολα να πανε καλα κοψε τα τσιγαρα κ τους καφεδες ηρεμησε και ασε τον εαυτο σου να νιωσει αυτη την απιστευτη χαρα! Με συγκινησες βρε σκατουλα!

@alina80 σε παραδεχομαι! Κανε τις εξετασεις σου το 2018 παει τρενο ας τρεξουμε και μεις! Θα το προλαβουμε! Στο λεω εγω σαν πιο μεγαλη χαχαχαχα να με ακους!

Αντε κοριτσια οι υπολοιπες να μας πιασει αυτη η μπεμπεδοσκονη που εχει πλημμυρισει το θεμα! Αμην!

Ευχαριστώ Μελινακι πολυυ!!!

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

μπραβο βρε Αννα!!!!συγχαρητηρια!!!χοριακη οπωσδηποτε σαββατο!μην αρχισεις να μας τα γυριζεις πανωπου μπηκες σε προγραμμα!!χαχα!

Ελενάκι Μ ευχαριστώωωωω πολύ!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , MelinaFo είπε:

σε παραδεχομαι! Κανε τις εξετασεις σου το 2018 παει τρενο ας τρεξουμε και μεις! Θα το προλαβουμε! Στο λεω εγω σαν πιο μεγαλη χαχαχαχα να με ακους!

Σε ευχαριστώ Μελίνα! 

Κορίτσια όλες σας ευχαριστώ! Το παραδέχομαι με έχει πάρει λίγο από κάτω αλλά εσείς έχετε το μαγικό ραβδί και με ανεβάζετε. Πραγματικά σας ευχαριστώ! 

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οριστε βρε...που γκρινιαζες χθες...κ εισαι κ χωρις καθυστερηση...μπραβο αννουλα...ευχομαι να σου πανε ολα καλα...

ευχαριστω δημητρουλα ελα σειρα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρίν από 17 λεπτά , Μάντη είπε:

Αννούλα ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα! Και εγώ τα κατάφερα με ενδομήτριωση αρκετά μεγάλη και με σπέρμα όχι τέλειο! Πίστη αυτό πιστεύω τίποτα άλλο....

ετσι ειναι!!!!!!!!!!!  2 στις 3 ενδομητριωσεις αλινα σειρα σου!

πρίν από 17 λεπτά , marillia είπε:

Mε συγκίνησες Αννούλα!!!Θυμάμαι σαν τώρα τις αγωνίες σου αλλά όπως λες πίστη πάνω απ όλα στο Θεό!!!!Ξέρει καλύτερα από μαςςςς!!!!!

σε ευχαριστω μαρακι μου και φυσηκα θυμασαι σας ειχα ζαλισει πως να το ξεχασετε! ειναι ενα παραδιγμα γιανα μη πεφτουμε ποτε!!!!!!!!!!!!!

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

@Ungry girl τέλειο αποτέλεσμα! Να το χαρείς -και δεν θέλω αρνητικές σκέψεις τώρα. Θα σκέφτεσαι το σπόρι σου και θα είσαι χαλαρή για χάρη του! 

@Μάντη μου μια χαρά όλα! Να ηρεμήσεις και εσύ ε;

@Nati85 μου σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα λόγια σου! 

σε ευχαριστω τοσο πολυ με εχεις οχι μονο βοηθησει αλλα και ανεβασει τοσες πολλες φορες απο τα πατωματα που πραγματικα ευχαριστω! στο ελπιζω αισιο τελος αυτης της διαδρομης  σε περιμενω να γινουμε συνοδιπορει ααχαχα κανωνησε θελω παρεααα

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

σε ευχαριστω μαρακι μου και φυσηκα θυμασαι σας ειχα ζαλισει πως να το ξεχασετε! ειναι ενα παραδιγμα γιανα μη πεφτουμε ποτε!!!!!!!!!!!!!

Σύντομα θα μείνει και η @alina80 μας!!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 15 λεπτά , MelinaFo είπε:

μελινακι μου σε ευυχαριστω πολυυυυ τα εκοψα ολα καλα ισως κανω ενα ακομα τσιγαρακι αν και απο τη μια  θελω απο την αλλη οχι! θα προσπαθησω παντος αχααχαα

πρίν από 15 λεπτά , elenakii22 είπε:

χχαχαχχαχα ευχαριστω ε και να σας τα γυρναω εδω θα στε να με βαζεται στον ιδιο δρομο ο μικροβιολογος μου ειπε τριτη μαλλον θα ναι κλειστα 3ημερο

πρίν από 47 λεπτά , Ungry girl είπε:

σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωω δεν μπορω να το πιστεψω!

εεεε οχι παρα πολυ αλλα ειμαι καλαααα πολυ καλαα θα ελεγααα!

Είναι υπέροχα τα νέα! !! Να το πιστέψεις! !! Τι λέει το αγόρι σου? ??

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

σε ευχαριστω τοσο πολυ με εχεις οχι μονο βοηθησει αλλα και ανεβασει τοσες πολλες φορες απο τα πατωματα που πραγματικα ευχαριστω! στο ελπιζω αισιο τελος αυτης της διαδρομης  σε περιμενω να γινουμε συνοδιπορει ααχαχα κανωνησε θελω παρεααα

Σε ευχαριστω αννουλα...ελπιζω τουλαχιστον να ερθει φετος η σειρα μου..

πρίν από 15 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια άσχετο υπάρχει περίπτωση να είναι δυδιμακια;;; Μιας και τριπλασιάστηκε η χοριακη μου;;;;;;

Να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω. .αλλά δεν είμαι και γιατρός. .Απλά έχω την αίσθηση ότι στα δίδυμα η αύξηση είναι ακόμα πιο μεγάλη 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Ungry girl είπε:

πρίν από 12 λεπτά , Μάντη είπε:

Σύντομα θα μείνει και η @alina80 μας

Κορίτσια κανονίστε. Λίγο η χαρά μου για τις χοριακές, λίγο αυτά που μου λέτε θα τα μπηξω! (Δεν θέλω και πολύ! Γνωστή κλαψιάρα γαρ).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...