Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Papaki@ είπε:

Δεν έχω καλά νέα 

χοριακη 240

ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω τα φάρμακα και να ξανακάνω την Τρίτη 

σκατα...σου ειπε αν υπαρχει καποια ελπιδα με τα φαρμακα ?το αιμα σταματησε?

6penp2.png

1 hour ago, Papaki@ είπε:

Δεν έχω καλά νέα 

χοριακη 240

Παπάκι μου λυπάμαι.Ας μας πει κάποιο κορίτσι αν στη αρχή δε είχε καλό διπλασιασμό και όμως προχώρησε η εγκυμοσύνη.Γιατί από τη δική μου εμπειρία όλα ήταν καλά μέχρι τις 7500.Μετά πήρα την κάτω βόλτα.Υπομονή.

@orianna εδω δε μπορουμε ενα θα πιασουμε δυο??χιχι...μα 1.5% λες να ετυχε σε εμενα??κ εγω πιστευω οτι δε θα γινει κυστη...παμε σμρ Αθηνα...ειμαστε καθοδον!!θα σκασουμε με τοση ζεστη!

1 ώρα πρίν, Papaki@ είπε:

Δεν έχω καλά νέα 

χοριακη 240

αχ βρς κοριτσι λυπάμαι...δεν ξερω καθολου απο τιμες χοριακης αλλα φανταζομαι για να στο ειπε ο γιατρος κατι θα ξερει...θα ξανακανεις τριτη?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

2 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Δεν έχω καλά νέα 

χοριακη 240

Papaki λυπάμαι πολύ.. ας ελπίσουμε ότι πήγε κάτι λάθος στην μέτρηση!! Πόσο θα έπρεπε να είναι;

Διαφημίσεις

@papaki@ κάποια ψυχή μου είχε πει σε μια δυςκολη Κατάσταση οταν η στιγμή γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.ελπιζω να ειναι ζόρικο το σποράκι σου αν όχι θα εισαι εσυ πιστεύω! Δεν σε ξερω αλλα ευχομαι ειλικρινά να αποκτήσεις οτι ονειρεύεσαι.

• Μου αρέσει 4

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Δεν έχω καλά νέα 

χοριακη 240

Papaki για νασου πει ο γιατρος να συνεχισεις καποια ελπιδα υπαρχει. Οτι κ να γινει παντως αφου πιανεις παιδακι ειναι μεγαλη υποθεση η εμφυτευση ειναι πολυ μεγαλο πραγμα ολοι οι γιατροι αυτο λενε οποτε συνεχιζεις δυνατη.

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@orianna εδω δε μπορουμε ενα θα πιασουμε δυο??χιχι...μα 1.5% λες να ετυχε σε εμενα??κ εγω πιστευω οτι δε θα γινει κυστη...παμε σμρ Αθηνα...ειμαστε καθοδον!!θα σκασουμε με τοση ζεστη!

αχ βρς κοριτσι λυπάμαι...δεν ξερω καθολου απο τιμες χοριακης αλλα φανταζομαι για να στο ειπε ο γιατρος κατι θα ξερει...θα ξανακανεις τριτη?

χαχαχα ποτε μη λες ποτε για τιποτα...δεν θυμαμαι σε χω ρωτησει ποσο χρονων εισαι?παντως πιστευω οτι δεν εχεις θεμα εσυ και ειναι μεσα στο μυαλο σου αυτα με τις ωορρηξιες.κοιτα να περασετε καλα και να χαλαρωσεις...και μετα την επαφη να μενεις ξαπλωμενη στο κρεβατι κανα τεταρτο και ενα μαξιλαρι κατω απο τους γλουτους βοηθαει.. ..κανε και κανα κατακορυφο βρε αδερφε...χαχαχα

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

papaki mou ίσος να υπάρχει μια ελπίδα για να σου πει συνέχισε. μην χάσεις ποτέ την ελπίδα και πίστεψε πως γίνονται Και θαύματα μην σε παρε απο κάτω προσπάθησε να εισαι ήρεμη ξέρω εινα καπος γτ σε τρώει το άγχος αλλα προσπάθησε να είσαι ήρεμη... Σου εύχομαι να παρεις καλα Αποτελέσματα την Τρίτη..

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου τι κάνετε??? 

Παπάκι μου μη στεναχωριέσαι ακόμα δεν έχει τελιώσει τίποτα!!!! 

Εγώ τελικά ήρθε ή καταραμένη σήμερα αλλά χάρηκα γιατί μετά από καιρό ήρθε στις 35μέρες όχι 50 και που έφτανε τώρα τελευταία!!! 

@caramel_83 βάλαμε στον πίνακα για 4 Αυγούστου κοριτσάκι μού!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, orianna είπε:

χαχαχα ποτε μη λες ποτε για τιποτα...δεν θυμαμαι σε χω ρωτησει ποσο χρονων εισαι?παντως πιστευω οτι δεν εχεις θεμα εσυ και ειναι μεσα στο μυαλο σου αυτα με τις ωορρηξιες.κοιτα να περασετε καλα και να χαλαρωσεις...και μετα την επαφη να μενεις ξαπλωμενη στο κρεβατι κανα τεταρτο και ενα μαξιλαρι κατω απο τους γλουτους βοηθαει.. ..κανε και κανα κατακορυφο βρε αδερφε...χαχαχα

ειμαι 26 εσυ???αχ δε ξερω τι γινεται με αυτον τον κυκλο μου!!εκανα ενα τεστ πριν και βγηκε νομιζω πιο ανοιχτο απο το μεσημερι!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Kαλημερα κορίτσια.  .να κάνω και εγώ μια ερώτηση που έχω βαθιά μεσάνυχτα έκανα τεστ εγκυμοσύνης 4 μέρες πριν την περίοδο και βγήκε αχνό θετικό και μετά έκανα χοριακη και βγήκε 65 αυτό είναι καλό; ;ή είναι μικρή κάποια έμπειρη έχει να μου δώσει τα φώτα της:confused:

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Natasa@ninaki είπε:

Kαλημερα κορίτσια.  .να κάνω και εγώ μια ερώτηση που έχω βαθιά μεσάνυχτα έκανα τεστ εγκυμοσύνης 4 μέρες πριν την περίοδο και βγήκε αχνό θετικό και μετά έκανα χοριακη και βγήκε 65 αυτό είναι καλό; ;ή είναι μικρή κάποια έμπειρη έχει να μου δώσει τα φώτα της:confused:

Καλημέρα. Είναι θετικά και τα δυο, ας αρχίσουμε από εκεί. Δεν παίζει ρόλο η τιμή της χοριακής αλλά το αν διπλασιάζεται κάθε δυο μέρες. Καλό θα ήταν να κάνεις μια επαναληπτική 4 μέρες μετά για πιο σίγουρα.

@Papaki@ ποια είναι η γνώμη του γιατρού σου; εκτός από το να την επαναλάβεις, σου είπε τίποτ' άλλο;

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα και από εμένα....... εύχομαι όλοι οι παρέα εγκυμονούσες και κοπέλες στην αναμονή να είστε όλες καλά.:wub:

Εγώ η αλήθεια είναι έμπλεξα άσχημα με την δουλειά εδώ και δέκα μέρες, γυρνούσα αργά και ήμουνα πτώμα..... μεταξύ όλων αυτών κάπου ήταν και οι γόνιμες και κατέβαλα φιλότιμες προσπάθειες (χα χα χα χα:D) αλλά δεν ξέρω τι έγινε τελικά...........

Επίσης ένα μεγάλο άγχος ήταν και το ότι σήμερα το πρωί άφησα για πρώτη φορά το κοριτσάκι μου στην κατασκήνωση.......:shock::shock: αχ Παναγιά μου μακάρι να πάνε όλα καλά.......... Εντάξει δεν το περίμενα ότι θα αγχωθώ τόσο πολύ............:-( 

@Papaki@ κορίτσι μου μην χάνεις την ελπίδα....... εύχομαι σήμερα ημέρα που είναι και γιορτή να βάλουν και οι άγιοι το χεράκι τους........ και να πάρουν όλα άλλη τροπή........ 

@Natasa@ninaki καλώς ήρθες......... νομίζω πως για 4 ημέρες πριν την περίοδο είναι πολύ καλή η χοριακή σου!!!!!!!!!!!!:wink:

8JPrp3.png

4 ώρες πρίν, Natasa@ninaki είπε:

Νομίζω κορίτσι είσαι έγκυος.Αλλα δεν είμαι έμπειρη. Θα έλεγα να κάνεις μια χοριακη ακόμα τις ημέρες που θα είχες περίοδο κανονικά. Στο μικροβιολογικό τι σου είπαν; 

Αχ κορίτσια τι ζέστη! Είμαι και σε γόνιμες μέρες αλλά το παλεύουμε... Ας οψεται...αλλιώς ούτε να με ακουμπήσει δεν θα άντεχα με τέτοια ζέστη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...