Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Για τα τεστακια ωορρηξιας για να μπορεσεις να εχεις ακριβεια σχετικα κ να υπολογισεις την ωορρηξια πρεπει για δυο κυκλους να κανεις στις γονιμες μερες τεστακια μεσημερι και απογευμα! Σε μενα πχ η εκκριση της lh διαρκει δυο μερες! Δηλαδη δυο μερες πρωι απογευμα εχω θετικα τεστακια! Προσπαθω να εχω επαφες απο το πρωτο θετικο τεστ εως και μια μερα μετα την ωορρηξια! 

Οκ κοριτσάκι μου ευχαριστώ! @alina80 κι εσένα! Αύριο 13:00 και 19:00 λοιπόν! 

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα καλημέρα τώρα σηκώθηκα 

Μεραααααα!

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Σήμερα έκανες; 

Όχι ακόμα! Έχω πιει νερό και καφέ θα περιμένω λίγο κ κάνω 2?

πρίν από 36 λεπτά , alina80 είπε:

Άμα θέλει ο Μελίνα μπιφτέκάκια να κάνεις μπιφτέκάκια. Tip το κρεμμύδι να το σωταρεις λίγο, όχι ωμό. Έτσι δεν "βρωμάνε" κρεμμύδιλα. 

@Nati85 και @marillia μόνο εμείς τα κωσταλεξακια δεν θα κάνουμε τίποτα; Άσε που θα έχω και περίοδο. 

Χαχα τα κωσταλεξακια!!να πάτε σε πάρτυ μασκέ!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Σήμερα έκανες; 

Κανε κανε!!! Ασε που οταν το τσεκαρεις το θεμα με τα τεστακια ξερεις ποια μερα να ξεκινησεις να τα κανεις! Πχ εγω ξεκιναω παντα την 11η γτ ξερω οτι εχω ωορρηξια 13, με 14η μερα! Και επισης καταλαβα οτι πολλες φορες εχω πονακια στην σαλπιγγα μετα την ωορρηξια και οχι πριν οπως νομιζα παλια!

tpnxp3.png

12 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Καλησπερα!

Διαβαζω μονο καλα νεα τι καλα! Χοριακες μεγαλες, καρδουλες να χτυπανε, μπεμπακια να μεγαλωνουν στις κοιλιτσες και μπουγατσα σοκολατα ρε φιλε σκοτωσε μας 

Επισης δεν περιμενω στις 22/2 ειχαμε αξιολογες επαφες αν εχουμε κ λιγη τυχη.... Εγω βεβαια εχω ηδη συμπτωματα χαχαχαχα ετοιμη!

Ετσι και τον ωροσκοπο! Πως θα στα βρει η αστρολογα!

Εγω Ταυρος με ωρ. Λεοντα!

Τοξοτες καλλιτεχνικες φυσεις και αρκετα ελευθερες εσενα σε μαζευει ο ταυρος που ειναι συντηρητικος πιστος σπιτογατος

Κοιμηθηκατε? Παω να ισιωσω μαλλι....

@Nati85  εγω ειμαι ζυγος με ωροσκοπο υδροοχοο και το αγορι μ υδροχοος με ωρ καρκινο ταιριαζουμε @MelinaFo  μαζι περιμενουμε και εγω 22 και εμεις ειχαμε καλες επαφες...οσο απο συμπτωματα δεν ξερω μονο υγρα κ λιγο στηθος προς το παρον θα δειξει κ αυτος ο μηνας...χαχα...

Κατα τα αλλα πως ειστε κοριτσια μου?εγω μολις σχολασα...

Just now, alina80 είπε:

Καλό είναι να μην πιεις κάτι κάνα δυωρο. 

Ναι γι αυτό το βάζω πιο μετά το τεστ. Θα μείνω χωρίς υγρά απο τωρα και θα το κάνω στις 3 κοριτσια μου. Thanks for the tips!

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Χαχα τα κωσταλεξακια!!να πάτε σε πάρτυ μασκέ!!

Να πάμε λες ε; Άμα πάει και κανας από την παρέα.. μόνοι μας τι να κάνουμε; 

Κωσταλεξακι φιλενάδα. Εδώ στην κοπή της πίτας της δουλειάς έχω να πάω και σκέφτομαι ήδη "που να τρέχω;..."

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Να πάμε λες ε; Άμα πάει και κανας από την παρέα.. μόνοι μας τι να κάνουμε; 

Κωσταλεξακι φιλενάδα. Εδώ στην κοπή της πίτας της δουλειάς έχω να πάω και σκέφτομαι ήδη "που να τρέχω;..."

Παρθενε???? Σε νιώθω!!!

πρίν από 48 λεπτά , marillia είπε:

Αχχχχ τι ωραίααααα!!!!!Εμεις θα βγούμε έξω και θα είμαστε 10 άτομα παρέα!!!Και πάντα μαζευόμαστε από 6-10 άτομα!!!!Αλλά θα έχει κρύο όπως το βλέπω και δεν μ αρέσει!!!!

Πως πας απο γόνιμες?Εγώ είμαι 14 μέρα!!!Εχω υγρά αλλά λίγα!!!Μάλλον για 18 μέρα με κόβω!!!Θα μου πει και ο doc αύριο!!!

Θα έχει κρύο λένε?δεν κοίταξα καθόλου τον καιρό!καλα τα πάω έχω υγρά φουλ αλλά είμαι 20μερα και δεν είδα εντελώς θετικό!πιστευω σήμερα θα δω!!πάλι μεγαλο κύκλο θα έχω μην μαραζώσεις ωαριακι μου κρατησου!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Κανε κανε!!! Ασε που οταν το τσεκαρεις το θεμα με τα τεστακια ξερεις ποια μερα να ξεκινησεις να τα κανεις! Πχ εγω ξεκιναω παντα την 11η γτ ξερω οτι εχω ωορρηξια 13, με 14η μερα! Και επισης καταλαβα οτι πολλες φορες εχω πονακια στην σαλπιγγα μετα την ωορρηξια και οχι πριν οπβς νομιζα παλια!

Κι εγώ θέλω να τσεκάρω τους πόνους! Να δω αν έπεφτα μέσα! Προς το παρόν δεν έχω πονέσει πάντως! 

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Παρθενε???? Σε νιώθω!!!

Guilty!

Τον άντρα μου τον γκρινιάζω "δεν παμε πουθενά". Και μου λέει "πάμε" και του λέω "άσε καλά είμαστε". Ο χειμώνας μου φτάει. Το καλοκαίρι δεν έχω συμμαζεμό!

Επεξεργάστηκαν by alina80
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...