Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Εμείς Μόλις γυρίσαμε από σινεμά. Μου έφερε τουρτα για τα γενέθλια μου που ήταν προχτες κ λουλούδια. Από τρελιτσες δεν τ ο βλέπω. Έχουμε να κάνουμε από τότε που πιάστηκε ο μπεμπης. Χαχαχα. Κάντε πολλές εσείς κοριτσια κ για μας. 

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 35 λεπτά , MelinaFo είπε:

Αλητεια... Παει το μαρουλακι με το λεμονι....

Ναιιιιι, σήμερα ήμουν καλα και το καψα.... για να με δω αύριο.... 

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Αμέ -μόνο επιπέδου υψηλού όμως!

Με λίγο τζίντζερ;

Δεν το ξανα ακουμπΩ αυτό το πραγμα.. 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

Εμείς Μόλις γυρίσαμε από σινεμά. Μου έφερε τουρτα για τα γενέθλια μου που ήταν προχτες κ λουλούδια. Από τρελιτσες δεν τ ο βλέπω. Έχουμε να κάνουμε από τότε που πιάστηκε ο μπεμπης. Χαχαχα. Κάντε πολλές εσείς κοριτσια κ για μας. 

Ωραια και του χρονου κοριτσι θα εχεις δυο αντρες να σου φερνουν δωρακια!!!

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναιιιιι, σήμερα ήμουν καλα και το καψα.... για να με δω αύριο.... 

Δεν το ξανα ακουμπΩ αυτό το πραγμα.. 

Χαχαχαχ ετσι ημουν και γω την πρωτη φορα που το δοκιμασα! Ετριψα ολοκληρη ριζα σε κοτοπουλο φουρνου! Εκει να δεις γλεντια!!!!

tpnxp3.png

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Εμένα είναι 5. Πάει νήπιο! Ευτυχώς! Εσύ 2 εχεις;

@Nati85 οταν του λες οτι θα ξαναπαει παιδικο θελει; προσεξε να μην εχετε πισωγύρισμα πάλι. Ρώτησε να σου πουνε εκει πώς να το κάνετε. Να ξερεις οτι θα ειναι τελεια εκει κ αν το πιστεψεις θα τον βοηθησεις κ υποσυνείδητα!

@marilia καλός ο γιατρούλης! Ετσι πρέπει να το ψαχνουμε! Είδες που καποιοι είναι πιο ενημερωμένοι; κ σε βάζει κ σε σειρά! Καμπύλες δεν εχεις ξανακάνει; τώρα κ με τις βιταμίνες μια χαρά! Κ παρακολούθηση ωορ. Το ιδανικό! Γρήγορη επιτυχία εύχομαι!!!

Κορίτσια εγώ τώρα ετοιμάζομαι να το γιορτάσω! Καληνύχτα κ τα λέμε αύριο! 

Ούτε να το ακούει δεν θελει.αλλαζει θέμα η δεν μιλάει δεν του αρέσει καθόλου ενώ γενικά είναι κοινωνικός και παίζει με άλλα παιδάκια εκεί όμως δεν θέλει γιατί δεν είμαι εγώ.και όταν πήγαινε  ήταν πάντα δίπλα στην δασκάλα του και όταν έφευγε να πάει κάποιο παιδάκι τουαλέτα ή να κάνει κάτι άλλο έκλαιγε.δεν ξέρω είμαι μπερδεμένη εγώ πιστεύω ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος και ότι θέλει λίγο χρόνο έτσι νιώθω αλλά όλοι μου λένε ότι όλα έτσι κάνουν τα παιδάκια.και σκέφτομαι αφού μπορώ να τον έχω λίγο ακόμα σπίτι θα του κάνει κακο?ας τον πάω πιο μετά.βεβαια τώρα το προνηπιο λένε είναι υποχρεωτικό οπότε από Σεπτέμβριο θα πρέπει να πάμε?ουφ δεν ξέρωωωωωω!μου έλεγε και όλο γιατί με άφησες μανούλα μου εδώ δεν μου αρέσει και ήταν τόσο λυπημένος!

Κοιμάστε κοριτσακιααααα?? Σιδερωνα γιατί είχα να μια στοίβα!!ξάπλωσα τώρα και βλέπω τηλεοραση

πρίν από 23 λεπτά , orianna είπε:

Τέλεια!!χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!! Να σε χαίρεται η οικογένεια σου!ποιο έργο είδατε?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Ούτε να το ακούει δεν θελει.αλλαζει θέμα η δεν μιλάει δεν του αρέσει καθόλου ενώ γενικά είναι κοινωνικός και παίζει με άλλα παιδάκια εκεί όμως δεν θέλει γιατί δεν είμαι εγώ.και όταν πήγαινε  ήταν πάντα δίπλα στην δασκάλα του και όταν έφευγε να πάει κάποιο παιδάκι τουαλέτα ή να κάνει κάτι άλλο έκλαιγε.δεν ξέρω είμαι μπερδεμένη εγώ πιστεύω ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος και ότι θέλει λίγο χρόνο έτσι νιώθω αλλά όλοι μου λένε ότι όλα έτσι κάνουν τα παιδάκια.και σκέφτομαι αφού μπορώ να τον έχω λίγο ακόμα σπίτι θα του κάνει κακο?ας τον πάω πιο μετά.βεβαια τώρα το προνηπιο λένε είναι υποχρεωτικό οπότε από Σεπτέμβριο θα πρέπει να πάμε?ουφ δεν ξέρωωωωωω!μου έλεγε και όλο γιατί με άφησες μανούλα μου εδώ δεν μου αρέσει και ήταν τόσο λυπημένος!

Κοιμάστε κοριτσακιααααα?? Σιδερωνα γιατί είχα να μια στοίβα!!ξάπλωσα τώρα και βλέπω τηλεοραση

Τέλεια!!χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!! Να σε χαίρεται η οικογένεια σου!ποιο έργο είδατε?

Σιδερωνες???? Μπραβο βρε ανανακο χαρα στο κουραγιο σου! Εγω εχω ενα πλυντηριο να απλωσω κ βαριεμαι

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Σιδερωνες???? Μπραβο βρε ανανακο χαρα στο κουραγιο σου! Εγω εχω ενα πλυντηριο να απλωσω κ βαριεμαι

Ε με ζόρια τα έκανα μην νομίζεις θα τους έκανα γενέθλια σε λίγες μέρες αν δεν τα σιδερωνα τόσο καιρό τα είχα στον κουβά!! 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 52 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ωραια και του χρονου κοριτσι θα εχεις δυο αντρες να σου φερνουν δωρακια!!!

Χαχαχαχ ετσι ημουν και γω την πρωτη φορα που το δοκιμασα! Ετριψα ολοκληρη ριζα σε κοτοπουλο φουρνου! Εκει να δεις γλεντια!!!!

Χαχαχα Χαχαχα καψιμοοοοο

Καληνύχτα νυχτοβια μου όμορφα πλασματα!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 32 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα καψιμοοοοο

Καληνύχτα νυχτοβια μου όμορφα πλασματα!!! 

Ονειρα γλυκα!

Σαν τελευταια που ξεμεινα θα κλεισω την πορτα! Το πρωι θα δω ωραια νεα!

tpnxp3.png

4 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@Nati85 μου αφού ο μικρούλης δεν είναι έτοιμος γιατί να τον πας από τώρα? ? Έτσι κι αλλιώς το Σεπτέμβρη θα πρέπει να πάει.  Δωστου όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.  Επίσης μπορεί να είναι 7 μήνες μέχρι τότε αλλά σε αυτές τις ηλικίες μισός χρόνος μπορεί να έχει διαφορά.  Όσο πιο πολύ πιεστεί τόσο χειρότερα θα είναι.  Δυστυχώς πολλά παιδάκια είναι έτσι.  Αυτό είναι αλήθεια.  Αλλά εσύ σαν μανούλα νιώθεις καλύτερα από τον καθένα το παιδάκι σου.  Κάνε αυτό που πιστεύεις.  Πάντα όλοι έχουν γνώμη για όλα από πριν γεννησουμε. Δεν σημαίνει πως έχουν και δίκιο.  Στο τέλος τέλος ας είναι δική σου απόφαση για να μην πεις μετά τι ήθελα και τους άκουγα.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα τι κανουμε!!! Βλέπω ξενύχτια εεε?? Εγω ματι δεν εχω κλησει!!! Θα.παω να παρω ενα καφέ και παω για το αιμα!!!!!! Η αγωνία εχει.πιασει ταβανι!!!! @alina80 αλινακι μου γλυκό δε χτυπας ενα τεστακι ακομα μόλις σηκωθεις???

πρίν από 45 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημέρααααα τι κανουμε!!! Βλέπω ξενύχτια εεε?? Εγω ματι δεν εχω κλησει!!! Θα.παω να παρω ενα καφέ και παω για το αιμα!!!!!! Η αγωνία εχει.πιασει ταβανι!!!! @alina80 αλινακι μου γλυκό δε χτυπας ενα τεστακι ακομα μόλις σηκωθεις???

Καλημέρα κοριτσάκι μου! !! Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα με αγωνία! !!♡♡♡♡♡

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Καλημέρα όμορφες. 

@Ungry girl και @Μάντη περιμένουμε τα ωραία σας νούμερακια! 

Εγώ αδιαθέτησα! 

Καλημέρα κορίτσι μου. Κρίμα μωρέ! !! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Τονι@ είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου! !! Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα με αγωνία! !!♡♡♡♡♡

Ευχαριστώ κοριτσι ειμαι σιγουρη εχω σπείρει τόση αναστάτωση χααχα Καλημέρα!

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα όμορφες. 

@Ungry girl και @Μάντη περιμένουμε τα ωραία σας νούμερακια! 

Εγώ αδιαθέτησα! 

Καλημέρα ελα ρε κορίτσι δεν το πιστεύω!!!!! Και ειχα τοσο καλο προαίσθημα!!!!

Κορίτσια γυρησα!!! 12 μου είπαν να παω!!! 12 παρα θα ειμαι εκει χαχαχα!! @Μάντη πηγες???

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...