Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

το 4 + η γυναικολογος στο νοσοκομειο , μου ειπε οτι ειμαι 4η !!!! κ οτι ειμαι νωρις ακομα!

Δεν ξέρω ρε γαμωτο εγώ διαβάζω και στο ιντερνέτ και εχω μπερδεύτει! Λέει ότι από την 8η μέχρι τη 14η μέρα μετά τη γονιμοποίηση είσαι στη 4 εβδομάδα.. εγώ είμαι στην 3η (3+6) αλλά με βάσει αυτό που είπα ποιο πάνω με πάει στην 4η 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Δεν ξέρω ρε γαμωτο εγώ διαβάζω και στο ιντερνέτ και εχω μπερδεύτει! Λέει ότι από την 8η μέχρι τη 14η μέρα μετά τη γονιμοποίηση είσαι στη 4 εβδομάδα.. εγώ είμαι στην 3η (3+6) αλλά με βάσει αυτό που είπα ποιο πάνω με πάει στην 4η 

Μαντη,  αν θυμαμαι καλα, αν πχ σου ειχε ερθει τελευταια φορα περιοδος σαββατο μετρας από σαββατο σε σαββατο τις εβδομάδες.....

και για να βρεις ποτε θα γεννησεις προσθετεις μια εβδομαδα και 9 μηνες στην τελευταια σου περιοδο...αν φυσικα μιλαμε για σταθερο κυκλο αλλιως βλεπει από τον υπερηχο και διορθωνει

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

και εγω αυτο ξερω!!!! οταν παω στον δικο μου γιατρο θα σου πω . ρωτα κ εσυ τον δικο σου . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Πες τα να ξεφύγουμε κ λίγο! Θα του περάσει! Αρκεί να μην πας να παρεις αυγα! Κ να μην τον πιεζεις για τα γιουβαρλάκια. Ας μην φαει. Αστον κ να πεινασει. Πες του θα τα φαω εγω κ μην ζητησεις μετα!αποψή μου!!!

Ναι δίκιο έχεις!Έβαλα να φάω εγώ και με έβλεπε και μου λέει θα φάω και έφαγε μια μπουκιά και μετά ήθελε αυγοφετες.καλα σιγά μην βγούμε πάλι έξω τωρα.θα ζητήσει γάλα μετά είμαι σίγουρη αλλά δεν ξέρω το γάλα του το δίνω αν ζητήσει.εχθες ζήτησε ένα μπισκότο με σοκολάτα αυτά τα digestive ήταν το τελευταίο μου κόπηκε στην μέση κατά λάθος και νευρίασε δεν το έφαγε άλλος καυγάς εκεί που έσπασε το μπισκότο ε το έφαγα εγώ τελικά μόλις το κατάλαβε είχαμε πάλι κλάματα και νεύρα μου έφαγες το μπισκότο και εγώ δεν έχω τώρα και έμεινα νυστικος κλπ...με κούρασε η γκρίνια πολυ περνάει φάση μάλλον τώρα δεν ξέρω!!όχι ότι ήταν και πολύ ήρεμος γενικά.

πρίν από 9 λεπτά , iouliana είπε:

Και μενα η κορη μου το κανει καποιες φορες αυτό. Μου παει κοντρα σε όλα! Είναι σχεδόν 4. Ειδικα όταν είναι αρρωστη, κουρασμενη η παει να αρρωστησει. Ποσο είναι? 

Είναι 3 και κάτι.μπα δεν αρρωσταίνει δεν ξέρω είναι στην τσιτα ίσως περνάει φάση 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , iouliana είπε:

Μαντη,  αν θυμαμαι καλα, αν πχ σου ειχε ερθει τελευταια φορα περιοδος σαββατο μετρας από σαββατο σε σαββατο τις εβδομάδες.....

και για να βρεις ποτε θα γεννησεις προσθετεις μια εβδομαδα και 9 μηνες στην τελευταια σου περιοδο...αν φυσικα μιλαμε για σταθερο κυκλο αλλιως βλεπει από τον υπερηχο και διορθωνει

Έχω είχα στις 18 Ιανουαρίου τελευταία περίοδο και ωορρηξιας έκανα 12 μέρα!

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

και εγω αυτο ξερω!!!! οταν παω στον δικο μου γιατρο θα σου πω . ρωτα κ εσυ τον δικο σου . 

Ναι θα ρωτήσω σίγουρα!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι δίκιο έχεις!Έβαλα να φάω εγώ και με έβλεπε και μου λέει θα φάω και έφαγε μια μπουκιά και μετά ήθελε αυγοφετες.καλα σιγά μην βγούμε πάλι έξω τωρα.θα ζητήσει γάλα μετά είμαι σίγουρη αλλά δεν ξέρω το γάλα του το δίνω αν ζητήσει.εχθες ζήτησε ένα μπισκότο με σοκολάτα αυτά τα digestive ήταν το τελευταίο μου κόπηκε στην μέση κατά λάθος και νευρίασε δεν το έφαγε άλλος καυγάς εκεί που έσπασε το μπισκότο ε το έφαγα εγώ τελικά μόλις το κατάλαβε είχαμε πάλι κλάματα και νεύρα μου έφαγες το μπισκότο και εγώ δεν έχω τώρα και έμεινα νυστικος κλπ...με κούρασε η γκρίνια πολυ περνάει φάση μάλλον τώρα δεν ξέρω!!όχι ότι ήταν και πολύ ήρεμος γενικά.

Είναι 3 και κάτι.μπα δεν αρρωσταίνει δεν ξέρω είναι στην τσιτα ίσως περνάει φάση 

Περνανε φασεις συνεχεια! Με το φαγητο είχαμε και εμεις μεγαλο θεμα και τελικα μονο με το να της δινω ένα κομματακι σοκολατιτσα μετα το μεσημεριανο την καταφερα να τρωει. Αλλα την εχω αφησει νηστικη αρκετες φορες μεχρι να ερθει να ζητησει φαγητο μονη της.

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι όλα τα παιδια περνανε κ αυτη τη φάση κ συχνά μαλιστα. Θα το βρεις το κουμπι του σιγά σιγά κ θα ηρεμήσεις κ εσυ!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Έχω είχα στις 18 Ιανουαρίου τελευταία περίοδο και ωορρηξιας έκανα 12 μέρα!

Ναι θα ρωτήσω σίγουρα!

Ε λογικα αυριο κλεινεις τις 4 εβδομάδες.  Με την περιοδο θα στο παει, αρχικα τουλαχιστον

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

Νάτι μου εγώ δεν ξέρω. Μήπως είναι τα terrible three που λενε οι αμερικάνοι; Ως μία νηπιακή εφηβεια την περιγράφουν

πρίν από 17 λεπτά , Nati85 είπε:

Να σας πω λίγο τον πόνο μου είναι εντελώς άσχετο με  το θέμα μας συγγνώμη αν  σας πρηξω αλλά έτσι κάπου  να τα πω!!!

Έχωαπό εχθές γιουβαρλάκια για να φάει πιο πολύ ο γιος μου γιατί εμείς δεν τρελαίνομαστε έλεγε ότι ήθελε και δεν έφαγε ούτε εχθές ούτε σήμερα!!με νευριαζει ώρες ώρες πάρα πολύ!έτσι τον πιάνει η τρέλα του και ειναι τόσο επίμονος και θέλει να περνάει το δικό του που με βγάζει απ' τα ρούχα μου!!θέλει τώρα να φάει αυγοφετες και δεν πήρα αυγά ξέχασα και κάθεται και χτυπιέται τώρα φωνάζει κλαίει και γίνεται χαμός  πόση υπομονή πια ποση.αυτές τις μέρες όλο γκρίνια είναι!και μόλις πάει για ύπνο και κλείνουν τα μάτια του και έχω νυστάξει και εγώ πεταγετε πάνω και λέει μαμά πεινάω παρά πολύ.ασπρο λέω μαύρο λέει.

Αχ νατι μου. ..σε νιώθω  ..εμένα η μικρή σήμερα όλο μου γκρινιάζει γιατί θέλει παιχνίδια αλλά ούτε περπατάει ούτε μπουσουλαει ακόμα οπότε είναι περιορισμένη.  Έχει βάλει λοιπόν στο μάτι ότι έχω πάνω στο τραπέζι. Κι αν δεν την πάω κοντά να τα πιάσει δε σταματάει. .. αντε να ανοίξει ο καιρός να την βγάζω έξω γιατί δεν αντέχω τη γκρίνια και τις φωνές.  Κι είναι μόνο 6.5 μηνών έτσι? ? Προχθές την κράταγα αγκαλιά και βγήκαμε στον κήπο.  Αλλά δεν ήθελε να την ενοχλώ.  Αν της έπιανα το χέρι ή το πρόσωπο φώναζε.  Καταλαβαίνεις για τι τσαούσα μιλάμε. ..κουράγιο 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Αχ νατι μου. ..σε νιώθω  ..εμένα η μικρή σήμερα όλο μου γκρινιάζει γιατί θέλει παιχνίδια αλλά ούτε περπατάει ούτε μπουσουλαει ακόμα οπότε είναι περιορισμένη.  Έχει βάλει λοιπόν στο μάτι ότι έχω πάνω στο τραπέζι. Κι αν δεν την πάω κοντά να τα πιάσει δε σταματάει. .. αντε να ανοίξει ο καιρός να την βγάζω έξω γιατί δεν αντέχω τη γκρίνια και τις φωνές.  Κι είναι μόνο 6.5 μηνών έτσι? ? Προχθές την κράταγα αγκαλιά και βγήκαμε στον κήπο.  Αλλά δεν ήθελε να την ενοχλώ.  Αν της έπιανα το χέρι ή το πρόσωπο φώναζε.  Καταλαβαίνεις για τι τσαούσα μιλάμε. ..κουράγιο 

οντως Τονια η δικια σου θα βγει πολυ τσαουσα!!! απο που εμοιαξε?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

οντως Τονια η δικια σου θα βγει πολυ τσαουσα!!! απο που εμοιαξε?

Έχει το πείσμα του πατέρα της.  Και όπως εκείνος διεκδικεί αυτό που θέλει.  Καλά να πάθεις του λέω!   Να δεις τι είσαι!  Χάχα χα. 

• Χαχα 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

@alina80 θα φτιαξω σουφλε να φαμε!!!!λεγαμε να πηγαίναμε εξω για μακαρονια αλλα δε μας αρεσεο καποιο μαγαζι ιδιαιτερα στο νησι για μακαρονια,ασε που για μας ειναι μικρες οι μεριδες!!!πηρα 2 κουτιά μακαρονια,2 πακετα μπεικον,3κρεμες γαλακτως και 2 πακετα 4μιξ τυριων!!!χαχα!!

@ada32 συγχαρητηρια κοριτσι!!!θα το δειτε την επομενη φορα μην αγχωνεσαι!!ημουν 5w+1d...!!

@andrianni δεν εχεις αδιαθετησει ομως ακομα ετσι?κανε λιγο υπομονη κ παρασκευη ξανακανε...

@Farmakotriftena ελα βρε κοριτσι...ειναι κ οι ορμονες που δε βοηθανε...περναει ομως γρηγορα ο καιρος!!το διαφραγμα γτ σε ποναει??24 μερες ακομα!!μετα θα ξεκινησουμε να μετραμε κ εσενα!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Έχει το πείσμα του πατέρα της.  Και όπως εκείνος διεκδικεί αυτό που θέλει.  Καλά να πάθεις του λέω!   Να δεις τι είσαι!  Χάχα χα. 

Γιατι δεν την αφηνεις στο πατωμα με παιχνιδακια γυρω της όπως τουβλάκια, γυμναστηριακι κτλ?

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 54 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Σταμάτησαν τα πολλά! Όμως γενικά δεν ειμαι στα καλύτερα μου.  Έχω κάθε μέρα πόνους στο διάφραγμα κάπου κάπου έχω αναγούλες λίγη κατάθλιψη αχαχα... απ όλα! Ανυπομονώ  να έρθει και η δική μου μέρα να λέω ότι θέλω 26 μέρες ακόμα... 

εσενα απο την αρχη κοριτσι σου ξεκινησε ετσι η εγκυομσυνη , οπως μιας φιλης μου.. υπομονη μεχρι να κρατησεις το μπεμπε σου αγκαλια κ θα τα ξεχασεις ολα !!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...