Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Ναι ρε μωρο αλλα με την ωορρηξία μπερδευόμαστε καμια φορα αλλα με το στήθος δεν γίνεται εγκυμοσύνη και να μην πονα αυριο τρεχοντας αν ηταν ανοιχτα τωρα θα πηγενα

Κοριτσάκι μου εμένα δεν πονούσε καθόλου το στήθος μου απλά είχαν πεταχτεί φλέβες μωβ και τελικά ήμουν εγκυος.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αχ μη λέτε για τσιγάρο 8 μέρες έχω να το βάλω στο στόμα μου αλλά ακόμα το σκέφτομαι.... @alina80 είπαμε εμείς θα πιούμε καφέ κάποια στιγμή Αθήνα τώρα μιλάμε ποιο ιδιαίτερα στο mesenger!!!! Στείλε μου τα τεστ που έκανες να τα δω... Μακάρι να είσαι έγκυος.. 

Ναι κοριτσάρα μου εσύ! Και Αθήνα και Τρίπολη και όπου θες!

Ένα έκανα. Στη φωτό δεν φαινόταν τίποτα και το πέταξα. Πιστεύω είναι θέμα ωρών να έρθει. Έχω όλα τα συμπτώματα της περιόδου. 

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

Ναι ρε μωρο αλλα με την ωορρηξία μπερδευόμαστε καμια φορα αλλα με το στήθος δεν γίνεται εγκυμοσύνη και να μην πονα αυριο τρεχοντας αν ηταν ανοιχτα τωρα θα πηγενα

Nομίζω και η @ada32 δεν είχε έντονο πόνο με το στήθος!!!Το ότι δεν το νιώθεις όπως το πρωί μπορεί να το νομίζεις!!!!Εχεις αχνό τεστάκι εγκυμοσύνης και λεει πολλά!!Εγω πάντα ολόλευκο έβλεπα!!!

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ.... Εγώ με το που πήρα θετικό τεστ Τσικνοπέμπτη το πέταξα μαχαίρι... 

Ρε συ 9 μέρες πριν την καθυστέρηση αλλαξε γεύση!!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κοριτσάκι μου εμένα δεν πονούσε καθόλου το στήθος μου απλά είχαν πεταχτεί φλέβες μωβ και τελικά ήμουν εγκυος.. 

Φφφ αλήθεια??? Μπραβο χαρικα τωρα!!! Γιατι δεν με πονα πολυ!!! @Smile89 σου στειλα

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι κοριτσάρα μου εσύ! Και Αθήνα και Τρίπολη και όπου θες!

Ένα έκανα. Στη φωτό δεν φαινόταν τίποτα και το πέταξα. Πιστεύω είναι θέμα ωρών να έρθει. Έχω όλα τα συμπτώματα της περιόδου. 

Δηλαδή να μαζευτουμε εμείς οι 3 χωρίς μπεμπέ όμως θα καπνισουμε όσο μπορούμε και θα πιούμε όσο τσιπουρο μπορούμε ε? 

Φφφ αλήθεια??? Μπραβο χαρικα τωρα!!! Γιατι δεν με πονα πολυ!!! @Smile89 σου στειλα

Οοκ κορίτσια το ανεβαζω!!! 

nlmNp2.png

Ναι κοριτσάκι μου αφού έλεγα σιγά μην είμαι εγκυος το στήθος μου ήταν πλάκα μετά την καθυστέρηση αρκετά άρχισαν οι πόνοι τώρα δεν το ακουμπάς... Αντέ σου εύχομαι να μας κάνεις παρέα στο επάνω πινακακι... Φιλάκια περιμένω νέα σου!!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Nομίζω και η @ada32 δεν είχε έντονο πόνο με το στήθος!!!Το ότι δεν το νιώθεις όπως το πρωί μπορεί να το νομίζεις!!!!Εχεις αχνό τεστάκι εγκυμοσύνης και λεει πολλά!!Εγω πάντα ολόλευκο έβλεπα!!!

Ναι αν ειναι ετσι αλλάζει το τεστακι τωρα φενετε καθαρα αχνο σαν τα αρνητικά μου τεστ ωορρηξίας 

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Δηλαδή να μαζευτουμε εμείς οι 3 χωρίς μπεμπέ όμως θα καπνισουμε όσο μπορούμε και θα πιούμε όσο τσιπουρο μπορούμε ε? 

Εγώ προς το παρόν καπνίζω και πίνω όσο θελω! Εσείς θα αργήσετε ακόμα!

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ναι κοριτσάκι μου αφού έλεγα σιγά μην είμαι εγκυος το στήθος μου ήταν πλάκα μετά την καθυστέρηση αρκετά άρχισαν οι πόνοι τώρα δεν το ακουμπάς... Αντέ σου εύχομαι να μας κάνεις παρέα στο επάνω πινακακι... Φιλάκια περιμένω νέα σου!!! 

Ευχαριστώ για την πληροφορία εύχομαι να ειμαι σαν κ εσενααααα

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι αν ειναι ετσι αλλάζει το τεστακι τωρα φενετε καθαρα αχνο σαν τα αρνητικά μου τεστ ωορρηξίας 

Αντε θα κάνουμε παρτάκι αύριοοοο!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...