Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , ada32 είπε:

μαρακι να το κοιταξεις το σαγχαρο νηστειας σου που ειναι 100 .. κ εγω εκανα κ ινσουλινη χθες κ σημερα περιμενω αποτελεσματα ( εχω την μαμα μου με σαχγαρο κ φοβαμαι) . οσο για εξωσωματικη ουτε να το σκεφτεσαι ακομα .. δεν εχετε καποιο σοβαρο πορβλημα για να πατε σε αυτην την μεθοδο .σπερματεγχυση να πω οκ μετα πο καποιες προσπαθειες ποιο στοχευμενα .. 

Ναι έχεις δίκιο!!!!Εμείς δεν έχουμε στο σόι θέμα αλλά μέχρι παππούδες ξέρω χααχαχχα!!!!Να μας πεις πως βγήκαν!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

@Μάντη μου, κορίτσι μου που είδες το κωλοονειρο και τρομαξες. Έχω δει παρα πολλα ασχημα όνειρα απο την ημέρα που έμαθα πως είμαι έγκυος. Να σε ρωτησω κατι? Πιστεύεις στον Θεουλη? 

Φυσικά και πιστεύω και τώρα αυτό έλεγα στον άντρα μ ο Θεός μας το έδωσε αν για κάποιο λόγο το πάρει πίσω δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα όλα για κάποιο λόγο γίνονται...

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Φυσικά και πιστεύω και τώρα αυτό έλεγα στον άντρα μ ο Θεός μας το έδωσε αν για κάποιο λόγο το πάρει πίσω δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα όλα για κάποιο λόγο γίνονται...

βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι λες! φτου γτου αντε για χορισκη να σου φγει καθε χαζη υποψια!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι λες! φτου γτου αντε για χορισκη να σου φγει καθε χαζη υποψια!

Ναι θα πάω αύριο σίγουρα δεν αντέχω άλλη αναμονή θα χαζεψω στο τέλος!!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Εσύ έκανες άλλο τεστακι;;; Δεν μας έστειλες το πρωινό!

το πρωινο ειναι ιδο με εχθες τωρα εκανα ενα αχαχαχα καλα καμερα μου εχεις βαλει αχαχαχα μολις το κατουρισαα!

5 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια! εγω τελειωσα απο τον γιατρο κ ηρθα στην δουλεια!

Ειδαμε μονο 1 σακο στρογγυλο στην μητρα!!!!  εμβρυικα στοιχεια οχι ακομα . ειμαι 4+ 6 σημερα . :)  χαρηκα που ειναι ενδομητριο αλλα τωρα πρεπει να περιμενω να δω εμβρυο κ καρδουλα !  ακομα δεν μπορω να το πιστεψω!! χαχαχαχα τωρα εχω μεγαλυτερο αγχος γτ κατι καταφεραμε τελικα! 

@alina  πολυ χαρηκα! εμενα στο ξανα λεω ισα ισα που φαινοταν η γραμμη οταν κουνουσα το τεστ στο φως. κανε ενα αυριο αν εχεις  !! μακαρι να πανε ολα καλα! 

τα κοριτσια που ειναι εγκυουλες , μπορουν να μου πουν ποτε ειδαν εμβρυικα στοιχεια? @ntemiiiiii @elenaki

Μπράβο κοριτσάκι μου πολύ χαίρομαι.... Εγώ αύριο το βράδυ έχω ραντεβού για να δούμε τι θα δούμε σακο πιστεύω σίγουρα... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

το πρωινο ειναι ιδο με εχθες τωρα εκανα ενα αχαχαχα καλα καμερα μου εχεις βαλει αχαχαχα μολις το κατουρισαα!

Χαχαχαχαχ σε βλεπωωωωωω

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Έχασα κ την @Μαρθα Κ είπε "εδώ στην Τρίπολη" και λέω λες να είναι γειτόνισσα;;;;; 

Άσε τα πολλά λόγια και πάμε Κόπολα για καφέ.. Χι χι χι χι

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Άσε τα πολλά λόγια και πάμε Κόπολα για καφέ.. Χι χι χι χι

Χαχαχα Χαχαχα εχει ωραίο καφε!!! Αν κ Ειμαι παιδί του λόμπυ.... Χαχαχα Χαχαχα μεσα πόλη μένεις? 

nlmNp2.png

Just now, Ungry girl είπε:

ααχαχα θαπροσπαθησω ν βγαλω ωτο να τη στειλω στη @Smile89  αν μπορει να τη βαλει μια!

Περιμένουμε πως και πως! Και εγώ έκανα ένα και ψιλό απογοητευτικά πάλι! Είναι το ίδιο με προχθές δεν είναι φυσικό.. βέβαια στα προχθεσινό είχα να πάω τουαλέτα 3 ώρες ενω στο σημερινό 1 με 1.5 ώρα... Και αυτό κάπου μου δίνει ελπίδες!

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Περιμένουμε πως και πως! Και εγώ έκανα ένα και ψιλό απογοητευτικά πάλι! Είναι το ίδιο με προχθές δεν είναι φυσικό.. βέβαια στα προχθεσινό είχα να πάω τουαλέτα 3 ώρες ενω στο σημερινό 1 με 1.5 ώρα... Και αυτό κάπου μου δίνει ελπίδες!

βρε εσενα ηταν αρκετα εντονο! και παιζει ρολο και η τουαλετα!

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα εχει ωραίο καφε!!! Αν κ Ειμαι παιδί του λόμπυ.... Χαχαχα Χαχαχα μεσα πόλη μένεις? 

Λόμπυ με πάει η αδερφή μου συνέχεια για καφέ... Ναι μέσα στην πόλη μένω... Εσύ?? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...