Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Smile89 είπε:

Δεν το τρώω με αηδιαζει, λίγο εχθές έβαλα στην σούπα μου. Είμαι όμως καλύτερα απο μόνη μου... :)

Κατάλαβα!ε ναι φάση ήταν τώρα θα είσαι πολύ καλύτερα όσο περνανε οι μερεε θα φύγουν αυτά.

@alina80 είδες και τα κορίτσια είχαν τόσο αχνο.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Που είσαι κορίτσι μου εσύ, καιρό έχεις να μας γράψεις! Πολύ το χάρηκα το μήνυμά σου! Σημαντικό να μοιράζεσαι την εμπειρία σου γιατί εδω όλες μπερδευόμαστε! Πως πας με την εγκυμοσύνη σου; 

Καλά είμαι κορίτσι μου!!! Όλα καλά δόξα το Θεό! Είχα το πρώτο δίμηνο πολλές αναγουλες κ ένιωθα πολύ άσχημα οπότε είπα να μην σας μαυρίσω γτ στο κάτω κάτω ήταν θετικό το αποτέλεσμα κ να σας γκρινιάζω για κάτι τέτοιο θα ήταν αχαριστία εκ μέρους μου ενώ εσείς προσπαθείτε. Σας διαβάζω συχνά πυκνά κ χαρηκα για τις νέες εγκυουλες!! 

Εμείς μεγαλώνουμε, κάναμε την αυχενική την προηγούμενη εβδομάδα κ είναι όλα καλά! έσκασε μύτη κ η κοιλίτσα επιτέλους κ από συμπτώματα πλέον τπτ πέραν του ότι πεινάω συνέχεια.. χαχαχα

• Μου αρέσει 2

XM9Hp2.png

πρίν από 3 λεπτά , modena είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου!!! Όλα καλά δόξα το Θεό! Είχα το πρώτο δίμηνο πολλές αναγουλες κ ένιωθα πολύ άσχημα οπότε είπα να μην σας μαυρίσω γτ στο κάτω κάτω ήταν θετικό το αποτέλεσμα κ να σας γκρινιάζω για κάτι τέτοιο θα ήταν αχαριστία εκ μέρους μου ενώ εσείς προσπαθείτε. Σας διαβάζω συχνά πυκνά κ χαρηκα για τις νέες εγκυουλες!! 

Εμείς μεγαλώνουμε, κάναμε την αυχενική την προηγούμενη εβδομάδα κ είναι όλα καλά! έσκασε μύτη κ η κοιλίτσα επιτέλους κ από συμπτώματα πλέον τπτ πέραν του ότι πεινάω συνέχεια.. χαχαχα

Να καλοδεχτεις το μωρο σου.Και καλη λευτερια.

• Ευχαριστώ 1

καλημερα κοριτσια!!εχω ανοιξει και εγω ενα θεμα αλλα τωρα βλεπω οτι ισως να μην επρεπε.περιμενω και εγω περιοδο πεμπτη η παρασκευη και εκανα χτες το μεσημερι ενα self clear και βγηκε μια πολυ πολυ αχνη γραμμη που με δυσκολια φαινεται αναλογα το φως αλλα υπαρχει.το εδειξα και στην φιλη μου εδω.την ειδε.εκανα και ενα σημερα το πρωι με τα πρωινα ουρα και παλι εμφανιστηκε εγω θεωρω ειναι πολυ λιγο πιο εντονη η χρυσα λεει οτι ειναι ιδια.εγω τωρα τι να πιστεψω???υπαρχει περιπτωση να ειναι ελλατωματικο???προσπαθω για το δευτερο μωρακι μου.εχω ενα 26 μηνων.δεν ξερω γιατι εχω αγχωθει τοσο πολυ.:):)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , modena είπε:

Τέλεια κοριτσάκι!!!!!με το καλό το μωράκι σου!!

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , depyfr είπε:

καλημερα κοριτσια!!εχω ανοιξει και εγω ενα θεμα αλλα τωρα βλεπω οτι ισως να μην επρεπε.περιμενω και εγω περιοδο πεμπτη η παρασκευη και εκανα χτες το μεσημερι ενα self clear και βγηκε μια πολυ πολυ αχνη γραμμη που με δυσκολια φαινεται αναλογα το φως αλλα υπαρχει.το εδειξα και στην φιλη μου εδω.την ειδε.εκανα και ενα σημερα το πρωι με τα πρωινα ουρα και παλι εμφανιστηκε εγω θεωρω ειναι πολυ λιγο πιο εντονη η χρυσα λεει οτι ειναι ιδια.εγω τωρα τι να πιστεψω???υπαρχει περιπτωση να ειναι ελλατωματικο???προσπαθω για το δευτερο μωρακι μου.εχω ενα 26 μηνων.δεν ξερω γιατι εχω αγχωθει τοσο πολυ.:):)

Καλημερα,ευχομαι να εισαι οντως εγκυουλα.Ποτε αδιαθετεις βασει ημερολογιοου?και βασικα..γνωριζεις ποτε ειχες επαφες?

Just now, depyfr είπε:

Καλημέρα ελλατωματικά και τα δύο αδύνατο είσαι έγκυος !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ γρήγορα για χοριακη!!

Καλώς ήρθες! Λογικά είσαι εγκυουλα.αχνο τεστ σημαίνει θετικό!!καλύτερα να κάνεις μια χοριακη αύριο.να χαίρεσαι το παιδάκι σου

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Καλημέρα ελλατωματικά και τα δύο αδύνατο είσαι έγκυος !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ γρήγορα για χοριακη!!

πρίν από 3 λεπτά , kouzouni15 είπε:

μακαρι κοριτσακι μου και ευχαριστω για την απαντηση.απλα ειπα μηπως αυτη η γραμμη υπαρχει ουτως η αλλως εκει στο συγκεκριμενο τεστ και απλα γινεται εντονη.και εγω βλεπω την σκια δηλαδη.τι να πω...παντως η αληθεια ειναι οτι πιο παλια το εχω ξανακανει και δεν εβλεπα γραμμη οσο και να προσπαθουσα.τι να πω.εχω παρει και ενα clear blu αλλα φοβαμαι να το κανω μην απογοητευτω.:-(

επαφες ειχα τις γονιμες μερες αν τελικα τις πετυχα.και περιοδο περιμενω πεμπτη η παρασκευη.ο κυκλος μου ειναι 26-27-28...επαφες ειχα  11-13-15-16.πφφφφφ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , depyfr είπε:

μακαρι κοριτσακι μου και ευχαριστω για την απαντηση.απλα ειπα μηπως αυτη η γραμμη υπαρχει ουτως η αλλως εκει στο συγκεκριμενο τεστ και απλα γινεται εντονη.και εγω βλεπω την σκια δηλαδη.τι να πω...παντως η αληθεια ειναι οτι πιο παλια το εχω ξανακανει και δεν εβλεπα γραμμη οσο και να προσπαθουσα.τι να πω.εχω παρει και ενα clear blu αλλα φοβαμαι να το κανω μην απογοητευτω.:-(

επαφες ειχα τις γονιμες μερες αν τελικα τις πετυχα.και περιοδο περιμενω πεμπτη η παρασκευη.ο κυκλος μου ειναι 26-27-28...επαφες ειχα  11-13-15-16.πφφφφφ

Νιωθεις διαφορετικα ή αισθανεσαι πραγματα στον οργανισμο σου?

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις.για να δουμε...αναμενω!!!!

αν θεωρεις οτι αντεχεις κανε το αλλο τεστ αυριο,αν οχι καντο σμρ...μια μερα πριν την αναμενομενη κατι θα δειξει..καλα αποτελεσματα!πάντως μπορεις να πας απευθειας για χοριακη αυριο για να σιγουρευτεις!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 5 λεπτά , depyfr είπε:

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις.για να δουμε...αναμενω!!!!

Καλημέρα! Πηγαίνε για χοριακη σήμερα! Σίγουρα θα δείξει!!! Καλά αποτελέσματα!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Νιωθεις διαφορετικα ή αισθανεσαι πραγματα στον οργανισμο σου?

δεν νιωθω κατι ιδιαιτερο.απλα πολλες κομαρες στα ποδια και λιγο πονο στο στηθος αλλα διαφορετικααπο αλλες φορες.μπορει ομως να ειναι και ιδεα μου.δεν θελω να ενθουσιαστω!!γιατι φοβαμαι μηπως απογοητευτω.ποτε να το κανω το τεστ??σημερα το πρωι εκανα το δευτερο self...εχει κανει καμια αλλη το self?εμπειριες???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...