Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Ολα καλα θα πανε.ευχομαι κι εγω τα καλυτερα...!!!

ευχαριστω παρα πολυ.......

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

επειδη δεν εχεις ακομα καθυστερηση , η γραμμη ελεγχου βγαινει ροζ εντονη κ η αλλη θα σου βγει μια  πολυ αχνη γραμμη . ποτε περιμενεις?

σημερα κλεινω 14 μερες καθυστερηση......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Είναι λίγος ο καιρος! Μην έχεις άγχος ότι είχες μια ατυχία δεν σημαίνει ότι θα ξανά γίνει! Κάνε κανένα τεστακι ωορρηξίας να δεις αν πέφτεις μέσα στις γόνιμες και σύντομα εγκυουλα εύχομαι!

Εγώ πήρα μια τούρτα! Και θα μαγειρέψω μοσχαράκια φιλετακια!!!! Σεξ κομμένο!!!! Χαχαχαχαχαχ!

Την έχεις τη θετική μας σκέψη!!!! Μακάρι να είσαι κορίτσι μου! Περιμένουμε τα αποτελέσματα σου!!!

χαχαχαχ μαντη εγω θελω σεξ κ σημερα τι μου ειπε ο αντρας μου ?? να το ξεχασεις τωρα το σεξ μεχρι να το σιγουρεψουμε ! τωρα εισαι μαμα !!! ααα λεω ειναι δυνατον ? 

απλα θα με "φροντιζεις" μου ειπε.. δεν παμε καλα ...

• Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Είναι λίγος ο καιρος! Μην έχεις άγχος ότι είχες μια ατυχία δεν σημαίνει ότι θα ξανά γίνει! Κάνε κανένα τεστακι ωορρηξίας να δεις αν πέφτεις μέσα στις γόνιμες και σύντομα εγκυουλα εύχομαι!

Εγώ πήρα μια τούρτα! Και θα μαγειρέψω μοσχαράκια φιλετακια!!!! Σεξ κομμένο!!!! Χαχαχαχαχαχ!

Την έχεις τη θετική μας σκέψη!!!! Μακάρι να είσαι κορίτσι μου! Περιμένουμε τα αποτελέσματα σου!!!

Σε ευχαριστώ πολυ, μακαρι! Και εσύ με το καλο κορίτσι μου..!!! 

Εγω παλι πηρα μια τουρτιτσα μόνο, σχολάω και 10μισή σήμερα εχει και μπαλα σήμερα μου είπε οπότε δε βλεπω να το πολύ γιορτάζουμε... Ενταξει ο ερωτας γιορτάζει καθε μερα αλλα σήμερα πιο ειδικα!!! 

πρίν από 2 λεπτά , nantinaa είπε:

ευχαριστω παρα πολυ.......

σημερα κλεινω 14 μερες καθυστερηση......

ποτε το εκανες το τεστ ? σου βγηκε καθολου δευτερη γραμμη κ πολυ αχνη ας ειναι .. εχεις πολλες μερες καθυστερηση .. το τεστ σιγουρα θα εδειχνε

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , depyfr είπε:

το εκανα χτες απογευματακι.ειμαι 1-2 μερες πριν.

ελα ενταξη μια χαρα εγω λεω να μη παρατηνεις αλλο την αγονια σου και να πας για μια χοριακη!

Διαφημίσεις

On 12/2/2018 at 5:03 ΜΜ, elenakii22 είπε:

μαρτη!!!μαζι ειμαστε με την Αννη γυρω στις 22-23 καπου εκει!απλα εγω παω με καισαρικη κ μου ειπαν 10 Μαρτη να υπολογιζω οποτε ειμαι στις 26 μερες ακομα!!!

περασε ο καιρος ομως για ποτε κοντευω εγω ,για ποτε εφτασες στον 6ο!να δεις θα περασει γρηγορα ο καιρος!!καλα πας απο συμπτωματα?σταματησαν πλεον φανταζομαι ε?

Σταμάτησαν τα πολλά! Όμως γενικά δεν ειμαι στα καλύτερα μου.  Έχω κάθε μέρα πόνους στο διάφραγμα κάπου κάπου έχω αναγούλες λίγη κατάθλιψη αχαχα... απ όλα! Ανυπομονώ  να έρθει και η δική μου μέρα να λέω ότι θέλω 26 μέρες ακόμα... 

yplDp3.png

Just now, ada32 είπε:

ποτε το εκανες το τεστ ? σου βγηκε καθολου δευτερη γραμμη κ πολυ αχνη ας ειναι .. εχεις πολλες μερες καθυστερηση .. το τεστ σιγουρα θα εδειχνε

πριν δυο μερες το εκανα το βραδακι......δεν το εβλεπα καλα?δεν ξερω παντος δεν μου εβγαλε εγω πιστευω..........γι αυτο λεω....ειναι πολλες μερες.......τον δεκεμβρη αδιαθετησα στις 6/,το γεναρι την πρωτη.....στις 20 ειχα πολυ λιγο καφε και απο τοτε τιποτα εδω και δεκα μερες εχω καθε μερα πονους χαμηλα στην κοιλια σαν να μου ερχετε αλλα τιποτα

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Ωραία η τουρτίτσα! Ετσι μωρέ για το κάτι διαφορετικό! Εχετε και τον καλύτερο λόγο για να το γιορτάσετε!

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

χαχαχαχ μαντη εγω θελω σεξ κ σημερα τι μου ειπε ο αντρας μου ?? να το ξεχασεις τωρα το σεξ μεχρι να το σιγουρεψουμε ! τωρα εισαι μαμα !!! ααα λεω ειναι δυνατον ? 

απλα θα με "φροντιζεις" μου ειπε.. δεν παμε καλα ...

Εμείς έχουμε να κάνουμε σεξ από την ωορρηξία μου! Τα νευρα μου! Ακόμα παίρνει αντιβίωση για το ουρεοπλασμα μέχρι και την Κυριακή! Άσε που λέει μετά τον τρίτο μήνα σεξ!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , soth_26 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ, μακαρι! Και εσύ με το καλο κορίτσι μου..!!! 

Εγω παλι πηρα μια τουρτιτσα μόνο, σχολάω και 10μισή σήμερα εχει και μπαλα σήμερα μου είπε οπότε δε βλεπω να το πολύ γιορτάζουμε... Ενταξει ο ερωτας γιορτάζει καθε μερα αλλα σήμερα πιο ειδικα!!! 

Ευχαριστώ πολύ! Εμείς σχεδόν ποτέ δεν το έχουμε γιορτάσει! Δεν μας αρέσει σαν γιορτή! Αλλά φέτος είναι αλλιώς θα γιορτάσουμε και για το σπορακι μας!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Ungry girl είπε:

κοριτσιααααααααααααααααααααα επιτελους σχολασα!!!!

@andrianni μου σε ευχαριστω! και μη στεναχωριεσαι τι τεστακι εκανες? @MelinaFo πραγμματικα που εισαι? @alina80 κατι μου λεει πως παμε πακετο! τουλαχιστων το ευχομαι! οι υπολοιπες πως πανε τα τεστακια ωορριξιας? μαγειρεμα σημερα δεν εχει λιγα μακαρονακια στα μπαμ! το τστ το πρωινο μου φενεται αν οχι ιδιο με το χθεσινο μη σας πω και πιο αχνο χααχαχα! τρελαααααααα!

Τι να μη στενοχωριέμαι; δε γίνεται πλεον! Μη σου πω οτι θα τα παρατησω κ εγώ ή θα πάω για εξωσωματική! (Το λέω μπας κ μείνω.όποια το λέει μένει χαχαχα)Θα το αφηνα αλλά δεν με αφηνει κ ο γιατρος τωρα! Home test εκανα. Κ εγω μακαρόνια αλα κρεμ!!! Η χοριακή θα δειξει. Κορίτσια μη το αμελείτε για να βλέπετε κ προγεστερονη κ να πηγαινουν όλα καλα!:mad:

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ωραία η τουρτίτσα! Ετσι μωρέ για το κάτι διαφορετικό! Εχετε και τον καλύτερο λόγο για να το γιορτάσετε!

Ναι ναιιιιιιιιιι για αυτό και μόνο αξίζει!!!! 

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Τι να μη στενοχωριέμαι; δε γίνεται πλεον! Μη σου πω οτι θα τα παρατησω κ εγώ ή θα πάω για εξωσωματική! (Το λέω μπας κ μείνω.όποια το λέει μένει χαχαχα)Θα το αφηνα αλλά δεν με αφηνει κ ο γιατρος τωρα! Home test εκανα. Κ εγω μακαρόνια αλα κρεμ!!! Η χοριακή θα δειξει. Κορίτσια μη το αμελείτε για να βλέπετε κ προγεστερονη κ να πηγαινουν όλα καλα!:mad:

ε καλα το μη στεναχωριεσαι ειναι οντως λιγοοο η μαλλον δεν ειναι παρηγοριτικο! ασε τις εξωσωματικες ωραια ολοι λενε να η το σκεφτομαστε αλλα δεν γινεται τι να πω θα επρεπε να ειχαμε ενα διακοπτακι!

• Χαχα 1

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

@ada32 μου το πιο σημαντικό το είδατε. είναι ενδομήτριο. Τα υπόλοιπα όπως είπε ο γιατρός και οι πιο έμπειρες σε λίγες μέρες. Όλα μία χαρά θα είναι! 

ναι αλινακι ! το πιο σημαντικο . αντε τωρα υπομονη να περασουν οι μερες να παμε ξανα να ακουσουμε καρδια . απο σενα περιμενουμε τεστακιι αρυιο η παρασκευη !!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Εμείς έχουμε να κάνουμε σεξ από την ωορρηξία μου! Τα νευρα μου! Ακόμα παίρνει αντιβίωση για το ουρεοπλασμα μέχρι και την Κυριακή! Άσε που λέει μετά τον τρίτο μήνα σεξ!!!! 

Ευχαριστώ πολύ! Εμείς σχεδόν ποτέ δεν το έχουμε γιορτάσει! Δεν μας αρέσει σαν γιορτή! Αλλά φέτος είναι αλλιώς θα γιορτάσουμε και για το σπορακι μας!

@Μάντη γιατί δεν κάνατε σεξ λόγω αντιβίωσης; Δεν κάνατε με προφυλακτικό;

Επεξεργάστηκαν by kido
προσθήκη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...