Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Dimitr@17 είπε:

Α κερκυρα μενεις?ε λογικο ειναι να θελεις να πας νωριτερα..μεγαλη αγωνια...εδω εχουμε εμεις για σενα..

Οοοχι,γιαννενα ειμαι εγω. Ο γιατρος μου εχει απο Κερκυρα εγκυουλες,ασθενεις δεν ξερω τι ... και αναμενω καμια ακυρωση μηπως παω νωριτερα..Θα καλεσω πρωι πρωι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ποιός Καλε εγώ? 

Just now, Nati85 είπε:

Έχουμε πάει και Καλαμάτα!όμορφη πολύ!είναι πολύ καλοί μας φίλοι από εκεί!από ένα χωριό δηλαδή εκει κοντά.

Κ εμεις σε χωριο εκει κοντα...μην φανταστεις κεντρο..

Just now, zina7777 είπε:

Οοοχι,γιαννενα ειμαι εγω. Ο γιατρος μου εχει απο Κερκυρα εγκυουλες,ασθενεις δεν ξερω τι ... και αναμενω καμια ακυρωση μηπως παω νωριτερα..Θα καλεσω πρωι πρωι..

Αααα καταλαβα...μακαρι να εχει καποια ακυρωση να πας εσυ...

Ρε δε πάτε καλα έχετε αλλαξει λεβελ χααχαχα μόλις σχολασα λεψ να δω  τα σχόλια και να κάνω καμια δουλεια μπενω 6 σελιδες!! Ομγ χαχχαχα!!! Παω να κανω και εγωω τη νοικοκυρά λιγο σα τη μελινααα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Αααα καταλαβα...μακαρι να εχει καποια ακυρωση να πας εσυ...

Σ ευχαριστω.Μακαρι.Μ εχει φαει και ο αντρας μου θελει να βγαλει βιντεο..τη στιγμη..

Το ωορρηξίας που έκανα κορίτσια δεν είναι και τούρμπο αλλα θελει ένα τσικ πιο σκουρο για να γίνει σαν την άλλη γραμμη.βεβαια ήταν αραιά τα ούρα.εγω θα έχω τις επαφές μου είχαμε Σάββατο Δευτέρα 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

μου κανει εντυπωση που σε δημοσιο , δουλευουν οι γιατροι σε αργιες!! πληρωνεις επισκεψη?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Ungry girl είπε:

Ρε δε πάτε καλα έχετε αλλαξει λεβελ χααχαχα μόλις σχολασα λεψ να δω  τα σχόλια και να κάνω καμια δουλεια μπενω 6 σελιδες!! Ομγ χαχχαχα!!! Παω να κανω και εγωω τη νοικοκυρά λιγο σα τη μελινααα

Εγω εχω λιγα πραγματα απο δουλειες σπιτιου σημερα..τα εκανα ολα χθες..πολυ βαρετο πραγμα ρε παιδι μου...απορω η μανα μου που βρισκεο την ορεξη καθε μερα κ τα κανει κ μαγειρευει καθε μερα καθαριζει κ κανει ολα τα ψωνια κ τις εξωτερικες δουλειες

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

μου κανει εντυπωση που σε δημοσιο , δουλευουν οι γιατροι σε αργιες!! πληρωνεις επισκεψη?

80ευρω.Βολευει τις ΄'μακρινες" ασθενεις οι αργιες..αυτος ειναι καθηγητης Στο Πανεπιστημιο.

σημειωση,80 ευρω πληρωνεις στο ιατρειο εξω που ξερω μεχρι στιγμης.Νοσοκομειο πρωτη φορα θα παω..

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Σ ευχαριστω.Μακαρι.Μ εχει φαει και ο αντρας μου θελει να βγαλει βιντεο..τη στιγμη..

Καλα εγω οταν θα ερθει η στιγμη π θα ειμαι παλι εγκυος κ θα δω οντως οτι υπαρχει κατι στον σακο θα βαλω τα κλαματα το ξερω απο τωρα

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Ευχαριστούμε!!μας αρέσει η Πελοπόννησος πηγαίνουμε πολύ συχνά!κάπου κοντά στο Άστρος Κυνουρίας θα πάμε.

Παραθαλασσια? Πως κι έτσι έχουμε τρομερα ορεινα μερη!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...