Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου

@Angie trg με το καλο ο παιδαρος αγαπη μου :D

@andrianni μου τα γλουκοφαζ βοηθανε στην ωορηξια? ενδεχεται να μου δωσει η ενδοκρινολογος γι'αυτο ρωταω ;) 

@Papaki@ εκανες χοριακη?ποτε θα παρεις τα αποτελεσματα?

@laureta μην αγχωνεσαι καλη μου, λιγες μερες εμειναν ;)

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. Papaki@  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   146!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. KarMar84 10-11/6/2017!!!

2. Nati85 16/6/2017!!!

3. Vila 21/6/2017!!!

4. Olivia3 28/6/2017!!!

5. andrianni 30/6/2017!!!

6. linaa  8/7/2017!!!

7. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

8. giota@ 10/7/2017!!!

9. Ani ani 13/7/2017!!!

10. elenaki22 15/7/2017!!!

11. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

12. caramel_83  24-28/7/2017!!!

13. λουπιτα 26/7/2017!!!

14. marillia 30/7/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@caramel_83 εγω παίρνω glucophage!!μου ειπε ο γιατρος οτι κατα καποιον τροπο μειωνουν την εικονα τον πολυκυστικων και ετσι βοηθαει κ την ωορρηξια...δεν ειναι σαν τα σερπαφαρ που σου προκαλουν ωορρηξια απλα βοηθανε...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@caramel_83 αν έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη βοηθάνε πάρα πολύ.έως κ λύνουνε το πρόβλημα αμέσως.θα στο πει κ ο γιατρός.εμένα μου τα έδωσε ο γυναικολόγος βέβαια κ μου το είπε εξ αρχής ότι το κάνουμε πειραματικά γιατί δεν είχα αντίσταση και τελικά δε βοήθησαν.ο ενδοκρινολόγος όμως είναι πιο κατάλληλος κ θα σε κατατοπίσει...εμένα φαίνεται να βοηθάνε τα ινοφέρτ.θα σας πω νεότερα στον επόμενο κύκλο.

βάλε με 1/8!!! Thanks!!! 

Σου ήρθε κανονικά τελικά; στις πόσες μέρες;

12 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Κ γιατρός μου είχε αποκλείσει οτι μπορώ να μείνω έγκυος χωρίς θεραπεία.που τελικά δεν ισχύει τουλάχιστον για μία φορά! Χαχαχα!

Νομίζω μία με 2 φορές το χρόνο κάνω.αν σκεφτείς κ το μεγάλο κύκλο.όπως έχεις κ εσύ.κ 3 που είδε ο γιατρός ήταν μετά τις 30 μέρες κ με τα γκλουκοφάζ κιόλας.πολύ καθυστερημένες.προσπαθήσαμε βέβαια αλλά δεν.πάντως όταν είχα μείνει η ωορηξια πρέπει να είχε γίνει από μόνη της στις 22 μέρες.αυτά!!! Άντε να δουμε τι θα γίνει!

ειναι πιο δυσκολο αλλα οχι και να στο αποκλεισει...και παλια ο γιατρος μου ειχε πει οτι λογω πολυκυστικων μπορει να δυσκολευτω αλλα με την αγωγη λυνεται...εγω δεν ξερω αν κανω σε καθε κυκλο η οχι αλλα οσες φορες ετυχε να κανω υπερυχο ειχα κανει ωορρηξια η ημουν κοντα στο να κανω...τωρα με κυκλο 38 υπολογιζω λογιλα θα κανω γτ εχει μεγαλωσει...λες να γίνει κυστη?ξεκίνησαν ομως και τ συμπτωματα ωορρηξιας που εχω ...

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , andrianni είπε:

@caramel_83 αν έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη βοηθάνε πάρα πολύ.έως κ λύνουνε το πρόβλημα αμέσως.θα στο πει κ ο γιατρός.εμένα μου τα έδωσε ο γυναικολόγος βέβαια κ μου το είπε εξ αρχής ότι το κάνουμε πειραματικά γιατί δεν είχα αντίσταση και τελικά δε βοήθησαν.ο ενδοκρινολόγος όμως είναι πιο κατάλληλος κ θα σε κατατοπίσει...εμένα φαίνεται να βοηθάνε τα ινοφέρτ.θα σας πω νεότερα στον επόμενο κύκλο.

βάλε με 1/8!!! Thanks!!! 

Σου ήρθε κανονικά τελικά; στις πόσες μέρες;

μπα βλακειες εχω παλι, λιγο καφε ισα ισα χθες και σημερα σχεδον καθολου, αλλα Δευτερα θα κανω εξετασεις και θα δω μετα την ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει :/ 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. Papaki@  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   146!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. KarMar84 10-11/6/2017!!!

2. Nati85 16/6/2017!!!

3. Vila 21/6/2017!!!

4. Olivia3 28/6/2017!!!

5. linaa  8/7/2017!!!

6. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

7. giota@ 10/7/2017!!!

8. Ani ani 13/7/2017!!!

9. elenaki22 15/7/2017!!!

10. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

11. caramel_83  24-28/7/2017!!!

12. λουπιτα 26/7/2017!!!

13. marillia 30/7/2017!!!

14. andrianni  1/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

1 hour ago, elenakii22 είπε:

ειναι πιο δυσκολο αλλα οχι και να στο αποκλεισει...και παλια ο γιατρος μου ειχε πει οτι λογω πολυκυστικων μπορει να δυσκολευτω αλλα με την αγωγη λυνεται...εγω δεν ξερω αν κανω σε καθε κυκλο η οχι αλλα οσες φορες ετυχε να κανω υπερυχο ειχα κανει ωορρηξια η ημουν κοντα στο να κανω...τωρα με κυκλο 38 υπολογιζω λογιλα θα κανω γτ εχει μεγαλωσει...λες να γίνει κυστη?ξεκίνησαν ομως και τ συμπτωματα ωορρηξιας που εχω ...

γιατι γιατι γιατι εχεις κολλησει οτι θα γινει κυστη????κανε κανα τεστ να το δεις θετικο να σ φυγει το αγχος....τεστ και σεξακι τιποτα αλλο...

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις κοριτσάρες!!Το παπάκι μας τι να κάνει?

καλησπεραααα μαριλλια...ειμαστε στην αναμονη κ περιμενουμε τα νεα της...

6penp2.png

1 hour ago, elenakii22 είπε:

Μου το είχε αποκλείσει να μείνω χωρίς αγωγή.κ τελικά έμεινα χωρίς αγωγή.εσύ όμως τώρα κάνεις αγωγή που όχι μόνο βοηθάει...εδώ σου είπε οτι πας για δίδυμα! Ξέχνα τις κύστες! Κ αν έχεις αμφιβολίες πήγαινε κ από Τρίτη ν δείτε ότι όντως έσπασαν.να είσαι κ λίγο θετική πάντως.κ λίγη υπομονή όπως είπαμε.δε γίνεται κ με την πρωτη.ας δώσουμε κ 2 ευκαιρίες ακόμα κ μετά βλέπουμε.αφου στο είπε κ ο γιατρός.κοίτα μην επιβαρύνεις την κατάσταση με το αγχος.οκ;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , orianna είπε:

γιατι γιατι γιατι εχεις κολλησει οτι θα γινει κυστη????κανε κανα τεστ να το δεις θετικο να σ φυγει το αγχος....τεστ και σεξακι τιποτα αλλο...

καλησπεραααα μαριλλια...ειμαστε στην αναμονη κ περιμενουμε τα νεα της...

εκανα σμρ κ ειναι ηδη λιγο σκουρο...μπορει κ αυριο να γινει πιο έντονο....παντως θα κανω κ ενα το βραδυ!

πρίν από 32 λεπτά , Nati85 είπε:

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση; Οταν ειναι θετικό το τεστ ωορρηξίας ειναι σίγουρο οτι θα γίνει η ωορρηξία;

λενε οτι γινεται 24-48 ωρες αφου το δεις θετικο...ετσι λενε οι οδηγιες!

πρίν από 37 λεπτά , andrianni είπε:

Μου το είχε αποκλείσει να μείνω χωρίς αγωγή.κ τελικά έμεινα χωρίς αγωγή.εσύ όμως τώρα κάνεις αγωγή που όχι μόνο βοηθάει...εδώ σου είπε οτι πας για δίδυμα! Ξέχνα τις κύστες! Κ αν έχεις αμφιβολίες πήγαινε κ από Τρίτη ν δείτε ότι όντως έσπασαν.να είσαι κ λίγο θετική πάντως.κ λίγη υπομονή όπως είπαμε.δε γίνεται κ με την πρωτη.ας δώσουμε κ 2 ευκαιρίες ακόμα κ μετά βλέπουμε.αφου στο είπε κ ο γιατρός.κοίτα μην επιβαρύνεις την κατάσταση με το αγχος.οκ;

χαχα..οχι κ διδυμα!!μεγαλωνει κ το αλλο αλλα το πιο πιθανο να σταματησει να μεγαλωνει...αν κ θεωρω οτι ηδη 14 δεν ειναι μεγαλο για να μεινει σταθερο?δεν θα εμενε στα 10?δεν κληρονομικότητα διδυμων εκτος κ αν ειναι καμια προπρογιαγια κ μου διαφεύγει!δεν μου ειπε αποκλειεται (γτ ετσι βγαινουν τα διδυμα)αλλα δυσκολο!εχθες ειχα σφαγες και στις δυο ωοθηκες εναλλαξ αλλα μπορει να ειναι κ τυχαιο γεγονος!ευτυχως εμενα δειχνει η αγωγη να βοηθάει λιγο την κατασταση!μακαρι να εχουμε ευχάριστα κ να μη  παμε σε αλλες μεθοδους!εγω σκεφτομαι μετα σπερματεγχυση με προκληση ωορρηξιας...θα δουμε τωρα!

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

εκανα σμρ κ ειναι ηδη λιγο σκουρο...μπορει κ αυριο να γινει πιο έντονο....παντως θα κανω κ ενα το βραδυ!

λενε οτι γινεται 24-48 ωρες αφου το δεις θετικο...ετσι λενε οι οδηγιες!

χαχα..οχι κ διδυμα!!μεγαλωνει κ το αλλο αλλα το πιο πιθανο να σταματησει να μεγαλωνει...αν κ θεωρω οτι ηδη 14 δεν ειναι μεγαλο για να μεινει σταθερο?δεν θα εμενε στα 10?δεν κληρονομικότητα διδυμων εκτος κ αν ειναι καμια προπρογιαγια κ μου διαφεύγει!δεν μου ειπε αποκλειεται (γτ ετσι βγαινουν τα διδυμα)αλλα δυσκολο!εχθες ειχα σφαγες και στις δυο ωοθηκες εναλλαξ αλλα μπορει να ειναι κ τυχαιο γεγονος!ευτυχως εμενα δειχνει η αγωγη να βοηθάει λιγο την κατασταση!μακαρι να εχουμε ευχάριστα κ να μη  παμε σε αλλες μεθοδους! σκεφτομαι μετα σπερματεγχυση με προκληση ωορρηξιας...θα δουμε τωρα!

αχ αχ αχ ετσι και μας ετοιμασεις τιποτα διδυμα θα δεις...και η κληρονομικοτητα δεν ειναι απολυτη.καθε γυναικα εχει 1,5 % πιθανοτητες να κανει διδυμα.απλα οταν υπαρχει κληρονομικοτητα αυξανεται στο 3%. η δικη μου γιαγια γεννησε 2 φορες διδυμα και η μαμα μου η πρωτη της εγκυμοσυνη ηταν σε διδυμα αλλα τα εχασε.και αφου η ορμονη αρχισε να αυξανεται και ειχες θετικο τεστ πως θα γινει κυστη μου λες?η εντολη δοθηκε..εσυ σημερα φευγεις αθηνα?

πρίν από 55 λεπτά , Nati85 είπε:

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση; Οταν ειναι θετικό το τεστ ωορρηξίας ειναι σίγουρο οτι θα γίνει η ωορρηξία;

λογικα ναι..εφοσον η ορμονη εχει αυξηθει και ανιχνευεται  στο τεστ θα αναγκασει το ωοθηλακιο να σκασει και να απελευθερωσει το ωαριο.. ρε κοριτσια ανησυχω για το παπακι....ακομα να φανει...

εγω εκανα χτες και ειχε μια αχνη γραμμη...σημερα δεν ειχε τιποτα...:confused:  χαχαχαχα λογικα ειναι νωρις αλλα εχουν αρχισει τα υγρα των γονιμων. λιγες μερες ακομα πιστευω θα τις θελει

1 hour ago, marillia είπε:

Μακάρι να μας έχει εχάριστα νέα.Εχω ένα σωρό δουλειές,σίδερο,καθάρισμα και βαριέμαιιιι!!Εσύ γλυκιά μου πως είσαι?

μακαρι να εχει ευχαριστα...την εχω στο μυαλο μου σημερα αλλα ανησυχω που δεν φανηκε ολη μερα.εγω εσκασα στη δουλεια κ τωρα σπιτι παγωτακι με γευση μπισκοτο και αραγμα μεχρι να πεσει η ζεστη...α δεν κανω τιποτα τετοια ωρα...σιδερο με τετοια ζεστη?απαπαπα  πες τον αντρα σου οτι διαβασες οτι εγιναν της μοδας τα πλυσε...χαχαχα

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Ευχομαι ολα καλα να πανε με το παπάκι!

Εγω κοριτςια Μόνο τα Ρουχα του μικρού σιδερώνω και κανένα πολυ τσαλακωμένο δικό μας.δεν κανω τέτοια εξτριμ σπορτς καλοκαιριατικα!!!χαχαχαχα

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 26 λεπτά , orianna είπε:

μακαρι να εχει ευχαριστα...την εχω στο μυαλο μου σημερα αλλα ανησυχω που δεν φανηκε ολη μερα.εγω εσκασα στη δουλεια κ τωρα σπιτι παγωτακι με γευση μπισκοτο και αραγμα μεχρι να πεσει η ζεστη...α δεν κανω τιποτα τετοια ωρα...σιδερο με τετοια ζεστη?απαπαπα  πες τον αντρα σου οτι διαβασες οτι εγιναν της μοδας τα πλυσε...χαχαχα

xaxaxax καλόοοοο!!Φεύγουμε αύριο ταξιδάκι οπότε πρέπει να έχουμε ρούχα για όταν γυρίσουμε!!Τρίτη μέρα σήμερα που σιδερώνω και χωρίς aircodition!Πως με βρίσκεις?Πιστεύω μέχρι το βράδυ το παπάκι να μπεί να μας πειιι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...