Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Μάντη είπε:

Χοριακη πρέπει να κάνω έτσι κ αλλιώς ο γιατρός είπε να κάνω Παρασκευή... Αλλά είπα να πάω μια μέρα νωρίτερα.. δεν νομίζω να πειράζει... Εεε;;

Δε ξέρω να σου πω την αλήθεια. Αν σου είπε την Παρασκευή ίσως να έχει κάποιον λόγο. Πάρτον τηλ.

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Χοριακη πρέπει να κάνω έτσι κ αλλιώς ο γιατρός είπε να κάνω Παρασκευή... Αλλά είπα να πάω μια μέρα νωρίτερα.. δεν νομίζω να πειράζει... Εεε;;

Όχι δεν πειράζει κάνε και αύριο και ξανακάνεις δευτέρα. Γιατρό πότε πας;

πρίν από 32 λεπτά , marillia είπε:

Koριτσάκια μου να σας πω τα νέα μου!!!Είμαι χαρούμενη!!!!

Μου είπε ότι έχουμε μικρά θεματάκια τα οποία λύνονται!!!!Αρχικά το σπερμά η κινητικότητα φθίνει όσο περνάει η ώρα!!!Με αποτελέσμα αν εχω ωορρξία πχ Τετάρτη και είχαμε επαφή Κυριακή να μην πιάσει!!!Εδωσε για τον άντρα μου  τις pregnacare kai Q10!!!

Πάμε στα δικά μου!!!Εχω πολυκυστικές!!!!Χωρίς να πω κάτι με το που είδε τις εξετάσεις μου το κατάλαβε και με ρωτάει έχεις ασταθή κύκλους?Και στον υπέρηχο φαίνεται!!!Δεν έχω ΣΠΩ γιατί οι ορμόνες είναι καλές αλλά πολυκυστικές που μου δημιουργεί ασταθής κύκλους και με αποτέλεσμα να μην ξέρω την ωορρηξία!!!!Επαθε πλάκα με την d μου λεει κανείς δεν σου είπε πέρσυ ότι είναι χαμηλή?Μου έδωσε inofert πρωί βράδυ να στρώσει ο κύκλος μου,vitamin d kai pregnacare!!!

Και τα καλύτερα!!!!!Ενώ νόμιζα κάνω ωορρηξία μου λεει δεν κάνεις αυτή τη βδομάδα!!!ΣΟΚΚΚΚ!!!Μου λεει έλα πάλι Τρίτη να σε δω αν σκάσει!!!Θα έχω και αυτό το μήνα μεγάλο κύκλο!!!Μου είπε θα πάμε με τα χάπια που έδωσε και χαλρά για 2-3 μήνες!!!Μετά αν δεν μείνω θα με πάει με κλομιφαίνη για 2-3 μήνες και αν δεν μετά σπερματέγχυση!!!Για εξωσωματική που ρώτησα δεν με πάει αμέσως!!!Λεει δεν βλέπω πρόβλημα με σάλπιγγες,σπέρμα κτλπ αν σου έλεγα κατευθείαν εξωσωματική δεν θα ήμουν γιατρός αλλά μπακάλης!!!

Επίσης δεν του άρεσε που είχα σάκχαρο τώρα 100 και θα κάνω καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και ΑΜΗ!!!!!Τώρα μου είπε ότι και ωορρηξία να κάνει μια γυναίκα 23 μέρα βεβαίως μπορεί να είναι ποιοτική και η ωχρινική συνήθως είναι 14 μέρες αλλά κάποιους μήνες να αλλάζει!!Αν είναι πιο μικρή από 12 σημαίνει θεματάκι με προγεστερόνη!!!!

Αυτά γλυκιές μου!!!Νιώθω τώρα κάτι κάνουμε!!!!

Θέμα χρόνου είναι κορίτσι μου!! Το σημαντικό είναι ότι ξέρεις τι αντιμετωπίζεις.

Υ.γ. Τι εννοεί με την κινητικότητα ? δεν το πολύ έπιασα...

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 58 λεπτά , andrianni είπε:

Κ εγω οταν ημουν στον 5ο πονουσα τρομερα κ δεν μπορουσα να ανασανω. Μεχρι που πηγα στο νοσοκομειο. Κ μου ειχαν πει οτι ανοιγει ο θωρακας!

Άστα να πανε... άλλες κοπέλες απολαμβάνουν την εγκυμοσύνη τους άλλες υποφέρουν καθ' όλη τη διάρκειά της. 

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , iouliana είπε:

Θέμα χρόνου είναι κορίτσι μου!! Το σημαντικό είναι ότι ξέρεις τι αντιμετωπίζεις.

Εννοεί ότι δεν αρκεί να έχεις επαφή πολύ πριν την οωρρηξία γιατί δεν θα είναι δραστήρια τα σπερματοζωάρια όταν θα γίνει αυτή. Θέλει 1-2 μέρες πριν το πολύ και όχι 3-4! Αν κατάλαβα καλά!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , ada32 είπε:

εγω καλα ειμαι προς το παρον .. φοβαμαι λιγακι τους εμετους κ τις αναγουλες οταν αρχισουν .. αλλα τι να κανουμε ! σημερα ειδα σακο !!!

Υπομονή κορίτσι μου!! Εμένα άργησαν να μου περάσουν εντελώς ελπίζω και εύχομαι σε σένα να μη διαρκέσει τόσο.

yplDp3.png

1 hour ago, andrianni είπε:

Θα του κανει πολύ καλό. Θα σταματησει τη γκρινια κ θα ειναι πολύ χαρουμενος

Ισχύει! Εγω αυτο κανω εδω κ καιρό. Απλα τωρα του ειπα οτι εχω προβλημα κ παω στο γιατρό. 

ναι @Nati85 πραγματικα, η δικιά μου τουλάχιστον είναι άλλο παιδί όταν πήγαινει παιδικό! την κράτησα μία εβδομάδα σπίτι και με τρέλανε

Ανδριαννη πόσο είναι ο δικός σου?

kRl9p2.png kRl9p2.png

Just now, iouliana είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!Η κινητικότητα ενώ την πρώτη ώρα και την 3 ώρα 50% μετά δεν έχει καθόλου!!!Με βιταμίνες φτιάχνει γιατί ο αριθμός είναι πολύ καλός!!!!Και έτσι αν εγώ έχω ωορρρηξία Τετάρτη αν είχαμε επαφές Κυριακή δεν με καλύπτει!!!!Θέλει πιο συχνές!!!Κάνω και άστατους κύκλους!!!!

Κορίτσια μόλις είδα ότι έβαλε και την εξέταση που κάνουν για την ενδομητρίωση!!!Αλλά ο πονηρός δεν είπε κάτι χαχαχχα!!!Αλλά το καταλαβα χάρις σε σας!!!Μου είπε ξέρεις αρκετά και μπράβο γιατί διευκολήνεις την δουλειά μου!!!Που να ξέρε από που τα μαθαίνω χαχαχαχχ!!!!!!Μπράβο λοιπόν και σε σας!!!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , iouliana είπε:

ναι @Nati85 πραγματικα, η δικιά μου τουλάχιστον είναι άλλο παιδί όταν πήγαινει παιδικό! την κράτησα μία εβδομάδα σπίτι και με τρέλανε

Ανδριαννη πόσο είναι ο δικός σου?

Θα τον παω αλλά δεν είναι καθόλου χαρούμενος εκει ήμασταν 2 μήνες και έκλαιγε παρά πολύ άσε που μια πήγαινε μια όχι λόγω ιώσεων και δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί.να σας πω την αλήθεια δεν το άντεξα όλο αυτό με το άγχος του παιδικού και τα κλάματα ήμουν ήδη αγχωμενη με το θέμα μωρο και έτσι λέω ας σταματήσουμε για λίγο και βλέπουμε.

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια! εγω τελειωσα απο τον γιατρο κ ηρθα στην δουλεια!

Ειδαμε μονο 1 σακο στρογγυλο στην μητρα!!!!  εμβρυικα στοιχεια οχι ακομα . ειμαι 4+ 6 σημερα . :)  χαρηκα που ειναι ενδομητριο αλλα τωρα πρεπει να περιμενω να δω εμβρυο κ καρδουλα !  ακομα δεν μπορω να το πιστεψω!! χαχαχαχα τωρα εχω μεγαλυτερο αγχος γτ κατι καταφεραμε τελικα! 

@alina  πολυ χαρηκα! εμενα στο ξανα λεω ισα ισα που φαινοταν η γραμμη οταν κουνουσα το τεστ στο φως. κανε ενα αυριο αν εχεις  !! μακαρι να πανε ολα καλα! 

τα κοριτσια που ειναι εγκυουλες , μπορουν να μου πουν ποτε ειδαν εμβρυικα στοιχεια? @ntemiiiiii @elenaki

6+1 ήμουν εγώ όταν είδαμε σάκο και εμβρυακι 1 χιλιοστό!

Προχτές που πήγα 7+5 ακούσαμε καρδούλα και ήταν σχεδόν 10 χιλιοστά!

Μην αγχώνεσαι, νωρίς είναι! Είναι πολύ σημαντικό όμως ότι είναι ενδομήτριο! Συγχαρητήρια!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Θα τον παω αλλά δεν είναι καθόλου χαρούμενος εκει ήμασταν 2 μήνες και έκλαιγε παρά πολύ άσε που μια πήγαινε μια όχι λόγω ιώσεων και δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί.να σας πω την αλήθεια δεν το άντεξα όλο αυτό με το άγχος του παιδικού και τα κλάματα ήμουν ήδη αγχωμενη με το θέμα μωρο και έτσι λέω ας σταματήσουμε για λίγο και βλέπουμε.

Α εντάξει, αν δεν είναι έτοιμο το παιδάκι μην το πιέσεις!

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 27 λεπτά , Nati85 είπε:

Έχουμε κάνει Σάββατο Δευτέρα Τρίτη και τελικά και σήμερα και αύριο σίγουρα 

Το βλέπω αυτό το μήνα ναρχεται...

πρίν από 27 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσακια μου τι κανετε?τωρα σχολασα κ μπηκα ν σας διαβασω αλλα εχετε γραψει ποσες σελιδες....εγω ειμαι φουλ κρυωμενη...λαιμο μυτη κλπ..αλλα απο την αλλη εχω πολλα πηχτα κιτρινα υγρα...συνηθως ειναι ασπρα..μηπως ειναι λογω αρρωστιας?

Περαστικά βρε παιδί μου..

πρίν από 46 λεπτά , Nati85 είπε:

Εντάξει με πείσατε θα έχω σήμερα επαφή και αύριο και βλέπουμε την Παρασκευή!!!

Τραβάτε με κι ας κλαίω!

Χρόνια πολλά ερωτευμένες μου!!!

EvgLp2.png

πρίν από 13 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

6+1 ήμουν εγώ όταν είδαμε σάκο και εμβρυακι 1 χιλιοστό!

Προχτές που πήγα 7+5 ακούσαμε καρδούλα και ήταν σχεδόν 10 χιλιοστά!

Μην αγχώνεσαι, νωρίς είναι! Είναι πολύ σημαντικό όμως ότι είναι ενδομήτριο! Συγχαρητήρια!

ναι !!1 ησυχασα λιγακι ! 

πρίν από 30 λεπτά , kido είπε:

Όχι δεν πειράζει κάνε και αύριο και ξανακάνεις δευτέρα. Γιατρό πότε πας;

κ αυριο να κανεις , καλα ειναι  αφου θα εισαι 3η μερα καθυστερησης ! @Μάντη

πρίν από 37 λεπτά , Nati85 είπε:

Έχουμε κάνει Σάββατο Δευτέρα Τρίτη και τελικά και σήμερα και αύριο σίγουρα 

πολυ καλες επαφες !! ελα να δεις που θα ακουσουμε αρκετα θετικα τεστακια !! 

1 hour ago, Μάντη είπε:

Είναι υπέροχη πραγματικά!!!

Θα πάω αύριο να μου φύγει το άγχος να ξέρω τι μου γίνεται... Να μην κάνω όνειρα άδικα...

τιποτα δν θα συμβει !! εσυ να δεις θα εχεις μεγαλη χοριακη γτ το εβγαλε νωρις το τεστ .. απο το αγχος σου ειναι για να πανε ολα καλα .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...