Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Papaki@ είπε:

Σε καταλαβαίνω κοπέλα μου απλά το άγχος είναι πηγή όλων των κακών,

απο μικρή ότι μου συνέβαινε και στεναχωριομουν μου ερχόταν και περίοδος, στις 12 μέρες στις 15 ξανά μετά από μια βδομάδα, κάθε οργανισμός έχει ευαισθησίες και όλοι ξέρουμε για τα αυτοάνοσα νοσήματα, εγώ πιστεύω ότι μειώθηκε η γονιμότητα μου όταν έχασα το πρώτο μου σποράκι, και ήμουν πολύ χαλια για πολύ καιρό, έβλεπα έγκυο έκλαιγα άκουγα για εγκυμοσύνη και έλεγα γιατί τι έφταιξα εγώ; 

τωρα προσπαθώ να μην αγχώνομαι πολύ όταν κάναμε την εξωσωματική ο άντρας μου είπε μια ζαριά είναι ή εξάρες ή άσο δυο, και έτσι το έκανα δεν είχα αγωνία παρά μόνο την ώρα που περίμενα την χοριακη, και τώρα έχω σποράκι,

Τώρα κάνω υπομονή θα περιμένω πάλι αύριο την χοριακη μου 

κανω τον σταυρο μου και εύχομαι να μην το χάσω ξανά

Εγώ με την παλίνδρομη δεν ένιωσα αύτό που ένιωσες εσύ αλλά σαν να διψάω στην έρημο,βρίσκω νερό και τελευταία στιγμή μου χύνεται.Αυτό το συζητούσα προχτές με τον άντρα μου.Επίσης παλιά όταν αγχωνόμουν είχα πρόβλημα με το έντερο.Τα τελευταία 2 χρόνια έχω θέμα με πιάνει φαγουρίτσα ή πόνος στην κύστη 'οταν αγχώνομαι γενικά όχι απαραίτητα στο θέμα παιδί.Μια χαρά σου είπε ο άντρούλη σου!Σου εύχομαι με διπλασιασμό!!!

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, orianna είπε:

σε ποια μερα του κυκλου εισαι?και τι διαρκεια εχει ο κυκλος σ?

μπορει να ειναι ωορρηξια

Ειναι 28 ημερων σταθερα κ περιμενω σε 14 ημερες..Ισως ναι

6 ώρες πρίν, marillia είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!Μήπως ξεκινάν οι γόνιμες?Εμένα  με πονά και πρήζεται το στήθος όταν ξεκινούν οι γόνιμες και μέχρι να αδιαθετήσω.

Και εγω αυτο φανταζομαι πως θα ειναι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ani ani είπε:

Ειναι 28 ημερων σταθερα κ περιμενω σε 14 ημερες..Ισως ναι

αρα εχεις ωορρηξια...αν προσπαθεις για μωρακι αποψε και τις επομενες 2 μερες ειναι καλες για επαφη.ελπιζω να προσπαθησες και τις προηγουμενες.εισαι τυχερη που εχεις σταθερο κυκλο...

6penp2.png

3 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Τον Αύγουστο θα κλείσω τα 37

καλη ειναι η ηλικια σου...ενταξει σιγουρα αρχιζουν και μειώνεται η γονιμοτητα ομως πιστευω οτι εχεις χρονια μπροστα σου...

εμεις πηραμε τις εξετασεις..δεν ειναι τελειες αλλα αρκετα καλες...η τεστοστερόνη ανεβηκε με οριο το 2.8 εχει 2.8 χαχα....θελει ακομα δουλεια ομως...πιστευαμε οτι θα φτιαχνοντουσαν πιο γρηγορα αλλα ετσι ειναο τις βλακειες τις πληρώνεις!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, elenakii22 είπε:

καλη ειναι η ηλικια σου...ενταξει σιγουρα αρχιζουν και μειώνεται η γονιμοτητα ομως πιστευω οτι εχεις χρονια μπροστα σου...

εμεις πηραμε τις εξετασεις..δεν ειναι τελειες αλλα αρκετα καλες...η τεστοστερόνη ανεβηκε με οριο το 2.8 εχει 2.8 χαχα....θελει ακομα δουλεια ομως...πιστευαμε οτι θα φτιαχνοντουσαν πιο γρηγορα αλλα ετσι ειναο τις βλακειες τις πληρώνεις!

το καλο ειναι οτι ανεβαινουν και θα φτιαξουν ακομα και σιγα σιγα..εμας η γυναικολογος μας ειπε οτι μπορουμε αν θελουμε να παρουμε κατι βιταμινες τις profertil. εχει και για γυναικα κκαι για αντρα και φτιαχνει το σπερμα,εκανα μια αναζητηση στο φορουμ και ειδα οτι αρκετες λεγανε οτι ειδαν φοβερα αποτελεσματα...

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; τρελή ζέστη σήμερα!!!

@Papaki@ καλά αποτελέσματα να έχεις αύριο!!! Θα περιμένουμε ευχάριστα :-):-):-):-)

@laureta οι κράμπες μπορεί να αποτελούν σύμπτωμα. Πότε περιμένεις να αδιαθετήσεις;

@Angie trg με το καλό να τον δεχτείς!!! Είσαι από τις τυχερές εσύ, εγώ περίμενα μέχρι την β επιπέδου για να μάθω το φύλο (αγοράκι). Αλλά γερό να είναι και ό,τι να 'ναι! Τη Δευτέρα (πρώτα ο Θεός) έχω ραντεβού με το γιατρό μου να δούμε πώς πάει και δε σου κρύβω ότι έχω πολύ άγχος!!!

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Κορίτσια η ωορρηξία δεν είναι ρολόι εμένα ο κύκλος μου είναι 26 μέρες στην πρώτη εγκυμοσύνη η σύλληψη έγινε 5-6η μέρα το ξέρω γιατί δεν ξαναειχαμε επαφή,

όταν έκανα τα τεστ  η γραμμή σκουραινε την 10η μέρα

η ωορρηξία επιρεαζεται από πολλά πράγματα και φυσικά από την ψυχολογία μας 

να έχετε συχνά επαφή με τον άντρα σας και όχι μόνο τις γόνιμες 

ξεχαστε λίγο το μετριμα και χαρείτε το σεξ 

Εχεις δίκιο.αλλά μετα από ενάμισι χρόνο που το έκανα αυτό δεν έγινε τίποτα.κ τελικά πήγα στο γιατρό κ έχω θέμα με την ωορηξία.τώρα είμαι στα 3 χρόνια.ακόμα το πάω χαλαρα αλλά κάτι πρεπει να γίνει!αν χάνεις τις γόνιμες που είναι μια φορά το χρόνο...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , andrianni είπε:

Εχεις δίκιο.αλλά μετα από ενάμισι χρόνο που το έκανα αυτό δεν έγινε τίποτα.κ τελικά πήγα στο γιατρό κ έχω θέμα με την ωορηξία.τώρα είμαι στα 3 χρόνια.ακόμα το πάω χαλαρα αλλά κάτι πρεπει να γίνει!αν χάνεις τις γόνιμες που είναι μια φορά το χρόνο...

εχεις μεγαλο θεμα με την ωορρηξια?

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , andrianni είπε:

Αφου έχουμε πει βρε! Μη μου πεις οτι με ξέχασες πάλι!

χαχαχα...μου ειχες πει πως δεν κανεις σχεδον ποτε...μεσα στο χρονο ποσες εχεις περιπου?

Κ γιατρός μου είχε αποκλείσει οτι μπορώ να μείνω έγκυος χωρίς θεραπεία.που τελικά δεν ισχύει τουλάχιστον για μία φορά! Χαχαχα!

Νομίζω μία με 2 φορές το χρόνο κάνω.αν σκεφτείς κ το μεγάλο κύκλο.όπως έχεις κ εσύ.κ 3 που είδε ο γιατρός ήταν μετά τις 30 μέρες κ με τα γκλουκοφάζ κιόλας.πολύ καθυστερημένες.προσπαθήσαμε βέβαια αλλά δεν.πάντως όταν είχα μείνει η ωορηξια πρέπει να είχε γίνει από μόνη της στις 22 μέρες.αυτά!!! Άντε να δουμε τι θα γίνει!

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, orianna είπε:

αρα εχεις ωορρηξια...αν προσπαθεις για μωρακι αποψε και τις επομενες 2 μερες ειναι καλες για επαφη.ελπιζω να προσπαθησες και τις προηγουμενες.εισαι τυχερη που εχεις σταθερο κυκλο...

Ναι εχουν ξεκινησει ήδη οι προσπαθειες.. με σκ να ερχεται θα εχω κ λιγο κρασι λιγο θαλασσα κ το αγορι οποτε θα συνεχισουμε δυναμικα!! Ασε που πηγε κ σε μαιευτηριο χθες κ ειδα κ μπεμπακι νεογεννητο! Αντε κ στα δικα μας!!!,:)

• Μου αρέσει 3

Kalimera koritsia pos iste. Pigame sti giatro ti tetarti ola mia xara doxasi o theos i mikri megaloni. Poli zesti den palevete popo kai exo akoma dromo. Perimenoume simera apo to papaki nea ? Stelno se oles mpoliki pempedoskoni kai euxome se oles na ine o minas sas. Exo ena proesthima tha minete oles mazi egkioules xxx

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...