Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Από Μυτιλήνη ειμαι ξέρω ποιο μέρος λες!!!!

Μια χαρά τον βρίσκω στις επιλογές του!!!!

Λογικά ναι! 

Κορίτσι μου ποιο καλά να το κάνεις το πρωί! Στείλε μας μια φωτογραφία αν έχεις το πρωινό τετσ!

θα αντεξω νομιζεις?ολο βλακειες κανω.απλα βρε κοριτσια δεν εχω συμπτωματα γενικα.ειναι νορμαλ?λιγες κομαρες που μπορει να ειναι και ασχετο και λιγο πονο στο στηθος και πρηξιμο.μετα τον γιο μου δεν ποναω ιδιαιτερα οταν μου ερχεται περιοδος.τον προηγουμενο μηνα μονο ποναγα και μου εκανε εντυπωση αρα ισως εμεινα και απεβαλλα?και μου ηρθε και  πιο πολυ αιμα απο αλλες φορες.τι να πω...:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , andrianni είπε:

Μια χαρά! Κ 10.5 να πας δε χαθηκε ο κοσμος. Τα 5 ειναι το παιδί κ τα υγρα. Εγώ ειχα παρει τα δικά σου επι 2!!! 

α πηρες ε??κοιτα πολλες κοπελες δεν εχουν θεμα!δε σκανε βρε παιδι μ οσα κ αν παρουν!οποτε μια χαρα!εγω ειμαι της αποψης γενικα η που θα νιωθεις ωραια ως εισαι κ θα αποδεχεσαι την εικονα σου (κ με παρα πολλα παραπανω)ή που θα κανεις κατι γιαυτο!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 44 λεπτά , elenakii22 είπε:

@alina80 θα φτιαξω σουφλε να φαμε!!!!λεγαμε να πηγαίναμε εξω για μακαρονια αλλα δε μας αρεσεο καποιο μαγαζι ιδιαιτερα στο νησι για μακαρονια,ασε που για μας ειναι μικρες οι μεριδες!!!πηρα 2 κουτιά μακαρονια,2 πακετα μπεικον,3κρεμες γαλακτως και 2 πακετα 4μιξ τυριων!!!χαχα!!

@ada32 συγχαρητηρια κοριτσι!!!θα το δειτε την επομενη φορα μην αγχωνεσαι!!ημουν 5w+1d...!!

@andrianni δεν εχεις αδιαθετησει ομως ακομα ετσι?κανε λιγο υπομονη κ παρασκευη ξανακανε...

@Farmakotriftena ελα βρε κοριτσι...ειναι κ οι ορμονες που δε βοηθανε...περναει ομως γρηγορα ο καιρος!!το διαφραγμα γτ σε ποναει??24 μερες ακομα!!μετα θα ξεκινησουμε να μετραμε κ εσενα!!

Το είχα και στην κόρη μου αυτό. Με το που έτρωγα έστω και λίγο με πονούσε η κοιλιά στο ύψος του διαφράγματος.  Δεν το έχω ψάξει αλλά υποθέτω πως είναι επειδή όλα τα όργανα έχουν συμπιεστεί και αλλάξει θέση... ξέρω εγώ... πάντως είναι καθημερινό και ενοχλητικό. Στην κόρη μου είχα ρωτήσει τον γιατρό και μου είχε πει ότι είναι από την πίεση μάλλον 

πρίν από 45 λεπτά , ada32 είπε:

εσενα απο την αρχη κοριτσι σου ξεκινησε ετσι η εγκυομσυνη , οπως μιας φιλης μου.. υπομονη μεχρι να κρατησεις το μπεμπε σου αγκαλια κ θα τα ξεχασεις ολα !!

Μακάρι Άντα μου! Εσύ πως είσαι;;

yplDp3.png

πρίν από 12 λεπτά , kido είπε:

Κορίτσια τα φώτα σας. Έκανα μόλις το τεστ για οωρρηξία και ενώ περίμενα να δω έντονη τη δεύτερη γραμμή (15η μερα σε κύκλο 28-29 ημερών) δεν είδα. Ούτε πόνο οωρρηξίας έχω νιώσει ακόμα αλλά ημερολογιακά τώρα υπολόγιζα να κάνω. Έχω μπερδευτεί, τι να σημαίνει αυτό ότι θα κάνω πιο μετά και άρα θα έχω μεγαλύτερο κύκλο από ότι συνήθως; Μήπως το κάνω λάθος το τεστ και δεν δείχνει; Μήπως έκανα νωρίτερα από την 11η μέρα που τα ξεκίνησα και την έχασα; Το ποτηράκι που βυθίζουμε το τεστ μέχρι την ένδειξη max (της hometest κάνω) το γεμίζετε πάνω πάνω με ούρα ή όχι; Σκέφτομαι μήπως παίζει ρόλο  η συγκέντρωση της ορμόνης στην ποσότητά τους και δεν ανιχνεύεται. 

kido μου νομίζω ότι χτες είχες αρκετά έντονη γραμμή - σωστά; Μήπως ήταν χτες το θετικό σου τεστάκι; (Μερικές φορές σε εμένα τουλάχιστον η γραμμή είναι ίσως όχι το ίδιο έντονη με του ελέγχου αλλά πολύ έντονη. Οπότε θεωρώ αυτό το θετικό μου).

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Το είχα και στην κόρη μου αυτό. Με το που έτρωγα έστω και λίγο με πονούσε η κοιλιά στο ύψος του διαφράγματος.  Δεν το έχω ψάξει αλλά υποθέτω πως είναι επειδή όλα τα όργανα έχουν συμπιεστεί και αλλάξει θέση... ξέρω εγώ... πάντως είναι καθημερινό και ενοχλητικό. Στην κόρη μου είχα ρωτήσει τον γιατρό και μου είχε πει ότι είναι από την πίεση μάλλον 

Κ εγω οταν ημουν στον 5ο πονουσα τρομερα κ δεν μπορουσα να ανασανω. Μεχρι που πηγα στο νοσοκομειο. Κ μου ειχαν πει οτι ανοιγει ο θωρακας!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

Έτσι κι ετσι, μπορεί κανά μισάωρο να κλέβω... Θα το κάνω πιο αυστηρά το απόγευμα κατά τις 5.

Ναι καλύτερα!

πρίν από 6 λεπτά , soth_26 είπε:

Εεε σε αυτα δε παίζεται χαχαχα Αλήθεια Μάντη μου, τέλεια!! Το λατρευουμαι το νησι σου γιατι ο αντρας μου κατα το ημιση είναι απο εκει απο τη πλαγιά! (Ελπιζω να το λεω σωστά) 

Ναι είναι ωραίο το νησί μας!!!

πρίν από 4 λεπτά , depyfr είπε:

θα αντεξω νομιζεις?ολο βλακειες κανω.απλα βρε κοριτσια δεν εχω συμπτωματα γενικα.ειναι νορμαλ?λιγες κομαρες που μπορει να ειναι και ασχετο και λιγο πονο στο στηθος και πρηξιμο.μετα τον γιο μου δεν ποναω ιδιαιτερα οταν μου ερχεται περιοδος.τον προηγουμενο μηνα μονο ποναγα και μου εκανε εντυπωση αρα ισως εμεινα και απεβαλλα?και μου ηρθε και  πιο πολυ αιμα απο αλλες φορες.τι να πω...:?

Μην βάζεις το κακό στο μυαλό σου..

Και εγώ έχω άσχημο προαίσθημα για μένα δεν ξέρω νομίζω πως δεν θα πάει καλά... Αλλά προσπαθώ να το διώξω..

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

α πηρες ε??κοιτα πολλες κοπελες δεν εχουν θεμα!δε σκανε βρε παιδι μ οσα κ αν παρουν!οποτε μια χαρα!εγω ειμαι της αποψης γενικα η που θα νιωθεις ωραια ως εισαι κ θα αποδεχεσαι την εικονα σου (κ με παρα πολλα παραπανω)ή που θα κανεις κατι γιαυτο!

Δεν με πειραζε γιατι ημουν πολύ αδύνατη κ ελεγα οτι θα τα χασω. Τωρα που θελω να χασω 3 δε νιωθω καλά αλλά δεν κανω κ κατι γι αυτο! Απλα τρωω! Γι αυτο σε θαυμάζω

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

kido μου νομίζω ότι χτες είχες αρκετά έντονη γραμμή - σωστά; Μήπως ήταν χτες το θετικό σου τεστάκι; (Μερικές φορές σε εμένα τουλάχιστον η γραμμή είναι ίσως όχι το ίδιο έντονη με του ελέγχου αλλά πολύ έντονη. Οπότε θεωρώ αυτό το θετικό μου).

Θα τα συγκρίνω μόλις πάω σπίτι, αν τα δω διπλα δίπλα θα καταλάβω πιο είναι το "πιο θετικό", αλλά θα κάνω κι άλλο ένα το απόγευμα. Πάντως εγώ δεν το γέμιζα όλο το ποτηράκι. Έβαζα ως το μαξ περίπου ούρα. Μετά μετράω ως το δέκα όσο έχω μεσα στο ποτηράκι το τεστ. Θα διψάσω λίγο παραπάνω το απόγευμα για να είμαι σίγουρη, μπορει να φταίει αυτό. Πιο σπασικλάκι πεθαίνεις... με τις οδηγίες χρήσης έχω κόλλημα! Θέλω να τις ακολουθώ! Επαφή θα έχω έτσι κι αλλιώς αλλά θα ήθελα να βρω θετικό. Με προβληματίζει που δεν έχω πονέσει πάντως γιατί εγώ πάντα πονάω στην οωρρηξία! Περίεργα πράγματα. Τώρα βρήκε να συμβεί που είπα να κάνω τεστάκια! Καλύτερα να κάνω πιο μετά, να πιάσει γόνιμες και στο τριήμερο!

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , kido είπε:

Κορίτσια τα φώτα σας. Έκανα μόλις το τεστ για οωρρηξία και ενώ περίμενα να δω έντονη τη δεύτερη γραμμή (15η μερα σε κύκλο 28-29 ημερών) δεν είδα. Ούτε πόνο οωρρηξίας έχω νιώσει ακόμα αλλά ημερολογιακά τώρα υπολόγιζα να κάνω. Έχω μπερδευτεί, τι να σημαίνει αυτό ότι θα κάνω πιο μετά και άρα θα έχω μεγαλύτερο κύκλο από ότι συνήθως; Μήπως το κάνω λάθος το τεστ και δεν δείχνει; Μήπως έκανα νωρίτερα από την 11η μέρα που τα ξεκίνησα και την έχασα; Το ποτηράκι που βυθίζουμε το τεστ μέχρι την ένδειξη max (της hometest κάνω) το γεμίζετε πάνω πάνω με ούρα ή όχι; Σκέφτομαι μήπως παίζει ρόλο  η συγκέντρωση της ορμόνης στην ποσότητά τους και δεν ανιχνεύεται. 

@kido μου εγώ δεν το γεμίζω μέχρι πάνω ούτε καν μέχρι την μέση φτάνει μια χαρά .Λογικά θα κάνεις πιο μετά ωορρηξία εγώ κάνω 17 με 18 ημέρα σε κύκλο 29ρι .Πολύ δύσκολο να έκανες ωορρηξία πριν την 11η .Άποψη μου συνέχισε μέχρι να δεις 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Κορίτσια μόλις έκανα ωορρηξίας βγήκε θετικό μπαμ!

Ζηλευω με το θετικό σου @Nati85! Εγώ δεν το βρηκα σημερα, άρα δεν θα είμαστε ακριβώς μαζί τελικά! Αλλά σε θέλω μάχιμη το επόμενο 48ωρο ε;; 

Just now, kido είπε:

Ζηλευω με το θετικό σου @Nati85! Εγώ δεν το βρηκα σημερα, άρα δεν θα είμαστε ακριβώς μαζί τελικά! Αλλά σε θέλω μάχιμη το επόμενο 48ωρο ε;; 

Χαχαχα ζήλια ζήλια εσκασε τ αυγό μου!!!χαχαχχαχα Είμαι21η μέρα!καιρός του ήταν ελπίζω μην μαραζωσε το καημένο τόσο που έκανε να ωριμάσει.ναι δύο μέρες ακόμα πρέπει οπωσδήποτε γιατί τώρα τελευταία έρχεται η περίοδος 16μερες μετά το θετικό τεστ.

Μήπως να άφηνα να περάσουν 36ωρες και όχι 24 ?τι να κάνω δεν ξέρω!

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Θα τα συγκρίνω μόλις πάω σπίτι, αν τα δω διπλα δίπλα θα καταλάβω πιο είναι το "πιο θετικό", αλλά θα κάνω κι άλλο ένα το απόγευμα. Πάντως εγώ δεν το γέμιζα όλο το ποτηράκι. Έβαζα ως το μαξ περίπου ούρα. Μετά μετράω ως το δέκα όσο έχω μεσα στο ποτηράκι το τεστ. Θα διψάσω λίγο παραπάνω το απόγευμα για να είμαι σίγουρη, μπορει να φταίει αυτό. Πιο σπασικλάκι πεθαίνεις... με τις οδηγίες χρήσης έχω κόλλημα! Θέλω να τις ακολουθώ! Επαφή θα έχω έτσι κι αλλιώς αλλά θα ήθελα να βρω θετικό. Με προβληματίζει που δεν έχω πονέσει πάντως γιατί εγώ πάντα πονάω στην οωρρηξία! Περίεργα πράγματα. Τώρα βρήκε να συμβεί που είπα να κάνω τεστάκια! Καλύτερα να κάνω πιο μετά, να πιάσει γόνιμες και στο τριήμερο!

Αν τα κάνεις πρώτη φορά δικαιολογημένα μπερδευεσαι. Εύχομαι βέβαια να μην χρειαστεί να τα ξανακάνεις και σε άλλο κύκλο. Είναι πολύ πιθανό το χτεσινό να ήταν το θετικό σου -ειδικα αν και το απογευματινό σου βγει αχνό. Όσο για τους πόνους, κι εγώ πονάω σχεδόν πάντα. Έχω κάνει όμως και κύκλους που δεν ένιωσα πόνους (εγώ τους νιώθω πριν την ωορρηξία συνήθως). 

Συνέχισε τις προσπάθειες και μην ανησυχείς. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...