Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Vila κοπελα μου σε ευχαριστω παρα πολυ, θα κανω και αποψε αγκαλιτσες για πιο σιγουρια χιχιχι, εγω ευχομαι να ειναι ο τυχερος μηνας για ολες μας αυτος:D

2 minutes ago, caramel_83 είπε:

Βρε κοριτσακι μου θα μπεις σε αλλο τρυπακι μετα αν κανεις τωρα τεστ, αν βγει τωρα αρνητικο που φυσικα ευχομαι το αντιθετο να βγει και να ειναι ενα τεραστιο +, αλλα αν βγει αρνητικο μετα θα σκεφτεσαι οπως ολες αυτο θα καναμε οτι μηπως ειμαι και δεν εδειξε ακομα, γιατι να πιεστεις τοσο ψυχολογικα και να μην περιμενεις  λιγο, ασε να περασει και η αυριανη και την Δευτερα πηγαινε στο μικροβιολογικο και κανε μια εξεταση χοριακη να σου δειξει σιγουρα ;)

εσυ ετσι κι αλλιως την Δευτερα δεν ειναι να αδιαθετησεις?

Ναι την δευτέρα είναι αλλά δουλεύω το πρωί ως το μεσημέρι οπότε θα πάρω τεστ το απόγευμα και θα το κάνω τρίτη πρωί με τα πρωινά ουρά αν αντέξω… .χι χι χι 

4 minutes ago, Vila είπε:

Καλημέρα!! :)

Εγώ είμαι 1,74 και 74 κιλά.. πριν το γάμο μου είχα φτάσει 67 και η αλήθεια είναι ότι είχε στρώσει κάπως ο κύκλος μου. Αλλά το καλοκαίρι με διακοπές και μετά στο γαμήλιο ταξίδι τα ξαναεβαλα δυστυχώς γιατί δεν πρόσεχα! Τώρα προσπαθώ να κόψω τα γλυκά και να ξανακατεβω.

Τα ινοφερτ εγώ τα βρίσκω μέσω ιντερνέτ γύρω στα 13- 14 ευρώ..Στο φαρμακείο της γειτονιάς που ρώτησα μου είπαν πάνω από 20ευρω! Πρωί και βράδυ παίρνετε η πρωί και απόγευμα? Φανταστείτε ότι ο γιατρός μου μου είπε δεν έχει καμία σημασία ποτε θα το παίρνεις! Και επίσης όλο το μήνα ή μέχρι την ωορρηξία? 

@Μαρθα Κ ναι να περιμένεις!! Σημάδι είναι!! :-D κάνε κουράγιο 2 μερουλες!!

@caramel_83 εύχομαι να ήταν η τυχερή σου μέρα χθες!

@elenakii22 εγώ συνήθως κάνω ωορρηξία την 20 μέρα οπότε ποτέ δεν ξέρεις!

Είδες παίζουν ρόλο τα κιλά στην περίοδο πολύ εγώ στο λεω έχω φοβερό θέμα όταν παίρνω πολλά…. Μακάρι να ειναι σημάδι αγάπη μου από το στομα σου και στου θεού το αυτί.. 

5 minutes ago, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια όταν δεν ειμαστε σίγουρες για τις γόνιμες μέρες μας καλό είναι να κανουμε συνέχεια σεχ να το απολαμβάνουμε κιόλας μορε ..χι χι χι 

Χαχαχαχα ποσο δίκιο έχεις! Εμείς αυτή την τακτική ακολουθούμε..:oops: και Φαντάσου ότι ακόμα είμαι στη 10η μέρα του κύκλου αλλά λέω ποτέ δεν ξέρεις:mad:

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

@Μαρθα Κεπειδη δεν σε βλεπω να αντεχει παρε 2 κανε ενα το απογευμα μολις τα παρεις και κανε και ενα την Τριτη το πρωι για πιο σιγουρα αποτελεσματα :D

να ρωτησω κατι σχετικα με τα τεστ εχω δει στην σελιδα του clearblue οτι με 2 τροπους γινεται το τεστ η την ωρα που κατουρας βρεχεις το τεστ ή βαζει τα ουρα σε ουροσυλλεκτη και το βουτας μεσα, εσεις ποιον απο τους 2 τροπους κανετε ή εχετε κανει @Zouzoumama @elenakii22 @leta87 @Alekagala @Garifalia1 και οσες αλλες εχετε κανει

εγω σκεφτομαι οταν ερθει η ωρα να κανω με ουροσυλλεκτη

9 minutes ago, Μαρθα Κ είπε:

@caramel_83 κατι μου λέει οτι θα έχουμε πολύ ευχάριστα νεα σύντομα από σένα… 

ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙ  :wub:

• Μου αρέσει 1

4 minutes ago, Vila είπε:

Χαχαχαχα ποσο δίκιο έχεις! Εμείς αυτή την τακτική ακολουθούμε..:oops: και Φαντάσου ότι ακόμα είμαι στη 10η μέρα του κύκλου αλλά λέω ποτέ δεν ξέρεις:mad:

εμεις να πω την αληθεια μου ειναι ναι μεν ο 4 κυκλος προσπαθειων αλλα ο πρωτος που γινεται εντατικα η προσπαθεια, δηλαδη φαντασου τον προηγουμενο ειχαμε μονο 3 επαφες, σημερα ειμαι στην 13η μερα και εχουμε 5 επαφες, τον εχω ξεζουμησει τον καυμενο χιχιχι:P, οχι οτι τον χαλαει βεβαια :lol:

1 minute ago, caramel_83 είπε:

εμεις να πω την αληθεια μου ειναι ναι μεν ο 4 κυκλος προσπαθειων αλλα ο πρωτος που γινεται εντατικα η προσπαθεια, δηλαδη φαντασου τον προηγουμενο ειχαμε μονο 3 επαφες, σημερα ειμαι στην 13η μερα και εχουμε 5 επαφες, τον εχω ξεζουμησει τον καυμενο χιχιχι:P, οχι οτι τον χαλαει βεβαια :lol:

Εγω αυτό τον μήνα που πέρασε είχαμε επαφές μέρα παρά μέρα από την επόμενη τις Τσικνοπέμπτης και μένα το ίδιο ή καλύτερη του είναι…. Χα χα χα χα του λέω ελα τώρα που μπορούμε γιατί στο μέλλον μπορεί να περιμένεις αρκετά… χι χιχι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@caramel_83 εγώ τη μία φορά που έκανα σε ποτηράκι μιας χρήσης ήταν. Νομίζω πως είναι λίγο πιο σίγουρος τρόπος από το να προσπαθείς να στοχεύσεις σωστά χι χι!

Όσο για τις προσπάθειες τον προηγούμενο μήνα ήταν πραγματικά μέρα παρά μέρα από την 12 μέχρι την 24 μέρα του κύκλου μου! ... Μπορώ να πω ότι το απολαύσαμε όμως δεν ήταν πιεστικο καθόλου :mad: Και τώρα είπαμε να το πάμε ακόμα πιο δυναμικά! Ο άντρας μου θέλει να το πάμε κάθε μέρα τις γόνιμες αλλά έχω ακούσει πως αυτό δεν είναι καλο..

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Just now, caramel_83 είπε:

καλα του λες για να μην σου ξεφευγει :lol::P

Λαθος είπα από την μέρα που μου τελείωσε η περίοδο είχαμε μέρα παρά μέρα και το τριήμερο που ήταν ή καθαρά δευτέρα είχα γόνιμες μέρες… 

1 minute ago, Vila είπε:

@caramel_83 εγώ τη μία φορά που έκανα σε ποτηράκι μιας χρήσης ήταν. Νομίζω πως είναι λίγο πιο σίγουρος τρόπος από το να προσπαθείς να στοχεύσεις σωστά χι χι!

Όσο για τις προσπάθειες τον προηγούμενο μήνα ήταν πραγματικά μέρα παρά μέρα από την 12 μέχρι την 24 μέρα του κύκλου μου! ... Μπορώ να πω ότι το απολαύσαμε όμως δεν ήταν πιεστικο καθόλου :mad: Και τώρα είπαμε να το πάμε ακόμα πιο δυναμικά! Ο άντρας μου θέλει να το πάμε κάθε μέρα τις γόνιμες αλλά έχω ακούσει πως αυτό δεν είναι καλο..

Αγάπη μου κάντε οπότε θέλετε και ο θεός όταν θέλει θα μας το δώσει εκεί που δεν το περιμένουμε απλά όταν ξέρεις τις γόνιμες δώστου να καταλάβει… 

κοιτα εχω κανει ωορρηξια κ 20-23η μέρα!εχω συχνα κυκλο 32 ημερων!

εγω 1.72 ειμαι 62 κιλα..οταν γνωριστηκα με τον ανδρα μου ημουν 57 αλλα ξεκινησα γυμναστικη κ αυξησα κιλα!

τεστ αν παρεις απο το φαρμακειο κ βγει αρνητικο θα σκεφτεσαι μετα ολη μερα μηπως κανει λαθος!οποτε η παρε 2-3 να χεις η κανε χοριακη!

τα ινοφερτ προσπαθω να τα παιρνω στις 12..μενω νηστικη 10-12 παιρνω το χαπι κ ξανατρωω 14...και αντιστοιχα το βραδυ..αν αλλαξει κατι διαμορφωνω τις ωρες αντιστοιχα.και εγω 13 τα πηρα..συνηθως τα επαιρνα 16 αλλα εψαξα κ βρηκα πιο οικονομικα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@Vila δεν ξερω τι να σου πω λενε οτι καλο ειναι να γινεται μερα παρα μερα για να υπαρχει στην ουσια παντα σπερμα μεσα μας ενεργο επειδη ζει το σπερμα γυρω στις 48-72 ωρες λενε, εμεις αυτες τις μερε ερχομαστε καθε μερα σε επαφη, στο αλλο φορουμ εχω διαβασει και κοεπελες που ειχαν καθημερινη επαφη και καποιες μερες και 2 φορες και εμειναν εγκυες, εγω πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα οργανισμου και τυχης

@Μαρθα Κ καλα το εχεις παει κι εσυ αυτο τον μηνα, αχ ρε κοριτσια μακαρι να ειμαστε ολες εγκυουλες αυτο τον μηνα, θα ειναι ωραια να συμβαδιζουμε και με την εγκυμοσυνη

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια  την σελίδα στο fb ποιος την διαχειρίζεται??? Άσχετο οποία θέλει να χάσει κιλά να κάνει την δίαιτα με τις μονάδες βασικά διατροφή είναι εμένα με έσωσε και τρώω και αδυνατίσω.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...