Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Κόρες έκλεισα ραντεβού για τη σαλπιγγογραφία. Το άλλο Σάββατο. Θα κάνω και την ΑΜΗ εκεί. 60τοσα ευρώ ή ΑΜΗ, αλλά έχουν λέει 20% έκπτωση οπότε βγαίνει 50,56 -κατι τέτοιο. Και 130 η σαλπιγγογραφία! Με βαριά καρδιά το έκλεισα το ραντεβού. 

γτ ρε κοριτσι με βαρια καρδια ?? δες οτι η @Ungry girl και εγω μετα απο σαλπιγγογραφια μειναμε κατευθειαν .. δες το ετσι κ θα σου ανεβει κ η ψυχολογια σου. ειπαμε η σαλπιγγογραδια ειναι και θεραπευτικη.  για αμη εγω που ειχα ρωτησει στην βιοιατρικη θεσ/νικης  ηταν φθηνη , 20 η 25 ευρω αλλα δεν την εκανα ! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Έλα βρε..... γιατί με βαρια καρδια.. 

Έπρεπε να αφήσεις την σκελίδα Χαχαχα Χαχαχα 

Αφενός τη φοβάμαι τη σαλπιγγογραφία, αφετέρου νομίζω ότι όλα είναι άσκοπα. 

Η σκελίδα θα μείνει για πάντα στις παραθέσεις σας χαχα.

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα! ναι κ εγω νιωθω μελινα ! καμια φορα ζαλιζομαι . κοιταξε τον σιδηρο σου.  εγω ειμαι 5 εβδ ακριβως σημερα . χθες που ειμασταν ταβερνα το βραδυ κ εφαγα αποτομα , ειχα μια ανακατωσουρα κ εγω αστα να πανε... αλλα αυτα προς το παρον

Τον πηρα τωρα τηλ τον γιατρο μου και μου ειπε πως τα θελουμε αυτα τα σημαφια γιατι ετσι δειχνει οτι προχωραει φυσιολογικα η εγκυμοσύνη!

Just now, ada32 είπε:

γτ ρε κοριτσι με βαρια καρδια ?? δες οτι η @Ungry girl και εγω μετα απο σαλπιγγογραφια μειναμε κατευθειαν .. δες το ετσι κ θα σου ανεβει κ η ψυχολογια σου. ειπαμε η σαλπιγγογραδια ειναι και θεραπευτικη.  για αμη εγω που ειχα ρωτησει στην βιοιατρικη θεσ/νικης  ηταν φθηνη , 20 η 25 ευρω αλλα δεν την εκανα ! 

Επειδή μου είπε ο γιατρός ότι είναι δύσκολη και ευαίσθητη εξέταση, είπα ας την κάνω και αυτή στο Λητώ που έχει αυτός εμπιστοσύνη . 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Αφενός τη φοβάμαι τη σαλπιγγογραφία, αφετέρου νομίζω ότι όλα είναι άσκοπα. 

Η σκελίδα θα μείνει για πάντα στις παραθέσεις σας χαχα.

Μην φοβάσαι την σαλπιγγογραφια πραγματικά δεν είναι τίποτε .

Διαφημίσεις

Just now, melina92 είπε:

Τον πηρα τωρα τηλ τον γιατρο μου και μου ειπε πως τα θελουμε αυτα τα σημαφια γιατι ετσι δειχνει οτι προχωραει φυσιολογικα η εγκυμοσύνη!

Άντε ωραία οπότε δες το σαν καλό όποτε τα έχεις!

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Μέρα δεν έχασες! Είσαι παρθένος πρακτικό μυαλό και δραστήριο! Κι εγώ έτσι είμαι θέλω να τακτοποιώ τις υποθέσεις μου. Καλά να σου πάνε όλα ρε φιλενάδα! Μετά τη σαλπιγγογραφία θα είσαι σε γόνιμες ε, άντε να πιαστεί το σπόρι σου αμέσως εύχομαι!

Αγχώθηκα ότι δεν θα έχει ραντεβού τη μέρα που ήθελα. Χαχαχα. Λες και πάνε κατά χιλιάδες οι γυναίκες για σαλπιγγογραφία. Χαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , soth_26 είπε:

@Ungry girl Αντε ξεκινα να πας εχουμε αγωνια και εμενα 11 μου ειπε χτες αλλα παρα-τεταρτο τα ειχε! Πηγες και πολυ πρωι σιγουρα θα βγήκαν :)

ναι τωρα ξεκιναω σε 5!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Επειδή μου είπε ο γιατρός ότι είναι δύσκολη και ευαίσθητη εξέταση, είπα ας την κάνω και αυτή στο Λητώ που έχει αυτός εμπιστοσύνη . 

Δεν είναι κάτι τόσο επίφοβο αν έχει αποτέλεσμα όπως λένε όλοι! Αξίζει τον κόπο πιστεύω και καλά κάνεις και την κάνεις, κι εγώ έτσι θα έπραττα @alina80

πρίν από 3 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε θέλει λίγο υπομονή μόνο. Και εμένα με έπιασε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά θέλει λίγο υπομονή και ηρεμία 

Ευχαριστώ πολύ. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

θαυματα η σαλπιγγογραφια οντως

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , melina92 είπε:

Οτι πει ο γιατρός σου.... εγώ τα ειχα για 4 μέρες δεν σημαίνει πως δεν παει καλα η εγκυμοσύνη μου, η καθεμία ειναι διαφορετική, οπότε Οταν θα νοιωθεις κατι καλο ειναι νσ τον ενημερωνεις. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

κορεςςςςςςςςςςςς φευγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλπιζω να πιουμε σαμπανια και οχι να φαμε κολιβα ! @kido εεεεε οχι και μιση ωρα θα σας στειλω απο το κινητο!!! φιλιαααααααααααααα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

κορεςςςςςςςςςςςς φευγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλπιζω να πιουμε σαμπανια και οχι να φαμε κολιβα ! @kido εεεεε οχι και μιση ωρα θα σας στειλω απο το κινητο!!! φιλιαααααααααααααα

Ξεκολλααααα περιμένουμε!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...