Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Αννούλα μου το θεωρώ αυτό το τεστ ως μη γενόμενο. Μπορεί να αφήσω να κάνω τις εξετάσεις την Παρασκευή. Θα κάνω ένα τεστ το πρωί τότε, και αν βγει κάτι θα ζητήσω και μια χοριακη μαζί με τις άλλες εξετάσεις. 

Ελα μωρέ πρέπει να χαρουμε!!! Κακος δεν το λαμβάνεις υπόψιν σου ολες ξερουμε πως τα τεστ δεν βγαζουν κατι αν δεν υπαρχει εγκυμοσύνη συγκρατημένα αισιοδοξη να εισαι οπως και εγω αλλα να το εχουμε στο μυαλο μας!!!

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημέρα κορες! Τι κανετε? Εγω κρυωσα κ ειμαι με πυρετο μαλλον θα παω σπιτι σημερα δε θα κατσω στη δουλεια...

@alina80 & @Ungry girl τι καλα νεα ειναι αυτα που διαβαζουν τα τσακιρικα ματια μου πρωι πρωι? 

Χαχαχα Καλημέρα κοριτσι και περαστικουλια χαμος γίνεται!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

καλημερα κοριτσια!!! @Ungry girl @alina80 ευχομαι κ στις 2 μια θετικη χοριακη!!!η δική μου εμπειρια απο αυτα τα τεστ ειναι αχνο θετικο την ημερα πριν την αναμενόμενη και αλλα 2 ακριβως ιδια την επομενη μερα!πιστευα ,δε ξερω γτ,οτι θα εμφανιζοταν την επομενη μερα αμεσως η γραμμή κ όσο εβλεπα να μην γινεται θετικο το ενα βουτυξα κ το αλλο στο ποτηρι...θελει σιγουρα 10 λεπτα για να διαβασεις σωστα το αποτελεσμα κ ειχα χοριακη 137 αν θυμαμαι καλα κ ηταν αχνο..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

καλημερα κοριτσια!!! @Ungry girl @alina80 ευχομαι κ στις 2 μια θετικη χοριακη!!!η δική μου εμπειρια απο αυτα τα τεστ ειναι αχνο θετικο την ημερα πριν την αναμενόμενη και αλλα 2 ακριβως ιδια την επομενη μερα!πιστευα ,δε ξερω γτ,οτι θα εμφανιζοταν την επομενη μερα αμεσως η γραμμή κ όσο εβλεπα να μην γινεται θετικο το ενα βουτυξα κ το αλλο στο ποτηρι...θελει σιγουρα 10 λεπτα για να διαβασεις σωστα το αποτελεσμα κ ειχα χοριακη 137 αν θυμαμαι καλα κ ηταν αχνο..

Ευχαριστούμε ρε ελενακι στην αλινα πεστα!!!! Ειναι πολυ αισιόδοξο το μυνημα σου εγω το μονο που φοβαμαι ειναι να μην ειχε πεση η χοριακη απο την βιοχημική βεβαια τα κοριτσια λενε πως δεν γινεται αλλα μια ανησυχία την εχω συμπτώματα τρανταχτά εκγύμνασης δεν εχω και για αυτο σκέφτομαι ετσι!!!! Μετα απο ποσες μερες απο το αχνο εκανες τη χοριακη??

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια απαντάω σε όλες. 

Αυτό που νομίζω ότι βλέπω άρχισα να το βλέπω στα 7-8 λεπτά από την ώρα που έκανα το τεστ. Οι οδηγίες λένε διαβάστε το τεστ σε 10 λεπτά, μη δίνεται σημασία σε οτιδήποτε μετά από μισή ώρα. 

Κάτι βλέπω -ειδικα δίπλα στο παράθυρο. Μία μου φαίνεται ότι έχει χρώμα μια ότι δεν έχει. Το πιθανότερο είναι να μην είναι τίποτα. Λέω να κάνω άλλο ένα αύριο το πρωί. Και βλέπουμε. 

Γεια σου κορίτσι μου!! Διάβασα τι σε προβληματίζει με το τεστακι κ ήθελα να σου πω την δική μου εμπειρία μήπως σε βοηθήσει.

Έκανα το πρώτο hometest τρεις μέρες πριν την καθυστέρηση γτ είχα περίεργα πονακια κ είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά μου. Είχα τόσο άγχος που δεν έβλεπα τίποτα σαν δεύτερη γραμμή. Στενοχωρηθηκα κ το παράτησα κ ξαναξαπλωσα. Όταν σηκώθηκα κ πήγα να το μαζέψω από το μπάνιο, αυτό καμιά δυο ώρες μετά το τεστ είχε μια άχνη δευτερη γραμμή. Τόσο άχνη που δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γκρι ή ροζ. Επειδή έλεγαν οι οδηγίες ότι μετά το μισάωρο να μην το διαβάζουμε, είπα να μην δώσω σημασία κ να ξανακάνω το πρωί. Το έκανα στις 6 παρά, νύχτα έξω κ το κοιτουσα κ εγώ με τον φακό. Δεν έχει καμία γραμμή που με το φακό ήταν εμφανής με το έντονο φως να σου πω πριν κάνω το τεστ. Γτ το σκέφτηκα κ εγώ αυτό. Ξανάρχισε η άχνη γραμμή να φαίνεται.. ίδια με την χτεσινή.. ίσως ελάχιστα πιο ροζ αλλά επειδή το ήθελα τόσο μπορεί να ήταν κ φαντασία μου. Τώρα που τα κοιτάω κ τα δυο δεν καταλαβαίνω πιο έκανα πρώτο. Στην χοριακη που έκανα την ίδια μέρα το απόγευμα βγήκε 257.95.

Και τα δύο τεστ ήταν hometest. Εγώ θα σου έλεγα να τρέξεις για χοριακη γτ μαλλον είσαι αλλά έκανες νωρις το τεστακι για να φανεί έντονη. Καλα αποτελέσματα ευχομαι ολόψυχα!!!

• Μου αρέσει 2

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

@alina80 κανέναν δεν αναστατώνεις εδώ! Ίσως μόνο τον εαυτό σου. Είναι η επιθυμία μεγάλη και καμιά φορά μας μπερδεύει. Αλλά από σένα που είσαι έμπειρη και δεν ξέρω γιατί, κάπως εμπιστεύομαι την κρίση σου, γενικά από όσα γράφεις, νομίζω ότι δεν θα έλεγες κάτι βλέπω, αν δεν υπήρχε κάτι. Πιστεύω ότι δεν θα αδιαθετήσεις και ότι θα επαληθεύσεις το τεστ σε 1-2 μέρες από σήμερα! Στο εύχομαι! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , modena είπε:

Γεια σου κορίτσι μου!! Διάβασα τι σε προβληματίζει με το τεστακι κ ήθελα να σου πω την δική μου εμπειρία μήπως σε βοηθήσει.

Έκανα το πρώτο hometest τρεις μέρες πριν την καθυστέρηση γτ είχα περίεργα πονακια κ είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά μου. Είχα τόσο άγχος που δεν έβλεπα τίποτα σαν δεύτερη γραμμή. Στενοχωρηθηκα κ το παράτησα κ ξαναξαπλωσα. Όταν σηκώθηκα κ πήγα να το μαζέψω από το μπάνιο, αυτό καμιά δυο ώρες μετά το τεστ είχε μια άχνη δευτερη γραμμή. Τόσο άχνη που δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γκρι ή ροζ. Επειδή έλεγαν οι οδηγίες ότι μετά το μισάωρο να μην το διαβάζουμε, είπα να μην δώσω σημασία κ να ξανακάνω το πρωί. Το έκανα στις 6 παρά, νύχτα έξω κ το κοιτουσα κ εγώ με τον φακό. Δεν έχει καμία γραμμή που με το φακό ήταν εμφανής με το έντονο φως να σου πω πριν κάνω το τεστ. Γτ το σκέφτηκα κ εγώ αυτό. Ξανάρχισε η άχνη γραμμή να φαίνεται.. ίδια με την χτεσινή.. ίσως ελάχιστα πιο ροζ αλλά επειδή το ήθελα τόσο μπορεί να ήταν κ φαντασία μου. Τώρα που τα κοιτάω κ τα δυο δεν καταλαβαίνω πιο έκανα πρώτο. Στην χοριακη που έκανα την ίδια μέρα το απόγευμα βγήκε 257.95.

Και τα δύο τεστ ήταν hometest. Εγώ θα σου έλεγα να τρέξεις για χοριακη γτ μαλλον είσαι αλλά έκανες νωρις το τεστακι για να φανεί έντονη. Καλα αποτελέσματα ευχομαι ολόψυχα!!!

Που είσαι κορίτσι μου εσύ, καιρό έχεις να μας γράψεις! Πολύ το χάρηκα το μήνυμά σου! Σημαντικό να μοιράζεσαι την εμπειρία σου γιατί εδω όλες μπερδευόμαστε! Πως πας με την εγκυμοσύνη σου; 

@Ungry girl εκανε τεστ 3 η 4 μερες πριν αρνητικο...μετα ξανακανα 2 μερες πριν κ αχνοφαινοταν(στη φωτο δε φαινεταινκαν) θετικο..εκατσα 2 ωρες χωρις νερο κ τουαλετα κ βγηκε αχνο θετικο λιγο πιο εντονο..εκανα κ δυο την επομενη κ βγηκαν το ιδιο κ εκανα κ την χοριακη ταυτοχρονα...την εκανα δλδ την ημερα που περιμενα.. οπως λεει κ η @modena μπορει να εχεις καλη χοριακη κ τα συγκεκριμένα τεστ να ειναι αχνα...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

@Ungry girl εκανε τεστ 3 η 4 μερες πριν αρνητικο...μετα ξανακανα 2 μερες πριν κ αχνοφαινοταν(στη φωτο δε φαινεταινκαν) θετικο..εκατσα 2 ωρες χωρις νερο κ τουαλετα κ βγηκε αχνο θετικο λιγο πιο εντονο..εκανα κ δυο την επομενη κ βγηκαν το ιδιο κ εκανα κ την χοριακη ταυτοχρονα...την εκανα δλδ την ημερα που περιμενα.. οπως λεει κ η @modena μπορει να εχεις καλη χοριακη κ τα συγκεκριμένα τεστ να ειναι αχνα...

Κατάλαβα ναι σε ευχαριστώ πολυ αυριο θα τσακιστω να πα ωω να δουμε!!!

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Άντε μαρή και αγχώθηκα!!νιώθεις καλύτερα με το τζίντζερ που τρως?

Δεν το τρώω με αηδιαζει, λίγο εχθές έβαλα στην σούπα μου. Είμαι όμως καλύτερα απο μόνη μου... :)

nlmNp2.png

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά !! @alina80 πιστεύω πως είδες γραμμουλα έστω και πολύ άχνη .Εγώ όσες φορές έκανα ήταν ξεκάθαρα αρνητικό και όσο και να το ήθελα και κοίταζα δεν είχε γραμμή .Για να δεις κάτι σημαίνει ότι κάτι υπάρχει .Όμως να κάνεις ότι εσύ θεωρείς ότι σε ηρεμεί είτε αυτό είναι τεστακι και χοριακη τώρα είτε σε λίγες ημέρες και μακάρι να είναι ένα θετικότατο αποτέλεσμα :-)

Παράθεση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...