Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Μάντη είπε:

Φυσικά και πιστεύω και τώρα αυτό έλεγα στον άντρα μ ο Θεός μας το έδωσε αν για κάποιο λόγο το πάρει πίσω δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα όλα για κάποιο λόγο γίνονται...

Αφού Λοιπον πιστεύεις αγαπη μου τοτε μην πιστεύεις στα όνειρα, τα όνειρα δεν είναι σταλμενα απο τον Θεο. Παρα πολυ σπανια. Το αγχος σου ήταν. Δεν μπορώ να γραψω κ πολλα εδώ όμως έτσι Ειναι. Μην σκέφτεσαι αρνητικα κ μην λες τέτοια στον αντρουλη σου. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Λόμπυ με πάει η αδερφή μου συνέχεια για καφέ... Ναι μέσα στην πόλη μένω... Εσύ?? 

Ελαφρωωως προς τα εξω προς το 1ο Γυμνασιο. Ρε γειτόνισσα ρε γειτόνισσα!!! Γιατρό εδώ εχεις στο Παναρκαδικο? 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Αφού Λοιπον πιστεύεις αγαπη μου τοτε μην πιστεύεις στα όνειρα, τα όνειρα δεν είναι σταλμενα απο τον Θεο. Παρα πολυ σπανια. Το αγχος σου ήταν. Δεν μπορώ να γραψω κ πολλα εδώ όμως έτσι Ειναι. Μην σκέφτεσαι αρνητικα κ μην λες τέτοια στον αντρουλη σου. 

Χαμογελακι έχεις δίκιο... Πρέπει να τα βγάλω όλα αυτά απ' το μυαλό μου.. ευχαριστώ πολύ που μου τα θυμίζεις όλα αυτά...

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ελαφρωωως προς τα εξω προς το 1ο Γυμνασιο. Ρε γειτόνισσα ρε γειτόνισσα!!! Γιατρό εδώ εχεις στο Παναρκαδικο? 

Ρε έλεος κοντά μένουμε στον κολλια μένω εγώ κοντά ... Εννοείται κουτσούλης...

Διαφημίσεις

Just now, Μάντη είπε:

Χαμογελακι έχεις δίκιο... Πρέπει να τα βγάλω όλα αυτά απ' το μυαλό μου.. ευχαριστώ πολύ που μου τα θυμίζεις όλα αυτά...

Ασε που είναι στην φύση του Αντρα να μην μπορούν να μας διαχειριστούν τέτοιες στιγμές που μας πίανουν οι μαύρες μας. Θέλουν προσπαθούν κ δεν μπορούν να βοηθήσουν, αμα του λες και τέτοια τον κανεις κομματια κ γίνεσαι κι εσυ. Ο κακός βλέπεις τα αγχη μας κ παιζει μαζί μας. Την προσευχιυλα σου πριν πέσεις για νανι κ όλα καλα. 

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Ρε έλεος κοντά μένουμε στον κολλια μένω εγώ κοντά ... Εννοείται κουτσούλης...

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα εννοείται κουτσουλης!!!!!!! Έτσι κ μαθαινε οτι συμμετεχουμε στο forum θα μας εκραζε. 

Ποιανου σαι ρε γερακο? Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

Κορίτσια μου χρόνια μας πολλά να χαιρόμαστε τους έρωτες μας... Λοιπόν όταν γύρισα από την δουλειά βρήκα στο τραπέζι μπισκότο με σχήμα καρδιάς που έλεγε l Love you και δίπλα ένα μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς πολύ όμορφο και σκουλαρίκια... Πολύ χάρηκα μου άρεσε ο τρόπος που μου τα είχε αφήσει... Σε λίγο θα έρθει να πάμε για φαγητό εγώ τον κάλεσα το μεσημέρι πριν καν δω τα δώρα... 

• Μου αρέσει 2

Κόρες περιμένω το αγόρι αφού είπαμε θα φάμε μαζί, με το κεράκι μας αναμενο (στο τραπέζι όχι στα μακαρόνια) έτσι, για χάρη του Αγίου Βαλεντίνου, και είναι άφαντος. Και πεινάααωωω (μέχρι και ο αρακάς της @Smile89 δελεαστικος μου φαίνεται). 

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου χρόνια μας πολλά να χαιρόμαστε τους έρωτες μας... Λοιπόν όταν γύρισα από την δουλειά βρήκα στο τραπέζι μπισκότο με σχήμα καρδιάς που έλεγε l Love you και δίπλα ένα μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς πολύ όμορφο και σκουλαρίκια... Πολύ χάρηκα μου άρεσε ο τρόπος που μου τα είχε αφήσει... Σε λίγο θα έρθει να πάμε για φαγητό εγώ τον κάλεσα το μεσημέρι πριν καν δω τα δώρα... 

Έλα ρε ο γλυκούλης!!!!! Villa incognito να πατε!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Τι γλυκό! Μπράβο στο αγόρι! 

Just now, alina80 είπε:

Κόρες περιμένω το αγόρι αφού είπαμε θα φάμε μαζί, με το κεράκι μας αναμενο (στο τραπέζι όχι στα μακαρόνια) έτσι, για χάρη του Αγίου Βαλεντίνου, και είναι άφαντος. Και πεινάααωωω (μέχρι και ο αρακάς της @Smile89 δελεαστικος μου φαίνεται). 

Μαλακό γαματος ηταμ λίγα για τον αρακα μου!!!!! Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Ασε που είναι στην φύση του Αντρα να μην μπορούν να μας διαχειριστούν τέτοιες στιγμές που μας πίανουν οι μαύρες μας. Θέλουν προσπαθούν κ δεν μπορούν να βοηθήσουν, αμα του λες και τέτοια τον κανεις κομματια κ γίνεσαι κι εσυ. Ο κακός βλέπεις τα αγχη μας κ παιζει μαζί μας. Την προσευχιυλα σου πριν πέσεις για νανι κ όλα καλα. 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα εννοείται κουτσουλης!!!!!!! Έτσι κ μαθαινε οτι συμμετεχουμε στο forum θα μας εκραζε. 

Ποιανου σαι ρε γερακο? Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Σιγά θα γέλαγε... Αύριο βράδυ έχουμε ραντεβού ελπίζω να δούμε σακο και αν είμαι τυχερή να ακούσω καρδούλα... Εσύ πες μου λίγο είσαι έγκυος??? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...