Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι άσε τον σταματησα.δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί με τόσες ιωσεις.λεμε να αρχίσουμε σε λίγο καιρό παλι που άνοιξε ο καιρός.

Θα του κανει πολύ καλό. Θα σταματησει τη γκρινια κ θα ειναι πολύ χαρουμενος

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

@Nati85 γιατί δεν του μιλάς ειλικρινά για το θέμα του μωρού; Στο μέτρο της ηλικίας του πάντα. Μπορείς να του πεις ότι όλοι θέλετε ένα μωρό, αλλά όπως και πολλά πράγματα δεν μπορούμε να το έχουμε όποτε το θέλουμε και χρειάζεται υπομονή. Μπορείς να του πεις ακόμα και ότι στεναχωριέσαι και εσύ όπως και εκείνος. Δεν είναι κακό νομίζω. Τα παιδιά καταλαβαίνουν πολλά. Και όταν δείχνουμε ότι αναγνωρίζουμε τα συναισθηματά τους, δείχουν και αυτά σεβασμό στα δικά μας. (Το ξέρω ότι μιλάω θεωρητικά και ότι η πραγματικότητα είναι πιο δύσκολη.)

Ισχύει! Εγω αυτο κανω εδω κ καιρό. Απλα τωρα του ειπα οτι εχω προβλημα κ παω στο γιατρό. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 19 λεπτά , Τονι@ είπε:

Α  @ada32 ξέχασα να σου πω.  Κι εγώ όταν πήγα 5+4 είδα μόνο σάκο.  Οπότε μην ανησυχείς.  Την επόμενη φορά θα δεις και το σπορακι! 

οκκ !!ευχαριστω! ευτυχως που μιλαμε εδω και ολα τα κοριτσια παραθετουν εμπειρες κ γνωσεις και ηρεμουμε!!! 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@Nati85 μου συμφωνώ με την @alina80. Σε καταλαβαίνω. .κι εγώ θέλω να της κάνω ένα αδερφάκι.   Τη βλέπω πως κάνει όταν βλέπει παιδάκια. . Αλλά εγώ έχω πολύ μέλλον ακόμα μέχρι να γίνει αυτό.

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Η γκρινια πάντως λίγο κραταει αν αδιαφορεις. Του δικού μου δεκα λεπτα ειναι το χτυπημα κ αφου δεν ενδιδω ηρεμει κ παει κ παιζει.του κανω κ τα χατηρια καποιες φορες αλλα βαζω ορια.σιγουρα κατι του εχει πει ο μπαμπας. Εσυ ναι να του λες. Οταν μπορεσουμε. Εμένα απ τη στιγμη που του ειπα οτι παω στο γιατρο για αυτο το λόγο το ξέχασε.ουτε που με ρωταει. Ειναι πιο μεγαλος βεβαια. Αν κ εδω κ πολλα χρονια του λέω οτι θα κανουμε μωρο!εγω σκαω που του το στερω! Κ απ την προηγουμενη φορα σκαω κ για τον αντρα μου γιατι ειδα οτι απογοητευτηκε για πρωτη φορα. Μη σου πω πως νιωθω.

Και εγώ του βάζω όρια αλλά του κάνω και χατηρια όσα είναι σε φυσιολογικά πλαίσια γιατί ζητάει κουφά πραγματα!άσε σε καταλαβαινω εμένα πάντα του άρεσαν πολύ τα μωρά βλέπει μωρό και κάνει σαν τρελός ενθουσιάζεται και στεναχωριέμαι που δεν μπορούμε να κάνουμε να έχει αδερφάκι. Ο αντρας μου απογοητεύεται κάθε μήνα πλέον γενικά απογοητεύομαστε και οι δύο πολύ!θα έρθει μωρέ θα έρθει τι στο καλό πια θα τα καταφέρουμε ρε φιλενάδα!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 10 λεπτά , andrianni είπε:

Εσυ το ελέγχεις κ σε θαυμάζω για αυτο! Καποια στιγμή θελω να το κάνω κ εγώ. Θα το αφησω στο αμόρε να κανονίσει οτι θέλει. Εγω δεν εχω δυνάμεις!

στην αρχη ημουν χαλαρη κ τα εβαζα δυο δυο χωρις λογο..μετα μαζευτηκα..ξεκινησα 60 κιλα,τον χειμώνα ειμαι 62 απλα λογω καλολαιριου ειχα χασει λιγο,κ πηρα 3ο μηνα 2.5κιλα,4ο μηνα 2κιλα,5ομηνα 2κιλα,6ο μηνα 1κιλο,7ο μηνα 0.5κιλα και τωρα που ειμαι στον 8ο ειμαι ηδη στο 1κιλο(22 αλλαζω μηνα)..οποτε ειμαι +9...παρα κατι γραμμάρια χαχα...ηθελα 10 μαξ να παω αλλα δε ξερω μηπως τα περασω λιγακι γτ ειναι ακομα κ το μωρο να παρει κοντα στο κιλο..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , soth_26 είπε:

Χαχαχαχα και εγω... Το καλοκαίρι πήγαμε Μυτυλινη και εχει ενα σπα ανοιχτό κανεις τζακουζι κατω απ τον ήλιο με θεα τη θαλασσα..!! Ονειρο παλι αυτός το βρηκε! Και επειδη γενικα σαν αντρας ειναι πιο κλειστός χαρακτήρας δεν ειναι της έκφρασης με λογια αλλα απο εκει και πέρα αν αποφασίσει να κάνει ή να πει κάτι θα ειναι εντυπωσιακό!! 

Από Μυτιλήνη ειμαι ξέρω ποιο μέρος λες!!!!

Μια χαρά τον βρίσκω στις επιλογές του!!!!

πρίν από 40 λεπτά , iouliana είπε:

Ε λογικα αυριο κλεινεις τις 4 εβδομάδες.  Με την περιοδο θα στο παει, αρχικα τουλαχιστον

Λογικά ναι! 

πρίν από 28 λεπτά , depyfr είπε:

βρε κοριτσια τρωγομαι...εχω μαζι μου το clear blu και με πιανει.να το κανω να μην το κανω??και αν απογοητευτω???θα δειξει τιποτα αν το κανω λετε???απλα επειδη του self εχει βγει πολυ αχνη η γραμμη σκεφτομαι μηπως αυτο δειξει αρνητικο που απευχομαι:-(πφφφφφφ

Κορίτσι μου ποιο καλά να το κάνεις το πρωί! Στείλε μας μια φωτογραφία αν έχεις το πρωινό τετσ!

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

στην αρχη ημουν χαλαρη κ τα εβαζα δυο δυο χωρις λογο..μετα μαζευτηκα..ξεκινησα 60 κιλα,τον χειμώνα ειμαι 62 απλα λογω καλολαιριου ειχα χασει λιγο,κ πηρα 3ο μηνα 2.5κιλα,4ο μηνα 2κιλα,5ομηνα 2κιλα,6ο μηνα 1κιλο,7ο μηνα 0.5κιλα και τωρα που ειμαι στον 8ο ειμαι ηδη στο 1κιλο(22 αλλαζω μηνα)..οποτε ειμαι +9...παρα κατι γραμμάρια χαχα...ηθελα 10 μαξ να παω αλλα δε ξερω μηπως τα περασω λιγακι γτ ειναι ακομα κ το μωρο να παρει κοντα στο κιλο..

Μια χαρά! Κ 10.5 να πας δε χαθηκε ο κοσμος. Τα 5 ειναι το παιδί κ τα υγρα. Εγώ ειχα παρει τα δικά σου επι 2!!! 

Κορίτσια τα φώτα σας. Έκανα μόλις το τεστ για οωρρηξία και ενώ περίμενα να δω έντονη τη δεύτερη γραμμή (15η μερα σε κύκλο 28-29 ημερών) δεν είδα. Ούτε πόνο οωρρηξίας έχω νιώσει ακόμα αλλά ημερολογιακά τώρα υπολόγιζα να κάνω. Έχω μπερδευτεί, τι να σημαίνει αυτό ότι θα κάνω πιο μετά και άρα θα έχω μεγαλύτερο κύκλο από ότι συνήθως; Μήπως το κάνω λάθος το τεστ και δεν δείχνει; Μήπως έκανα νωρίτερα από την 11η μέρα που τα ξεκίνησα και την έχασα; Το ποτηράκι που βυθίζουμε το τεστ μέχρι την ένδειξη max (της hometest κάνω) το γεμίζετε πάνω πάνω με ούρα ή όχι; Σκέφτομαι μήπως παίζει ρόλο  η συγκέντρωση της ορμόνης στην ποσότητά τους και δεν ανιχνεύεται. 

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Και εγώ του βάζω όρια αλλά του κάνω και χατηρια όσα είναι σε φυσιολογικά πλαίσια γιατί ζητάει κουφά πραγματα!άσε σε καταλαβαινω εμένα πάντα του άρεσαν πολύ τα μωρά βλέπει μωρό και κάνει σαν τρελός ενθουσιάζεται και στεναχωριέμαι που δεν μπορούμε να κάνουμε να έχει αδερφάκι. Ο αντρας μου απογοητεύεται κάθε μήνα πλέον γενικά απογοητεύομαστε και οι δύο πολύ!θα έρθει μωρέ θα έρθει τι στο καλό πια θα τα καταφέρουμε ρε φιλενάδα!!

Το ποτε θα τα καταφερουμε ειναι το θέμα! Μακάρι γρήγορα!

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

@Nati85 γιατί δεν του μιλάς ειλικρινά για το θέμα του μωρού; Στο μέτρο της ηλικίας του πάντα. Μπορείς να του πεις ότι όλοι θέλετε ένα μωρό, αλλά όπως και πολλά πράγματα δεν μπορούμε να το έχουμε όποτε το θέλουμε και χρειάζεται υπομονή. Μπορείς να του πεις ακόμα και ότι στεναχωριέσαι και εσύ όπως και εκείνος. Δεν είναι κακό νομίζω. Τα παιδιά καταλαβαίνουν πολλά. Και όταν δείχνουμε ότι αναγνωρίζουμε τα συναισθηματά τους, δείχουν και αυτά σεβασμό στα δικά μας. (Το ξέρω ότι μιλάω θεωρητικά και ότι η πραγματικότητα είναι πιο δύσκολη.)

Ναι του το λέω αλινακι ότι θέλω και εγώ να κανω μωράκι αλλά θέλει λίγο χρόνο ακόμα και εντάξει συμφωνεί και λέει ναι μαμά αλλά μου το λέει συνέχεια και αγχώνομαι μετά.βεβαια δεν του έχω πει ότι στεναχωριέμαι για να μην του μεταφέρω άγχος.μια φορά με είδε να κλαίω και στεναχωρήθηκε πολύ και τον λυπήθηκα μωρέ.εχεις δίκιο πάντως σε αυτά που λες τα έχω δει και εγώ ότι καταλαβαίνουν πολλά πράγματα και αισθάνονται την νευρικότητα μας αν είμαστε στεναχωρημένοι όλα τα πάντα δεν τους ξεφεύγει τίποτα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Just now, kido είπε:

Κορίτσια τα φώτα σας. Έκανα μόλις το τεστ για οωρρηξία και ενώ περίμενα να δω έντονη τη δεύτερη γραμμή (15η μερα σε κύκλο 28-29 ημερών) δεν είδα. Ούτε πόνο οωρρηξίας έχω νιώσει ακόμα αλλά ημερολογιακά τώρα υπολόγιζα να κάνω. Έχω μπερδευτεί, τι να σημαίνει αυτό ότι θα κάνω πιο μετά και άρα θα έχω μεγαλύτερο κύκλο από ότι συνήθως; Μήπως το κάνω λάθος το τεστ και δεν δείχνει; Μήπως έκανα νωρίτερα από την 11η μέρα που τα ξεκίνησα και την έχασα; Το ποτηράκι που βυθίζουμε το τεστ μέχρι την ένδειξη max (της hometest κάνω) το γεμίζετε πάνω πάνω με ούρα ή όχι; Σκέφτομαι μήπως παίζει ρόλο  η συγκέντρωση της ορμόνης στην ποσότητά τους και δεν ανιχνεύεται. 

Μια χαρά το κάνεις το τεστ! Κρατάς το δυωρο χωρίς υγρά;;;

jgJqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Τονι@ είπε:

@Nati85 μου συμφωνώ με την @alina80. Σε καταλαβαίνω. .κι εγώ θέλω να της κάνω ένα αδερφάκι.   Τη βλέπω πως κάνει όταν βλέπει παιδάκια. . Αλλά εγώ έχω πολύ μέλλον ακόμα μέχρι να γίνει αυτό.

Ναι είναι μικρούλα ακόμα αλλά κάποιες κοπέλες τα κάνουν νωρίς και έχουν μικρή διαφορά!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Μια χαρά το κάνεις το τεστ! Κρατάς το δυωρο χωρίς υγρά;;;

Έτσι κι ετσι, μπορεί κανά μισάωρο να κλέβω... Θα το κάνω πιο αυστηρά το απόγευμα κατά τις 5.

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Το ποτε θα τα καταφερουμε ειναι το θέμα! Μακάρι γρήγορα!

Μακαρι γρήγορα!!!Ε μας ζαλίζουν και όλοι άντε κάντε να μην έχουν τόση μεγάλη διαφορά και μας αγχωνουν περισσότερο!!λες και κάνουμε αγώνα δρόμου!εγώ τους λέω θα με βοηθάει κιόλας μην έχω δύο μωρά μαζί!

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Υπάρχει και περίπτωση αυτόν τον μήνα να μην σου βγήκε πολύ έντονη η γραμμή αλλά να έκανες ωορρηξία.συνεχισε να κάνεις και αν δεν δεν σκουραίνει πάρε σαν θετικό αυτό που ήταν το πιο έντονο.καλα το κάνεις το τεστ παντως.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Από Μυτιλήνη ειμαι ξέρω ποιο μέρος λες!!!!

Μια χαρά τον βρίσκω στις επιλογές του!!!!

Λογικά ναι! 

Κορίτσι μου ποιο καλά να το κάνεις το πρωί! Στείλε μας μια φωτογραφία αν έχεις το πρωινό τετσ!

Εεε σε αυτα δε παίζεται χαχαχα Αλήθεια Μάντη μου, τέλεια!! Το λατρευουμαι το νησι σου γιατι ο αντρας μου κατα το ημιση είναι απο εκει απο τη πλαγιά! (Ελπιζω να το λεω σωστά) 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...