Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

ναι !!1 ησυχασα λιγακι ! 

κ αυριο να κανεις , καλα ειναι  αφου θα εισαι 3η μερα καθυστερησης ! @Μάντη

πολυ καλες επαφες !! ελα να δεις που θα ακουσουμε αρκετα θετικα τεστακια !! 

τιποτα δν θα συμβει !! εσυ να δεις θα εχεις μεγαλη χοριακη γτ το εβγαλε νωρις το τεστ .. απο το αγχος σου ειναι για να πανε ολα καλα .

Μόνο αυτό παρακαλάω να πάνε όλα καλά...

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@μαντη εγω βλεπω παρα πολλα ονειρα σχεδον καθε μερα .. κ τα βλεπω στον ονειροκριτη . αυτο δεν σημαινει οτι μου βγαινουν ολα ..κ ας βλεπω ερμηνειες στον ονειροκρτη!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 15 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Το βλέπω αυτό το μήνα ναρχεται...

Περαστικά βρε παιδί μου..

Τραβάτε με κι ας κλαίω!

Χρόνια πολλά ερωτευμένες μου!!!

Χρόνια πολλά κοριτσάκι!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

@Dimitr@17 περαστικά σου!τώρα πήρε το μάτι μου ότι είσαι αρρωστουλα.ξεκουρασου όσο μπορείς και πάρτε κάτι απ' έξω να φάτε μην μαγειρεύετε!

Το αγορι μου υποφερει απο την μεση τ μετα θα παμε στον γιατρο...ωραια θα το γιορτασουμε σημερα...με τα συμμπτωματα μου θα μου πειτε τι ειναι?αυτα τα πηχτα κιτρινα πολλα υγρα και οι σουβλιες στην κοιλια κεντρο αριστερα?μηπως ειναι απο την αρρωστια?

Just now, Dimitr@17 είπε:

Το αγορι μου υποφερει απο την μεση τ μετα θα παμε στον γιατρο...ωραια θα το γιορτασουμε σημερα...με τα συμμπτωματα μου θα μου πειτε τι ειναι?αυτα τα πηχτα κιτρινα πολλα υγρα και οι σουβλιες στην κοιλια κεντρο αριστερα?μηπως ειναι απο την αρρωστια?

Δημητρούλα περαστικά στο αγόρι σου! Εγώ είχα αυτά τα πηχτα υγρά πάνω στην εμφύτευση!!!!

jgJqp3.png

Just now, Dimitr@17 είπε:

Δεν νομίζω να είναι από την αρρώστια πάντως.μηοως βγει αληθινή η γιαγιά?

e6OVp3.pngExilp3.png

6 ώρες πρίν, modena είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου!!! Όλα καλά δόξα το Θεό! Είχα το πρώτο δίμηνο πολλές αναγουλες κ ένιωθα πολύ άσχημα οπότε είπα να μην σας μαυρίσω γτ στο κάτω κάτω ήταν θετικό το αποτέλεσμα κ να σας γκρινιάζω για κάτι τέτοιο θα ήταν αχαριστία εκ μέρους μου ενώ εσείς προσπαθείτε. Σας διαβάζω συχνά πυκνά κ χαρηκα για τις νέες εγκυουλες!! 

Εμείς μεγαλώνουμε, κάναμε την αυχενική την προηγούμενη εβδομάδα κ είναι όλα καλά! έσκασε μύτη κ η κοιλίτσα επιτέλους κ από συμπτώματα πλέον τπτ πέραν του ότι πεινάω συνέχεια.. χαχαχα

Μπράβο @modena!!! Τώρα είδα την απάντηση μεσολάβησαν πολλές σελίδες!! Κοίτα να χαρείς την κοιλίτσα σου και να μπαίνεις να μας γράφεις τώρα που νιώθεις καλύτερα όποτε θες!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

@μαντη εγω βλεπω παρα πολλα ονειρα σχεδον καθε μερα .. κ τα βλεπω στον ονειροκριτη . αυτο δεν σημαινει οτι μου βγαινουν ολα ..κ ας βλεπω ερμηνειες στον ονειροκρτη!

Αχ μακάρι να είναι έτσι αγάπη μου.. αύριο το μεσημέρι θα έχω τα αποτελέσματα.. το αποφασισα θα πάω αύριο... Δεν αντέχω τόσο άγχος...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μήπως από το σπόρι που βολεύεται;;; Υπομονή λίγες μόνο μέρες ακόμα και θα φανεί!!!

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Δημητρούλα περαστικά! Εκτός του ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, νομίζω ότι αν κάτι έχουμε καταλάβει εδώ είναι ότι όλα μπορεί να σημαίνουν εγκυμοσύνη και ταυτόχρονα όλα μπορεί να μην σημαίνουν και τίποτα. Κάνε λίγη υπομονή! Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο άλλωστε.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Δημητρούλα περαστικά! Εκτός του ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, νομίζω ότι αν κάτι έχουμε καταλάβει εδώ είναι ότι όλα μπορεί να σημαίνουν εγκυμοσύνη και ταυτόχρονα όλα μπορεί να μην σημαίνουν και τίποτα. Κάνε λίγη υπομονή! Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο άλλωστε.

Σωστή!

jgJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Δημητρούλα περαστικά στο αγόρι σου! Εγώ είχα αυτά τα πηχτα υγρά πάνω στην εμφύτευση!!!!

Εχω κ κατι σουβλιες σημερα...το ενιωθα κ στην δουλεια κ δεν ειχα φαει κ τπτ για ν ειναι εντερο .μονο τσαιειχα πιει...

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Σωστή!

Δεν ειχα ξαναδει κιτρινα για αυτο απορησα...κ μιας κ ειχα κ σουβλιες λεω τι γινεται σημερα? Σας ευχαριστω 

πρίν από 16 λεπτά , Nati85 είπε:

@Dimitr@17 περαστικά σου!τώρα πήρε το μάτι μου ότι είσαι αρρωστουλα.ξεκουρασου όσο μπορείς και πάρτε κάτι απ' έξω να φάτε μην μαγειρεύετε!

Σε ευχαριστω πολυ...παντως το αγορι μ παρολο.π υποφερει αποτην.μεση κ δεν μπορει ν κουνηθει μ εφερε μια τεραστια σοκολατα λακτα ενα αρκουδακι κ μια τεραστια ανθιδεσμη με κοκκινα τριανταφυλλα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εχω κ κατι σουβλιες σημερα...το ενιωθα κ στην δουλεια κ δεν ειχα φαει κ τπτ για ν ειναι εντερο .μονο τσαιειχα πιει...

Δεν ειχα ξαναδει κιτρινα για αυτο απορησα...κ μιας κ ειχα κ σουβλιες λεω τι γινεται σημερα? Σας ευχαριστω 

Σε ευχαριστω πολυ...παντως το αγορι μ παρολο.π υποφερει αποτην.μεση κ δεν μπορει ν κουνηθει μ εφερε μια τεραστια σοκολατα λακτα ενα αρκουδακι κ μια τεραστια ανθιδεσμη με κοκκινα τριανταφυλλα

Τι γλυκός μωρέ!!! Χρόνια σας πολλά πιτσουνάκια!!! @Dimitr@17

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...