Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Να πάμε λες ε; Άμα πάει και κανας από την παρέα.. μόνοι μας τι να κάνουμε; 

Κωσταλεξακι φιλενάδα. Εδώ στην κοπή της πίτας της δουλειάς έχω να πάω και σκέφτομαι ήδη "που να τρέχω;..."

Ναι ναι να πατε και μόνοι σας δεν πειράζει μην καθίσετε πάλι μέσα!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@Nati85  εγω ειμαι ζυγος με ωροσκοπο υδροοχοο και το αγορι μ υδροχοος με ωρ καρκινο ταιριαζουμε @MelinaFo  μαζι περιμενουμε και εγω 22 και εμεις ειχαμε καλες επαφες...οσο απο συμπτωματα δεν ξερω μονο υγρα κ λιγο στηθος προς το παρον θα δειξει κ αυτος ο μηνας...χαχα...

Κατα τα αλλα πως ειστε κοριτσια μου?εγω μολις σχολασα...

Ελα κοριτσι μαζι δεν περιμενουμε!!!!!!! Εγω εχω πονακια δεξια στην σαλπιγγα κ τπτ αλλο αλλα ειναι πολυ νωρις βεβαια!!!! Αντε να δουμε!!!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Θα έχει κρύο λένε?δεν κοίταξα καθόλου τον καιρό!καλα τα πάω έχω υγρά φουλ αλλά είμαι 20μερα και δεν είδα εντελώς θετικό!πιστευω σήμερα θα δω!!πάλι μεγαλο κύκλο θα έχω μην μαραζώσεις ωαριακι μου κρατησου!!

Μπήκα και είδα εμείς εδώ θα έχουμε 11 βαθμούς το μεσημερι!!!!Αφού έχεις φουλ υγρά θα γίνειιιιιι!!!!!!Μαζί θα είμαστε με την Κικούλα!!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ρε φίλε μέχρι τις 03:30 παιδευομουν να κοιμηθώ!!! 

Λογικό αγαπάκι. Αφού είσαι ξάπλα αναγκαστικά. Μετά ξυπνάς αργά, και πάλι δεν νυστάζεις το βράδυ...φαύλος κύκλος. 

πρίν από 12 λεπτά , ada32 είπε:

θα εισαι πιο ευαίσθητη εσυ στις μυρωδιες.. εγω γενικα κανω εμετο ευκολα κ εχω αναγουλες . κ η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι μην μου ξεκινησουν λιγω εγκυμοσυνης.. γτ τοτε παει ..αλλα θα δουμε ! προσπαθησε να τρως κριτσινια η κουλουρι για τις αναγουλες.

Τρώω παξιμάδακια και η αλήθεια μου κάνουν πολύ καλό! Πότε έχεις γιατρό;;;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, ada32 είπε:

ναι σε ευχαριστω πολυ!!  ναι καλε κ ο δικος μου για μπουνιες ειναι ! χθες του εξηγουσα για την χοριακη κ τις τιμες της που πρεπει να διπλασιαζονται κ δεν με ακουγε καν απλα μου ελεγε , ειδες που με κατηγορουσες οτι εχω αδυναμο σπερμα κ εμεις θα κανουμε διδυμα!!!  οτι να ναι ....

Ο καθένας με τον πόνο του που λένε Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@Nati85  εγω ειμαι ζυγος με ωροσκοπο υδροοχοο και το αγορι μ υδροχοος με ωρ καρκινο ταιριαζουμε @MelinaFo  μαζι περιμενουμε και εγω 22 και εμεις ειχαμε καλες επαφες...οσο απο συμπτωματα δεν ξερω μονο υγρα κ λιγο στηθος προς το παρον θα δειξει κ αυτος ο μηνας...χαχα...

Κατα τα αλλα πως ειστε κοριτσια μου?εγω μολις σχολασα...

Α πολύ ωραία!!!καλή ξεκούραση κοριτσάκι!!τι θα κάνεις το Σ.Κ.Δ???

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, Nati85 είπε:

@marillia εμείς θα πάμε με τους κουμπάρους μου και το μικρό κάπου στην Πελοπόννησο παρασκευή απόγευμα θα φύγουμε Κυριακή θα γυρίσουμε!!το έκλεισε η κουμπάρα μου και δεν θυμάμαι που οπουδήποτε εκτός από το σπίτι της είπα μπουχτησαμε!!

Ωωωω καλώς να μας έρθετε στην πελοποννησο... 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Θα έχει κρύο λένε?δεν κοίταξα καθόλου τον καιρό!καλα τα πάω έχω υγρά φουλ αλλά είμαι 20μερα και δεν είδα εντελώς θετικό!πιστευω σήμερα θα δω!!πάλι μεγαλο κύκλο θα έχω μην μαραζώσεις ωαριακι μου κρατησου!!

Χαχαχαχα τσιτα το ωαριακι κρατησου!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ελα κοριτσι μαζι δεν περιμενουμε!!!!!!! Εγω εχω πονακια δεξια στην σαλπιγγα κ τπτ αλλο αλλα ειναι πολυ νωρις βεβαια!!!! Αντε να δουμε!!!

Ααα εσυ εχεις κ τα πονακια σου μια χαρα...εγω ειμαι 21ηνομιζω..

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Μπήκα και είδα εμείς εδώ θα έχουμε 11 βαθμούς το μεσημερι!!!!Αφού έχεις φουλ υγρά θα γίνειιιιιι!!!!!!Μαζί θα είμαστε με την Κικούλα!!!!!!

Θα κάνω τώρα ένα τεστ αν και εχω πιει πολύ καφέ!καλή επιτυχία κορίτσια να έχουμε!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Θα κάνω τώρα ένα τεστ αν και εχω πιει πολύ καφέ!καλή επιτυχία κορίτσια να έχουμε!

@Nati85Πριν το τεστ περίμενε 1-2 ώρες χωρίς να πιεις κάτι! Κι εγώ έχω πιει καφέ και ένα μεγάλο μπουκάλι νερό από τις 8 και θα το κάνω στις 3!

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Α πολύ ωραία!!!καλή ξεκούραση κοριτσάκι!!τι θα κάνεις το Σ.Κ.Δ???

Σαββατο δουλευω και καθοτι δουλευω εε φουρνο καθαρα δευτεραθα δουλευω επισης..αν κ θα παω σκ καλαματα...

Just now, Nati85 είπε:

Καλή μας επιτυχίααααα!!!!!Να μας φέρει γούρι Ο αγιος Βαλεντίνος χαχαχχαχ!!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Χαχαχαχα τσιτα το ωαριακι κρατησου!!!!

Άσε από τότε που είδα εκείνο που ήταν κάπως περίεργο στο σχήμα στον υπέρηχο σκέφτομαι με άλλο μάτι τα ωάρια μου τους λέω να κρατηθούν στρογγυλά μιλάμε έχω λαλήσει έτσι!!χαχαχαχαχα ζητω η τρέλα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...