Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , alina80 είπε:

Ευχαριστώ Άντα μου. Ναι θα κάνω τις εξετάσεις μου και βλέπουμε. Η αλήθεια είναι απογοητευμένη, όχι από αυτό τον κύκλο συγκεκριμένα , γενικά. 

Για την εξέταση ρώτα ινσουλίνης να ρωτήσεις τον γιατρό σου. Το πιθανότερο είναι για αρχή να σου δώσει μια διατροφή. Μην ανησυχείς. Όλα ρυθμίζονται. 

καμια φορα χρειαζομαστε κ λιγη βοηθεια με φαρμακα κ γιατρο κ θα τα καταφέρεις!  θα δεις. 

θα παω σημερα να του τα δειξω , γτ κ βιταμινη d ηταν χαμηλη , 15 την ειχα... 

πρίν από 52 λεπτά , zina7777 είπε:

Συγχαρητηρια στην νεα εγκυουλα της παρεας @depyfr.

@Ungry girl καλη επιτυχια σ εσενα.

Καλημερα σε ολες..Τα γιαννενα ετοιμαζονται για χιονιιιιιιιι...

καλημερα ! κ αι εδω εχει πολυ κρυο.

πρίν από 52 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια τι μαγειρεύετε σήμερα; Δεν έχω τίποτα εκτός από μακαρόνια που φάγαμε χτες...δεν σκέφτηκα να ξεπαγωσω κάτι, και δεν έχω και αυτοκίνητο να βγω για ψώνια (βρέχει και πολύ!). 

και εγω μακαρονια σκεφτομαι να κανω ( καρμποναρα)!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

ε νταξει δεν πειραζει που δεν ειναι σα τη γραμμη ελεγχου ουτε εμενα γινονται ιδια!!! αφου ομως ειχες και εχεις επαφες θα την πετυχες την ωορριξια σου!!! εγω δεν εχω τιποτα το στηθος μου δεν πονα πολυ λιγο ελαχιστα εχω καποια πονακια περιοδου αλλα εδω ειναι το περιεργο τα εχω μερες και εκει που με πιανουν εντονα μετα απο 2 ωρες καθολου! η μεση μου ποναει εχδω γενικα οτι προμηνηει για περιοδο τιποτα που να με παραξενεψει κατι σουβλιες τρωω ωρες ωρες! καλα αν βγει αρνητικη! εχει να πεσει πολυ γελιο να ξερετε! αν και αυτο που φοβαμαι δεν εινι να βγει αρνητικη απλα να ειναι για αλλο λογο ανεβασμενη η προγεστερονη!  τεσπα θα διξει τρωω τα νυχια μου για την ακριβια το χτυσημο χαχαχαχαχα

Όταν ημουν έγκυος την μια ένιωθα όλα τα συμπτώματα και την άλλη καθόλου λες και δεν ήμουν και έλεγα μπα αποκλείεται μωρέ να είμαι!καλά θα έχεις κάνει χίλια σενάρια μέχρι να βγει η χοριακη σου θα φας τα πατώματα!ηρεμησεεεεεε

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 35 λεπτά , zina7777 είπε:

Εγω πηρα τηλεφωνο για να δω αν υπαρχει κενο να παω πριν τη Δευτερα και μου ειπανε οτι υπαρχει ενα απο ακυρωση αυριο πρωι.Βεβαια με προβληματιζει γιατι ο αντρας μου δουλευει νυχτα αυτη τη βδομαδα και θα ρθει αϋπνος στο ραντεβου για καρδουλα(αλλο που δε θελει αυτος ψοφαει).Επιπλεον εδωσα ουρα για ελεγχο πρωι πρωι. Νιωθω μια ανακατοσουρα,εβλεπα και παλιο ονειρα...οτι παντρευομουν..δεν ειναι καλο αυτο νομιζω..

μια χαρα ! θα δειτε νωριτερα το μωρο ! κ εγω ειδα ονειρο οτι μαλωνα με την πεθερα μου! κ συνηθως οταν την βλεπω , μαλωνω με τον αντρα μου.. αλλα πολυ περιεργο ονειρο ειδα κ εγω.. 

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Όταν ημουν έγκυος την μια ένιωθα όλα τα συμπτώματα και την άλλη καθόλου λες και δεν ήμουν και έλεγα μπα αποκλείεται μωρέ να είμαι!καλά θα έχεις κάνει χίλια σενάρια μέχρι να βγει η χοριακη σου θα φας τα πατώματα!ηρεμησεεεεεε

χαχαχαχαχα μονο τα πατωματα και τα ταβανια μη σου πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 43 λεπτακια χαχαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

χαχαχαχαχα μονο τα πατωματα και τα ταβανια μη σου πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 43 λεπτακια χαχαχαχα

Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο μήπως την έχουν βγάλει νωρίτερα να πας τώρα αντί να μετράς αντίστροφα; Μας κάνεις κι εμάς να αγωνιούμε μαζί σου! Άντε γιατι περιμένει και η σαμπανιέρα!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο μήπως την έχουν βγάλει νωρίτερα να πας τώρα αντί να μετράς αντίστροφα; Μας κάνεις κι εμάς να αγωνιούμε μαζί σου! Άντε γιατι περιμένει και η σαμπανιέρα!

αχαχαχαχ αααα απο σημερα αν ειναι καλη η χοριακη τα κοβω ολα τα τσιαγαρα τα ποτα και τα ξενυχτια αχχαχα χυμουλι!!!! οχι μωρε σε 40 λεπτακια ξεκιναω απο το σπιτι 5 λεπτα ειναι!

Καλημέρα κοριτσια μου

@Ungry girl & @Μάντη καλα αποτελεσματα, ολα καλα θα είναι!!! 

@Μαρθα Κ με το καλο σήμερα στον γιατρό, ολα καλά θα πάνε!! 

@ellilaw 

@depyfr συγχαρητήρια με το καλοο!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , soth_26 είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου

@Ungry girl & @Μάντη καλα αποτελεσματα, ολα καλα θα είναι!!! 

@Μαρθα Κ με το καλο σήμερα στον γιατρό, ολα καλά θα πάνε!! 

@ellilaw 

@depyfr συγχαρητήρια με το καλοο!!! 

ευχαριστω απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Κορίιιιιιιτσια μου καλημέρααα!!! Έχω χάσει αρκετά επεισόδια απ ότι βλέπω!!!! @kido έκανες χοριακή αν κατάλαβα καλά? Είδες θετικό τεστάκι? Εγώ κορίτσια είμαι εξίμισι εβδομάδων και σήμερα απο το πρωί εχω ζαλη και ανακατωσούρα χωρις εμετο. Είναι αραγε φυσιολογικό και η ζάλη ??

Διαφημίσεις

Just now, melina92 είπε:

Κορίιιιιιιτσια μου καλημέρααα!!! Έχω χάσει αρκετά επεισόδια απ ότι βλέπω!!!! @kido έκανες χοριακή αν κατάλαβα καλά? Είδες θετικό τεστάκι? Εγώ κορίτσια είμαι εξίμισι εβδομάδων και σήμερα απο το πρωί εχω ζαλη και ανακατωσούρα χωρις εμετο. Είναι αραγε φυσιολογικό και η ζάλη ??

Αχ όχι Μελινάκι μου εγώ για οωρρηξία μιλούσα!!! Χοριακή έκανε η @Ungry girl

Just now, kido είπε:

Αχ όχι Μελινάκι μου εγώ για οωρρηξία μιλούσα!!! Χοριακή έκανε η @Ungry girl

Ααααα οκ!!! Καλές προσπάθειες εύχομαι και συντομα το σποράκι σου!!!! Εσύ @Ungry girl είδες θετικό τεστάκι??

• Ευχαριστώ 1

Just now, melina92 είπε:

Ααααα οκ!!! Καλές προσπάθειες εύχομαι και συντομα το σποράκι σου!!!! Εσύ @Ungry girl είδες θετικό τεστάκι??

ναι μελινακι κατι ειδα εσυ πως εισαι???

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , melina92 είπε:

Έχεις κ πονοκέφαλο? 

nlmNp2.png

Just now, Ungry girl είπε:

ναι μελινακι κατι ειδα εσυ πως εισαι???

Οοοοοο μπράβο κοριτσάκι μου συγχαρητήρια με μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Πότε θα εχεις την χοριακή? Χτεσ την εκανες? Εγω σήμερα πρώτη φορα που νιωθω πολύ ζαλη με ανακατωσούρα μαζί... πφφφφφ

Just now, Smile89 είπε:

Έχεις κ πονοκέφαλο? 

Ναι αρκετοοοό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...