Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Koριτσάκια μου να σας πω τα νέα μου!!!Είμαι χαρούμενη!!!!

Μου είπε ότι έχουμε μικρά θεματάκια τα οποία λύνονται!!!!Αρχικά το σπερμά η κινητικότητα φθίνει όσο περνάει η ώρα!!!Με αποτελέσμα αν εχω ωορρξία πχ Τετάρτη και είχαμε επαφή Κυριακή να μην πιάσει!!!Εδωσε για τον άντρα μου  τις pregnacare kai Q10!!!

Πάμε στα δικά μου!!!Εχω πολυκυστικές!!!!Χωρίς να πω κάτι με το που είδε τις εξετάσεις μου το κατάλαβε και με ρωτάει έχεις ασταθή κύκλους?Και στον υπέρηχο φαίνεται!!!Δεν έχω ΣΠΩ γιατί οι ορμόνες είναι καλές αλλά πολυκυστικές που μου δημιουργεί ασταθής κύκλους και με αποτέλεσμα να μην ξέρω την ωορρηξία!!!!Επαθε πλάκα με την d μου λεει κανείς δεν σου είπε πέρσυ ότι είναι χαμηλή?Μου έδωσε inofert πρωί βράδυ να στρώσει ο κύκλος μου,vitamin d kai pregnacare!!!

Και τα καλύτερα!!!!!Ενώ νόμιζα κάνω ωορρηξία μου λεει δεν κάνεις αυτή τη βδομάδα!!!ΣΟΚΚΚΚ!!!Μου λεει έλα πάλι Τρίτη να σε δω αν σκάσει!!!Θα έχω και αυτό το μήνα μεγάλο κύκλο!!!Μου είπε θα πάμε με τα χάπια που έδωσε και χαλρά για 2-3 μήνες!!!Μετά αν δεν μείνω θα με πάει με κλομιφαίνη για 2-3 μήνες και αν δεν μετά σπερματέγχυση!!!Για εξωσωματική που ρώτησα δεν με πάει αμέσως!!!Λεει δεν βλέπω πρόβλημα με σάλπιγγες,σπέρμα κτλπ αν σου έλεγα κατευθείαν εξωσωματική δεν θα ήμουν γιατρός αλλά μπακάλης!!!

Επίσης δεν του άρεσε που είχα σάκχαρο τώρα 100 και θα κάνω καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και ΑΜΗ!!!!!Τώρα μου είπε ότι και ωορρηξία να κάνει μια γυναίκα 23 μέρα βεβαίως μπορεί να είναι ποιοτική και η ωχρινική συνήθως είναι 14 μέρες αλλά κάποιους μήνες να αλλάζει!!Αν είναι πιο μικρή από 12 σημαίνει θεματάκι με προγεστερόνη!!!!

Αυτά γλυκιές μου!!!Νιώθω τώρα κάτι κάνουμε!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Τι όνειρο ήταν; Μπορεί να μην αφορά το μωράκι σου. Αν θες λες αλλιώς ξέχνα το. Κάνε την χοριακή σου νωρίτερα να ησυχάσεις.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι άνοιξα ένα μεταλλικό ντουλάπι σαν αυτα της ΔΕΗ και είχε καλώδια και μόλις το ανοίγω κάτι πετάχτηκε στο λαιμό Μ κάτι άσπρο υποθέτω νυχτερίδα αλλά δεν την είδα καθαρά... Ήταν σαν στρογγυλό

jgJqp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια μου έχω άσχημο προαίσθημα...  Είδα ένα όνειρο χαλιααα... Λέτε να πάω αύριο για μια χοριακη; :confused:

Όλες οι έγκυες βλέπουν ασχημα όνειρα!! 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

χαχαχα α ναι και εχω ακουσει και για την παραλια τις μελιντας!!!!!

Είναι υπέροχη πραγματικά!!!

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Άντε βρε μην ψάχνεις τέτοια πράγματα!!είναι από τις ορμόνες οι εφιάλτες.πηγαινε πιο νωρίς αν δεις ότι και αύριο ξυπνήσεις έτσι αναστατωμένη να σου φύγει η ιδεα

Θα πάω αύριο να μου φύγει το άγχος να ξέρω τι μου γίνεται... Να μην κάνω όνειρα άδικα...

jgJqp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Λες ε?έλεγα να κάνουμε το πρωί της Πέμπτης.αναλογως όπως μας βγει  δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος βεβαια.

σημερα επαφουλα νατι! κ αυριο το βραδυ παλι κ πρωι αν μπορειτε

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι άνοιξα ένα μεταλλικό ντουλάπι σαν αυτα της ΔΕΗ και είχε καλώδια και μόλις το ανοίγω κάτι πετάχτηκε στο λαιμό Μ κάτι άσπρο υποθέτω νυχτερίδα αλλά δεν την είδα καθαρά... Ήταν σαν στρογγυλό

Το υποσυνείδητό σου είναι αγάπη μου.. κανε την χοριακή σου να βγει από το μυαλό σου.

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Μου είπε ότι έχουμε μικρά θεματάκια τα οποία λύνονται!!!!Αρχικά το σπερμά η κινητικότητα φθίνει όσο περνάει η ώρα!!!Με αποτελέσμα αν εχω ωορρξία πχ Τετάρτη και είχαμε επαφή Κυριακή να μην πιάσει!!!Εδωσε για τον άντρα μου  τις pregnacare kai Q10!!!

Πάμε στα δικά μου!!!Εχω πολυκυστικές!!!!Χωρίς να πω κάτι με το που είδε τις εξετάσεις μου το κατάλαβε και με ρωτάει έχεις ασταθή κύκλους?Και στον υπέρηχο φαίνεται!!!Δεν έχω ΣΠΩ γιατί οι ορμόνες είναι καλές αλλά πολυκυστικές που μου δημιουργεί ασταθής κύκλους και με αποτέλεσμα να μην ξέρω την ωορρηξία!!!!Επαθε πλάκα με την d μου λεει κανείς δεν σου είπε πέρσυ ότι είναι χαμηλή?Μου έδωσε inofert πρωί βράδυ να στρώσει ο κύκλος μου,vitamin d kai pregnacare!!!

Και τα καλύτερα!!!!!Ενώ νόμιζα κάνω ωορρηξία μου λεει δεν κάνεις αυτή τη βδομάδα!!!ΣΟΚΚΚΚ!!!Μου λεει έλα πάλι Τρίτη να σε δω αν σκάσει!!!Θα έχω και αυτό το μήνα μεγάλο κύκλο!!!Μου είπε θα πάμε με τα χάπια που έδωσε και χαλρά για 2-3 μήνες!!!Μετά αν δεν μείνω θα με πάει με κλομιφαίνη για 2-3 μήνες και αν δεν μετά σπερματέγχυση!!!Για εξωσωματική που ρώτησα δεν με πάει αμέσως!!!Λεει δεν βλέπω πρόβλημα με σάλπιγγες,σπέρμα κτλπ αν σου έλεγα κατευθείαν εξωσωματική δεν θα ήμουν γιατρός αλλά μπακάλης!!!

Επίσης δεν του άρεσε που είχα σάκχαρο τώρα 100 και θα κάνω καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και ΑΜΗ!!!!!Τώρα μου είπε ότι και ωορρηξία να κάνει μια γυναίκα 23 μέρα βεβαίως μπορεί να είναι ποιοτική και η ωχρινική συνήθως είναι 14 μέρες αλλά κάποιους μήνες να αλλάζει!!Αν είναι πιο μικρή από 12 σημαίνει θεματάκι με προγεστερόνη!!!!

Μπράβο ρε Μαράκι πολύ χαίρομαι αυτά τα θέματα σας κολλάνε και ίσως δεν πετυχαίνεις και ωορρηξία πάντα και σε συνδιασμό με το σπέρμα θα πρέπει να την πετύχετε σχεδόν την ίδια μέρα!ωραία πήρατε και βιταμίνες και θα δεις όλα θα γινουν!!πολύ καλός μου φάνηκε ο γιατρός ε?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Όλες οι έγκυες βλέπουν ασχημα όνειρα!! 

Μακαριιιι κοριτσάκι μου να έχετε δίκιο και να είναι δυνατό το σπορακι μου... Σας ευχαριστώ....

Just now, kido είπε:

Το υποσυνείδητό σου είναι αγάπη μου.. κανε την χοριακή σου να βγει από το μυαλό σου.

Ναι θα πάω αύριο...

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

σημερα επαφουλα νατι! κ αυριο το βραδυ παλι κ πρωι αν μπορειτε

Εντάξει με πείσατε θα έχω σήμερα επαφή και αύριο και βλέπουμε την Παρασκευή!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Έτσι μπράβο! 

@marillia Μαριλιάκι άρα ούτε μαζί πάμε! Θα αργήσεις αν μπεις γόνιμες από βδομάδα! Μια χαρά πέφτει και τριημεράκι εκμεταλλεύσου το! Καλός ο γιατρός! Ηρέμησε τώρα θα μπουν σε σειρά όλα!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

μπραβο ρε κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειδες καποια μικρο προβληματακια ειναι που τσουπ!!!!!!!!!!!!!1 λινωνται! ελπιζω να χαλαρωσεις τωρα και να ερθει εκει που δεν θα το καταλαβεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Nati85 είπε:

Λες ε?έλεγα να κάνουμε το πρωί της Πέμπτης.αναλογως όπως μας βγει  δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος βεβαια.

Λεω. Γιατί εφόσον είδες θετικό, δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς πότε θα γίνει (αύριο η ωορρηξία). Η σημερινή επαφή καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα. Όχι βέβαια να αγχωθείς ε; Να το θέλετε κιόλας.

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

να αν ειχες σημερα θετικο τεστακι οπωσδηποτε σημερα .καλυτερα να υπαρχει σπερμα απο πριν..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 13 λεπτά , marillia είπε:

Πολύ ωραία τα βλέπω τα νέα. Σου εξήγησε γιατί δεν έχει προκύψει ακόμα και σου έδωσε και συγκεκριμένες λύσεις. Πρώτα αυτό, μετά το άλλο. Μία χαρά. Λογικά θέλει να δει αν θα στρώσει ο κύκλος σου με τα inofert - και ως δεύτερη λύση έχει την κλομιφαίνη! Νομίζω νιώθεις λίγο ανακουφισμένη; 

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Λεω. Γιατί εφόσον είδες θετικό, δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς πότε θα γίνει (αύριο η ωορρηξία). Η σημερινή επαφή καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα. Όχι βέβαια να αγχωθείς ε; Να το θέλετε κιόλας.

Ναι έχεις δίκιο για αυτό σας ρώτησα γιατί μπεεδευτικα το έλεγα μόνο για να δυναμώσει το σπέρμα αλλά εντάξει ας κάνουμε αυτό τον μήνα κάθε μέρα και τον άλλο θα το πάμε άλλο συστημα

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...