Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Οχι δεν το προλάβες έλεγε πριν οτι βοηθησε μια που  εστειλε μειλ στην εκπομπή πως να μείνει έγκυος τι εξετάσεις να κάνει και το πέτυχε! 

Ααα δε το προλαβα

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Το ωορρηξίας που έκανα κορίτσια δεν είναι και τούρμπο αλλα θελει ένα τσικ πιο σκουρο για να γίνει σαν την άλλη γραμμη.βεβαια ήταν αραιά τα ούρα.εγω θα έχω τις επαφές μου είχαμε Σάββατο Δευτέρα 

αν μπορεις κ σημερα , να εχετε ! μπορει να σκουρηνει το βραδυ. εγω ειχα κανει 15:00 και ηταν σχεδον εντονο. ενω στις 23:00 ηταν εντονο ! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Πες το ρε κορίτσι είναι θετικό θα τρελαθώ!!! @Ungry girl

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

αν μπορεις κ σημερα , να εχετε ! μπορει να σκουρηνει το βραδυ. εγω ειχα κανει 15:00 και ηταν σχεδον εντονο. ενω στις 23:00 ηταν εντονο ! 

Ναι και σήμερα και 3 μερουλες μετά λεμε

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Μέχρι την Παρασκευή περιμένω. 

Από τα συνήθη σου συμπτώματα περιόδου είχες;

Είχα πρησμένο στήθος από σημάδια περιόδου.  Τα υπόλοιπα που είχα πριν την καθυστέρηση ήταν συχνοουρια δυσκοιλιοτητα φούσκωμα λαχανιασμα υπνηλία βάρος στο στομάχι και αναγουλα 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Πες το ρε κορίτσι είναι θετικό θα τρελαθώ!!! @Ungry girl

Ναι και σήμερα και 3 μερουλες μετά λεμε

πολυ καλα θα κανετε!!! νομιζω οτι θα ακουσουμε για πολλα θετικα τεστακια αυτον τον μηνα κ τοναλλον μου φαινεται!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχαχχαχα είδες βράχος!!καλά έτσι επειδή τα συζητάμε εδώ δεν θέλω αλήθεια να σε αναστατώνω να είσαι συγκρατημένη αλλά αν είσαι θα κάνουμε γλέντι!!

Το ξέρω κοριτσάκι μου. Κι εγώ πλάκα κάνω όταν λέω με αναστατώνεις. Είμαι από μόνη μου άλλωστε! 

@Ungry girl...πετάς βόμβα και φεύγεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...