Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Συνηθισμένοι είμαστε. Πάει από τη μία άκρη στην άλλη σε χρόνο dt. Ασπρο-μαυρο. Γκρι δεν έχει. Την αγαπάμε όμως @Ungry girl. Θα το τρελάνεις μαρή το σποράκι!

Χαχαχα και εγω σας αγαπω και γι αυτο τα λεω το ξερω πως θελω ξυλο ωρςς ωρες αλλα αυτες ειναι οι ανυσιχειες μου!!!!

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Λετε να συντονιστηκε το συμπαν επιτελους με το θεμα μας στο  φορουμ κ να βρεχει εγκυμοσυνες???? 23 του μηνα εχουμε γενεθλια! Το θεμα γινεται ενος ετους!

Ακουμε η χοριακη απο την βιοχημικη αποκλειεται να μην μηδενισε! Εδω μηδενισε η δικη μ σε μια βδομαδα που ημουν 7 βδομαδες εγκυος! Μην σκεφτεσαι χαζα πραγματα

Ειλικρινά αυτο ειναι το μονο που με κανει να πιστεύω αρνητικα!!! Και ολα αυτα για να.μην παω τοτε να κανω αλλη. Μια χοριακη για να δω!!! Τεσπα σας ζαλισα το ξερωωωω απο αυριο δε θα ξανα μηλησω χαχαχα

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλά το στήθος δεν θα είναι τούμπανο συνέχεια!χαλάρωσε σήμερα ηρεμησε ξεκουρασου κάνε την χοριακουλα σου αύριο και να εχεις θετικές σκεψεις!

Προσπαθωωωω οσο μπορω ετσι μου έρχεται να τον παρω τηλ να τον ξυπνησω το μικροβιολόγο να μιυ πάρει αιμα χεχεχε εσυ τον στριμώξες το νατο???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχα και εγω σας αγαπω και γι αυτο τα λεω το ξερω πως θελω ξυλο ωρςς ωρες αλλα αυτες ειναι οι ανυσιχειες μου!!!!

Ειλικρινά αυτο ειναι το μονο που με κανει να πιστεύω αρνητικα!!! Και ολα αυτα για να.μην παω τοτε να κανω αλλη. Μια χοριακη για να δω!!! Τεσπα σας ζαλισα το ξερωωωω απο αυριο δε θα ξανα μηλησω χαχαχα

Αι μαρη καταλαβαινουμε την αγωνια σου και μεις το ιδιο θα καναμε! Δεν νομιζω οτι ζαλιζεις κανενα! Το boy τι λεει?

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Αι μαρη καταλαβαινουμε την αγωνια σου και μεις το ιδιο θα καναμε! Δεν νομιζω οτι ζαλιζεις κανενα! Το boy τι λεει?

Τι να λεει περιμενει με αγονια τη χοριακη και αυτος για να το πιστεψει!!! Να το πιστέψω και εγβ δηλαδη και να κανω τον τελευταίο μου καπνο!!!! Χαχαχαχα

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τι να λεει περιμενει με αγονια τη χοριακη και αυτος για να το πιστεψει!!! Να το πιστέψω και εγβ δηλαδη και να κανω τον τελευταίο μου καπνο!!!! Χαχαχαχα

Μιση μερα ακομα!

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μιση μερα ακομα!

Αυτο σημενει ας καπνίσω οσο προλαβαίνω εεεεε χαχχαχαχαα!!! Και καπνιζω και πολυ πρεπει μα βρω αναντικατάστατο τσίχλες ισως!!!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλα ας μπω πρωτα στην κατω και μετα παω και πανω χαχαχαχα..ελπιζω σε λιγες μερες να σε αλλαξω κ εσενα προς τα πανω ;) 

Λες? Μακάρι κοριτσι μου μακαρι! ΠΡος το παρόν παιδευομαι να βρω θετικό τεστ οωρρηξιας! Ελπίζω στο εγκυμοσυνης να έχω καλύτερη τυχη χαχα. Την επαφή μας την είχαμε σήμερα και χωρίς θετικό τεστ δεν πτοηθηκαμε καθόλου! @Nati85 μου μια χαρα το κανονισες και τιμησες και τη μερα και το θετικο τεστακι σου!Καλό βράδυ ερωτευμενακια και Αννα @Ungry girlμε το καλό αύριο η χοριακή σου και κομμενο το τσιγάρο ε? Αλινα @alina80κι εσύ να σε βρει καθαρή και η αύριανη μερα! Όσο για τα γενέθλιά του φόρουμ @MelinaFoτέλεια θα ήταν να ανεβαιναμε όλες πάνω στη λίστα σιγά σιγά! Πάμε καλά παντως! Σας χαιρετώ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Λες? Μακάρι κοριτσι μου μακαρι! ΠΡος το παρόν παιδευομαι να βρω θετικό τεστ οωρρηξιας! Ελπίζω στο εγκυμοσυνης να έχω καλύτερη τυχη χαχα. Την επαφή μας την είχαμε σήμερα και χωρίς θετικό τεστ δεν πτοηθηκαμε καθόλου! @Nati85 μου μια χαρα το κανονισες και τιμησες και τη μερα και το θετικο τεστακι σου!Καλό βράδυ ερωτευμενακια και Αννα @Ungry girlμε το καλό αύριο η χοριακή σου και κομμενο το τσιγάρο ε? Αλινα @alina80κι εσύ να σε βρει καθαρή και η αύριανη μερα! Όσο για τα γενέθλιά του φόρουμ @MelinaFoτέλεια θα ήταν να ανεβαιναμε όλες πάνω στη λίστα σιγά σιγά! Πάμε καλά παντως! Σας χαιρετώ! 

Σε ευχαριστώ κοριτσι μου!!!! Πολυ καλα κάνατε και τιμήσατε τη μερα ασχετα με τα τεστ τελεικα δεν μας ειπες αν.τα συγκρινες και πιο δυχνει πιο έντονο!!! Θα μας πεις αυριο ομως καλο βραδυ!!!!

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Ευχαριστώ kido. Όσο για το τεστ, κάνε και αύριο. Αν βγει αρνητικό, νομίζω το χθεσινό σου ήταν το θετικό!

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Εγω εκει στα γενεθλια δεν περιμενω! Ολες πανω! Καλο βραδυ να περασεις υπεροχα!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, alina80 είπε:

Κορίτσια βρήκα αυτό και το παραθέτω

Μέρες από την τελευταία περίοδο Μέρες από την σύλληψη Τί συμβαίνει Β-χοριακή
26 12   0-50
27 13   25-100
28 14   50-100
29 15   100-200
30 16   200-400
31 17   400-1000
32 18   1050-2800
33 19   1440-3760
34 20   1940-4980
35 21   2580-6530
36 22   3400-8450
37 23   4420-10810
38 24 Εμφανίζεται ο αμνιακός σάκκος 5680-13660
39 25   7220-17050
40 26   9050-21040
41 27   10140-23340
42 28 Εμφανίζεται καρδιακός χτύπος 11230-25640
43 29   13750-30880
44 30   16650-36750
45 31 Εμφανίζεται το έμβρυο 19910-43220
46 32   25530-50210
47 33   27470-57640
48 34   31700-65380
49 35   36130-73280
50 36   40700-81150
51 37   45300-88790
52 38   49810-95990
53 39   54120-102540
54 40   58200-108230
55 41   61640-112870
56 42   64600-116310

Ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι μου πολύ μας βοηθάει αυτό το πινακακι που έβαλες.. 

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Σε ευχαριστώ κοριτσι μου!!!! Πολυ καλα κάνατε και τιμήσατε τη μερα ασχετα με τα τεστ τελεικα δεν μας ειπες αν.τα συγκρινες και πιο δυχνει πιο έντονο!!! Θα μας πεις αυριο ομως καλο βραδυ!!!!

Έκανα 5:30 και ήταν λιγότερο εντονο... θα κάνω ένα τελευταίο αυριο η δεν έχει νόημα? Υπάρχει περίπτωση να ξανανεβει έχει τύχει σε καμια? Ειχα χθες απόγευμα το πιο έντονο συγκριτικα όλων @alina80 :shock:

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

Έκανα 5:30 και ήταν λιγότερο εντονο... θα κάνω ένα τελευταίο αυριο η δεν έχει νόημα? Υπάρχει περίπτωση να ξανανεβει έχει τύχει σε καμια? Ειχα χθες απόγευμα το πιο έντονο συγκριτικα όλων @alina80 :shock:

Εγώ δεν θα έκανα άλλο. Είμαι σχεδόν σίγουρο ότι χτες ήταν το θετικό σου. Σεξ και σήμερα και αύριο αν είναι δυνατόν!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , kido είπε:

Σε εμένα είχε συμβεί στο τελευταίο μήνα που πιάστηκε το σπορακι! Δεν ήθελα να κάνω τεστ με είχε πάρει από κάτω αλλά 12η μέρα το μεσημεράκι κάνω ένα και βγήκε σχεδόν θετικό και λέω άντε το απόγευμα να κάνω άλλο ένα και βγήκε αρνητικό οπότε υπέθεσα ότι το θετικό θα το έβρισκα αν έκανα 11η απόγευμα! Στείλε φωτό τα τεστακια σ αν θες!

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Μακαρι να ειμαι κ εγω να μπω στο γκρουπ σας στο πανω πινακακι..εχω πολλες μερες ακομα...

Μακάρι!!!!

3 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Αύριο χοριακη! Μια χαρά φαίνεται!!!!

Άντε!!!

3 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Εγώ είπα λίγο πριν μπω να γεννήσω θα κάνω ένα τσιγαράκι να μου φύγει το ανχος.... 

Χαχαχ

3 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Και εγώ τρέχοντας θα πάω! 8 και 30 θα είναι στο μικροβιολογικό!!!!!! Ώστε να τα έχω το μεσημέρι!

Τέλεια!

2 ώρες πρίν, depyfr είπε:

κοριτσια!!!!εκανα πριν λιγο και φαινεται αχνη η καθετη γραμμη.στην αρχη φαινοταν πιο εντονη τωρα εχει ξεθωριασει πολυ.τι ειναι τωρα αυτο???θα τρελαθω!!!!

Πώς γίνεται αυτό;

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Γεια σου τονακι μου!!!! Ναι εκανα και βγήκε λιγο πιο έντονο!!! Δεν το βλεπω να ναι θετικά τα νεα μου αυριο!!!! Καταπληκτικό το δείπνο!!!!

1 ώρα πρίν, depyfr είπε:

ρε συ τι να βαλω τωρα διακρινεται πολυ πολυ δυσκολα.δεν ξερω τι να πω.απογοητευτηκα.μαλλον δεν ειμαι.ενω στην αρχη βγηκε ξεκαθαρα σταυρος μετα η καθετη ξεθωριασε πολυ και η οριζοντια λιγο.πφφφ.

Έχεις θετικό τεστ και λες ότι αύριο θα είναι αρνητική ή χοριακη;τι λες;;;;

1 ώρα πρίν, Nati85 είπε:

Εσύ θα είσαι το σέξι παστακι???κοριτσια πήγα τον μικρό στην πεθερά μου το απόγευμα δεν γινόταν να χάσουμε την επαφή μας!γινόταν χαμός στον δρόμο πολύ κίνηση είχε!

@Smile89και εμείς ντελιβερι σήμερα άγιος Βαλεντίνος με πίτσα και σουβλάκια!

Ο άντρας μου έφερε πολλά κοκκινα μπαλόνια στον μικρό γλυκά και κρασάκι!:mad:

Αυτά είναι!! Έχεις γίνει πολύ επικίνδυνη!!!

• Μου αρέσει 2

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...