Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , depyfr είπε:

κοιτα στο γιοκα μου οταν ημουνα το ειχα καταλαβει απο την θερμοκρασια και ειχα δει και καφε η ενλογω εμφυτευση που λενε.τωρα δεν μετρησα θερμοκρασια.απλα δεν ειδα και καφε.τι να πω μπορει καθε εγκυμοσυνη να ειναι διαφορετικη:).παντως μακαρι σε κιλα να μου βγει ιδια...ειχα παρει μονο 4 και δεν ειχα ανακατοσουρες που ειναι το χειροτερο μου.βεβαια ειχα ιλιγγους.παναγια μου δεν θελω να το θυμαμαι:-(

αχ 4 κιλα ειναι τελεια!εμενα με αγχωνει το βαρος ειμαι ηδη παραπανω απο οσο πρεπει.Πως το καταφερες αυτο αληθεια τοτε??Αξια

!

πρίν από 2 λεπτά , soth_26 είπε:

Αρνητική η χοριακη κορίτσια μου, δεν είμαι δυστυχώς :-(:-( Μονο κατα φαντασίαν... 

οχι ρε γμτ.... σου ειπε τιμη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Κριμα ρε κοριτσακι μου!!! Μη στεναχωριέσαι ομως τι ξερω δυσκολο αλλα θα προσπαθήσεις εντατικά και τον επομενο μηνα και θα έρθει το σπορακι!!

Σε ευχαριστώ πολυ ναι μακαρι!

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι... Δυναμικά τον άλλο μήνα!!!! Πόσο καιρό προσπαθείτε συγγνώμη αν το έχεις πει αλλά δεν το θυμάμαι!

Ειχαμε προσπαθησει για 3-4 μηνες το καλοκαιρι και μετα το αφησαμε και τωρα ξανα...Απλα λογω του οτι ειχα μια παλινδρομη στο παρελθον φοβαμαι

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

αχ 4 κιλα ειναι τελεια!εμενα με αγχωνει το βαρος ειμαι ηδη παραπανω απο οσο πρεπει.Πως το καταφερες αυτο αληθεια τοτε??Αξια

!

οχι ρε γμτ.... σου ειπε τιμη?

0.1..Τιποτα δηλαδη

Just now, zina7777 είπε:

!

κοιτα παντα το ειχα στο μυαλο μου οτι δεν ηθελα να παρω πολλα μην ξεφυγω αλλα δεν ξερω...δεν ετρωγα πολλα γλυκα και γενικα δεν το εκανα θα ελεγα και επιτηδες.φαντασου γεννησα και πηγα στο δωματιο και μου ειπαν οι κοπελες τωρα εσυ γεννησες???η κοιλια μου ειχε παει στην θεση της!!χαχχααχχαχχαχαχαχχα.ε μετα εχασα με τον θηλασμο και αλλα και φαντασου ημουν πιο αδυνατη απο πριν.62.5 κιλα.βεβαια τωρα πηγα παλι 67.αλλα οκ ολα καλα.στον γιο μου ειχα ξεκινησει 73 και πηγα 77:)

Διαφημίσεις

ειχες κανει soth_26 τεστακι και βγηκε αχνο??'η ειχες συμπτωματα και πηγες για χωριακη???παντως μην απογοητευεσαι.θα ερθει απλα οταν θεωρησει αυτο την ωρα!!ευχομαι να ειναι πολυ γρηγορα!!και να ξερεις μετα απο καθε βροχη ερχεται και το ουρανιο τοξο!!θα ερθει!!!

πρίν από 2 λεπτά , depyfr είπε:

ειχες κανει soth_26 τεστακι και βγηκε αχνο??'η ειχες συμπτωματα και πηγες για χωριακη???παντως μην απογοητευεσαι.θα ερθει απλα οταν θεωρησει αυτο την ωρα!!ευχομαι να ειναι πολυ γρηγορα!!και να ξερεις μετα απο καθε βροχη ερχεται και το ουρανιο τοξο!!θα ερθει!!!

Ειχα κάνει τεστ και χοριακη 4 μέρες πριν έρθει αρνητικά.. Απλα εχω καθυστέρηση και ειχα και καποιο συμπτώματα κατα φαντασίαν μάλλον και γι αυτό ξαναεκανα... Σε ευχαριστώ πολυ μακαρι και σε εσενα ευχομαι να εισαι! 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, kido είπε:

@alina80 κανέναν δεν αναστατώνεις εδώ! Ίσως μόνο τον εαυτό σου. Είναι η επιθυμία μεγάλη και καμιά φορά μας μπερδεύει. Αλλά από σένα που είσαι έμπειρη και δεν ξέρω γιατί, κάπως εμπιστεύομαι την κρίση σου, γενικά από όσα γράφεις, νομίζω ότι δεν θα έλεγες κάτι βλέπω, αν δεν υπήρχε κάτι. Πιστεύω ότι δεν θα αδιαθετήσεις και ότι θα επαληθεύσεις το τεστ σε 1-2 μέρες από σήμερα! Στο εύχομαι! 

Κάτι είδα όντως. Μπορεί όμως να ήταν εξάτμισης. Όπως και να έχει σύντομα θα ξέρουμε. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη! 

πρίν από 17 λεπτά , depyfr είπε:

πολυ αισιοδοξο μηνυμα.

Οσο για το βαρος..εισαι πολυ τυχερη που δεν πηρες βαρος.και μπραβο σου.σου ευχομαι συντομα εγκυμοσυνη!!!

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Κορίτσια τι θα κάνετε σήμερα; 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα για μένα ο γελοντας..... φφφφ ας ακούσω εσας να χαρώ.... παντως εμείς παντα τέτοια μέρα πηγαίναμε για φαγητό.... 

nlmNp2.png

Just now, caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσακια

@alina80 θα εισαι εγκυουλα θα δεις....ετσι να μικρυνει  η κατω λιστα ...

Καραμελάκι θέλουμε κι εσένα στη λίστα. Την πάνω! Άντε να πάρω κι εγώ την ανιούσα λέτε να το πετύχω με τα τεστάκια; Θα κάνω σήμερα 2 η ώρα περιμένω το θετικό και επαφή σήμερα αύριο και το σκ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...