Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα !!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια!! Nα εχετε τελειομηνες εγκυμοσύνες!!

@ada32 πολύ νωρίς είναι μην ανησυχεις!! μετα τις 5 και κατι εβδομάδες φαινονται τα εμβρυικα στοιχεια!! 

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Εμείς έχουμε να κάνουμε σεξ από την ωορρηξία μου! Τα νευρα μου! Ακόμα παίρνει αντιβίωση για το ουρεοπλασμα μέχρι και την Κυριακή! Άσε που λέει μετά τον τρίτο μήνα σεξ!!!! 

Ευχαριστώ πολύ! Εμείς σχεδόν ποτέ δεν το έχουμε γιορτάσει! Δεν μας αρέσει σαν γιορτή! Αλλά φέτος είναι αλλιώς θα γιορτάσουμε και για το σπορακι μας!

και εμεις δεν το γιορταζουμε ! αλλα επειδη δεν μαγειρεψα χθες , λεω να φαμε εξω σημερα!!! χαχαχα 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Εμείς έχουμε να κάνουμε σεξ από την ωορρηξία μου! Τα νευρα μου! Ακόμα παίρνει αντιβίωση για το ουρεοπλασμα μέχρι και την Κυριακή! Άσε που λέει μετά τον τρίτο μήνα σεξ!!!! 

Ευχαριστώ πολύ! Εμείς σχεδόν ποτέ δεν το έχουμε γιορτάσει! Δεν μας αρέσει σαν γιορτή! Αλλά φέτος είναι αλλιώς θα γιορτάσουμε και για το σπορακι μας!

Εμεις τη πρωτη χρονιά που ειμασταν μαζι έπεφτε και Κυριακη κανονησε να παμε σκου Σιδηρόκαστρο Σέρρες σε ενα ξενοδοχειο με σπα.. Ε το γιορτάζουμε ισα ισα για τη μερα! Αλλα εσύ φετος εχεις το σημαντικότερο λογο για να το γιορτάσεις!! 

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

ναι αλινακι ! το πιο σημαντικο . αντε τωρα υπομονη να περασουν οι μερες να παμε ξανα να ακουσουμε καρδια . απο σενα περιμενουμε τεστακιι αρυιο η παρασκευη !!!

Οσο προχωράει η μέρα γίνονται πιο έντονα τα πονάκια περιοδου. Οπότε το βλέπω μέσα στην ημέρα να έρχεται.

Just now, iouliana είπε:

Καλημέρα !!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια!! Nα εχετε τελειομηνες εγκυμοσύνες!!

@ada32 πολύ νωρίς είναι μην ανησυχεις!! μετα τις 5 και κατι εβδομάδες φαινονται τα εμβρυικα στοιχεια!! 

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! ναι ετσι μου ειπε κ η γιατρος , οτι ειμαι μονο 4 βδομαδα οποτε ειναι νωρις ακομα (4+6). 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! ναι ετσι μου ειπε κ η γιατρος , οτι ειμαι μονο 4 βδομαδα οποτε ειναι νωρις ακομα (4+6). 

Στο νοσοκομειο πηγαίνεις? 

kRl9p2.png kRl9p2.png

Εμεις κορίτσια πηγαμε λαϊκή και σε ζαχαροπλαστείο και πήρα 3 παστές καρδούλες!δεν θα μαγειρέψω το βράδυ θα παραγγείλουμε.υπαρχει και σεξακι στο πρόγραμμα μην ξεχνιόμαστε..αυταααααα

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

@Μάντη γιατί δεν κάνατε σεξ λόγω αντιβίωσης; Δεν κάνατε με προφυλακτικό;

Οχιιι δεν κάνουμε με προφυλακτικό! Μόνο στις αρχές! Ναι μας είπε ο γιατρός να μην έχουμε επαφές χωρίς προφυλακτικό μέχρι να τελειώσει η αντιβίωση!

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

και εμεις δεν το γιορταζουμε ! αλλα επειδη δεν μαγειρεψα χθες , λεω να φαμε εξω σημερα!!! χαχαχα 

Και καλά θα κάνετε!!! Καλά να περάσετε!

πρίν από 2 λεπτά , soth_26 είπε:

Εμεις τη πρωτη χρονιά που ειμασταν μαζι έπεφτε και Κυριακη κανονησε να παμε σκου Σιδηρόκαστρο Σέρρες σε ενα ξενοδοχειο με σπα.. Ε το γιορτάζουμε ισα ισα για τη μερα! Αλλα εσύ φετος εχεις το σημαντικότερο λογο για να το γιορτάσεις!! 

Αχ τι ωραίαααα! Πεθαίνω για τετοιααα!!!!

@ada32 τελικά είσαι στην 4η εβδομάδα ή στην 5η πως το μετράνε το 4+

jgJqp3.png

Να σας πω λίγο τον πόνο μου είναι εντελώς άσχετο με  το θέμα μας συγγνώμη αν  σας πρηξω αλλά έτσι κάπου  να τα πω!!!

Έχωαπό εχθές γιουβαρλάκια για να φάει πιο πολύ ο γιος μου γιατί εμείς δεν τρελαίνομαστε έλεγε ότι ήθελε και δεν έφαγε ούτε εχθές ούτε σήμερα!!με νευριαζει ώρες ώρες πάρα πολύ!έτσι τον πιάνει η τρέλα του και ειναι τόσο επίμονος και θέλει να περνάει το δικό του που με βγάζει απ' τα ρούχα μου!!θέλει τώρα να φάει αυγοφετες και δεν πήρα αυγά ξέχασα και κάθεται και χτυπιέται τώρα φωνάζει κλαίει και γίνεται χαμός  πόση υπομονή πια ποση.αυτές τις μέρες όλο γκρίνια είναι!και μόλις πάει για ύπνο και κλείνουν τα μάτια του και έχω νυστάξει και εγώ πεταγετε πάνω και λέει μαμά πεινάω παρά πολύ.ασπρο λέω μαύρο λέει.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Οχιιι δεν κάνουμε με προφυλακτικό! Μόνο στις αρχές! Ναι μας είπε ο γιατρός να μην έχουμε επαφές χωρίς προφυλακτικό μέχρι να τελειώσει η αντιβίωση!

Και καλά θα κάνετε!!! Καλά να περάσετε!

Αχ τι ωραίαααα! Πεθαίνω για τετοιααα!!!!

@ada32 τελικά είσαι στην 4η εβδομάδα ή στην 5η πως το μετράνε το 4+

το 4 + η γυναικολογος στο νοσοκομειο , μου ειπε οτι ειμαι 4η !!!! κ οτι ειμαι νωρις ακομα!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Να σας πω λίγο τον πόνο μου είναι εντελώς άσχετο με  το θέμα μας συγγνώμη αν  σας πρηξω αλλά έτσι κάπου  να τα πω!!!

Έχωαπό εχθές γιουβαρλάκια για να φάει πιο πολύ ο γιος μου γιατί εμείς δεν τρελαίνομαστε έλεγε ότι ήθελε και δεν έφαγε ούτε εχθές ούτε σήμερα!!με νευριαζει ώρες ώρες πάρα πολύ!έτσι τον πιάνει η τρέλα του και ειναι τόσο επίμονος και θέλει να περνάει το δικό του που με βγάζει απ' τα ρούχα μου!!θέλει τώρα να φάει αυγοφετες και δεν πήρα αυγά ξέχασα και κάθεται και χτυπιέται τώρα φωνάζει κλαίει και γίνεται χαμός  πόση υπομονή πια ποση.αυτές τις μέρες όλο γκρίνια είναι!και μόλις πάει για ύπνο και κλείνουν τα μάτια του και έχω νυστάξει και εγώ πεταγετε πάνω και λέει μαμά πεινάω παρά πολύ.ασπρο λέω μαύρο λέει.

Και μενα η κορη μου το κανει καποιες φορες αυτό. Μου παει κοντρα σε όλα! Είναι σχεδόν 4. Ειδικα όταν είναι αρρωστη, κουρασμενη η παει να αρρωστησει. Ποσο είναι? 

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Πες τα να ξεφύγουμε κ λίγο! Θα του περάσει! Αρκεί να μην πας να παρεις αυγα! Κ να μην τον πιεζεις για τα γιουβαρλάκια. Ας μην φαει. Αστον κ να πεινασει. Πες του θα τα φαω εγω κ μην ζητησεις μετα!αποψή μου!!!

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

αχ υπομονη κοριτσι μου.. δεν εχω  κ εμπειρια απο παιδια ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...