Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

Ερωτηση προς ολες! Αυτο το μηνα 7 μερες μετα το τελος περιοδου ξεκινησε να πρηζεται και να πονα το στηθος μ... Σας εχει τυχει?? Τι να σημαινει??

Καλησπέρα κορίτσι μου!!Μήπως ξεκινάν οι γόνιμες?Εμένα  με πονά και πρήζεται το στήθος όταν ξεκινούν οι γόνιμες και μέχρι να αδιαθετήσω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@andrianni αα μαλιστα...σκεφτεσαι μηπως τα παρεις??δε ξερω βρε κοριτσι θα δω!η αληθεια ειναι οτι απο το πασχα κ μετα που καναμε εξετασεις κ βελτιωθηκε το σπερμα δεν εχουμε προσπαθησει συστηματικα...φεβρουαριο εκανε σπερμ και ηταν πολυ μετριο και εγβ εκανα κυκλο 52 μερες χωρις ωορρηξια...μετα που εκανα ωορρηξια τον απριλη δεν ειχαμε σωστες επαφες...ειχαμε τελειως αραιες..τελος απριλη εκανε σπερμοδιαγραμμα και βγηκε ικανοποιητικο ...και τωρα αυτον τον μηνα που περασε που ειδαμε ωορρηξια ελειπε σε ταξίδι και δεν ειχαμε οπως καταλαβαινεις επαφη εκείνη την ημερα..πιστευβ οτι εειδη εχουμς κ θεματακι στο σπερμα ειναι καλο να πετυχουμς την ιδια  ημερα...απο οταν ξεκινησε αγωγη δεν την εχουμς πετύχει...μια χωρις ωορρηξια μια αλλες μερες υπολογιζα αλλες ηρθε και την αλλη ελειπε....

βασικά μαιο καναμε το σπερμ που βγήκε καλο...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 27 λεπτά , elenakii22 είπε:

μημ σε παιρνει απο κατω!!δεν εχουν ολες οι κοπελες αιμα εμφύτευσης!νομιζω οτι ειναι μικρο το ποσοστο που εχει!!

μηπως εισαι στις γονιμες?

@linaa ελεγα να κανουμε σπερμοδιαγραμμα και αν ειναι καλο να παρω τα χαπια...σαλπιγγογραφια ελεγα να κανω απο σεπτεμβρη...βεβαια μπορει να μην κανω κ τπτ...δε ξερω...

Λεω τωρα που ειναι κ καλοκαιρι κ θ εχετε λιγο παραπανω χρονο οσο μπορεις να τσεκαρεις τις ωορηξιες σου κ να χαλαρωσεις αν βγει  οκ το σπερμοδιαγραμμα ξεκινα επαφες τεστακια υπερηχους τσεκαρε κ προγεστερονη που σου εχω ξαναπει 7 μερες πριν την περιοδο κ απο σεπτεμβρη οκτωμβρη κανετε παλι σπερμοδιαγραμμα κανεις κ την σαλπιγγογραφια σου που βοηθαει πολυ  στην  συλληψη κ μετα απο κανενα διμηνο δεν δεις παλι αποτελεσμα  κανεις μια σπερματενχυση με σερπφαρ. Αν κ ειμαι σιγουρη οτι αν βγει καλο το σπερμοδιαγραμμα κ ηρεμησεις δεν θα χρειαστειτε τιποτα. Τα σερπφαρ αστα για οταν αποφασισετε αλλες μεθοδους πιο επιθετικες μην επιβαρυνεσε με φαρμακα.

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianni αα μαλιστα...σκεφτεσαι μηπως τα παρεις??δε ξερω βρε κοριτσι θα δω!η αληθεια ειναι οτι απο το πασχα κ μετα που καναμε εξετασεις κ βελτιωθηκε το σπερμα δεν εχουμε προσπαθησει συστηματικα...φεβρουαριο εκανε σπερμ και ηταν πολυ μετριο και εγβ εκανα κυκλο 52 μερες χωρις ωορρηξια...μετα που εκανα ωορρηξια τον απριλη δεν ειχαμε σωστες επαφες...ειχαμε τελειως αραιες..τελος απριλη εκανε σπερμοδιαγραμμα και βγηκε ικανοποιητικο ...και τωρα αυτον τον μηνα που περασε που ειδαμε ωορρηξια ελειπε σε ταξίδι και δεν ειχαμε οπως καταλαβαινεις επαφη εκείνη την ημερα..πιστευβ οτι εειδη εχουμς κ θεματακι στο σπερμα ειναι καλο να πετυχουμς την ιδια  ημερα...απο οταν ξεκινησε αγωγη δεν την εχουμς πετύχει...μια χωρις ωορρηξια μια αλλες μερες υπολογιζα αλλες ηρθε και την αλλη ελειπε....

βασικά μαιο καναμε το σπερμ που βγήκε καλο...

Θα δω τι θα μου πει ο γιατρός.τώρα δεν έχω καν επικοινωνια μαζί του.είπα να ηρεμήσω κ να δω πως θα πάει με το ινοφέρτ.Απο Σεπτέμβρη που θα ξέρω πως είναι ο κύκλος θα μου κάνει κ υπέρηχο κ θα τα συζητήσουμε όλα.τα φοβάμαι βέβαια αλλά στην ανάγκη θα γίνει κ αυτό.Απο επαφές κ εμείς έτσι έχουμε πάει.περίπου τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε όπως ξέρεις.αυτό το μήνα που είχα ωορηξία είχαμε επαφές ανα δεύτερη αλλά κ κάθε μέρα.στην ωορηξία δε θυμάμαι αλλα ούτως ή αλλως ήμουν στις γόνιμες αλλά δεν.λέω να μην αγχωθώ όμως γιατί χρειάζεται κ κάποιους μήνες για να πετύχεις.θα κάνω άλλους 2 υπομονή κ μετά θα τα δώσω όλα για όλα γιατί κλείνω τριετία!

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

Λεω τωρα που ειναι κ καλοκαιρι κ θ εχετε λιγο παραπανω χρονο οσο μπορεις να τσεκαρεις τις ωορηξιες σου κ να χαλαρωσεις αν βγει  οκ το σπερμοδιαγραμμα ξεκινα επαφες τεστακια υπερηχους τσεκαρε κ προγεστερονη που σου εχω ξαναπει 7 μερες πριν την περιοδο κ απο σεπτεμβρη οκτωμβρη κανετε παλι σπερμοδιαγραμμα κανεις κ την σαλπιγγογραφια σου που βοηθαει πολυ  στην  συλληψη κ μετα απο κανενα διμηνο δεν δεις παλι αποτελεσμα  κανεις μια σπερματενχυση με σερπφαρ. Αν κ ειμαι σιγουρη οτι αν βγει καλο το σπερμοδιαγραμμα κ ηρεμησεις δεν θα χρειαστειτε τιποτα. Τα σερπφαρ αστα για οταν αποφασισετε αλλες μεθοδους πιο επιθετικες μην επιβαρυνεσε με φαρμακα.

Να σε ρωτήσω...τα υπόλοιπα τα εχω κάνει.αυτό με την προγεστερόνη δεν το εχω κοιτάξει.σαλπιγγογραφία έκανα πριν 2 μήνες.ήταν καλή αλλά δεν βοήθησε σε αυτό τον κύκλο.Γίνεται αν εμεις κάνουμε από μόνες μας ωορηξία να κάνουμε σπερματέγχυση χωρίς σερπαφάρ; νομίζω γίνεται.απλά η μέθοδος βοηθάει να πάει πιο γρήγορα το σπέρμα...

Εσυ που βρίσκεσαι με τις προσπάθειες;

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια η ωορρηξία δεν είναι ρολόι εμένα ο κύκλος μου είναι 26 μέρες στην πρώτη εγκυμοσύνη η σύλληψη έγινε 5-6η μέρα το ξέρω γιατί δεν ξαναειχαμε επαφή,

όταν έκανα τα τεστ  η γραμμή σκουραινε την 10η μέρα

η ωορρηξία επιρεαζεται από πολλά πράγματα και φυσικά από την ψυχολογία μας 

να έχετε συχνά επαφή με τον άντρα σας και όχι μόνο τις γόνιμες 

ξεχαστε λίγο το μετριμα και χαρείτε το σεξ 

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Papaki@ είπε:

Κορίτσια η ωορρηξία δεν είναι ρολόι εμένα ο κύκλος μου είναι 26 μέρες στην πρώτη εγκυμοσύνη η σύλληψη έγινε 5-6η μέρα το ξέρω γιατί δεν ξαναειχαμε επαφή,

όταν έκανα τα τεστ  η γραμμή σκουραινε την 10η μέρα

η ωορρηξία επιρεαζεται από πολλά πράγματα και φυσικά από την ψυχολογία μας 

@Papaki@μου μήπως ήρθατε σε επαφή την 6 μέρα,έζησε το σπέρμα μέσα σου για 4 μέρες και έγινε η ωορρηξία την 10 μέρα και έτσι πιάστηκε.Πάντως όντως θέλει να προσπαθούμε αρκετά και πριν την ωορρηξία.Πως είσαι σήμερα?

@Ani ani μου εμενα εδω κ δυο χρονια ετσι ειχε το πραγμα..μερικες μερες μετα την περιοδο πρηζοταν κ πονουσε το στηθος εξαιτιας γονιμων ημερων κ με πηγαινε ετσι μεχρι την επομενη περιοδο λογω προεμμηνορυσιακου συνδρομου. Τα υπολοιπα κορίτσια καλα? @ΧρυσαΜ @caramel_83 ?? Εγω εκανα την αυχενικη κ ειναι μια χαρα.Παίδαρο εχω.. :-)

• Μου αρέσει 7

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Θα δω τι θα μου πει ο γιατρός.τώρα δεν έχω καν επικοινωνια μαζί του.είπα να ηρεμήσω κ να δω πως θα πάει με το ινοφέρτ.Απο Σεπτέμβρη που θα ξέρω πως είναι ο κύκλος θα μου κάνει κ υπέρηχο κ θα τα συζητήσουμε όλα.τα φοβάμαι βέβαια αλλά στην ανάγκη θα γίνει κ αυτό.Απο επαφές κ εμείς έτσι έχουμε πάει.περίπου τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε όπως ξέρεις.αυτό το μήνα που είχα ωορηξία είχαμε επαφές ανα δεύτερη αλλά κ κάθε μέρα.στην ωορηξία δε θυμάμαι αλλα ούτως ή αλλως ήμουν στις γόνιμες αλλά δεν.λέω να μην αγχωθώ όμως γιατί χρειάζεται κ κάποιους μήνες για να πετύχεις.θα κάνω άλλους 2 υπομονή κ μετά θα τα δώσω όλα για όλα γιατί κλείνω τριετία!

Να σε ρωτήσω...τα υπόλοιπα τα εχω κάνει.αυτό με την προγεστερόνη δεν το εχω κοιτάξει.σαλπιγγογραφία έκανα πριν 2 μήνες.ήταν καλή αλλά δεν βοήθησε σε αυτό τον κύκλο.Γίνεται αν εμεις κάνουμε από μόνες μας ωορηξία να κάνουμε σπερματέγχυση χωρίς σερπαφάρ; νομίζω γίνεται.απλά η μέθοδος βοηθάει να πάει πιο γρήγορα το σπέρμα...

Εσυ που βρίσκεσαι με τις προσπάθειες;

Εγω περιμενω σε 10 μερες περιοδο κ αν δεν γινει τιποτα κ το καλοκαιρι προχωραμε  σε αλλες μεθοδους. Αν βρεις ακριβως την ωορηξια σου κανεις μια εξεταση προγεστερονης 7 μερες πριν την περιοδο αναλογα με την τιμη της προγεστερονης βλεπεις αν εκανες οντως ωορηξια κ αν ηταν καλη ωορηξια. Αιματολογικη ειναι απλη ορμονικη εξεταση. Σπερματενχυση γινετε κ χωρις φαρμακα απλα αν παρεις σερπφαρ θα κανεις ωορηξια αν υπαρχει εκει προβλημα κ επισης δεν κανεις συνηθως μονο ενα ωαριο κανεις δυο οποτε αυξανονται αρκετα κ οι πιθανοτητες σου αρκετα! Εγω παντως αν ξεκιναγα φαρμακα για ωορηξια θα εκανα σπερματενχηση απευθειας γιατι περνεις που περνεις τα φαρμακα γιατι να ρισκαρεις αν πηγε σωστα το σπερμα αν ηταν καλο εκεινη την μερα κτλ κτλ. Τουλαχιστον με την σπερματενχηση το επεξεργαζονται κ παει απευθειας στην σωστη θεση γιατι να παρω φαρμακα κ να πηγαινω παλι με ρισκο.? 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, marillia είπε:

@Papaki@μου μήπως ήρθατε σε επαφή την 6 μέρα,έζησε το σπέρμα μέσα σου για 4 μέρες και έγινε η ωορρηξία την 10 μέρα και έτσι πιάστηκε.Πάντως όντως θέλει να προσπαθούμε αρκετά και πριν την ωορρηξία.Πως είσαι σήμερα?

Νομίζω ως 72 ώρες ζει το θυληκο και 48 το αρσενικό σπερμα, άσε που όταν φαίνεται στο τεστ θέλει άλλες 24 ώρες το λιγότερο για την ωορρηξία άρα σίγουρα η σύλληψη έγινε το αργοτερο την 8η 

δεν έχει σημασία όμως απλά το είπα γιατί όσες δεν έχετε θέματα γονιμότητας πρέπει να είστε πιο χαλαρές, το σοκ όταν έμαθα ότι έχω λίγα ωάρια δεν μπορώ να το περιγράψω ενοιωσα μισή γυναίκα 

2rxqp3.png

1 hour ago, Angie trg είπε:

@Ani ani μου εμενα εδω κ δυο χρονια ετσι ειχε το πραγμα..μερικες μερες μετα την περιοδο πρηζοταν κ πονουσε το στηθος εξαιτιας γονιμων ημερων κ με πηγαινε ετσι μεχρι την επομενη περιοδο λογω προεμμηνορυσιακου συνδρομου. Τα υπολοιπα κορίτσια καλα? @ΧρυσαΜ @caramel_83 ?? Εγω εκανα την αυχενικη κ ειναι μια χαρα.Παίδαρο εχω.. :-)

συγχαρητηρια!!!!

@Papaki@ ποσο εισαι?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Papaki@ είπε:

Νομίζω ως 72 ώρες ζει το θυληκο και 48 το αρσενικό σπερμα, άσε που όταν φαίνεται στο τεστ θέλει άλλες 24 ώρες το λιγότερο για την ωορρηξία άρα σίγουρα η σύλληψη έγινε το αργοτερο την 8η 

δεν έχει σημασία όμως απλά το είπα γιατί όσες δεν έχετε θέματα γονιμότητας πρέπει να είστε πιο χαλαρές, το σοκ όταν έμαθα ότι έχω λίγα ωάρια δεν μπορώ να το περιγράψω ενοιωσα μισή γυναίκα 

Το ωάριο ζεί από 24-36 ώρες και το σπέρμα από 3-5 μέρες ανάλογα.Εχεις απόλυτο δίκιο!!Και γω παρόλο που έμεινα έγκυος τώρα με έχει πιάσει άγχος και ο γιατρός μου μου λέει να μην αγχώνομαι.Αλλάπου ακούωωωωω!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Το ωάριο ζεί από 24-36 ώρες και το σπέρμα από 3-5 μέρες ανάλογα.Εχεις απόλυτο δίκιο!!Και γω παρόλο που έμεινα έγκυος τώρα με έχει πιάσει άγχος και ο γιατρός μου μου λέει να μην αγχώνομαι.Αλλάπου ακούωωωωω!!!

Σε καταλαβαίνω κοπέλα μου απλά το άγχος είναι πηγή όλων των κακών,

απο μικρή ότι μου συνέβαινε και στεναχωριομουν μου ερχόταν και περίοδος, στις 12 μέρες στις 15 ξανά μετά από μια βδομάδα, κάθε οργανισμός έχει ευαισθησίες και όλοι ξέρουμε για τα αυτοάνοσα νοσήματα, εγώ πιστεύω ότι μειώθηκε η γονιμότητα μου όταν έχασα το πρώτο μου σποράκι, και ήμουν πολύ χαλια για πολύ καιρό, έβλεπα έγκυο έκλαιγα άκουγα για εγκυμοσύνη και έλεγα γιατί τι έφταιξα εγώ; 

τωρα προσπαθώ να μην αγχώνομαι πολύ όταν κάναμε την εξωσωματική ο άντρας μου είπε μια ζαριά είναι ή εξάρες ή άσο δυο, και έτσι το έκανα δεν είχα αγωνία παρά μόνο την ώρα που περίμενα την χοριακη, και τώρα έχω σποράκι,

Τώρα κάνω υπομονή θα περιμένω πάλι αύριο την χοριακη μου 

κανω τον σταυρο μου και εύχομαι να μην το χάσω ξανά

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , laureta είπε:

κορίτσια εχω απο το μεσημέρι που οταν σηκώνομαι νιώθω κράμπες Στη μήτρα Καλό η να ανησυχώ

Κορίτσι μου βγάλτο από το μυαλό σου και θα γίνει είσαι μικρή κοπέλα χωρίς πρόβλημα οι πιθανότητες σου είναι πολύ καλές, ότι νοιωθεις μη δίνεις σημασία θα περάσουν οι μέρες ποτέ θα κανείς χοριακη;

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...