Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Papaki@ είπε:

Να πας στον άντρα σου να τα βρείτε και ξεκινά τα πείσματα από αύριο! ;)

Αχ...  papaki@ μου, εκείνος πρέπει να έρθει κανονικά αλλά σιγά μην το κάνει. Αχ τι άλλο θα κάνω για αυτό το μωρό. Το καλό που του θέλω να έρθει γρήγορα - πριν τη σύλληψη του καν και απαιτεί υποχωρήσεις!       (Το ξαναποσταρω γιατί μαντάρα τα έκανα).

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

χαχαχα αυτο ειμαι σιγουρη θα το αντιμετωπισω και γω καποια στιγμη...κανε ενα μπανακι να χαλαρωσεις και σκεψου οτι ο στοχος ειναι μεγαλυτερος απο ενα πεισμα...οταν βραδιασει να του βαλεις ενα κρασι,ενα ποτο,βαλε και για σενα και πηγαινε πες του με ναζι,περασμενα ξαχασμενα???και βουρ γτ ειπαμε δεν θελουμε αγχος...μηπως και,και αν,και εφοσον...

Κάτι τέτοιο θα κάνω αλλά εκνευρίζομαι. Και πιο πολύ που εκείνος ούτε καν το σκέφτεται (να μην χάσουμε τη μέρα). Άντρες, παιδί μου, πεταμένα λεφτά που λέει και μία φίλη...:)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

κορίτσια γεια σας. Είμαι καινούρια Στο φόρουμ. Σας λεω λίγα πράγματα για τον εαυτο μου ονομαζομαι λαουρετα ειμαι 23 χρόνον :-P ειχα περίοδο Στις 5-6-17 άφησα τα ωάρια μου στης 26_6 και εκανα έμβρυομεταφορα βλαστοκυττάρων στης 25-6. δεν εχω σημειώματα για να πω αν εγινε η οχι η εμφύτευση αλλα ποναει αρκετα το στήθος  μου δεν ξέρω αν σημαίνει κατι εχω Και μερικα τσιμπήματακια στη κοιλίτσα μου.. εσεισ τι λετε μπορει να, εχει γίνει η εμφύτευση??? σας Ευχαριστώ εαν απαντήσετε... εύχομαι σε ολες καλες χωρικές 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , laureta είπε:

κορίτσια γεια σας. Είμαι καινούρια Στο φόρουμ. Σας λεω λίγα πράγματα για τον εαυτο μου ονομαζομαι λαουρετα ειμαι 23 χρόνον :-P ειχα περίοδο Στις 5-6-17 άφησα τα ωάρια μου στης 26_6 και εκανα έμβρυομεταφορα βλαστοκυττάρων στης 25-6. δεν εχω σημειώματα για να πω αν εγινε η οχι η εμφύτευση αλλα ποναει αρκετα το στήθος  μου δεν ξέρω αν σημαίνει κατι εχω Και μερικα τσιμπήματακια στη κοιλίτσα μου.. εσεισ τι λετε μπορει να, εχει γίνει η εμφύτευση??? σας Ευχαριστώ εαν απαντήσετε... εύχομαι σε ολες καλες χωρικές 

Καλωσήρθες στο φόρουμ. Νομίζω καλή μου ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα- αν δεν κάνω λάθος η εμφύτευση θέλει 5-8 ημέρες για να γίνει. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι άλλο στην εξωσωματική. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι νωρίς. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά προσπάθησε να είσαι χαλαρή και να κάνεις υπομονή μέχρι τις μέρες που είναι να σου έρθει περίοδος. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

• Μου αρέσει 1

Καλός σας βρήκα alina μου.. Είναι πολύ δύσκολο... Λες 5-8 μετά την έμβρυο μεταφορά ή από την ημέρα της ωολυψιας???? Είναι ή πρώτη μας εξωσωματική και δεν έχουμε κατεψυγμένα έμβρυα αλλά ο γιατρός μας έχει δώσει ελπίδες  επειδή το θέμα το είχε ο συζυγός σε μένα όλα πηγεναν καλά λόγο και της ηλικίας... Μακάρι να τα καταφέρουμε όλες μας και να γίνουμε μανουλες 

πρίν από 7 λεπτά , laureta είπε:

Καλός σας βρήκα alina μου.. Είναι πολύ δύσκολο... Λες 5-8 μετά την έμβρυο μεταφορά ή από την ημέρα της ωολυψιας???? Είναι ή πρώτη μας εξωσωματική και δεν έχουμε κατεψυγμένα έμβρυα αλλά ο γιατρός μας έχει δώσει ελπίδες  επειδή το θέμα το είχε ο συζυγός σε μένα όλα πηγεναν καλά λόγο και της ηλικίας... Μακάρι να τα καταφέρουμε όλες μας και να γίνουμε μανουλες 

Καλησπέρα laureta! Καλώς ήλθες. Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία και σύμφωνα με αυτά που μας είπες, είναι πολυ πιθανό να πετύχεις! Οι βλαστό κύστες έχουν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας και είσαι και πολύ μικρή ηλικιακά, όποτε έχεις πολλές πολλές πιθανότητες. Οι βλαστοκύστες προσκολουνται αμέσως, όποτε τσιμπήματα κ τραβήγματα κ κυρίως πόνος στο στήθος είναι πολυ καλές ενδείξεις!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Angelina01 είπε:

Καλησπέρα laureta! Καλώς ήλθες. Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία και σύμφωνα με αυτά που μας είπες, είναι πολυ πιθανό να πετύχεις! Οι βλαστό κύστες έχουν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας και είσαι και πολύ μικρή ηλικιακά, όποτε έχεις πολλές πολλές πιθανότητες. Οι βλαστοκύστες εμφυτεύονται αμέσως, όποτε τσιμπήματα κ τραβήγματα κ κυρίως πόνος στο στήθος είναι πολυ καλές ενδείξεις!!

Καλησπέρα Angelina mou ...  Αχ σ'ευχαρηστω κούκλα μου έδωσες μια χαρά τώρα.. Όλα αυτά τα έχω το στήθος μου είναι πρησμένο και τσιμπιματακια εχω...  Λεςςςςςςς???

πρίν από 2 λεπτά , laureta είπε:

Καλησπέρα Angelina mou ...  Αχ σ'ευχαρηστω κούκλα μου έδωσες μια χαρά τώρα.. Όλα αυτά τα έχω το στήθος μου είναι πρησμένο και τσιμπιματακια εχω...  Λεςςςςςςς???

Λέω λέω!! :-) πάντως να μην αγχώνεσαι.. Οι περισσότερες ενδείξεις ξεκινάνε 2-3 ημέρες πριν την χοριακή όπου γίνεται και η εμφύτευση και μπορεί να έχεις πιο έντονα πονάκια .. άρα μέχρι τότε ηρέμησε όσο μπορείς και σκέψου θετικά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Angelina01 είπε:

Λέω λέω!! :-) πάντως να μην αγχώνεσαι.. Οι περισσότερες ενδείξεις ξεκινάνε 2-3 ημέρες πριν την χοριακή όπου γίνεται και η εμφύτευση και μπορεί να έχεις πιο έντονα πονάκια .. άρα μέχρι τότε ηρέμησε όσο μπορείς και σκέψου θετικά!

Αχ μακάρι να πανε όλα καλα ποιος περιμένει μέχρι 6 Ιουλίου που έχω χοριακη να κάνω..... Έχω από της 25 μέχρι σήμερα που είμαι ξάπλα μόνο κουζίνα τουαλέτα κρεβατι... 

πρίν από 2 λεπτά , laureta είπε:

Αχ μακάρι να πανε όλα καλα ποιος περιμένει μέχρι 6 Ιουλίου που έχω χοριακη να κάνω..... Έχω από της 25 μέχρι σήμερα που είμαι ξάπλα μόνο κουζίνα τουαλέτα κρεβατι... 

Ναι, είναι η πιο δύσκολη περίοδος η αναμονή, το ξέρω! Όμως έχει και αυτή την χάρη της.. είναι ευκαιρία να δεις ταινίες, σειρές, να διαβάσεις βιβλία και πριν το καταλάβεις, θα έχουν περάσει οι ημέρες! Πάντως στην δίκη μου περίπτωση, η ξάπλα δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην επιτυχία/αποτυχία, αλλά κάνε όπως νιώθεις και όπως σου είπε ο γιατρός σου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , laureta είπε:

Γεια σου κοπέλα μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας, το στήθος μπορεί να είναι από τα φάρμακα σου έδωσε ο γιατρός προγεστερονη;

εγω έκανα εμβριομεταφορα στις 10/6 και είδα αιματακι εμφύτευσης στις 9 ημέρες 

δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο όμως, θα σου πρότεινα να μην το σκέφτεσαι για να μην αγχώνεσαι κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και άσε τις ημέρες να περάσουν με το καλό σου εύχομαι 

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Angelina01 είπε:

Ναι, είναι η πιο δύσκολη περίοδος η αναμονή, το ξέρω! Όμως έχει και αυτή την χάρη της.. είναι ευκαιρία να δεις ταινίες, σειρές, να διαβάσεις βιβλία και πριν το καταλάβεις, θα έχουν περάσει οι ημέρες! Πάντως στην δίκη μου περίπτωση, η ξάπλα δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην επιτυχία/αποτυχία, αλλά κάνε όπως νιώθεις και όπως σου είπε ο γιατρός σου. 

Έχεις κάνει και εσύ εξωσωματική???? Ή γιατρός μου είπε να κάτσω λίγες μέρες ξάπλα.. 

πρίν από 8 λεπτά , Papaki@ είπε:

Γεια σου κοπέλα μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας, το στήθος μπορεί να είναι από τα φάρμακα σου έδωσε ο γιατρός προγεστερονη;

εγω έκανα εμβριομεταφορα στις 10/6 και είδα αιματακι εμφύτευσης στις 9 ημέρες 

δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο όμως, θα σου πρότεινα να μην το σκέφτεσαι για να μην αγχώνεσαι κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και άσε τις ημέρες να περάσουν με το καλό σου εύχομαι 

Γεια σου παπακι.... Ναι όντος μπορεί και από τα φάρμακα αλλά εμείς πάντα ελπίζουμε... Τελικα. Εσύ είσαι???? Ναι μου έχει δωση προγεστερόνη και κάνω και προγεστερόνη ένεση μια στις τρεις μέρες και έχω και ένα τζελ κολπικό καθημερινό... Ευχαριστώ κορίτσια

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πώς είστε; Να κάνω μια ψιλοασχετη ερώτηση; Είμαι στις γόνιμες μέρες που σημαίνει ότι το πρόγραμμα έχει σεξ οπωσδήποτε. Πριν λίγο μαλωσαμε όμως και δεν έχω καμία διάθεση. Από την άλλη δεν θέλω να πάει χαμένη η μέρα, γιατί είμαι και λίγο παλαβή και μετά θα αναρωτιεμαι "κι αν ήταν η μέρα η τυχερή και την χάσατε από πείσμα;". Και άμα μου καρφωθεί κάτι στο μυαλό μετά με βασανίζει για πολύ καιρό. Προβλήματα που έχεις και εσύ τώρα...θα πείτε, και θα έχετε και δίκιο. Αλλά κάπου πρέπει να τα πω κι αυτά, χωρίς να κινδυνεύω να μου στείλουν τους κυρίους με τις άσπρες μπλούζες...

κανε την καρδια σου πετεα καο υποχωρησε!!χαχα....απο την στιγμη που θα τα βρειτε ειναι κριμα να χασετε την μερα!!

πρίν από 41 λεπτά , laureta είπε:

δεν γνωρίζω να σου απαντησω καλη επιτυχια ευχομαι και γρηγορα ενα θετικο αποτελεσμα!!!αν επιτρέπεται τι θεμα εχει ο σύζυγος?εχει και εμενα καποια θεματακι που φαινεται να διορθώνονται τωρα θα δειξει!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 5 λεπτά , laureta είπε:

Έχεις κάνει και εσύ εξωσωματική???? Ή γιατρός μου είπε να κάτσω λίγες μέρες ξάπλα.. 

Γεια σου παπακι.... Ναι όντος μπορεί και από τα φάρμακα αλλά εμείς πάντα ελπίζουμε... Ναι μου έχει δωση προγεστερόνη και κάνω και προγεστερόνη ένεση μια στις τρεις μέρες και έχω και ένα τζελ κολπικό καθημερινό... Ευχαριστώ κορίτσια

Ναι έχω κάνει 4. Την πρώτη (αποτυχημένη) καθήσα 5 ημερεσ. Τις επόμενες (με άλλο γιατρό) καθόμουν την ημέρα της μεταφοράς και την επόμενη. Μετά γυρνούσα κανονικά στην δουλειά. Στην μια έκανα και μεγάλο ταξίδι αμέσως μετά! Πρόσεχα μόνο τα βάρη. 

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

κανε την καρδια σου πετεα καο υποχωρησε!!χαχα....απο την στιγμη που θα τα βρειτε ειναι κριμα να χασετε την μερα!!

δεν γνωρίζω να σου απαντησω καλη επιτυχια ευχομαι και γρηγορα ενα θετικο αποτελεσμα!!!αν επιτρέπεται τι θεμα εχει ο σύζυγος?εχει και εμενα καποια θεματακι που φαινεται να διορθώνονται τωρα θα δειξει!

Γεια σου ελενακι σευχαριστω κούκλα... Ο συζυγός έχει αδύναμο σπερμα... Και δεν είχε πολλά σπερματοζωάρια ανά ml... Ο γιατρός δεν μας έχει πει ότι δεν μπορείτε να συλαβετε με φυσικό τρόπο απλά δεν ξέρουμε ποτέ θα τύχει γτ το σπέρμα δεν έχει τι δύναμη να πάει μέχρι τις σάλπιγγες για να γινη ή γονιμοποίηση... Γιαυτό προχώρησαμε σε εξωσωματική... 

πρίν από 6 λεπτά , Angelina01 είπε:

Ναι έχω κάνει 4. Την πρώτη (αποτυχημένη) καθήσα 5 ημερεσ. Τις επόμενες (με άλλο γιατρό) καθόμουν την ημέρα της μεταφοράς και την επόμενη. Μετά γυρνούσα κανονικά στην δουλειά. Στην μια έκανα και μεγάλο ταξίδι αμέσως μετά! Πρόσεχα μόνο τα βάρη. 

ΚΑι τι έγινε Angelina την 4 φορά πέτυχε??

1 ώρα πρίν, laureta είπε:

Γεια σου ελενακι σευχαριστω κούκλα... Ο συζυγός έχει αδύναμο σπερμα... Και δεν είχε πολλά σπερματοζωάρια ανά ml... Ο γιατρός δεν μας έχει πει ότι δεν μπορείτε να συλαβετε με φυσικό τρόπο απλά δεν ξέρουμε ποτέ θα τύχει γτ το σπέρμα δεν έχει τι δύναμη να πάει μέχρι τις σάλπιγγες για να γινη ή γονιμοποίηση... Γιαυτό προχώρησαμε σε εξωσωματική... 

ΚΑι τι έγινε Angelina την 4 φορά πέτυχε??

μαλιστα....κοιταξε δεν ξερω αν θα μπορουσε με αγωγη να φτιάξει απλα εξαρτάται από εσας τι περιθωριο δινεται...εμεις προσπαθουμε απο περυσι τον γεναρη και ξεκινηση αγωγη φετος τον φεβρουαριο...ειναι λιγο διαφορετική η περίπτωση μας πιθανον γτ εμας γνωριζει ο γιατρος την που ηταν το σπερμα του τοσο χαλια...φαντασου στο πρωτο σπερμοδιαγραμμα δεν μας ειχε καν τιμες...δεν ειχε αρκετο σπερμα για να κανει μετρησεις..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...