Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κορίτσια μ τι κάνετε!! Βλέπω έχουμε εγκυουλες καινούριες!!με το καλοοο!!Πόσο χαίρομαι!!Πως είστε?μπήκα μετα απο καιρο!βρήκαμε τους ρυθμους μας Επιτέλους.. Πως είστε? Όσες Είστε Εν αναμονή είδατε πως όλα είναι δυνατα!!υπομονή λοιπόν! Εύχομαι σε όλες Τ καλύτερα κορίτσια μ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , oneira_glyka είπε:

Κορίτσια μ τι κάνετε!! Βλέπω έχουμε εγκυουλες καινούριες!!με το καλοοο!!Πόσο χαίρομαι!!Πως είστε?μπήκα μετα απο καιρο!βρήκαμε τους ρυθμους μας Επιτέλους.. Πως είστε? Όσες Είστε Εν αναμονή είδατε πως όλα είναι δυνατα!!υπομονή λοιπόν! Εύχομαι σε όλες Τ καλύτερα κορίτσια μ!

Καλώς όρισες τοτε και παλι κορίτσι!!!! Και σε εσένα να έρθουν όλα όπως τα θες. 

nlmNp2.png

@Ungry girl μπράβο κοριτσακι!!! Δεν είσαι σε καθυστέρηση ακόμα μην το ξεχνάς αυτοοοο!!!έκανες και προγεστερόνη?

@Μάντη συγχαρητήρια κοριτσάκι είδες όλα καλά!!ηρέμησε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσιαααααααααααααα 26,24

μπραβο!!!! πολυ καλη !! με το καλο κοριτσι μου! 

@Μάντη πολυ καλη !!  τωρα να ηρεμησεις κ να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου !! ειδες που ανησυχουσες!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

@Ungry girlΑγριοκόριτσο συγχαρητήριααααααααααα!!!!!!Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!!Χτες μου έφερε ο άντρας μου τούρτα και σαμπάνια!!!!!!Εμεινε λίγη θα την πιώ στην  υγειά σουυυυυ!!!!!

@ΜάντηΜπράβο κοριτσάκι μουυυυυυ!!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Γεια σου κοριτσάκι!!τι κάνουν τα μπέμπακια σου?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

Αγάπες με πήρανε από το μικροβιολογικό!!!!! 511:-D το σπορακι μου μεγαλώνει!!!!!!!

Αααα μπραβοοοοοοοο

αααα τι ωραιο νουμεροοοο ευχαριστω!!!

πρίν από 11 λεπτά , zina7777 είπε:

ελααα. μια χαρα ειναι..προγεστερονη πες μου!

:? δεν εκανα!

πρίν από 11 λεπτά , soth_26 είπε:

@Ungry girl Συγχαρητήρια με το καλοοοο... Ειδες? Χαχαχα αντε τώρα ηρέμησε και με το καλοοο... 

@Μάντη Τελειααα συγχαρητήρια 

σε ευχαριστω κοριτσακι μου ευχωμαι τον επομενο μηνα να μας πεις ευχαιστα!

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Τονι@ είπε:

Μπράβο αγαπούλα μου!!!!!!! Τέλεια! !!!!!!! Καλοστεριωτο το μικρουλι σου!!!!!♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωω δεν μπορω να το πιστεψω!

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

Αααααααντεεεεε μπραβοοοο. Ηρεμησες τωρα? 

Τα βλέπεις???? Είσαι καλύτερα τωρα? 

εεεε οχι παρα πολυ αλλα ειμαι καλαααα πολυ καλαα θα ελεγααα!

Just now, zina7777 είπε:

ωωω..δε σου ειπα μαζι με χοριακη και προγεστερονη..??χμμ.. ποτε θα πας παλι?

Πολλές δεν κανουν δεν έγινε κ τίποτα. @Ungry girl μην σου δημιουργηθεί Τωρα αγχος κ για αυτο. 

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , soth_26 είπε:

@Ungry girl Συγχαρητήρια με το καλοοοο... Ειδες? Χαχαχα αντε τώρα ηρέμησε και με το καλοοο... 

@Μάντη Τελειααα συγχαρητήρια 

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!! 

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Αααααααντεεεεε μπραβοοοο. Ηρεμησες τωρα? 

Τα βλέπεις???? Είσαι καλύτερα τωρα? 

Ναι πολύ καλύτερα ηρέμησα!!!! Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση αγάπη μου από χθες είχες απόλυτο δίκιο...

πρίν από 7 λεπτά , Τονι@ είπε:

Μπράβο αγάπη μου! !! Πολύ καλή η χοριακη σου!!!να το απολαύσεις! !!♡♡♡

Ευχαριστώ Τόνια μου!!!!!

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ungry girl μπράβο κοριτσακι!!! Δεν είσαι σε καθυστέρηση ακόμα μην το ξεχνάς αυτοοοο!!!έκανες και προγεστερόνη?

@Μάντη συγχαρητήρια κοριτσάκι είδες όλα καλά!!ηρέμησε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!

Ευχαριστώωωω!!!!!!! Εύχομαι σύντομα θετικό τεστακιιιιιι!!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...