Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

@Ungry girl πως βγήκε το τεστ; Αν και κακώς κάνεις μέσα στην ημέρα. Με πρωινά θέλει (ειδικά πριν την καθυστέρηση). 

Τώρα αν σου πω πως το τεστ βγηκε ποιο έντονο απο το πρωι αλλα βλεπω να ειναι τσαμπα οι χαρες το στηθος μου ενω πονουσε δεν ποναει οχι οτι με πονουσε πολυ αλλα τωρα με.ποναει μονο λιγο οταν το ζουλαω βγαλε ακρηηηη

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Αναμένω αμα τελεις!!! 

Σου στελνω σε 5  στο viber

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Σιγά θα γέλαγε... Αύριο βράδυ έχουμε ραντεβού ελπίζω να δούμε σακο και αν είμαι τυχερή να ακούσω καρδούλα... Εσύ πες μου λίγο είσαι έγκυος??? 

Εμείς το σαββατο!!! Τα κοροϊδεύει ρε τα φορουμ!!! Μόνο εμένα θα ρωτας μου είπε. Ναι είμαι, Παρασκευή κλείνω 10 εβδομαδες Απλα λόγω αίματος με εχει σε ακινησία. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Εμείς το σαββατο!!! Τα κοροϊδεύει ρε τα φορουμ!!! Μόνο εμένα θα ρωτας μου είπε. Ναι είμαι, Παρασκευή κλείνω 10 εβδομαδες Απλα λόγω αίματος με εχει σε ακινησία. 

Αύριο θα του πω Δημήτρη μου ευτυχώς που έχω και το φόρουμ και ξεχνιέμαι.... Λοιπόν εγώ δουλεύω στο κυλικείο του παναρκαδικου θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά και εύχομαι να πάνε καλά οι εγκυμοσύνες μας!!! 

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Αύριο θα του πω Δημήτρη μου ευτυχώς που έχω και το φόρουμ και ξεχνιέμαι.... Λοιπόν εγώ δουλεύω στο κυλικείο του παναρκαδικου θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά και εύχομαι να πάνε καλά οι εγκυμοσύνες μας!!! 

Χαχαχα Χαχαχα για να δω τι θα σου πει!!!! Σε ποια εβδομαδα είσαι εσύ? Το Μαρθα ισχύει? Μακαρι Ολα καλα να πανε ρε κορίτσι!! 

Just now, alina80 είπε:

@Μαρθα Κ και @Smile89 ζηλεύω!

Έλα τριπολη ενα τσιγαρο δρόμος ειναι..... Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα για να δω τι θα σου πει!!!! Σε ποια εβδομαδα είσαι εσύ? Το Μαρθα ισχύει? Μακαρι Ολα καλα να πανε ρε κορίτσι!! 

Λογικά έχω μπει στην 7 εβδομάδα... Εννοείται βρε Μάρθα με λένε... Πολύ χαίρομαι που είμαστε πατριώτες!!!! 

Παρε εσύ το ΟΚ να κυκλοφορείς, και σου λέω εγώ!

@Ungry girlΑγριοκόριτσο μη μας το σκάσεις αύριο με την χοριακή!!!!Κάνε ένα τεστάκι το πρωί και αν δεις πάλι να κοκκινίζει να πας!!!!!!!Ασε το στήθος!!!!Και γω νόμιζα θα έχω ωορρηξία στα κοντά γιατί έχω κάτι τσιμπηματάκια και τζίφος!!!!

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Αχ μη λέτε για τσιγάρο 8 μέρες έχω να το βάλω στο στόμα μου αλλά ακόμα το σκέφτομαι.... @alina80 είπαμε εμείς θα πιούμε καφέ κάποια στιγμή Αθήνα τώρα μιλάμε ποιο ιδιαίτερα στο mesenger!!!! Στείλε μου τα τεστ που έκανες να τα δω... Μακάρι να είσαι έγκυος.. 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λογικά έχω μπει στην 7 εβδομάδα... Εννοείται βρε Μάρθα με λένε... Πολύ χαίρομαι που είμαστε πατριώτες!!!! 

Ω ναι κι εγω!!! Ίσως κ φυσιογνωμικά να γνωριζομαστε!! Σαββατο θα είσαι κυλικείο? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

@Ungry girlΑγριοκόριτσο μη μας το σκάσεις αύριο με την χοριακή!!!!Κάνε ένα τεστάκι το πρωί και αν δεις πάλι να κοκκινίζει να πας!!!!!!!Ασε το στήθος!!!!Και γω νόμιζα θα έχω ωορρηξία στα κοντά γιατί έχω κάτι τσιμπηματάκια και τζίφος!!!!

Ναι ρε μωρο αλλα με την ωορρηξία μπερδευόμαστε καμια φορα αλλα με το στήθος δεν γίνεται εγκυμοσύνη και να μην πονα αυριο τρεχοντας αν ηταν ανοιχτα τωρα θα πηγενα

Just now, Smile89 είπε:

Ω ναι κι εγω!!! Ίσως κ φυσιογνωμικά να γνωριζομαστε!! Σαββατο θα είσαι κυλικείο? 

Όχι γαμώτο έχω ρεπό αυτό το Σάββατο.... Αλλά σίγουρα θα βρεθούμε κάποια στιγμή... 

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Αχ μη λέτε για τσιγάρο 8 μέρες έχω να το βάλω στο στόμα μου αλλά ακόμα το σκέφτομαι.... @alina80 είπαμε εμείς θα πιούμε καφέ κάποια στιγμή Αθήνα τώρα μιλάμε ποιο ιδιαίτερα στο mesenger!!!! Στείλε μου τα τεστ που έκανες να τα δω... Μακάρι να είσαι έγκυος.. 

Έχω να καπνισω Μαρθα απο 01/01!! 

nlmNp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Smile89 είπε:

Ασε που είναι στην φύση του Αντρα να μην μπορούν να μας διαχειριστούν τέτοιες στιγμές που μας πίανουν οι μαύρες μας. Θέλουν προσπαθούν κ δεν μπορούν να βοηθήσουν, αμα του λες και τέτοια τον κανεις κομματια κ γίνεσαι κι εσυ. Ο κακός βλέπεις τα αγχη μας κ παιζει μαζί μας. Την προσευχιυλα σου πριν πέσεις για νανι κ όλα καλα. 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα εννοείται κουτσουλης!!!!!!! Έτσι κ μαθαινε οτι συμμετεχουμε στο forum θα μας εκραζε. 

Ποιανου σαι ρε γερακο? Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Έχεις απόλυτο δίκιο!

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

Λεωωωω αντε να χαρουμε!!!

:-D

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...