Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Papaki@ είπε:

Όχι κοπέλα μου τον ρώτησα τον γιατρό και μου είπε προτιμά κολπικά να το βάζω αν δεν μπορώ να το παίρνω από το στόμα αλλά έχει πιο πολλές παρενέργειες από το στόμα 

@ΧρυσαΜ

Η αλήθεια είναι ότι από το στόμα με έπιανε πολλή υπνηλία, σε φάση που δεν άντεχα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Απλά στο είπα γιατί είχα διαβάσει από άλλες κοπέλες πως είχαν και αυτές μικρές αιμοραγίες λόγω του utrogestan. Τώρα, από τη στιγμή που ο γιατρός σου σε συμβούλεψε να το συνεχίσεις έτσι κάτι παραπάνω θα ξέρει. Σταμάτησε το αίμο τώρα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

κι εγω οταν χρειαστηκε κολπικα το βαζα...απ το στομα μπορει εμετο ζαλαδα....διαφορα ...και να μην επιβαρυνεισ και το στομαχι σου ετσι ...ποιος ο λογοσ εφοσον υπαρχει κι αλλη ...εισοδος!!!

τι σου ειπε ο γιατρος? τι μπορει να ειναι? πηγες για υπερηχο ? μην το αφηνεις...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Η αλήθεια είναι ότι από το στόμα με έπιανε πολλή υπνηλία, σε φάση που δεν άντεχα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Απλά στο είπα γιατί είχα διαβάσει από άλλες κοπέλες πως είχαν και αυτές μικρές αιμοραγίες λόγω του utrogestan. Τώρα, από τη στιγμή που ο γιατρός σου σε συμβούλεψε να το συνεχίσεις έτσι κάτι παραπάνω θα ξέρει. Σταμάτησε το αίμο τώρα;

Λίγο σκούρο είδα όχι ροη όπως χτες, ελπίζω να είναι υπολείμματα από χτες αυτά 

πρίν από 21 λεπτά , ath_gal1 είπε:

κι εγω οταν χρειαστηκε κολπικα το βαζα...απ το στομα μπορει εμετο ζαλαδα....διαφορα ...και να μην επιβαρυνεισ και το στομαχι σου ετσι ...ποιος ο λογοσ εφοσον υπαρχει κι αλλη ...εισοδος!!!

τι σου ειπε ο γιατρος? τι μπορει να ειναι? πηγες για υπερηχο ? μην το αφηνεις...

Ο γιατρός μου είπε να κάνω τις ενέσεις και την Παρασκευή να κάνω την χοριακη μου, αν είναι καλή θα κάνω άλλη μια την άλλη Παρασκευή και θα πάω να με δει, λογικά είναι πολύ νωρίς για υπέρηχο Γι αυτό μου είπε την άλλη Παρασκευή 

• Μου αρέσει 5

2rxqp3.png

2 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Όχι κοπέλα μου τον ρώτησα τον γιατρό και μου είπε προτιμά κολπικά να το βάζω αν δεν μπορώ να το παίρνω από το στόμα αλλά έχει πιο πολλές παρενέργειες από το στόμα 

@Papaki@ μου εγώ το έπινα από το στόμα και μου έφερνε υπνηλία αλλά μόνο αυτό.Καλά κάνεις και το βάζεις κολπικά.Η προγεστερόνη δεν φέρνει αίμα απεναντίας αποτρέπει καταστάσεις.Και ο γιατρός μου είναι υπέρ της προγεστερόνης.Ελπίζω να είσαι καλύτερα ψυχολογικά που είχες σήμερα μόνο καφέ.Σε φιλώωωω!!

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Εμένα αγχώνεται δυστυχώς πολυ!και περιμένει κάθε μηνα με αγωνία! Εγω δεν μπορώ να ειμαι χαλαρή του λέω άρα εσυ πρεπει να εισαι αλλα σιγα κάθε τόσο μου λεει αισθάνεσαι τίποτα; Οταν μου το λεει αυτο αρχίζω και σκέφτομαι μωρε μήπως αισθάνομαι ; Με αποτέλεσμα να αρχίζω να καταλαβαίνω κάθε πονάκι και κάθε τσιμπηματάκι και αρχίζει η τρέλα!!!

εμένα ο δικός μου είναι όλο το μήνα χαλαρός.5 μερες πριν την περιοδο με ρωτάει οπως εσενα.αν αισθάνομαι κάτι ....οτι δείχνω διαφορετική το ένα το άλλο βρε λες.του λέω σταματά Γιατί με αγχώδεις και δώσε εγω να κανω τεστακια πριν την περιοδο και όλο απογοητεύομαι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , λουπιτα είπε:

εμένα ο δικός μου είναι όλο το μήνα χαλαρός.5 μερες πριν την περιοδο με ρωτάει οπως εσενα.αν αισθάνομαι κάτι ....οτι δείχνω διαφορετική το ένα το άλλο βρε λες.του λέω σταματά Γιατί με αγχώδεις και δώσε εγω να κανω τεστακια πριν την περιοδο και όλο απογοητεύομαι.

Αχ τα ίδια τα ίδια!! Σήμερα σαν να νιώθω κατι πονάκια αν και ειναι πολυ νωρίς για ωορρηξία θα κάνω κανένα τεστακι!

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, marillia είπε:

@Papaki@ μου εγώ το έπινα από το στόμα και μου έφερνε υπνηλία αλλά μόνο αυτό.Καλά κάνεις και το βάζεις κολπικά.Η προγεστερόνη δεν φέρνει αίμα απεναντίας αποτρέπει καταστάσεις.Και ο γιατρός μου είναι υπέρ της προγεστερόνης.Ελπίζω να είσαι καλύτερα ψυχολογικά που είχες σήμερα μόνο καφέ.Σε φιλώωωω!!

Για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις, εγώ δεν εννοώ ότι φέρνει αίμα, απλά έχω διαβασει οτι επειδή είναι πολύ ευαίσθητος ο κόλπος στην εγκυμοσίνη, μπορεί να προκληθεί μικρή αιμοραγία ειτε από υπόθετα, είτε από επαφη κλπ.

πρίν από 32 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις, εγώ δεν εννοώ ότι φέρνει αίμα, απλά έχω διαβασει οτι επειδή είναι πολύ ευαίσθητος ο κόλπος στην εγκυμοσίνη, μπορεί να προκληθεί μικρή αιμοραγία ειτε από υπόθετα, είτε από επαφη κλπ.

Ναι Χρύσα μουυυυ!!!Καλά είναι αν έχουμε κάτι ακούσει να το λέμε!!!Αν και το βλέπω δύσκολο από τα υπόθετα να προκληθεί αυτό γιατί φαντάσου στην αρχή μπαίνει ολόκληρο μαρκούτσι για τον υπέρηχο.Πως είσαι σήμερα?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Ρώτησα τον γιατρό Χρυσα μου και μου είπε ότι δεν πειράζουν, σε ευχαριστώ πολύ όμως!

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια πώς είστε; Να κάνω μια ψιλοασχετη ερώτηση; Είμαι στις γόνιμες μέρες που σημαίνει ότι το πρόγραμμα έχει σεξ οπωσδήποτε. Πριν λίγο μαλωσαμε όμως και δεν έχω καμία διάθεση. Από την άλλη δεν θέλω να πάει χαμένη η μέρα, γιατί είμαι και λίγο παλαβή και μετά θα αναρωτιεμαι "κι αν ήταν η μέρα η τυχερή και την χάσατε από πείσμα;". Και άμα μου καρφωθεί κάτι στο μυαλό μετά με βασανίζει για πολύ καιρό. Προβλήματα που έχεις και εσύ τώρα...θα πείτε, και θα έχετε και δίκιο. Αλλά κάπου πρέπει να τα πω κι αυτά, χωρίς να κινδυνεύω να μου στείλουν τους κυρίους με τις άσπρες μπλούζες...

πρίν από 17 λεπτά , alina80 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πώς είστε; Να κάνω μια ψιλοασχετη ερώτηση; Είμαι στις γόνιμες μέρες που σημαίνει ότι το πρόγραμμα έχει σεξ οπωσδήποτε. Πριν λίγο μαλωσαμε όμως και δεν έχω καμία διάθεση. Από την άλλη δεν θέλω να πάει χαμένη η μέρα, γιατί είμαι και λίγο παλαβή και μετά θα αναρωτιεμαι "κι αν ήταν η μέρα η τυχερή και την χάσατε από πείσμα;". Και άμα μου καρφωθεί κάτι στο μυαλό μετά με βασανίζει για πολύ καιρό. Προβλήματα που έχεις και εσύ τώρα...θα πείτε, και θα έχετε και δίκιο. Αλλά κάπου πρέπει να τα πω κι αυτά, χωρίς να κινδυνεύω να μου στείλουν τους κυρίους με τις άσπρες μπλούζες...

Να πας στον άντρα σου να τα βρείτε και ξεκινά τα πείσματα από αύριο! ;)

2rxqp3.png

πρίν από 26 λεπτά , alina80 είπε:

χαχαχα αυτο ειμαι σιγουρη θα το αντιμετωπισω και γω καποια στιγμη...κανε ενα μπανακι να χαλαρωσεις και σκεψου οτι ο στοχος ειναι μεγαλυτερος απο ενα πεισμα...οταν βραδιασει να του βαλεις ενα κρασι,ενα ποτο,βαλε και για σενα και πηγαινε πες του με ναζι,περασμενα ξαχασμενα???και βουρ γτ ειπαμε δεν θελουμε αγχος...μηπως και,και αν,και εφοσον...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Papaki@ είπε:

Να πας στον άντρα σου να τα βρείτε και ξεκινά τα πείσματα από αύριο! ;).                    

Αχ...  papaki@ μου, εκείνος πρέπει να έρθει κανονικά αλλά σιγά μην το κάνει. Αχ τι άλλο θα κάνω για αυτό το μωρό. Το καλό που του θέλω να έρθει γρήγορα - πριν τη σύλληψη του καν και απαιτεί υποχωρήσεις!       (Τώρα κάτι έκανα και η απάντηση μου βγαίνει μέσα στην παράθεση...  )

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , marillia είπε:

Ναι Χρύσα μουυυυ!!!Καλά είναι αν έχουμε κάτι ακούσει να το λέμε!!!Αν και το βλέπω δύσκολο από τα υπόθετα να προκληθεί αυτό γιατί φαντάσου στην αρχή μπαίνει ολόκληρο μαρκούτσι για τον υπέρηχο.Πως είσαι σήμερα?

Ε καλά και εγώ δεν παίρνω όρκο ότι ισχύει, εμένα προσωπικά δε μου έχει τύχει. Ο γιατρός μας σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω..

Ρε κορίτσια τι ζέστη είναι αυτη;;;;;; έχω λιώσει μιλάμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...