Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα!!πηγα στο γιατρο...μεγαλωσε το ωοθηλακιο....κλασικα το ενδομήτριο πολυ ωραιο...υπολογιζουμε σ/κ να σπασει!

@caramel_83  αχ βρε κοριτσι...με τοση ζεστη να δω τι θα πετυχουμε!!και το κλιματιστικό στο σπιτι μας στην αθηνα δεν δουλευει καλα...ασε...εσυ κανενα νεο???

ποσο ηταν το ωαριο σημερα?τα τεστ σου ηρθανε?εγω απο σημερα 9η μερα ξεκιναω

3 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Πολλά νερά σήμερα και ηρεμία!

αυτο ειναι πολυ ευχαριστο...καλα αποτελεσματα αυριο στη χοριακη σου.

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@andrianniστα ιδια ειμαστς κοριτσι!και εμενα το τεστ δεν εγινε πολυ σκουρο!και εμεις θα παρουμε αποφασεις σεπτεμβρη!λεω ομως μηπως ξεκινησω serpafar να δουμε μηπως γινει τπτ... @caramel_83  καλα αποτελεσματα!! @orianna μου ηρθαν σημερα τα τεστ!στην δεξια ειχα ενα γυρω στα 18 και στην αριστερη στα 14..μου ειπε οτι το πιο πιθανο το 14 να σταματησει να μεγαλωνει...την δευτερα ηταν 15 και  10 αντίστοιχα!με ρωτησε βεβαια για ιστορικο διδυμων αλλα δε νομιζω...καλα θα κανεις να τα ξεκινησεις 9η...εγω λεω να κανω σαββατο...να μην κανω παρασκευη...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 20 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianniστα ιδια ειμαστς κοριτσι!και εμενα το τεστ δεν εγινε πολυ σκουρο!και εμεις θα παρουμε αποφασεις σεπτεμβρη!λεω ομως μηπως ξεκινησω serpafar να δουμε μηπως γινει τπτ... @caramel_83  καλα αποτελεσματα!! @orianna μου ηρθαν σημερα τα τεστ!στην δεξια ειχα ενα γυρω στα 18 και στην αριστερη στα 14..μου ειπε οτι το πιο πιθανο το 14 να σταματησει να μεγαλωνει...την δευτερα ηταν 15 και  10 αντίστοιχα!με ρωτησε βεβαια για ιστορικο διδυμων αλλα δε νομιζω...καλα θα κανεις να τα ξεκινησεις 9η...εγω λεω να κανω σαββατο...να μην κανω παρασκευη...

αρα παιρνει ενα χιλιοστο τη μερα.αρα αυριο θα ειναι 19 κ σαββατο 20 και κυριακη 21...ερωτηση...μπορει να σκασει στα 19 δλδ αυριο?δεν κανεις απο σημερα για να δεις και τις αποχρωσεις των γραμμων?επισης λεει οτι η lh ανεβαινει 24-36 ωρες πριν την  ωορρηξια.αρα μπορει σημερα αυριο να ανεβει..οχι τιοτα αλλο αλλα μμπορει να προλαβεις την ωορρηξια αλλα να χασεις το ανεβασμα της  lh και να νομιζεις παλι οτι δεν εσκασε το αυγουλακι.

6penp2.png

πρίν από 31 λεπτά , elenakii22 είπε:

τεΤέλ:tongue:εια @elenakii22 ! Τώρα για τη ζεστη τι να πω...νομίζω θα το ξεπεράσετε κ αυτό!!! Βάλτε το να δουλεύει από πριν το κλιματιστικό...

Εγώ τελικά αδιαθέτησα σήμερα!!! Δηλ. Ο κύκλος ήταν 35 μέρες!!! Πέμπτη με Παρασκευή υπολόγιζα το αργότερο.Κ όντως κατάλαβα την ωορηξία!!! Κ μόνη μου!!! Χωρίς 100 υπερηχους.Τρελή χαρά!!! Κ όντως τα τεστ ωορηξίας δεν έγιναν πολύ σκούρα.αλλά ήταν η πιο έντονη γραμμή από όλες τις φορές.Απλά θα χάσω τα μπανάκια του ΣΚ μιας κ δε δούλευα...θα ψηθώ τώρα!!! Επίσης σκέφτηκα να είμαι κ λίγο συγκρατημένα αισιόδοξη για να δω κ τον επόμενο κύκλο.μήπως ήταν τυχαίο.βέβαια 35 μέρες δεν είχα πάλι...πολύ κανονικό για μένα.με τον επόμενο θα σιγουρέψουμε ότι είναι από τα ινοφέρτ.κ ελπίζω να βελτιώσει κ την ποιότητα των ωαρίων περισσότερο κ να είμαστε κ τυχεροί ως προς τη σύλληψη.οπότε πειραματιζόμαστε το καλοκαίρι κ από Σεπτέμβρη παίρνουμε αποφάσεις!

πρίν από 32 λεπτά , elenakii22 είπε:

Κάνε κ αύριο δε χάνεις τίποτα.μπορει να σπάσουν κ τα 2.ποτέ δεν ξέρεις...πιστεύω οτι δε χρειάζεσαι σερπαφαρ.εδώ ήδη έχεις 2! Σκέψου τι βελτίωση έχει γίνει από το κανένα...εύχομαι να έχετε κ τύχη!αυτό μας μένει τώρα...

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσακια, 

@Papaki@  αντε να κανεις και αυριο την χοριακη να ειναι καλη να σου φυγει το αγχος:)

@elenakii22 αχ κι εγω το ιδιο σκεφτομαι με την ζεστη:?

@laureta καλως ηρθες στην παρεα μας, γιατι κοπελα μου εισαι πεσμενη?

καλος σας βρηκα καραμελ... δεν έπρεπε να ειχε Γίνε η εμφύτευση τωρα ρε κοριτσια εγω δεν εχω δει αιμα.. Εκτός απο πρησμένα στήθη και κατι τσιμπήματα στη κοιλίτσα μου τίποτα αλλο δεν εχω.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , laureta είπε:

καλος σας βρηκα καραμελ... δεν έπρεπε να ειχε Γίνε η εμφύτευση τωρα ρε κοριτσια εγω δεν εχω δει αιμα.. Εκτός απο πρησμένα στήθη και κατι τσιμπήματα στη κοιλίτσα μου τίποτα αλλο δεν εχω.

δεν ειναι απαραιτητο να δεις αιμα..αυτο συμβαινει σε καποιο ποσοστο των γυναικων οχιι σε ολες.δεν ειναι αξιο κριτηριο για να δει καποια αν ειναι εγκυος η οχι...οποτε μην αγχωνεσαι και κανε υπομονη να δεις τη χοριακη σου.

6penp2.png

@orianna  νομιζω απο τα 18 μπορει να σπασει...απλα εμενα η μεγάλη πλευρα ειναι 18 η αλλη ειναι λιγοτερο...εμενα δυστυχως η lh δεν ανεβαινει πολυ οποτε θα κανω δυο τεστ...μπορει να κανω ενα αυριο και απο σαββατο 2.. @andrianni  θα το εκανα για να εχω πιο ελεγχομενη ωορρηξια....δε ξερω...εσυ μου εχεις πει ειχες παρει ε?

πρίν από 45 λεπτά , orianna είπε:

δεν ειναι απαραιτητο να δεις αιμα..αυτο συμβαινει σε καποιο ποσοστο των γυναικων οχιι σε ολες.δεν ειναι αξιο κριτηριο για να δει καποια αν ειναι εγκυος η οχι...οποτε μην αγχωνεσαι και κανε υπομονη να δεις τη χοριακη σου.

δεν ξερω orianna mou ελπιζω να ειναι ετσι πώς λες γτ σημερα πραγματικά εχω ανάγκη να ακουσω ενα καλο λογο για να ησυχάσω γτ ειμαι έτοιμη να αρχίζω το κλάμα

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:

Ερωτηση προς ολες! Αυτο το μηνα 7 μερες μετα το τελος περιοδου ξεκινησε να πρηζεται και να πονα το στηθος μ... Σας εχει τυχει?? Τι να σημαινει??

δεν μου εχει τύχη αλλα δεν νομίζω να είναι εγκυμοσύνη 7 μερες μετα απο περίοδο γτ το ωάριο θέλει τουλάχιστον 14 μερες για να σπάσει και να γονιμοποιηθεί και μετα εχεις συμπτώματα μονο αν θα μπορουσες να ειχες μηνη πρην την περίοδο και να μην ηταν ακριβώς περίοδο. δεν ξερω τι να πω εγω αυτο σκέφτηκα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε? Σας εχασα λιγο λογο διακοπων!! Καλη επιτυχια σε ολες κστις εγκυουλες να πανε ολα καλα!!! elenaki22 μην ανχωνεσε κ μην ξεκινησεις φαρμακα αν δεν σιγουρευτεις 300% οτι το σπερμα ειναι καλο κ οι σαλπιγγες διαβατες. Παρτα με την σειρα τα πραγματα γιατι κ τα σερπφαρ αδυνατιζουν το ενδομητριο κ φυσικα ειναι φαρμακα. Εισαι μικρουλα κ εχεις χρονο να τα κανεις ολα με την σειρα τους μην περνεις φαρμακα ενω δεν εισαι σιγουρη για το σπερμα ακομα. Μολις σιγουρευτεις κανε κ την σαλπιγγογραφια σου που δεν ποναει καθολου  πιστεψε με κ μετα προχωρας κ σε πιο επιθετικες μεθοδους με σερπφαρ ή ακομα κ σπερματενχηση.

πρίν από 32 λεπτά , Ani ani είπε:

Ερωτηση προς ολες! Αυτο το μηνα 7 μερες μετα το τελος περιοδου ξεκινησε να πρηζεται και να πονα το στηθος μ... Σας εχει τυχει?? Τι να σημαινει??

Μπορει να ειναι ορμονικη διαταραχη. Καμια προλακτινη εχεις τσεκαρει? Αν εχεις ανχωθει κανουν κ οι ορμονες τα δικα τους. Εμενα μου εχει τυχει να μην ξεπρηστει μετα την περιοδο αλλα μετα απο μερες προφανως κατι πεχτηκε με τις ορμονες βεβαια κ η εγκυμοσυνη δεν αποκλειετε κ ας ειχες περιοδο.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Κοριτσια τι κανετε? Σας εχασα λιγο λογο διακοπων!! Καλη επιτυχια σε ολες κστις εγκυουλες να πανε ολα καλα!!! elenaki22 μην ανχωνεσε κ μην ξεκινησεις φαρμακα αν δεν σιγουρευτεις 300% οτι το σπερμα ειναι καλο κ οι σαλπιγγες διαβατες. Παρτα με την σειρα τα πραγματα γιατι κ τα σερπφαρ αδυνατιζουν το ενδομητριο κ φυσικα ειναι φαρμακα. Εισαι μικρουλα κ εχεις χρονο να τα κανεις ολα με την σειρα τους μην περνεις φαρμακα ενω δεν εισαι σιγουρη για το σπερμα ακομα. Μολις σιγουρευτεις κανε κ την σαλπιγγογραφια σου που δεν ποναει καθολου  πιστεψε με κ μετα προχωρας κ σε πιο επιθετικες μεθοδους με σερπφαρ ή ακομα κ σπερματενχηση.

Μπορει να ειναι ορμονικη διαταραχη. Καμια προλακτινη εχεις τσεκαρει? Αν εχεις ανχωθει κανουν κ οι ορμονες τα δικα τους. Εμενα μου εχει τυχει να μην ξεπρηστει μετα την περιοδο αλλα μετα απο μερες προφανως κατι πεχτηκε με τις ορμονες βεβαια κ η εγκυμοσυνη δεν αποκλειετε κ ας ειχες περιοδο.

Αγχος ειχα η αληθεια ειναι.. προλακτινη οχι δεν εχω δει..θα δειξει κοριτσια.. ευχαριστω!☺

1 hour ago, Ani ani είπε:

σε ποια μερα του κυκλου εισαι?και τι διαρκεια εχει ο κυκλος σ?

μπορει να ειναι ωορρηξια

6penp2.png

1 hour ago, laureta είπε:

δεν ξερω orianna mou ελπιζω να ειναι ετσι πώς λες γτ σημερα πραγματικά εχω ανάγκη να ακουσω ενα καλο λογο για να ησυχάσω γτ ειμαι έτοιμη να αρχίζω το κλάμα

μημ σε παιρνει απο κατω!!δεν εχουν ολες οι κοπελες αιμα εμφύτευσης!νομιζω οτι ειναι μικρο το ποσοστο που εχει!!

1 hour ago, Ani ani είπε:

μηπως εισαι στις γονιμες?

@linaa ελεγα να κανουμε σπερμοδιαγραμμα και αν ειναι καλο να παρω τα χαπια...σαλπιγγογραφια ελεγα να κανω απο σεπτεμβρη...βεβαια μπορει να μην κανω κ τπτ...δε ξερω...

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

@orianna  νομιζω απο τα 18 μπορει να σπασει...απλα εμενα η μεγάλη πλευρα ειναι 18 η αλλη ειναι λιγοτερο...εμενα δυστυχως η lh δεν ανεβαινει πολυ οποτε θα κανω δυο τεστ...μπορει να κανω ενα αυριο και απο σαββατο 2.. @andrianni  θα το εκανα για να εχω πιο ελεγχομενη ωορρηξια....δε ξερω...εσυ μου εχεις πει ειχες παρει ε?

Όχι δεν τα πήρα τελικά.τη δεύτερη μέρα που πήγα για υπέρηχο για να ξεκινήσουμε είδε μια κύστη κ έτσι πήρα αντισυλληπτικά για ένα μήνα για να απορροφηθεί γιατί είναι κ ο κίνδυνος υπερδιέγερσης.για κάτσε να δεις.αφου κάνεις ωορηξία.ελπίζω να μη χρειαστεί.τουλάχιστον άστο απο Σεπτέμβρη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...