Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , depyfr είπε:

καλησπερα καταρχην:)η αδερφη μου οταν ηθελε να μεινει εγκυος προσπαθουσανε 1 χρονο.καποια στιγμη πηγανε στον γιατρο και βρηκανε κατι του γαμπρου μου που μπορει ομως να εφταιγε...δεν θυμαμαι τι ηταν.και θα ξεκιναγε θεραπεια.ξεροντας πια οτι δεν μενει εγκυος αν δεν κανει την θεραπεια το ειχανε βγαλει απο το μυαλο τους εκεινο τον μηνα και τσουπ εμεινε!!!!απλα θελω να σου πω ποσο σημαντικο παραγοντας ειναι το αγχος για να μην συλλαβεις.και καπου ακουσα οτι αν εχεις αγχος πολυ αλλαζει κατι στην συσταση της μητρας και δεν αφηνει να εμφυτευθει το ωαριο.βεβαια εγω στα λεω να τα ακουω και εγω φυσικα γιατι και μενα με εχει πιασει το αγχος και μολις εχω αρχισει.χαζομαρα μου.απλα ειναι και 36 στα 37 και ανησυχω.:)

καλησπερα:)ποιο τεστακι εχεις κανει???γιατι και εγω στην φαση αχνη γραμμη ειμαι τοσο αχνη που νομιζω οτι την φανταζομαι αλλα ευτυχως εχω μαρτυρα μια φιλη εδω.εγω 2 εκανα και βγηκαν το ιδιο.self clear.πφφφφφ

ναι το ειδα εισαι εγκυος απο τι φενεται το ειπαν και τα κοριτσια γι αυτο δεν σου απαντησα για να ην επαναλαμβανωμαι! λενε οτι οσο αχνη και αν ειναι η γρμμη  ειναι θετικο! εγω εκανα τις home test  !!! το οτι το ειδε και η φιλη σου ειναι μεγαλη μαρτυρια ααχαχα! οτε λες να πας για χοριακη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 16 λεπτά , soth_26 είπε:

Σε ευχαριστώ @ada32 μου, ναι στεναχωρεθηκα αλλα θα προσπαθήσω να ηρεμήσω! Με το καλο και το μωρακι σας 

ευχαριστω πολυ!

πρίν από 16 λεπτά , nantinaa είπε:

καλημερα ναι ναι.....εχουμε κανει εξετασεις ολα καλα......μου ειχε πει ο γιατρος απο το ανχος μου δεν γινεται..........ναι ναι περνω χαπι για το αυτοανοσο και κανω και συνεχεια τις εξετασεις μου

5 χρονια και να ειναι μονο απο το αγχος .. να σου πω εγω δεν τους πολυ πιστευω τους γιατρους οταν το λενε αυτο .. κ εμενα μου ελεγαν να ηρεμησω κ θα  ερθει .εγω ηρεμησα μονο οταν εκανα τις εξετασεις. σαλιπογγραφια εχεις κανει?  μακαρι να εισαι εγκυος τωρα κ ν αμην χρειαστει να κανεις αλλες !

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

ευχαριστω πολυ!

5 χρονια και να ειναι μονο απο το αγχος .. να σου πω εγω δεν τους πολυ πιστευω τους γιατρους οταν το λενε αυτο .. κ εμενα μου ελεγαν να ηρεμησω κ θα  ερθει .εγω ηρεμησα μονο οταν εκανα τις εξετασεις. σαλιπογγραφια εχεις κανει?  μακαρι να εισαι εγκυος τωρα κ ν αμην χρειαστει να κανεις αλλες !

αυτο λεω και εγω πεντε χρονια ειναι πολλα.....αλλα επιμενει οτι ειμαι πολυ ανχωτικος ανθρωπος και θα επρεπε να το βγαλω.......ναι ναι εχουμε κανει ολες τις εξετασεις.........οποτε περιμενω να δω σημερα.......εχω τετοια αγωνια που δεν σκεφτομαι τιποτε αλλο μονο αυτο

Just now, nantinaa είπε:

αυτο λεω και εγω πεντε χρονια ειναι πολλα.....αλλα επιμενει οτι ειμαι πολυ ανχωτικος ανθρωπος και θα επρεπε να το βγαλω.......ναι ναι εχουμε κανει ολες τις εξετασεις.........οποτε περιμενω να δω σημερα.......εχω τετοια αγωνια που δεν σκεφτομαι τιποτε αλλο μονο αυτο

οταν εκανα το τεστ απο τις δυο γραμμες η μια βγηκε ροζ.....η φιλη μου που το ειδε επιμενει οτι ειμαι.....εγω τις ειπα ομως οτι και οι δυο πρεπει να βγουν ροζ....ετσι δεν ειναι?

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

ναι το ειδα εισαι εγκυος απο τι φενεται το ειπαν και τα κοριτσια γι αυτο δεν σου απαντησα για να ην επαναλαμβανωμαι! λενε οτι οσο αχνη και αν ειναι η γρμμη  ειναι θετικο! εγω εκανα τις home test  !!! το οτι το ειδε και η φιλη σου ειναι μεγαλη μαρτυρια ααχαχα! οτε λες να πας για χοριακη?

δεν ξερω εγω ειμαι συγκρατημενη γιατι ειναι πολυ πολυ αχνη.φαντασου φαινεται αναλογα το φως.αλλα υπαρχει εκει.εν τω μεταξυ ειχα παρει το διπλο τεστ.και στα δυο το ιδιο?τι να πω.εχω παρει και ενα clear blu αλλα φοβαμαι να το κανω μην απογοητευτω.πφφφφ δεν ξερω αν παω για χοριακη.λεω να περιμενω λιγες μερες.να παω αν δεν μου ερθουν απο τριτη.ειχα κανει και εγω της home test σαν να μου φανηκε κατι αλλα μπορει να ηταν και ιδεα μου.εκεινο μπορει.αυτα τα δυο ομως δεν ειναι.τι να πω.

πρίν από 12 λεπτά , ada32 είπε:

οκ ! αρα εγω ειμαι νωρις ακομα για εμβρυικα στοιχεια!! οποτε λεω να καθυστερησω το ραντεβου στον γιατρο να παω 6+5 λεω για να δω περισσοτερα .

Ότι σου πει κορίτσι μου ο γιατρός σου. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , depyfr είπε:

δεν ξερω εγω ειμαι συγκρατημενη γιατι ειναι πολυ πολυ αχνη.φαντασου φαινεται αναλογα το φως.αλλα υπαρχει εκει.εν τω μεταξυ ειχα παρει το διπλο τεστ.και στα δυο το ιδιο?τι να πω.εχω παρει και ενα clear blu αλλα φοβαμαι να το κανω μην απογοητευτω.πφφφφ δεν ξερω αν παω για χοριακη.λεω να περιμενω λιγες μερες.να παω αν δεν μου ερθουν απο τριτη.ειχα κανει και εγω της home test σαν να μου φανηκε κατι αλλα μπορει να ηταν και ιδεα μου.εκεινο μπορει.αυτα τα δυο ομως δεν ειναι.τι να πω.

εννωεις τωρα εκανες και τις home test? αποκλειεται βρε να κανεις λαθος! δεν εισαι σε καθυστεριση ε??? εισαι πριν την αναμενομενη?

πρίν από 13 λεπτά , depyfr είπε:

καλησπερα καταρχην:)η αδερφη μου οταν ηθελε να μεινει εγκυος προσπαθουσανε 1 χρονο.καποια στιγμη πηγανε στον γιατρο και βρηκανε κατι του γαμπρου μου που μπορει ομως να εφταιγε...δεν θυμαμαι τι ηταν.και θα ξεκιναγε θεραπεια.ξεροντας πια οτι δεν μενει εγκυος αν δεν κανει την θεραπεια το ειχανε βγαλει απο το μυαλο τους εκεινο τον μηνα και τσουπ εμεινε!!!!απλα θελω να σου πω ποσο σημαντικο παραγοντας ειναι το αγχος για να μην συλλαβεις.και καπου ακουσα οτι αν εχεις αγχος πολυ αλλαζει κατι στην συσταση της μητρας και δεν αφηνει να εμφυτευθει το ωαριο.βεβαια εγω στα λεω να τα ακουω και εγω φυσικα γιατι και μενα με εχει πιασει το αγχος και μολις εχω αρχισει.χαζομαρα μου.απλα ειναι και 36 στα 37 και ανησυχω.:)

καλησπερα:)ποιο τεστακι εχεις κανει???γιατι και εγω στην φαση αχνη γραμμη ειμαι τοσο αχνη που νομιζω οτι την φανταζομαι αλλα ευτυχως εχω μαρτυρα μια φιλη εδω.εγω 2 εκανα και βγηκαν το ιδιο.self clear.πφφφφφ

καλησπερα @depyfr αυτα μου λεει και ο γιατρος.....επειδεις θελω πολυ ενα παιδι και ανχωνομαι πολυ,εγω το κανω ολο αυτο.......ετσι κανουμε δινουμαι κουραγιο η μια στην αλλη......αλλα εμεις ανχωνομαστε ποιο πολυ.....σου ευχομαι να σου ερθουν ολα οπως θελεις......

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, soth_26 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ ναι μακαρι!

Ειχαμε προσπαθησει για 3-4 μηνες το καλοκαιρι και μετα το αφησαμε και τωρα ξανα...Απλα λογω του οτι ειχα μια παλινδρομη στο παρελθον φοβαμαι

0.1..Τιποτα δηλαδη

Είναι λίγος ο καιρος! Μην έχεις άγχος ότι είχες μια ατυχία δεν σημαίνει ότι θα ξανά γίνει! Κάνε κανένα τεστακι ωορρηξίας να δεις αν πέφτεις μέσα στις γόνιμες και σύντομα εγκυουλα εύχομαι!

1 hour ago, alina80 είπε:

Κορίτσια τι θα κάνετε σήμερα; 

Εγώ πήρα μια τούρτα! Και θα μαγειρέψω μοσχαράκια φιλετακια!!!! Σεξ κομμένο!!!! Χαχαχαχαχαχ!

πρίν από 36 λεπτά , nantinaa είπε:

καλημερα σε ολες κοριτσια μου.......σημερα 14 μερα καθυστερηση.......με τεστ αρνητικο πριν δυο μερες........εχω πονους χαμηλα στην κοιλια παλι.....νομιζω οτι θα αδιαθετησω σημερα.......πηγα ομως το πρωι και εκανα χωριακη......περιμενω με αγωνια.......θελω την θετικη σας σκεψη :-(:-(:-( *********************

Την έχεις τη θετική μας σκέψη!!!! Μακάρι να είσαι κορίτσι μου! Περιμένουμε τα αποτελέσματα σου!!!

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Είναι λίγος ο καιρος! Μην έχεις άγχος ότι είχες μια ατυχία δεν σημαίνει ότι θα ξανά γίνει! Κάνε κανένα τεστακι ωορρηξίας να δεις αν πέφτεις μέσα στις γόνιμες και σύντομα εγκυουλα εύχομαι!

Εγώ πήρα μια τούρτα! Και θα μαγειρέψω μοσχαράκια φιλετακια!!!! Σεξ κομμένο!!!! Χαχαχαχαχαχ!

Την έχεις τη θετική μας σκέψη!!!! Μακάρι να είσαι κορίτσι μου! Περιμένουμε τα αποτελέσματα σου!!!

@Μάντη ευχαριστω παρα πολυ.......μακαριιιιιι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , nantinaa είπε:

καλησπερα @depyfr αυτα μου λεει και ο γιατρος.....επειδεις θελω πολυ ενα παιδι και ανχωνομαι πολυ,εγω το κανω ολο αυτο.......ετσι κανουμε δινουμαι κουραγιο η μια στην αλλη......αλλα εμεις ανχωνομαστε ποιο πολυ.....σου ευχομαι να σου ερθουν ολα οπως θελεις......

σου ευχομαι μια μεγαλη χοριακη κοριτσακι μου!!!!!εν τω μεταξυ στον υπνο μου προχτες ειδα οτι εβγαζα γαλα απο το στηθος μου...λενε οτι ειναι εγκυμοσυνη:-Dεχει γουστο...χαχαχαχχαχααχαχα.ρε τι εχουμε παθει.ψαχνω κατι να πιαστω.εν τω μεταξυ στον συζυγο δεν εχω πει τιποτα.δεν θελω να τον αγχωσω.

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , nantinaa είπε:

οταν εκανα το τεστ απο τις δυο γραμμες η μια βγηκε ροζ.....η φιλη μου που το ειδε επιμενει οτι ειμαι.....εγω τις ειπα ομως οτι και οι δυο πρεπει να βγουν ροζ....ετσι δεν ειναι?

επειδη δεν εχεις ακομα καθυστερηση , η γραμμη ελεγχου βγαινει ροζ εντονη κ η αλλη θα σου βγει μια  πολυ αχνη γραμμη . ποτε περιμενεις?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

εννωεις τωρα εκανες και τις home test? αποκλειεται βρε να κανεις λαθος! δεν εισαι σε καθυστεριση ε??? εισαι πριν την αναμενομενη?

το εκανα χτες απογευματακι.ειμαι 1-2 μερες πριν.

Just now, depyfr είπε:

σου ευχομαι μια μεγαλη χοριακη κοριτσακι μου!!!!!εν τω μεταξυ στον υπνο μου προχτες ειδα οτι εβγαζα γαλα απο το στηθος μου...λενε οτι ειναι εγκυμοσυνη:-Dεχει γουστο...χαχαχαχχαχααχαχα.ρε τι εχουμε παθει.ψαχνω κατι να πιαστω.εν τω μεταξυ στον συζυγο δεν εχω πει τιποτα.δεν θελω να τον αγχωσω.

@depyfr σ ευχαριστω παρα πολυ.....μακαριιιι........χαχαχαχαχα αμα σου πω οτι και εγω εβλεπα προχτες στον υπνο μου ,τον πεθερο μου που δεν εχω γνωρισει ποτε......και με κοιταγε καλα καλα.........χαχαχαχαχα οπως και εγω απο παντου πιανομαι τωρα......ουτε εγω του ειπα σημερα οτι πηγα για χωριακη......αλλα εχει αρχισει με αυτα που κανεις εισαι εισαι εγκυος :-D

πρίν από 2 λεπτά , depyfr είπε:

καλημερα! αυτο το ειδα κ εγω !!!! 6 μερες πριν την καθυστερηση κ  ομως ειμαι εγκυος!!  περιμενω να μαθω νεα σου ! μακαρι να εισαι 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...