Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Τονι@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Μήπως να μην το λάβεις υπ όψιν σου αυτό και να κάνεις άλλο ένα αύριο? ?? Έχω ξαναδιαβάσει τέτοια περίπτωση αλλά δεν θυμάμαι τι είχε γίνει τελικά.  Πότε άρχισε να ξεθωριαζει? ?μετά τον χρόνο που λέει να μην το λαμβάνετε υπ όψιν? 

της ειχε ερθει περιοδος της κοπελας με παρομοιο αποτελεσμα.απλα εγω εχω κανει και αλλα δυο self και ειχαν αχνη πολυ γραμμη.αυτο θα κανω τονι μου.αλλο ενα το πρωι και μετα τερμα δεν ξανακανω.πφφφ μου χαλασε η διαθεση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Διαβασα σιγουρα πανω απο 20 σελιδες δεν σας προλαβαινω σημερα!

Και τις δουλειες μ δεν προλαβαινω!  Να περασετε τελεια σημερα εμεις βγηκαμε χθες φαγαμε θαλασσινα πηρα τα δωρακια μ και γιορτασαμε εως σημερα το απογευμα.... Τωρα πηγε για δουλεια κ το βραδυ αργα θα τον κερασω ενα σεξι παστακι! 

@Ungry girl παρακολουθω με αγωνια! Δεν πιστευω να καπνιζεις και να πινεις καφεδες!!!!!!

@Smile89 μια χαρα θα ειναι και στο σπιτι! 

@alina80 δεν αδιαθετησες ακομα ε?

@Nati85 δωστου να καταλαβει εγω τις τελευταιες πεντε μερες μια μερα ειχαμε ρεπο μονο απο το σεξ χαχαχα τελειωσαν οι γονιμες μας εμεινε η ορεξη!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Οχι για χοριακη κατευθείαν δεν εχω αλλο υπομονή!!!

Καλύτερα κορίτσι μου. Ώστε να μπορέσεις να την επαναλαβεις μετά και να δεις και την πορεία.  Γιατί πιστεύω ότι θα έχεις νουμερακι.  :)

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Smile89 είπε:

Κ της @Ungry girl ηταν αχνό οτι θέλεις. Θες να βαλω το δικό μου που ήταν clear blue? 

ναι αμε!!απλα εμενα τωρα ουτε καν φαινεται.δεν μπορω να καταλαβω!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Και τις δουλειες μ δεν προλαβαινω!  Να περασετε τελεια σημερα εμεις βγηκαμε χθες φαγαμε θαλασσινα πηρα τα δωρακια μ και γιορτασαμε εως σημερα το απογευμα.... Τωρα πηγε για δουλεια κ το βραδυ αργα θα τον κερασω ενα σεξι παστακι! 

@Ungry girl παρακολουθω με αγωνια! Δεν πιστευω να καπνιζεις και να πινεις καφεδες!!!!!!

@Nati85 δωστου να καταλαβει εγω τις τελευταιες πεντε μερες μια μερα ειχαμε ρεπο μονο απο το σεξ χαχαχα τελειωσαν οι γονιμες μας εμεινε η ορεξη!

Τέλεια μελινακι μου που το γιορτασατεεεε!!!προστοπαρον καπνίζω και καφεδες πινω αυριο θα φανει αν θα τα κοψω

Τέλεια μελινακι μου που το γιορτασατεεεε!!!προστοπαρον καπνίζω και καφεδες πινω αυριο θα φανει αν θα τα κοψω

Αντε καλα κανω τα στραβα ματια! Αυριο τι ωρα θα εχουμε νεα????

• Χαχα 1

tpnxp3.png

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

@Ungry girl αφού το τεστ ήταν πιο εντονο, μια χαρά θα είναι αύριο η χοριακή. Απλώς σε πιάνουν τα δικά σου που τη μία εισαι μια χαρά αισιόδοξη και την άλλη πέφτεις! 

Τωρα που δεν βλεπω σημάδια εγκυμοσύνης πέφτω αλλα ενταξη με μια χοριακη 500 θα ανεβω παλι ΧΑχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

δεν αδιαθετησες ακομα ε?

Δεν αδιαθέτησα όχι. Όμως μέχρι την Παρασκευή περιμένω. 

Υπερπαραγωγή η γιορτή σας. Και του χρόνου κοριτσι με ένα μωράκι -αν όχι στην αγκαλιά τουλάχιστον στην κοιλίτσα σου. 

Γιορτάσαμε κι εμείς. Το μενού είχε μακαρόνια με άγρια σπαράγγια και σαλάτα πορτοκαλι-αβοκάντο. Ανάψαμε και τα κεριά μας στο τραπέζι, ήπιαμε και το κρασάκι μας. Εφερε και το αγόρι μια καταπληκτική τούρτα σε σχήμα καρδιάς και φουλ στη σοκολάτα. Αυτά. Σεξ δεν έχει σήμερα. Λίγο που ποναω, λίγο που μου έχει μπει ή ιδέα... Δεν. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Τονι@ είπε:

Καλύτερα κορίτσι μου. Ώστε να μπορέσεις να την επαναλαβεις μετά και να δεις και την πορεία.  Γιατί πιστεύω ότι θα έχεις νουμερακι.  :)

Σε ευχαριστώ θα τα εχουμε μεσημεράκι

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Αντε καλα κανω τα στραβα ματια! Αυριο τι ωρα θα εχουμε νεα????

Κατα τη 1 θα ξεουμεεε!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Τωρα που δεν βλεπω σημάδια εγκυμοσύνης πέφτω αλλα ενταξη με μια χοριακη 500 θα ανεβω παλι ΧΑχαχα

Μία θετική χοριακή θες. Και τρίδυμα να είχες, πριν την καθυστέρηση 500 δεν βγαίνει! Μην ξεχνάς ότι αύριο θα είσαι 12 μέρες από την ωορρηξία. 

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εσύ θα είσαι το σέξι παστακι???κοριτσια πήγα τον μικρό στην πεθερά μου το απόγευμα δεν γινόταν να χάσουμε την επαφή μας!γινόταν χαμός στον δρόμο πολύ κίνηση είχε!

@Smile89και εμείς ντελιβερι σήμερα άγιος Βαλεντίνος με πίτσα και σουβλάκια!

Ο άντρας μου έφερε πολλά κοκκινα μπαλόνια στον μικρό γλυκά και κρασάκι!:mad:

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Μία θετική χοριακή θες. Και τρίδυμα να είχες, πριν την καθυστέρηση 500 δεν βγαίνει! Μην ξεχνάς ότι αύριο θα είσαι 12 μέρες από την ωορρηξία. 

Χαχαχαχαχα φυσικα και αστειεύομαι!!! Ας ειμαι ικανοποιητικά θετικη!!!

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν αδιαθέτησα όχι. Όμως μέχρι την Παρασκευή περιμένω. 

Υπερπαραγωγή η γιορτή σας. Και του χρόνου κοριτσι με ένα μωράκι -αν όχι στην αγκαλιά τουλάχιστον στην κοιλίτσα σου. 

Γιορτάσαμε κι εμείς. Το μενού είχε μακαρόνια με άγρια σπαράγγια και σαλάτα πορτοκαλι-αβοκάντο. Ανάψαμε και τα κεριά μας στο τραπέζι, ήπιαμε και το κρασάκι μας. Εφερε και το αγόρι μια καταπληκτική τούρτα σε σχήμα καρδιάς και φουλ στη σοκολάτα. Αυτά. Σεξ δεν έχει σήμερα. Λίγο που ποναω, λίγο που μου έχει μπει ή ιδέα... Δεν. 

Θα δειξει ας περασουν οι μερες! Αχ σοκολατα υπεροχα απλα!

Και του χρονου λοιπον κοριτσακια για ολες! Με παιδιακια με κοιλουμπες με απο ολα!

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Εσύ θα είσαι το σέξι παστακι???κοριτσια πήγα τον μικρό στην πεθερά μου το απόγευμα δεν γινόταν να χάσουμε την επαφή μας!γινόταν χαμός στον δρόμο πολύ κίνηση είχε!

@Smile89και εμείς ντελιβερι σήμερα άγιος Βαλεντίνος με πίτσα και σουβλάκια!

Ο άντρας μου έφερε πολλά κοκκινα μπαλόνια στον μικρό γλυκά και κρασάκι!:mad:

Δεν καταλαβες απο χθες εως σημερα αυτο το σεξι παστακι το εφαγε!!! Σημερα κανονικο σοκολατενιο ευκαιρια να γουρουνιασω χιχιχι! Να περασετε τελεια!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...