Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι έχεις δίκιο για αυτό σας ρώτησα γιατί μπεεδευτικα το έλεγα μόνο για να δυναμώσει το σπέρμα αλλά εντάξει ας κάνουμε αυτό τον μήνα κάθε μέρα και τον άλλο θα το πάμε άλλο συστημα

καθε μερα Νατι !!! κ εμεις ετυχε 2 φορες την μερα κ μετα καθε μερα  κ με χαμηλη κινητικοτητα παρακαλω κ το πιασαμε.. αλλα ειχα επαφεςπριν το θετικο τεστακι . κ μετα 1 μερα .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Πολύ ωραία τα βλέπω τα νέα. Σου εξήγησε γιατί δεν έχει προκύψει ακόμα και σου έδωσε και συγκεκριμένες λύσεις. Πρώτα αυτό, μετά το άλλο. Μία χαρά. Λογικά θέλει να δει αν θα στρώσει ο κύκλος σου με τα inofert - και ως δεύτερη λύση έχει την κλομιφαίνη! Νομίζω νιώθεις λίγο ανακουφισμένη; 

Τζουτζούκα ακριβώς με έπιασες!!!!Ανακουφισμένη νιώθω!!!Δεν με απογοήτευσε αλλά δεν μου τα είπε όλα ρόδινα και να το ρίχνει στο άγχος!!!Και είχε plan b!!!Ενώ ο προηγούμενος μου είπε καλοκαίρι υστεροσκόπηση!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι έχεις δίκιο για αυτό σας ρώτησα γιατί μπεεδευτικα το έλεγα μόνο για να δυναμώσει το σπέρμα αλλά εντάξει ας κάνουμε αυτό τον μήνα κάθε μέρα και τον άλλο θα το πάμε άλλο συστημα

Για την Παρασκευή μην αγχώνεσαι. Απόλαυσε το ταξιδάκι. Το πιθανότερο είναι να γίνει αύριο η ωορρηξία (αλλά και Παρασκευή να γίνει, πάλι σε καλυμμένη είσαι!)

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

Αναστατωθηκα πολύ... Μακάρι να έχετε δίκιο κοριτσάκια μου... Γτ στον ονειροκρίτη έλεγε θάνατος παιδιού...

Μαντη όλα αυτά που νιώθεις είναι ορμονικά! Άσε τους ονειροκρίτες και τις άσχημες σκέψεις και ξεκίνησε να διαβάζεις ΜΟΝΟ όμορφα πράγματα σχετικά με την εγκυμοσύνη και τα μωράκια! Όποτε αισθάνεσαι χάλια να πατάς στο google εικόνες για νεογέννητα, να βλέπεις ρουχαλάκια κτλ..Στο λέω γιατί στην πρωτη μου εγκυμοσύνη είχα τόσο άγχος που όταν πήγα για τον πρώτο υπέρηχο είχαμε τέτοια μούτρα με τον άντρα μου (τον είχα πείσει κι αυτόν ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει κάλα κτλ που ο γυναικολόγος με ρώτησε αν το θέλουμε το μωρό!).

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 12 λεπτά , kido είπε:

Έτσι μπράβο! 

@marillia Μαριλιάκι άρα ούτε μαζί πάμε! Θα αργήσεις αν μπεις γόνιμες από βδομάδα! Μια χαρά πέφτει και τριημεράκι εκμεταλλεύσου το! Καλός ο γιατρός! Ηρέμησε τώρα θα μπουν σε σειρά όλα!

Σ ευχαριστώ πολύ!!!!Ναι δεν θα είμαστε μαζί και δεν περίμενα με τίποτα να αργήσω!!!Ο γιατρός είναι υπερ στα τεστάκια ωορρηξίας αλλά στην περίπτωση μου καλύτερα μου είπε να το παρακολουθήσουμε!!!!Σου εύχομαι με το καλό να είναι ο τυχερός σας μήνας!!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Έχε παιδί μου σήμερα να είσαι ήσυχη γιατί αυριο μεθαύριο μπορεί να μην τα καταφέρετε, άρα μην χάνεις ευκαιρία! Μην αναβάλεις επαφή πάνω σε οωρρηξία για να δυναμώνει το σπέρμα! Άλλωστε οι πριν την οωρρηξία έχουν πιο πολλές πιθανότητες για γονιμοποίηση γιατί μετράνε και 1-2 μέρες μερα! Ας υπάρχει υλικό μέσα ετοιμοπόλεμο!! 

πρίν από 1 λεπτό , iouliana είπε:

Μαντη όλα αυτά που νιώθεις είναι ορμονικά! Άσε τους ονειροκρίτες και τις άσχημες σκέψεις και ξεκίνησε να διαβάζεις ΜΟΝΟ όμορφα πράγματα σχετικά με την εγκυμοσύνη και τα μωράκια! Όποτε αισθάνεσαι χάλια να πατάς στο google εικόνες για νεογέννητα, να βλέπεις ρουχαλάκια κτλ..Στο λέω γιατί στην πρωτη μου εγκυμοσύνη είχα τόσο άγχος που όταν πήγα για τον πρώτο υπέρηχο είχαμε τέτοια μούτρα με τον άντρα μου (τον είχα πείσει κι αυτόν ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει κάλα κτλ που ο γυναικολόγος με ρώτησε αν το θέλουμε το μωρό!).

Δίκιο έχεις γλυκιά Μ.. δεν ξέρω μέχρι χθες ένιωθα αισιόδοξη... Θα πάω για χοριακη αύριο να ηρεμήσω λίγο...  Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να απολαμβάνουμε το κάθε στάδιο και όχι να έχουμε άγχος για το επόμενο...

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Τζουτζούκα ακριβώς με έπιασες!!!!Ανακουφισμένη νιώθω!!!Δεν με απογοήτευσε αλλά δεν μου τα είπε όλα ρόδινα και να το ρίχνει στο άγχος!!!Και είχε plan b!!!Ενώ ο προηγούμενος μου είπε καλοκαίρι υστεροσκόπηση!!!!

Και plan b, και plan c μη σου πω. Επίσης δεν βιάστηκε να σε αγχώσει με εξωσωματικές και τέτοια. Πολύ σύντομα θα έρθει θα δεις. Και μου άρεσε που σου πρότεινε να ξαναπας την Τρίτη για να δει την ωορρηξία σου. Ενδιαφέρεται, δεν σε άφησε με ένα ξερό "αργει η ωορρηξία". Κάτι μου λέει ότι κοντοζυγώνει το σπόρι!

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπράβο ρε Μαράκι πολύ χαίρομαι αυτά τα θέματα σας κολλάνε και ίσως δεν πετυχαίνεις και ωορρηξία πάντα και σε συνδιασμό με το σπέρμα θα πρέπει να την πετύχετε σχεδόν την ίδια μέρα!ωραία πήρατε και βιταμίνες και θα δεις όλα θα γινουν!!πολύ καλός μου φάνηκε ο γιατρός ε?

Ναι γλυκούλα μου!!!!Μου φάνηκε έμπειρος!!!Και θα κάνω και καμπύλες για να δούμε!!!!Μη αγχώνεσαι μου είπε και 23 μέρα ποιοτική μπορεί να είναι η ωορρηξία!!!!!Είδα έχεις θετικό τεστάκι!!!!Καλή επιτυχίααααααα!!!!

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

καθε μερα Νατι !!! κ εμεις ετυχε 2 φορες την μερα κ μετα καθε μερα  κ με χαμηλη κινητικοτητα παρακαλω κ το πιασαμε.. αλλα ειχα επαφεςπριν το θετικο τεστακι . κ μετα 1 μερα .

Έχουμε κάνει Σάββατο Δευτέρα Τρίτη και τελικά και σήμερα και αύριο σίγουρα 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε?τωρα σχολασα κ μπηκα ν σας διαβασω αλλα εχετε γραψει ποσες σελιδες....εγω ειμαι φουλ κρυωμενη...λαιμο μυτη κλπ..αλλα απο την αλλη εχω πολλα πηχτα κιτρινα υγρα...συνηθως ειναι ασπρα..μηπως ειναι λογω αρρωστιας?

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Δίκιο έχεις γλυκιά Μ.. δεν ξέρω μέχρι χθες ένιωθα αισιόδοξη... Θα πάω για χοριακη αύριο να ηρεμήσω λίγο...  Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να απολαμβάνουμε το κάθε στάδιο και όχι να έχουμε άγχος για το επόμενο...

ένα βήμα τη φορά!! Έτσι κι αλλιώς αποέδω και πέρα η δουλειά σου θα είναι να ανησυχείς ΠΑΝΤΑ. Κατά τη γνώμη μου άσε ήσυχες τις χοριακές !!Και 10000000 να κάνεις πότε δεν θα είσαι ήσυχη για το μωράκι σου!!  Πάνε και πάρε μια ωραία ενυδατική για σένα η μια άνετη μπλουζίτσα η οτιδήποτε....

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Και plan b, και plan c μη σου πω. Επίσης δεν βιάστηκε να σε αγχώσει με εξωσωματικές και τέτοια. Πολύ σύντομα θα έρθει θα δεις. Και μου άρεσε που σου πρότεινε να ξαναπας την Τρίτη για να δει την ωορρηξία σου. Ενδιαφέρεται, δεν σε άφησε με ένα ξερό "αργει η ωορρηξία". Κάτι μου λέει ότι κοντοζυγώνει το σπόρι!

Μακάριιιιιι!!!!!Και η κολλητή μου τα διδυμάκια της σε αυτόν τα έπιασε με παρακολούθηση ωορρηξίας πιο πριν!!!!!Το εύχομαι σε όλες μαςςςςςςς!!!!Και ψάξιμο κορίτσια!!!!Αυτό που λέμε κάποιος θα δει τις εξετάσεις μας με άλλο μάτι!!!!!

Just now, marillia είπε:

Ναι γλυκούλα μου!!!!Μου φάνηκε έμπειρος!!!Και θα κάνω και καμπύλες για να δούμε!!!!Μη αγχώνεσαι μου είπε και 23 μέρα ποιοτική μπορεί να είναι η ωορρηξία!!!!!Είδα έχεις θετικό τεστάκι!!!!Καλή επιτυχίααααααα!!!!

Ευχαριστωωωω και σήμερα είμαι 21 μέρα σου είπε γίνεται ακόμα ποιοτική ωορρηξία και σε 2 μέρες να γίνει πάλι καλή θα είναι πιστεύω.παντως ναι σου έδωσε κατευθυντήριες γραμμές και αυτό είναι πολύ σημαντικό!κάνε και την καμπύλη σου και όλα θα γίνουν!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , iouliana είπε:

ένα βήμα τη φορά!! Έτσι κι αλλιώς αποέδω και πέρα η δουλειά σου θα είναι να ανησυχείς ΠΑΝΤΑ. Κατά τη γνώμη μου άσε ήσυχες τις χοριακές !!Και 10000000 να κάνεις πότε δεν θα είσαι ήσυχη για το μωράκι σου!!  Πάνε και πάρε μια ωραία ενυδατική για σένα η μια άνετη μπλουζίτσα η οτιδήποτε....

Χοριακη πρέπει να κάνω έτσι κ αλλιώς ο γιατρός είπε να κάνω Παρασκευή... Αλλά είπα να πάω μια μέρα νωρίτερα.. δεν νομίζω να πειράζει... Εεε;;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...