Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , depyfr είπε:

δεν νιωθω κατι ιδιαιτερο.απλα πολλες κομαρες στα ποδια και λιγο πονο στο στηθος αλλα διαφορετικααπο αλλες φορες.μπορει ομως να ειναι και ιδεα μου.δεν θελω να ενθουσιαστω!!γιατι φοβαμαι μηπως απογοητευτω.ποτε να το κανω το τεστ??σημερα το πρωι εκανα το δευτερο self...εχει κανει καμια αλλη το self?εμπειριες???

αυτο εμενα μου χε βγει αρνητικο.βεβαια οταν το εκανα ισως ειχα χοριακη 0 γιατι το εκανα 4 μερες πριν την περιοδο.. να εισαι συγκρατημενη.Ολα παιζουν ομως.οι επαφες σου ειναι καλες.Εχεις πιθανοτητες πολλες να πετυχες.Και σου το ευχομαι.Ξερω ειναι δυσκολο,αλλα ή θα κανεις χοριακη αμεσα για να μαθεις ή παρασκευη που θα σου προτεινα εγω.Υγρα εχεις?

θερμοκρασια μετρας ποτε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , depyfr είπε:

δεν νιωθω κατι ιδιαιτερο.απλα πολλες κομαρες στα ποδια και λιγο πονο στο στηθος αλλα διαφορετικααπο αλλες φορες.μπορει ομως να ειναι και ιδεα μου.δεν θελω να ενθουσιαστω!!γιατι φοβαμαι μηπως απογοητευτω.ποτε να το κανω το τεστ??σημερα το πρωι εκανα το δευτερο self...εχει κανει καμια αλλη το self?εμπειριες???

Κορίτσι μου λογικα είσαι εγκυουλα, αν δεν έχεις την υπομονή να περιμένεις και εχεις την ευχέρεια πηγαινε τώρα να κανεις μια χοριακη. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

οταν λες αρνητικο εννοεις δεν ειχες δει καμια γραμμουλα ε???θερμοκρασια οχι δεν εχω μετρησει...υγρα εχω αλλα εγω γενικα εχω παντα οποτε δεν μπορω να το αξιολογησω!

Διαφημίσεις

Just now, depyfr είπε:

οταν λες αρνητικο εννοεις δεν ειχες δει καμια γραμμουλα ε???θερμοκρασια οχι δεν εχω μετρησει...υγρα εχω αλλα εγω γενικα εχω παντα οποτε δεν μπορω να το αξιολογησω!

Μην ξεκινήσεις να θερμομετρησε η ιστορία έχει δείξει οτι δεν είναι και τόσο αξιόπιστο τελικα. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Τονι@ είπε:

@alina80μου άσε τα τεστ και κάνε καμιά χοριακη αύριο μεθαύριο . Μας έχουν αρρωστήσει πια αυτά τα τεστ! !!

Τόνια μου αυτό θα κάνω. Θα πάω την Παρασκευή για τις αιματολογικές που μου έχει γράψει ο γιατρός. Και αν δεν έχω αδιαθετησει θα ζητήσω και χοριακή. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Κορίτσι μου λογικα είσαι εγκυουλα, αν δεν έχεις την υπομονή να περιμένεις και εχεις την ευχέρεια πηγαινε τώρα να κανεις μια χοριακη. 

ειμαι στην εργασια μου δυστυχως.

πρίν από 1 λεπτό , depyfr είπε:

Αρνητικο εντελως κενο ασπρο εννοω.Εγω να σου πω καταλαβα απο συμπτωματα κι απο θερμοκρασια που δεν επεφτε απο 37 βεβαια.. οπως λεει και η @Smile89 δεν ειναι αξιοπιστο παντα.

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Τόνια μου αυτό θα κάνω. Θα πάω την Παρασκευή για τις αιματολογικές που μου έχει γράψει ο γιατρός. Και αν δεν έχω αδιαθετησει θα ζητήσω και χοριακή. 

Εεεεεεετσιιιιι!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Αρνητικο εντελως κενο ασπρο εννοω.Εγω να σου πω καταλαβα απο συμπτωματα κι απο θερμοκρασια που δεν επεφτε απο 37 βεβαια.. οπως λεει και η @Smile89 δεν ειναι αξιοπιστο παντα.

κοιτα στο γιοκα μου οταν ημουνα το ειχα καταλαβει απο την θερμοκρασια και ειχα δει και καφε η ενλογω εμφυτευση που λενε.τωρα δεν μετρησα θερμοκρασια.απλα δεν ειδα και καφε.τι να πω μπορει καθε εγκυμοσυνη να ειναι διαφορετικη:).παντως μακαρι σε κιλα να μου βγει ιδια...ειχα παρει μονο 4 και δεν ειχα ανακατοσουρες που ειναι το χειροτερο μου.βεβαια ειχα ιλιγγους.παναγια μου δεν θελω να το θυμαμαι:-(

Just now, soth_26 είπε:

Αρνητική η χοριακη κορίτσια μου, δεν είμαι δυστυχώς :-(:-( Μονο κατα φαντασίαν... 

Κριμα ρε κοριτσακι μου!!! Μη στεναχωριέσαι ομως τι ξερω δυσκολο αλλα θα προσπαθήσεις εντατικά και τον επομενο μηνα και θα έρθει το σπορακι!!

Just now, soth_26 είπε:

Αρνητική η χοριακη κορίτσια μου, δεν είμαι δυστυχώς :-(:-( Μονο κατα φαντασίαν... 

Κορίτσι μου λυπάμαι... Δυναμικά τον άλλο μήνα!!!! Πόσο καιρό προσπαθείτε συγγνώμη αν το έχεις πει αλλά δεν το θυμάμαι!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...