Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Χαχαχα ζήλια ζήλια εσκασε τ αυγό μου!!!χαχαχχαχα Είμαι21η μέρα!καιρός του ήταν ελπίζω μην μαραζωσε το καημένο τόσο που έκανε να ωριμάσει.ναι δύο μέρες ακόμα πρέπει οπωσδήποτε γιατί τώρα τελευταία έρχεται η περίοδος 16μερες μετά το θετικό τεστ.

Μήπως να άφηνα να περάσουν 36ωρες και όχι 24 ?τι να κάνω δεν ξέρω!

Με θετικό σήμερα, η γνώμη μου είναι αν είναι εφικτό να έχετε επαφή σήμερα. Σε καλύπτει για τις επόμενες δύο μέρες οπότε και να γίνει η ωορρηξία. 

@Nati85 μη χασεις επαφη αν μπορείς σημερααααα!!! Αααα καο μην αγχώνεσαι οσο μπορείς ένταξη δε χαθηκε και ο κοσμος αν αργήσει κιγο το αδερφάκι εννοώ με τη διαφορα ηλικιας και αυτα εμενα με εκαναν μετα απο 7 χρονια απο τον αδερφο μου!! Α,ααχα καλα αυτο δεν ειναι παριγοριτικο εσυ κοιτα α εχεις την επαφουλα σου και θα έρθει!!! @kido και εγώ αυτο κανω τα συγκρίνω και οποιο ειναι πιο έντονο αυτο περνω για θετικο!! Και εσυ επεφη σημερα!!! Αντε στρωθειτε!!! @Μάντη οντος το νησί σας πολυ ωραιο δεν εχω έρθει αλλα ρχω ακουσει εθχα μια γνωστή αππο το Πλωμάρι αλλα δεν πηγα ποτε!!!

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια μου έχω άσχημο προαίσθημα...  Είδα ένα όνειρο χαλιααα... Λέτε να πάω αύριο για μια χοριακη; :confused:

Μην δίνεις σημασία σε αυτά. Η ανησυχία σου είναι λογικό να δημιουργεί αναστάτωση και στα όνειρα. Αν όμως σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, εννοείται κάνε αύριο μια. 

Just now, andrianni είπε:

Δεν με πειραζε γιατι ημουν πολύ αδύνατη κ ελεγα οτι θα τα χασω. Τωρα που θελω να χασω 3 δε νιωθω καλά αλλά δεν κανω κ κατι γι αυτο! Απλα τρωω! Γι αυτο σε θαυμάζω

καλα ειναι φορες που κ εμενα με παιρνει η κατω βολτα..απλα με βοηθαει ο ανδρας μου γενικα...ανεβοκατεβαίνει στα 70-90 κιλα για πλακα..αν πει οτι τωρα θα τα χασει τελος θα τα χασει...τωρα τον χειμωνα ειχε χαλασει μαζι μ πηγε σχεδον 90 κ τωρα απο τα φωτα κ μετα έφτασε 78 κ θα πεσει κ αλλα γτ πηγαινει σε εναν αγωνα ποδηλατου κ δεν αποδιδει με παραπανω κιλα..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Με θετικό σήμερα, η γνώμη μου είναι αν είναι εφικτό να έχετε επαφή σήμερα. Σε καλύπτει για τις επόμενες δύο μέρες οπότε και να γίνει η ωορρηξία. 

Λες ε?έλεγα να κάνουμε το πρωί της Πέμπτης.αναλογως όπως μας βγει  δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος βεβαια.

e6OVp3.pngExilp3.png

Λες ε?έλεγα να κάνουμε το πρωί της Πέμπτης.αναλογως όπως μας βγει  δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος βεβαια.

Βρε σήμερα θα κάνουμε όλες που είναι του βαλεντίνου! Απλά εσύ κι εγώ θα πρέπει να κάνουμε και αύριο και μεθαύριο ιδανικά! Τυχερούλες!

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια μου έχω άσχημο προαίσθημα...  Είδα ένα όνειρο χαλιααα... Λέτε να πάω αύριο για μια χοριακη; :confused:

Πήγαινε αν είναι να νιώσεις καλύτερα!όλα καλά θα πάνε απλώς είσαι αγχωμενη και γι'αυτό βλέπεις τέτοια όνειρα επίσης οι ορμόνες σου τώρα χορεύουν καλαματιανό και πολλές έγκυες βλέπουν εφιάλτες.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Μην δίνεις σημασία σε αυτά. Η ανησυχία σου είναι λογικό να δημιουργεί αναστάτωση και στα όνειρα. Αν όμως σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, εννοείται κάνε αύριο μια. 

Μακάρι να είναι από αυτό.. δεν ξέρω ήταν πολύ άσχημο...

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

@Nati85 μη χασεις επαφη αν μπορείς σημερααααα!!! Αααα καο μην αγχώνεσαι οσο μπορείς ένταξη δε χαθηκε και ο κοσμος αν αργήσει κιγο το αδερφάκι εννοώ με τη διαφορα ηλικιας και αυτα εμενα με εκαναν μετα απο 7 χρονια απο τον αδερφο μου!! Α,ααχα καλα αυτο δεν ειναι παριγοριτικο εσυ κοιτα α εχεις την επαφουλα σου και θα έρθει!!! @kido και εγώ αυτο κανω τα συγκρίνω και οποιο ειναι πιο έντονο αυτο περνω για θετικο!! Και εσυ επεφη σημερα!!! Αντε στρωθειτε!!! @Μάντη οντος το νησί σας πολυ ωραιο δεν εχω έρθει αλλα ρχω ακουσει εθχα μια γνωστή αππο το Πλωμάρι αλλα δεν πηγα ποτε!!!

Μένω κοντά στο Πλωμάρι ζουζούνι! Γνωστές θα βγούμε στο τέλος διδυμακι!!!! 

jgJqp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Το είχα και στην κόρη μου αυτό. Με το που έτρωγα έστω και λίγο με πονούσε η κοιλιά στο ύψος του διαφράγματος.  Δεν το έχω ψάξει αλλά υποθέτω πως είναι επειδή όλα τα όργανα έχουν συμπιεστεί και αλλάξει θέση... ξέρω εγώ... πάντως είναι καθημερινό και ενοχλητικό. Στην κόρη μου είχα ρωτήσει τον γιατρό και μου είχε πει ότι είναι από την πίεση μάλλον 

Μακάρι Άντα μου! Εσύ πως είσαι;;

εγω καλα ειμαι προς το παρον .. φοβαμαι λιγακι τους εμετους κ τις αναγουλες οταν αρχισουν .. αλλα τι να κανουμε ! σημερα ειδα σακο !!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Μάντη είπε:

Τι όνειρο ήταν; Μπορεί να μην αφορά το μωράκι σου. Αν θες λες αλλιώς ξέχνα το. Κάνε την χοριακή σου νωρίτερα να ησυχάσεις.

Πήγαινε αν είναι να νιώσεις καλύτερα!όλα καλά θα πάνε απλώς είσαι αγχωμενη και γι'αυτό βλέπεις τέτοια όνειρα επίσης οι ορμόνες σου τώρα χορεύουν καλαματιανό και πολλές έγκυες βλέπουν εφιάλτες.

Αναστατωθηκα πολύ... Μακάρι να έχετε δίκιο κοριτσάκια μου... Γτ στον ονειροκρίτη έλεγε θάνατος παιδιού...

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Βρε σήμερα θα κάνουμε όλες που είναι του βαλεντίνου! Απλά εσύ κι εγώ θα πρέπει να κάνουμε και αύριο και μεθαύριο ιδανικά! Τυχερούλες!

Μεθαύριο δεν ξέρω αν θα μπορέσω θα φύγουμε παρασκευή απόγευμα για 2 μερουλες και εκεί έχει διπλό κρεββάτι θα κοιμόμαστε όλοι μαζί πως θα κάνουμε??μας βλέπω στο πάτωμα!!ελπίζω να είναι καθαρά

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

χαχαχα α ναι και εχω ακουσει και για την παραλια τις μελιντας!!!!!

Just now, Μάντη είπε:

Αναστατωθηκα πολύ... Μακάρι να έχετε δίκιο κοριτσάκια μου... Γτ στον ονειροκρίτη έλεγε θάνατος παιδιού...

Άντε βρε μην ψάχνεις τέτοια πράγματα!!είναι από τις ορμόνες οι εφιάλτες.πηγαινε πιο νωρίς αν δεις ότι και αύριο ξυπνήσεις έτσι αναστατωμένη να σου φύγει η ιδεα

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...