Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@alina80 θα φτιαξω σουφλε να φαμε!!!!λεγαμε να πηγαίναμε εξω για μακαρονια αλλα δε μας αρεσεο καποιο μαγαζι ιδιαιτερα στο νησι για μακαρονια,ασε που για μας ειναι μικρες οι μεριδες!!!πηρα 2 κουτιά μακαρονια,2 πακετα μπεικον,3κρεμες γαλακτως και 2 πακετα 4μιξ τυριων!!!χαχα!!

@ada32 συγχαρητηρια κοριτσι!!!θα το δειτε την επομενη φορα μην αγχωνεσαι!!ημουν 5w+1d...!!

@andrianni δεν εχεις αδιαθετησει ομως ακομα ετσι?κανε λιγο υπομονη κ παρασκευη ξανακανε...

@Farmakotriftena ελα βρε κοριτσι...ειναι κ οι ορμονες που δε βοηθανε...περναει ομως γρηγορα ο καιρος!!το διαφραγμα γτ σε ποναει??24 μερες ακομα!!μετα θα ξεκινησουμε να μετραμε κ εσενα!!

Τρως εσυ τόσο πολύ; μπραβο! Αν δεν έρθει μέχρι Παρασκευή θα έχει γίνει το θαύμα! 

Καλή όρεξη!!!happy valentines day!!!

βρε κοριτσια τρωγομαι...εχω μαζι μου το clear blu και με πιανει.να το κανω να μην το κανω??και αν απογοητευτω???θα δειξει τιποτα αν το κανω λετε???απλα επειδη του self εχει βγει πολυ αχνη η γραμμη σκεφτομαι μηπως αυτο δειξει αρνητικο που απευχομαι:-(πφφφφφφ

πρίν από 2 λεπτά , iouliana είπε:

Γιατι δεν την αφηνεις στο πατωμα με παιχνιδακια γυρω της όπως τουβλάκια, γυμναστηριακι κτλ?

Γιατί δεν κάθεται.  Φωνάζει.  Όπως και στο πάρκο.  Κάθεται 5 λεπτά το πολύ.  Προτιμάει να κάθεται στο καρότσι της με ένα παιχνίδι και να με βλέπει να κάνω δουλειές 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 2 λεπτά , depyfr είπε:

βρε κοριτσια τρωγομαι...εχω μαζι μου το clear blu και με πιανει.να το κανω να μην το κανω??και αν απογοητευτω???θα δειξει τιποτα αν το κανω λετε???απλα επειδη του self εχει βγει πολυ αχνη η γραμμη σκεφτομαι μηπως αυτο δειξει αρνητικο που απευχομαι:-(πφφφφφφ

Μην το κανεις ειδικα Τωρα που δεν θα είναι με τα πρωινα ούρα 

πρίν από 2 λεπτά , Τονι@ είπε:

Γιατί δεν κάθεται.  Φωνάζει.  Όπως και στο πάρκο.  Κάθεται 5 λεπτά το πολύ.  Προτιμάει να κάθεται στο καρότσι της με ένα παιχνίδι και να με βλέπει να κάνω δουλειές 

Χαχαχα γλυκουλααα

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Τρως εσυ τόσο πολύ; μπραβο! Αν δεν έρθει μέχρι Παρασκευή θα έχει γίνει το θαύμα! 

Καλή όρεξη!!!happy valentines day!!!

καλα δε θα φαω τοσο ελπιζω...γενικα τρωω κ εγω πολυ χαχα...απλα προσπαθω να μη βαλω κιλα κ προσεχω τωρα..μου εχει ανοίξει η ορεξη τωρα τρωω λιγο παραπανω απο οτι στον 7ο αλλα ειπα ενταξει δε πειραζει ας τα παρω τα 2 κιλα(μαξ)στον 8ο...ειπαμε σμρ θα φαμε αρκετα απλα μετα θα ξαναμειωσω...

περιμενε πριν απογοητευτεις εως την παρασκευη...καντε κ εσεις κατι σμρ να ξεχαστει!!

πρίν από 4 λεπτά , depyfr είπε:

αν δεν αντεχεις μεχρι αυριο μεινε τουλαχιστον 2 ωρες χωρις τουαλετα κ νερο κ καντο μετα..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Νάτι μου εγώ δεν ξέρω. Μήπως είναι τα terrible three που λενε οι αμερικάνοι; Ως μία νηπιακή εφηβεια την περιγράφουν

Ναι είχαμε και τα terrible twos πριν μου φαίνεται ποτέ δεν θα ηρεμήσουν!

@andrianni Περνάει κατά καιρούς τέτοια αλλά τώρα δεν ξέρω εγώ έχω κουραστεί παραπάνω?τον έχω καλομαθει και είναι τόσο απαιτητικός?δεν του κάνω πάντα τα χατίρια αλλά δεν μπορώ και πάντα να λέω οχι. Θέλει πολύ δύναμη να ακούς την γκρίνια συνέχεια όταν λες όχι.ασε που μου λέει συνέχεια να πάρουμε ένα μωρό στο σπίτι κάθε μέρα αυτό μου λέει τι τον έχει πιάσει ο μπαμπάς του κάτι θα του έχει πει!!εγώ εντωμεταξυ στεναχωριέμαι όταν το λεει

@Τονι@ φαίνεται ο χαρακτήρας από μικρή που είναι!!σε καταλαβαινω θέλει όλο παιχνίδια και θέλει να την πηγαίνεις και βόλτες πάνω κάτω γιατί βαριέται και εμένα το έκανε αυτό.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα δε θα φαω τοσο ελπιζω...γενικα τρωω κ εγω πολυ χαχα...απλα προσπαθω να μη βαλω κιλα κ προσεχω τωρα..μου εχει ανοίξει η ορεξη τωρα τρωω λιγο παραπανω απο οτι στον 7ο αλλα ειπα ενταξει δε πειραζει ας τα παρω τα 2 κιλα(μαξ)στον 8ο...ειπαμε σμρ θα φαμε αρκετα απλα μετα θα ξαναμειωσω...

περιμενε πριν απογοητευτεις εως την παρασκευη...καντε κ εσεις κατι σμρ να ξεχαστει!!

αν δεν αντεχεις μεχρι αυριο μεινε τουλαχιστον 2 ωρες χωρις τουαλετα κ νερο κ καντο μετα..

Εσυ το ελέγχεις κ σε θαυμάζω για αυτο! Καποια στιγμή θελω να το κάνω κ εγώ. Θα το αφησω στο αμόρε να κανονίσει οτι θέλει. Εγω δεν εχω δυνάμεις!

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

@andrianni Περνάει κατά καιρούς τέτοια αλλά τώρα δεν ξέρω εγώ έχω κουραστεί παραπάνω?τον έχω καλομαθει και είναι τόσο απαιτητικός?δεν του κάνω πάντα τα χατίρια αλλά δεν μπορώ και πάντα να λέω οχι. Θέλει πολύ δύναμη να ακούς την γκρίνια συνέχεια όταν λες όχι.ασε που μου λέει συνέχεια να πάρουμε ένα μωρό στο σπίτι κάθε μέρα αυτό μου λέει τι τον έχει πιάσει ο μπαμπάς του κάτι θα του έχει πει!!εγώ εντωμεταξυ στεναχωριέμαι όταν το λεει

@Τονι@ φαίνεται ο χαρακτήρας από μικρή που είναι!!σε καταλαβαινω θέλει όλο παιχνίδια και θέλει να την πηγαίνεις και βόλτες πάνω κάτω γιατί βαριέται και εμένα το έκανε αυτό.

@Nati85 δεν ξέρω από παιδιά αλλά εγώ θα του έλεγα ότι άμα φάει και δεν γκρινιάζει θα έρθει το μωρό στο σπίτι αλλιώς όχι! Μην στεναχωριέσαι όταν το λέει, αλλά χρησιμοποιήσέ το! Είναι καλό δέλεαρ πιστεύω να ησυχάσει έστω για λίγο.

Διαφημίσεις

Το ξέρω  ...αλλά δεν μπορώ όλη μα όλη μέρα να κάνω τον κλόουν. Το κάνω πολύ αλλά κάποιες στιγμές θέλω απλά να καθόμαστε ήρεμα.  

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

@Nati85 δεν ξέρω από παιδιά αλλά εγώ θα του έλεγα ότι άμα φάει και δεν γκρινιάζει θα έρθει το μωρό στο σπίτι αλλιώς όχι! Μην στεναχωριέσαι όταν το λέει, αλλά χρησιμοποιήσέ το! Είναι καλό δέλεαρ πιστεύω να ησυχάσει έστω για λίγο.

Νομίζω ότι δεν είναι καλό να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο γιατί ακόμα και τώρα να είναι έγκυος Το μωρό θα έρθει πολύ καιρό μετά.  Δεν είναι σε ηλικία να το αντιληφθεί.  Αλλά συμφωνώ ότι γενικά πρέπει να το συζητάς αν αντέχεις βέβαια 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 54 λεπτά , Μάντη είπε:

Οχιιι δεν κάνουμε με προφυλακτικό! Μόνο στις αρχές! Ναι μας είπε ο γιατρός να μην έχουμε επαφές χωρίς προφυλακτικό μέχρι να τελειώσει η αντιβίωση!

Και καλά θα κάνετε!!! Καλά να περάσετε!

Αχ τι ωραίαααα! Πεθαίνω για τετοιααα!!!!

@ada32 τελικά είσαι στην 4η εβδομάδα ή στην 5η πως το μετράνε το 4+

Χαχαχαχα και εγω... Το καλοκαίρι πήγαμε Μυτυλινη και εχει ενα σπα ανοιχτό κανεις τζακουζι κατω απ τον ήλιο με θεα τη θαλασσα..!! Ονειρο παλι αυτός το βρηκε! Και επειδη γενικα σαν αντρας ειναι πιο κλειστός χαρακτήρας δεν ειναι της έκφρασης με λογια αλλα απο εκει και πέρα αν αποφασίσει να κάνει ή να πει κάτι θα ειναι εντυπωσιακό!! 

πρίν από 39 λεπτά , andrianni είπε:

Τον σταματησες απ τον παιδικο; 

Ναι άσε τον σταματησα.δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί με τόσες ιωσεις.λεμε να αρχίσουμε σε λίγο καιρό παλι που άνοιξε ο καιρός.

e6OVp3.pngExilp3.png

Η γκρινια πάντως λίγο κραταει αν αδιαφορεις. Του δικού μου δεκα λεπτα ειναι το χτυπημα κ αφου δεν ενδιδω ηρεμει κ παει κ παιζει.του κανω κ τα χατηρια καποιες φορες αλλα βαζω ορια.σιγουρα κατι του εχει πει ο μπαμπας. Εσυ ναι να του λες. Οταν μπορεσουμε. Εμένα απ τη στιγμη που του ειπα οτι παω στο γιατρο για αυτο το λόγο το ξέχασε.ουτε που με ρωταει. Ειναι πιο μεγαλος βεβαια. Αν κ εδω κ πολλα χρονια του λέω οτι θα κανουμε μωρο!εγω σκαω που του το στερω! Κ απ την προηγουμενη φορα σκαω κ για τον αντρα μου γιατι ειδα οτι απογοητευτηκε για πρωτη φορα. Μη σου πω πως νιωθω.

@Nati85 γιατί δεν του μιλάς ειλικρινά για το θέμα του μωρού; Στο μέτρο της ηλικίας του πάντα. Μπορείς να του πεις ότι όλοι θέλετε ένα μωρό, αλλά όπως και πολλά πράγματα δεν μπορούμε να το έχουμε όποτε το θέλουμε και χρειάζεται υπομονή. Μπορείς να του πεις ακόμα και ότι στεναχωριέσαι και εσύ όπως και εκείνος. Δεν είναι κακό νομίζω. Τα παιδιά καταλαβαίνουν πολλά. Και όταν δείχνουμε ότι αναγνωρίζουμε τα συναισθηματά τους, δείχουν και αυτά σεβασμό στα δικά μας. (Το ξέρω ότι μιλάω θεωρητικά και ότι η πραγματικότητα είναι πιο δύσκολη.)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...