Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Κοριτσακια μου τι κανετε?τωρα σχολασα κ μπηκα ν σας διαβασω αλλα εχετε γραψει ποσες σελιδες....εγω ειμαι φουλ κρυωμενη...λαιμο μυτη κλπ..αλλα απο την αλλη εχω πολλα πηχτα κιτρινα υγρα...συνηθως ειναι ασπρα..μηπως ειναι λογω αρρωστιας?

περαστικα Δημητρουλα! ναι κ εμενα καμια φορα αλλαζει το χρωμα!  

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

περαστικα Δημητρουλα! ναι κ εμενα καμια φορα αλλαζει το χρωμα!  

Ευχαριστω πολυ αντα μου...εσενα σιυ συμβαινει γενικαε?οχι τωρα π εισαι εγκυος...

1 hour ago, marillia είπε:

Τζουτζούκα ακριβώς με έπιασες!!!!Ανακουφισμένη νιώθω!!!Δεν με απογοήτευσε αλλά δεν μου τα είπε όλα ρόδινα και να το ρίχνει στο άγχος!!!Και είχε plan b!!!Ενώ ο προηγούμενος μου είπε καλοκαίρι υστεροσκόπηση!!!!

μπραβο βρε κοριτσι!να δεις που θα ερθει γρηγορα το μωρο σας!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, marillia είπε:

Ναι γλυκούλα μου!!!!Μου φάνηκε έμπειρος!!!Και θα κάνω και καμπύλες για να δούμε!!!!Μη αγχώνεσαι μου είπε και 23 μέρα ποιοτική μπορεί να είναι η ωορρηξία!!!!!Είδα έχεις θετικό τεστάκι!!!!Καλή επιτυχίααααααα!!!!

μαρακι να το κοιταξεις το σαγχαρο νηστειας σου που ειναι 100 .. κ εγω εκανα κ ινσουλινη χθες κ σημερα περιμενω αποτελεσματα ( εχω την μαμα μου με σαχγαρο κ φοβαμαι) . οσο για εξωσωματικη ουτε να το σκεφτεσαι ακομα .. δεν εχετε καποιο σοβαρο πορβλημα για να πατε σε αυτην την μεθοδο .σπερματεγχυση να πω οκ μετα πο καποιες προσπαθειες ποιο στοχευμενα .. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ευχαριστω πολυ αντα μου...εσενα σιυ συμβαινει γενικαε?οχι τωρα π εισαι εγκυος...

Ναι δημητρα ! εγω ειχα παρατηρησει οτι αν ημουν στενοχωρημενη η πιεσμενη ειχα κιτρινα υγρα .. σν να αλλαζαν απο τα συναισθηματα μου..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εχω κ κατι σουβλιες σημερα...το ενιωθα κ στην δουλεια κ δεν ειχα φαει κ τπτ για ν ειναι εντερο .μονο τσαιειχα πιει...

Δεν ειχα ξαναδει κιτρινα για αυτο απορησα...κ μιας κ ειχα κ σουβλιες λεω τι γινεται σημερα? Σας ευχαριστω 

Σε ευχαριστω πολυ...παντως το αγορι μ παρολο.π υποφερει αποτην.μεση κ δεν μπορει ν κουνηθει μ εφερε μια τεραστια σοκολατα λακτα ενα αρκουδακι κ μια τεραστια ανθιδεσμη με κοκκινα τριανταφυλλα

Τι γλυκός!!!πάντα έτσι ερωτευμένα να είστε!!

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Υπομονή κορίτσι μου!! Εμένα άργησαν να μου περάσουν εντελώς ελπίζω και εύχομαι σε σένα να μη διαρκέσει τόσο.

δεν εχω τιποτα προς το παρον ! θα δειξει ...

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Ναι δημητρα ! εγω ειχα παρατηρησει οτι αν ημουν στενοχωρημενη η πιεσμενη ειχα κιτρινα υγρα .. σν να αλλαζαν απο τα συναισθηματα μου..

Αααοχι εγω ειμαι μια χαρα ψυχολογικα...γτ σωματικα ειμαι χαλια...μηπως ειναι επειδη ειμαι αρρωστη...οπως κ οι σουβλιες??

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Τι γλυκός!!!πάντα έτσι ερωτευμένα να είστε!!

Σε ευχαριστω πολυ...επισης σου ευχομαι...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Αααοχι εγω ειμαι μια χαρα ψυχολογικα...γτ σωματικα ειμαι χαλια...μηπως ειναι επειδη ειμαι αρρωστη...οπως κ οι σουβλιες??

ναι αυτο σου λεω εκτος απο οταν αρρωσταινα που ειχα σηνυθως πηχτα κ προς το κιτρινο , το παθαινα κ σε περιοδο στενοχωριας..

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ευχαριστουμε πολυ...χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσια εδω...

το αμορε σου ειναι πολυ γλυκος!!1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

ναι αυτο σου λεω εκτος απο οταν αρρωσταινα που ειχα σηνυθως πηχτα κ προς το κιτρινο , το παθαινα κ σε περιοδο στενοχωριας..

Ααα κ χαρηκα μηπως σημαινει κατι αλλο σε συνδιασμο με τις σουβλιες κ το στηθος...δεν πειραζει

Ναι μωρε το γλυκουλι μ ...μου παιρνει συχνα λουλουδακια...ακομα κ.αν κανει κατι κ με στεναχωρησει μου παιρνει για να εξιλεωθει.. καλα σε γιορτη γενεθλια δε μπορει να ειναι κ 30τριανταφυλλα

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Ναι μωρε το γλυκουλι μ ...μου παιρνει συχνα λουλουδακια...ακομα κ.αν κανει κατι κ με στεναχωρησει μου παιρνει για να εξιλεωθει.. καλα σε γιορτη γενεθλια δε μπορει να ειναι κ 30τριανταφυλλα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Nati85 είπε:

@ntemiiiiii ναι μωρέ ξέρεις δεν θέλω κιόλας ΧΑ χαχαχχαχα!έχω όρεξη η αλήθεια είναι αλλά θέλω και για τον σκοπό μας!!

Ξέρω ξέρω...τι τραβάς...

πρίν από 48 λεπτά , ada32 είπε:

ναι !!1 ησυχασα λιγακι ! 

κ αυριο να κανεις , καλα ειναι  αφου θα εισαι 3η μερα καθυστερησης ! @Μάντη

πολυ καλες επαφες !! ελα να δεις που θα ακουσουμε αρκετα θετικα τεστακια !! 

τιποτα δν θα συμβει !! εσυ να δεις θα εχεις μεγαλη χοριακη γτ το εβγαλε νωρις το τεστ .. απο το αγχος σου ειναι για να πανε ολα καλα .

Ναι βρε!!

πρίν από 39 λεπτά , Nati85 είπε:

Χρόνια πολλά κοριτσάκι!!

Ευχαριστώ ωωωω!!! Επίσης!!!!

πρίν από 37 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Το αγορι μου υποφερει απο την μεση τ μετα θα παμε στον γιατρο...ωραια θα το γιορτασουμε σημερα...με τα συμμπτωματα μου θα μου πειτε τι ειναι?αυτα τα πηχτα κιτρινα πολλα υγρα και οι σουβλιες στην κοιλια κεντρο αριστερα?μηπως ειναι απο την αρρωστια?

Χρόνια σας πολλά πιτσουνακια!

Εγώ έχω κίτρινα υγρά τώρα που είμαι έγκυος, ήδη από την καθυστέρηση τα είχα! Καμιά φορά έχουν και μύξα!χαχα

Εύχομαι να είσαι εγκυουλα!

EvgLp2.png

@Μάντη μου, κορίτσι μου που είδες το κωλοονειρο και τρομαξες. Έχω δει παρα πολλα ασχημα όνειρα απο την ημέρα που έμαθα πως είμαι έγκυος. Να σε ρωτησω κατι? Πιστεύεις στον Θεουλη? 

nlmNp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ααα κ χαρηκα μηπως σημαινει κατι αλλο σε συνδιασμο με τις σουβλιες κ το στηθος...δεν πειραζει

καλε ποτε δεν ξερεις .. εφοσον εχεις κ πονακια αυτο ειναι καλο!!!

μην ακουω απαισιοδοξιες

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...