Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Smile89 είπε:

Αντε μετραμε αντίστροφα τώρα!!! 

ναι αλλα ειναι πολλες οι μερες! τουλαχιστον παει  ο φοβος για εξωμητριο!! χαχαα εσυ ποτε εκανες τον πρωτο υπερηχο κ τι ειδες?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Καλά να περασετε σήμερα ότι κ αν κάνετε! @Ungry girl συγχαρητήρια κ μεγαλη χοριακή εύχομαι! @alina80 Μακάρι να ειναι θετικό! Εγώ πάντως που θα ήθελα να τη δω αυτή τη γραμμούλα με τίποτα δεν τη βλεπω! Με επηρρεάσατε χτες με τα θετικά τεστάκια κ έκανα ενα χτες βραδυ οταν γυρισα.Ειχα 5 ωρες να παω τουαλέτα αλλά τίποτα. Αρνητικό. Στενοχωρήθηκα αρκετα...Αυριο περιμένω. Απλά για πρωτη φορα δεν εχω καθόλου πονακια. Μόνο απο χθες ενα μικρο βαρος στο κεντρο. Θα μας τρελάνουν τα συμπτωματα. Καθε φορα κ κατι αλλο. Λυπάμαι κ για το αρνητικό @soth_26. Μακάρι να έρθουν για ολες συντομα τα θετικα!

Σε ευχαριστώ πολύ, μακαρι! 

• Μου αρέσει 1

Just now, nantinaa είπε:

ναι ναι,,,,,,,,,μπηκα για λιγο χτες αλλα δεν ειχα την δυναμη να μιλησω.......ολα μου φαινονται βουνο

Γιατί σου φαίνονται βουνο? Γιατί το αντιμετωπίζεις έτσι? 

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ναι αλλα ειναι πολλες οι μερες! τουλαχιστον παει  ο φοβος για εξωμητριο!! χαχαα εσυ ποτε εκανες τον πρωτο υπερηχο κ τι ειδες?

Σου είπα 5+. Εμβρυικα στοιχεία και σακούλα την επόμενη 6+ είδαμε καρδουλα και 7+ ακουσαμε κιολας. 

Ωωωωωπα το Μελινακι!!! @MelinaFo hellooooo!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

γιατι 5 χρονια που καναμε προσπαθεια απογοητευομουν.......τον τελευταιο τωρα χρονο το ειχα βγαλει απο το μυαλο μου.......δεν εχω παιδακια και θελω πολυ ενα......και πιστευω οτι παλι θα απογοητευτω......εν τωμεταξυ τωρα το καλοκαιρι διαγνωστικα με αυτοανοσο

πρίν από 2 λεπτά , nantinaa είπε:

γιατι 5 χρονια που καναμε προσπαθεια απογοητευομουν.......τον τελευταιο τωρα χρονο το ειχα βγαλει απο το μυαλο μου.......δεν εχω παιδακια και θελω πολυ ενα......και πιστευω οτι παλι θα απογοητευτω......εν τωμεταξυ τωρα το καλοκαιρι διαγνωστικα με αυτοανοσο

Λοιπόν.... τι ώρα θα βγουν τα αποτελέσματα? Τι αυτοανοσο? Εαν θες κορίτσι λες. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , soth_26 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, μακαρι! 

μην στενοχωριεσαι  γτ δνε προσπαθειτε πολυ . τον επομενο μηνα θα προσπαθησετε παλι δυναμικα!! απλα ηρεμησε γτ μπορει απο το αγχος σου να προκαλεις καθυστερηση .

πρίν από 1 λεπτό , nantinaa είπε:

καλημερα ! ειναι οντως αρκετος καιρος που προσπαθειτε. εχετε κανει ολες τις εξετασεις κ εσυ κ ο αντρας σου?   το αυτοανοσο το ρυθμιζεις με χαπι πιστευω..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

μην στενοχωριεσαι  γτ δνε προσπαθειτε πολυ . τον επομενο μηνα θα προσπαθησετε παλι δυναμικα!! απλα ηρεμησε γτ μπορει απο το αγχος σου να προκαλεις καθυστερηση .

καλημερα ! ειναι οντως αρκετος καιρος που προσπαθειτε. εχετε κανει ολες τις εξετασεις κ εσυ κ ο αντρας σου?   το αυτοανοσο το ρυθμιζεις με χαπι πιστευω..

Σε ευχαριστώ @ada32 μου, ναι στεναχωρεθηκα αλλα θα προσπαθήσω να ηρεμήσω! Με το καλο και το μωρακι σας 

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

καλημερα ναι ναι.....εχουμε κανει εξετασεις ολα καλα......μου ειχε πει ο γιατρος απο το ανχος μου δεν γινεται..........ναι ναι περνω χαπι για το αυτοανοσο και κανω και συνεχεια τις εξετασεις μου

πρίν από 2 λεπτά , nantinaa είπε:

μου ειπε η μικριοβιολογος μου....μολις βγουν θα με παρει τηλεφωνο.........μετα τις 3¨30

Ελπίζω να ειναι θετικό. Υπομονή θα περασει η ώρα. Εδώ παρέα 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο??:cool:κανω τα νυχια μου τζελ η ακρυλικο δεν θυμαμαι και εχω ραντεβου το σαββατο...δεν ξερω αν ειμαι τελικα εγκυος(αχ μακαρι να ειμαι και μην ειναι λαθος η γραμμη) κανει αραγε να τα φτιαξω και γενικα οταν εισαι εγκυος επιτρεπεται??

κοριτσιααααααααααααααααααααα επιτελους σχολασα!!!!

@andrianni μου σε ευχαριστω! και μη στεναχωριεσαι τι τεστακι εκανες? @MelinaFo πραγμματικα που εισαι? @alina80 κατι μου λεει πως παμε πακετο! τουλαχιστων το ευχομαι! οι υπολοιπες πως πανε τα τεστακια ωορριξιας? μαγειρεμα σημερα δεν εχει λιγα μακαρονακια στα μπαμ! το τστ το πρωινο μου φενεται αν οχι ιδιο με το χθεσινο μη σας πω και πιο αχνο χααχαχα! τρελαααααααα!

πρίν από 3 λεπτά , nantinaa είπε:

καλημερα ναι ναι.....εχουμε κανει εξετασεις ολα καλα......μου ειχε πει ο γιατρος απο το ανχος μου δεν γινεται..........ναι ναι περνω χαπι για το αυτοανοσο και κανω και συνεχεια τις εξετασεις μου

καλησπερα καταρχην:)η αδερφη μου οταν ηθελε να μεινει εγκυος προσπαθουσανε 1 χρονο.καποια στιγμη πηγανε στον γιατρο και βρηκανε κατι του γαμπρου μου που μπορει ομως να εφταιγε...δεν θυμαμαι τι ηταν.και θα ξεκιναγε θεραπεια.ξεροντας πια οτι δεν μενει εγκυος αν δεν κανει την θεραπεια το ειχανε βγαλει απο το μυαλο τους εκεινο τον μηνα και τσουπ εμεινε!!!!απλα θελω να σου πω ποσο σημαντικο παραγοντας ειναι το αγχος για να μην συλλαβεις.και καπου ακουσα οτι αν εχεις αγχος πολυ αλλαζει κατι στην συσταση της μητρας και δεν αφηνει να εμφυτευθει το ωαριο.βεβαια εγω στα λεω να τα ακουω και εγω φυσικα γιατι και μενα με εχει πιασει το αγχος και μολις εχω αρχισει.χαζομαρα μου.απλα ειναι και 36 στα 37 και ανησυχω.:)

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

κοριτσιααααααααααααααααααααα επιτελους σχολασα!!!!

@andrianni μου σε ευχαριστω! και μη στεναχωριεσαι τι τεστακι εκανες? @MelinaFo πραγμματικα που εισαι? @alina80 κατι μου λεει πως παμε πακετο! τουλαχιστων το ευχομαι! οι υπολοιπες πως πανε τα τεστακια ωορριξιας? μαγειρεμα σημερα δεν εχει λιγα μακαρονακια στα μπαμ! το τστ το πρωινο μου φενεται αν οχι ιδιο με το χθεσινο μη σας πω και πιο αχνο χααχαχα! τρελαααααααα!

καλησπερα:)ποιο τεστακι εχεις κανει???γιατι και εγω στην φαση αχνη γραμμη ειμαι τοσο αχνη που νομιζω οτι την φανταζομαι αλλα ευτυχως εχω μαρτυρα μια φιλη εδω.εγω 2 εκανα και βγηκαν το ιδιο.self clear.πφφφφφ

πρίν από 18 λεπτά , Smile89 είπε:

Σου είπα 5+. Εμβρυικα στοιχεία και σακούλα την επόμενη 6+ είδαμε καρδουλα και 7+ ακουσαμε κιολας. 

οκ ! αρα εγω ειμαι νωρις ακομα για εμβρυικα στοιχεια!! οποτε λεω να καθυστερησω το ραντεβου στον γιατρο να παω 6+5 λεω για να δω περισσοτερα .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...